längtan är stor

efter att få flytta, bli sambo med älsko på riktigt. Göra en adressändring. Att så små saker kan betyda så mycket.
och jag vill även att K kommer hem nu så vi kan slå knut på varandra <3




middag

igår var jag , petra , johanna , kicki , sofie , erika , annicka och sanna ute och käkade på akropolis (tror jag det hette).
gott som bara den var det, och extra feta ost fick jag också :)
men, jag har tappat bort digitalkameran. Jag tog med den till johannas bil, sen är den borta. Om den ligger mellan säterna där eller om jag glömde den på resturangen. Ja du, ingen aning faktiskt. Hoppas bara att jag hittar den.

ska åka och hämta nyckeln till får nya boende. Känns skönt!




nono

nej det blev inge ko klippning, istället har jag bara latat mig och mått sådär.. Hatar sängen vi har, den är så jädrans obekväm. Ska bli skönt med en ny när vi har flyttat :)

nu ska jag ut och kolla på grey's




1111

ska snart gå ut och byta om. förmodligen så åker jag på att klippa 1111 eftersom G & K ska ner till Skara på Skara kon imorgon. Hoppas K vinner, ja det gör han ju lätt på showmanshipen.

har bestämmt mig för att inte skriva ut hela namn allt för ofta, vet inte varför. men det blir lite med spännande tycker jag. Hur länge kommer jag att klara det ? 1 dag kanske.






gammla kära vågbro

hittade lite bilder från mina alla bilder på kristofer's dator. Inte för att jag vet hur dom hamnade där men glad är jag för att jag hittade dom!

image92
emelie z & jag i 8an




tapeter & vitvaror

vi har kollat och bestämmt oss med tapeter, hoppas på att dom godkänner det bara.
vill även åka iväg idag och handla ny kyl och frys, även diskmaskin och tvättmaskin så man får det gjort. Bara att sätta in. Skulle vara lite skönt faktiskt.
Jag vill ju börja hålla på där borta, nu på en gång. Gud vad roligt!

image91
ganska nice, men en sån här fin blir det ju inte direkt..





funderingar

kollar runt lite på blocket, em, ikea och mio på några fina köksmöbler och säng stommar. men jag hittar typ inge bra.. Känns som lite  panik faktiskt.. soffa är kaaanske klar, det får vi se.. har önskat mig det när jag fyller 20 så jag hoppas att jag får det..

Någon som har köksmöbler, sängstomme eller annat fint att sälja ?





i loove you

min babe- du är mitt allt Kristofer!

nu har vi fått en ny liten familje medlem. Irma heter hon :) sötnos




nu gick det ju i n t e snabbt

kan jag väl då inte påstå. Segt som satan att ladda upp bilder .. gash, trög internet. Längtar tills jag får mitt eget. HiHi!
Då ska vi ha 24 mbit's och det ska inte gå segt någonstans. Men jag är glad för tillfället att jag har internet här i huset  på Kristofer's dator.. Annars var det ladugården som gällde :/ och där orkar jag inte sitta varje gång jag ska in på internet.

Varje blogg inlägg jag skriver så är det alltid klagomål från mig. jag blir less på mig själv.




snö, natt & kallt

uffa buffa. jag gillar då inte snö, speciellt inte denna årstid då ska det ju bli vååår! och kallt som attan är det och även att det är  natt! Undrar om jag ska slå på en film när jag kommer till kojan?!
Kristofer, jag älskar dig MEST! <3




Taadah!

Klar med arbetet idag, skönt. Jävligt trött och imorgon är jag så gott som ledig! Nu snart ska jag krypa ner i sängen med mina små katter :) Godnatt från mig och kossorna

  
Siri och morris

image36
min älskade Sessan, 1010





helgen

Idag fyller min lillebror år. Hela 6 år, stora killen nu =)
emma ö fyller 20 år också, känns gammalt. ;) kommer ihåg när vi gick i 8an, gud !!! det var tider

åkte till pappa i lördags och firade lillebrorsan då :) han blev glad när jag kom.
Pratade lite med maria också, om en liten hemlighet. Kan skriva T. och även H. hehe,även sorf.
och innan jag åkte dit, så träffade jag kicki och vi fikade i valbo och pratade om allt som hänt..Det var längesen sen sist. Skönt att få prata ut i alla fall =)

