Torsdag - Valborg

Johanna


Ikväll blir det grillning och sen lite party här hemma hos mig. Det kommer även att bli en massa singstar och buzz med ett härligt gäng.
Vad har ni för planer för ikväll ?




Som en helt ny låt



Denna låt blir som en helt ny låt med denna person vid micken.
Jag tycker ju ändå att den är bra med justin också, men detta känns fräscht!




En paus i det så kallade städandet

Det blev en snabbis in till sandviken och systemet. Köpte lite öl , men nu är jag hemma. Så jag ska väl fortsätta städa ja, sen ska jag åka och byta bil för min ska äntligen få sommardäck :) riktigt nice.

Fan jag orkar inte städa, det är ju så jävla tråkigt! Men det kanske blir roligare när jag väl får i resten av alla högtalare. Bättre ljud :)
Aja.

Skriver ändå inte nå vettigt så jag lägger ner det här nu.
Pussåkram

Busis aka Hitler och athena myser




Det går inte så bra för mig

Det går riktigt segt att städa. Är inte alls på städhumör idag- usch nej.
Men jag är tvungen. Vill ha ett rent och fint hem tills alla främmanden kommer och även ett rent hem för mig och karln. Jag trivs inte riktigt i skiten. Haha!
Och inte fan känner man sig riktigt hemma här heller fortfarande. Eller hemma och hemma känner jag mig väl, men det är så mycket saker som fattas.
En tvbänk, snygg sådan.  Även Hatt hylla, sko ställ och en massa skit. usch och blä och fy och snusk.

Imorgon kommer Kimsi!!!





Tripp till Kristinehamn


Frukost på shell



i avesta


Poliskontroll


farbror blå


i kristinehamn. grönt och fint


Ica maxi i kristinehamn


en propeller i rondellen


Eon i örebro


Dalaälven


hemmåt!


svanar badar i skit som spridits ut på åkern av karln


Oj då.




Onsdag

Hej alla morgonpigga.

Jag var uppe vid halv nio.
Sen har jag bara suttit här och kikat runt och spelat lite på king. Skulle ju ha ätit frukost och även städat. Får nog ta och lägga på ett kå(o)l tror jag.

Bilder sen kristinehamn resan kommer jag lägga ut snart :)

Vad händer för er idag då?




Just det ja.



Busis aka Hitler är nog med kattbäbisar. Hon är riktigt rund om magen nu. Hoppas hon väljer att föda inne i huset och inte i grannens garage




Snart är det midnatt.

Tänk att jag är uppe såhär länge. Rekord nästan. Nej då, så illa är det nog inte.

Var ju in till Sandviken idag och lämnade tapetproverna. Ingen av alla jag tog hem dög, så vi måste leta vidare tills vi hittar det vi vill ha i vardagsrummet.
Ge mig tips på vad man kan ha i ett vardagsrum. Färg och sånt! Jag är ju inne på typ plommon-lila men det gillar inte karln.

Gick på systemet efter det men där fanns ju inte ett jota så jag for till valbo på systemet istället. Där fanns det betydligt mycket mer att välja bland.
Sen åkte jag hem, bytte om och for till stallet. Lisas mamma var där och skulle rida ramona så vi tog en tur tillsammans istället för att rida själv. Blev en lugn tur för elvis var lite öm i fossingarna. Han blev precis skodd fram och sen är han väldigt känslig när han trampar in något i foten. Då blir han halt i någon minut sen går det över.
Frös ihjäl den sista biten så vi hoppade av och gick med hästarna. Blev ju lite varmare.

Har även kikat på DH och shit vad jag längtar tills nästa program! Men jag längtar med tills på tordag då kim kommer. Då ska vi åka och handla engångsgrill (det blir förmodligen grilla hemma hos mig) och lite ingredienser för bakning. Så du vet kiM! haha

Aaa jag håller på å dör av trötthet. Så nu ska jag krypa ner i sängen till min älskade karl ♥





Tisdag

Jag var precis på väg in i duschen, så ser jag att karln hade dragit upp vattnet på 40 grader. Oookej, då måsta alltså varmvattnet vart på väg att ta slut igår men han fyllde nog på. Men jag tänkte att jag måsta gå ner och kolla ändå om han tatt på pannan. Det hade han nog men den hade larmat i alla fall. Så inge varmvatten.
Det är jobbigt att behöva vänta på att få varmvatten, men men. Jag är ju tvungen. Ser ut som en smörbytta i huvudet.

Efter duschen så ska jag in till Sandviken och lämna några tapet-prover sen blir det systemet. Ska nog på Ica och handla skålar också, eller sånna där plastbyttor. Athena käkade upp min sista :p haha.
Och jag vet inte alls när jag ska handla nästa gång. om det blir imorgon eller på torsdag när Kimsan kommit. Lättare att ha henne med sig eftersom hon vet vad som behövs för att baka ;p
Sen måste jag verkligen ta och börja röja undan i gästrummet. Fan det ser ju skit ut där.
Även tvätta nu när jag äntligen fått upp en tvättställning eller vad det heter, som är utomhus och snurrar i vinden lite :p haha. hoppas ni fattade. Fast det var ju inte jag som satt upp den, det skulle jag nog aldrig klara av.
Efter sandviken ska jag rida ut en sväng på Elvis. Blir en ensam tur idag :)


Ikväll är det även DH!! Hell yäh vad glad jag blir! Har längtat som en tok efter nästa avsnitt och det kommer jag väl göra ikväll också efter detta avsnitt.

Skriver mer senare ikväll. Pussåkram




Bilder från hundutställningen

Tänkte slänga ut lite bilder sen utställningen i söndags. Hade inte riktigt tid att knäppa på de andra hundarna i de andra ringarna så det blev bara Dalmatiner. Inga bilder är beskärda eller något. Har inte riktigt orkat

Athena ↓


Hades , athenas bror ↓


En hane på 9 månader. riktigt söt ↓


Unghanarna i Hades grupp ↓


Anette visade hades, även hennes egna hund Isor och även Athena ↓


Här visar hon sin egna hund, Isor ↓


Min pluttis ↓


Athenas tikgrupp, unghundar ↓


Anette visar Athena ↓


Mammas pluppis fick bara en tvåa, likaså de andra som vi åkte med. Men hon är ändå finast för mig ♥





Måndag

Hell yäh. Idag så har jag och karln var ner till Kristinehamn en sväng. Åkte väl bil i sammanlagt 8 timmar. Men det gick bra. Var ju ganska mysigt. Jag läste för det mesta och han fick köra. Fast vi byttes av efter ett tag. Sen åt vi på nån liten hamburgeresturang. Efter det så köpte vi glass och mummsade på. Gottigott.
Faktistk så var det en väldigt mysig dag idag :)
För när jag  kom hem så åkte jag och Lisa till stallet och red ner till sjön barbacka, så hästarna fick doppa hovarna :) MYS!

Men jag är alldeles för trött för att lägga upp några bilder från hundutställningen eller från idag. Får nog ta det imorgon.
Pussåkrams




Inga bilder idag

Tyvärr så har jag inte tid att lägga in bilder sen hundutställningen idag. Skrev ju att jag skulle göra det men tiden rann iväg :(
Får fixa det imorgon..

Annars imorgon så ska jag till Karlstad en snabbis, eller nått annat på K bredvid karlstad. Ska ta lite bilder efter vägen och även där framme =) mysigt!

Nu ska jag i alla fall kolla på wiptuot eller hur man stavar det (vet att jag stavade fel där, men men).
Hell yäh!

Höres imorgon .. pussåkrams

mammas bäbis när hon var 2 månader




Söndag

Hej!

Nu är helgen över, som alltid.
Helgerna går alldeles för fort.

Idag klev Athena och jag upp kvart i sex och gjorde oss iordning för hundutställning. Packade lite matsäck, ostbitar och korvbitar till athena(godis), även koppel, en bok, kameran och lite annat plickplock. Begav oss mot trekanten för bilbyte vid halv sju. Sen styrde vi saab'en mot Västerås, rocklunda hallen.
Bilder och mer "info" kommer senare idag. Orkar inte fixa alla bilder och så nu.

Kom hem vid två tror jag och Athena har slocknat för längesen. Jobbigt att gå och vara snyggast hela tiden ;p hihi. min pluppis då!

Ska väl försöka tvätta undan all tvätt som ligger där nere fortfarande och väntar på att bli tvättad även städa lite i lillrummet och fixa resten av huset. Får se hur mycket jag hinner :/

Höres senare!




Vi äter kebab, resten grillar

Det låter som om alla ska grilla idag. Och det förstår jag. Det är ju kanon fint väder. Just love it!
Men tyvärr har vi ingen grill, måste fan skaffa en sådan. Då blir det att vi "lyxar" till det med hämtmat. Yääh, haha!
Skulle ha hängt tvätt också men blev ju sjukt trött efter att jag vart i sandviken med sandra och hennes vovvar.

Just det. Vi var till IP (gamla kanske det var) och släppte hundarna. Ingen av hennes gillade Athena, men Athena gillade dom däremot ;p haha.
Kul var det i alla fall. Pratade om lite allt möjligt. Mycket om helgen. Jäh, jag längtar!
Hoppas det blir bra och kul, kommer ju "förvandla" vardagsrummet till Disco. haha ;p niiice

Nu ska jag spela lite mer king.com :P höres senare!