Jag älskar min karl över allt annat! <3




p3

i början av mitt och kristofer's förhållande så lyssnade han jämt på p3. jag hatade verkligen p3.. skit tråkigt och han skrattade åt "mammas nya kille". jag tyckte bara att han hade lite halv dålig humor. nu när jag kom på att jag kan ha hörlurar i mobilen och då såklart lyssna på radio så fick jag inte in någon station som jag ville höra så det blev p3. Snacka om att jag är glad för det nu.. Världen bästa radio kanal. KalaS! =)

Även att "mammas nya kille" är roligt! haha

Tack älskling <3





så himla kul.. inte

har nageltrång igen, fuck! Gör så jädrans ont så jag vet inte vart jag ska ta vägen. URK
och jag har inte heller något internet, skit trökigt. Får gå hit till Ladugården om jag ska kunna ha något socialt liv över huvudtaget. Men snart blir det ändrin´g med det.

igår köpte jag mig en box, digitalbox. JÄH , jag har 3an och femman. Även en massa andra, tydligen DISNEY CHANNEL! >jippi kan inte säga annat <3 haha.

Näe , nu vill jag börja fixa och dona med älskling och mitt nya steg tillsammans




i g e n ?

Börjat känna mig febrig och har även börjat fått ont i nacken ner  mot ryggen. WTF! ska jag bli sjuk igen ? tragiskt




..

Kollade in på Let's Dance hemsida, och klickade mig fram till där 5 klänningar aktuioneras (?) ut. 9 av 10 är killar som har lagt bud.

Här är Jeanette's klänning
image89
om man hade den där klänningen då, även kroppen. Skulle inte vara helt fel.



Skulle ha
  jobbat natt i natt, men jag behövde inte det. Lite skönt, men det svider i min plånbok.
Imorgon ska jag till frissan och bli mer blond. Hoppas på en hel blondering, måste även köpa mera silver schampoo för den har jag är ju trasig :/
Förmodligen så kikar jag in på en liten butik också, som säljer box'rar och robert. Får väl se om det blir något sånt också, skulle ju vara kul med lite mer kanaler. Som 5an och 3an.

image90
Top Model, Tyra Banks




man kan ju bara hoppas

äntligen.. vi kommer nog att flytta nu snart! Jippi säger jag bara. eller snart, om två månader eller så  kanske.. lite senare ? ja det vet jag ju inte. det är ju lite jobb på stället.. =)

igår var jag i hofors, festade lite. Petra, Jag, Mikaela, Annicka, Erika och Erika. Sing staaaar vad roligt det var. och sen blev det folkan. Mjaaa, rätt så roligt. Väädligt bra sällskap i allla fall =) det var ju det bästa.

Näe nu ska jag leta lite köksmöbler !




Nytt allt

igår när jag skulle spela giutar hero så funkade inte själva psp2. så då blev det inget. tröök.
så idag köpte jag ett begangnat sådant och ett singstar! Jippi, vad roligt jag kommer att ha !
hoppas älsling vill sjunga mot mig imorgon när han kommer hem :)





Björn Gustafsson

image88
Kan inte säga annat än att han är grym. Har kollat på lite Youtube klipp och han är så himla rolig. Carina Berg låten är roligast hitills, och jag hoppas att han ska vara med i andra chansen och finalen också.




some new shit

lite nytt har jag gjort på bloggen. men jag är så jävla dålig så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. några bra tips till det jag har nu?





fixat och klarrt

hoppas tån blir OK nu så jag slipper allt lidande. hehe


favorit Jenna




Ny dag, ny tå ?

Man kan ju alltid hoppas på att det blir bättre. men man vet ju aldrig faktiskt.. Crapp vad tragiskt med tån då ..

åker nog ner till djupviken idag , får se. Kristofer kommer hem imorgon så då ska vi förmodligen göra en sak , får se hur det går.. Vet ej om jag kan jobba imorgon heller, har börjat fått ont i halsen nu också och inte bara utanpå.
men men, hoppas på att bli frisk snart.




RSS 2.0