Hoppas ni får en trevlig lördags kväll :)




Lördag

Tjappa !


Gud vilken vackert väder vi har idag.
Det är stråååålande sol och jag blir så himla glad av det.
Jag & Eve har redan vart och gymmat så nu känner jag mig nöjd. Fast vi tog en varsin glass direkt efter. Haha, kanske inte det bästa men jag tyckte vi förtjänade det.

Har även hängt tvätt och slängt i en ny tvätt i tvätt maskinen, även kört en diskmaskins-tvätt. (eller hur jag ska säga det).
Så nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag och Athena in till Sandviken och träffa Sandra och hennes vovvar :)

Vad ska ni hitta på idag?





Sista inlägget för idag

Eller ska jag säga ikväll? ;p
Spelar lite på king.com och funderar på att lägga mig. Är otroligt trött eftersom jag inte kunde somna om imorse efter att karln (som ville att jag skulle kalla honom Gûnter här i bloggen) åkt till jobbet. Klockan var då 7.00 när jag klev upp. Måste ju vara fräsch och pigg imorgon om jag ska gymma. Ska även träffa Sandra och hennes vovvsingar imorgon var det tänkt :) ska bli spännande :)


Nej men gud. jag slocknar snart här framför datorn! Höres imorgon. Pussåkrams




Jag blir galen

Känns som om jag kommer bli helt crazy snart. Jag vill ha ett jobb, där jag tjänar pengar (haha såklart, vem jobba gratis?). Orkar inte gå och veta att jag inte kan handla nya fräscha kläder och skor. Även smink. Ingenting kan jag köpa för jag måste ju såklart prioritera alla räkningar först. Som jag sagt förr; Jag är inte lycklig utan pengar.






duktig jag har varit idag!

Jag gjorde nog inte så mycket på listan som jag skrev i föregående inlägg att jag skulle göra.  Det blev rensning av altanen istället. Efter det tog jag fram boken och läste lite innan Kicki kom hit och gjorde mig sällskap. Men jag slipade på garderoberna i alla fall :)

Tänkte lägga in bilder på hur det blev på altanen, så varsegod. Hoppas ni ser skillnad. Tyvärr har vi inte tagit hit utemöblerna vi har fått av karlns mormor, än. Men det ska bli till veckan. Och så ska jag skaffa nå slags gardiner också där ute. Åh vad mysigt det kommer att bli.








Fredag

Tja allesammans.


Idag har jag (redan) varit och gymmat, sen har jag hängt lite tvätt, pratat med facket och lite sånt.
Känns ju skit bra, att jag har gjort någonting idag. Ska även fixa garderobsdörrarna nu.  Det ska jag göra ute eftersom det är så fint väder :) Kanske blir lite brun på köpet? ;)

Ska fortsätta med städningen, det som jag inte hann igår och det var ju rätt så mycket. Jag hann typ bara duscha blommorna (som tar fruktansvärd lång tid) och frisera dom lite, haha så dom kanske är någorlunda gröna istället för brun.
Det som är kvar på listan är;
- Damma
- Dammsuga
- Torka golv
- Göra ren det andra filtret från fläkten
- Slänga skräp

Det blev ju en del så det är väl bara att börja för mig nu då!

Hur ser eran dag ut denna fredag?


Bästis och jag 07




Torsdag

Idag mina vänner, ska jag ta tag i städningen på fullaste allvar. Det känns ju kanon nu när vi har en "ny" diskmaskin. Jag är verkligen på för att städa idag, även tvätta för idag är det fint väder. Då kan jag ta ut all tvätt och hänga den ute. Perfekt alltså! Även vädra i huset. Åh det känns verkligen bra att städa nu. Måsta ta vara på tiden som jag har denna känsla. Haha!
För den kommer inte allt för ofta! Ska poppa lite muuusic samtidigt! Måste ha nya fräscha låtar också. Hell yäh! Nu känns det bra, även fast jag är fattig.
Ge mig pengar pengar pengar.

Fan, mina nyinköpta blommor börjar vissna. Inte bra, inte bra. Jag är så dålig på att sköta blommor så det finns inte. Fan. Får klippa av det dåliga och kanske ta och vattna dom lite. hehe ;p


Om en vecka komma bästa hit! Jag längtar som en tooooook




jag tävlar hos linn



Jag är med och tävlar hos linn om en penna eller ett kit med tandblekning. Jag vill gärna vinna, för jag anser att jag har halv gulvita tänder. Skulle vara roligt att vinna pennan ;p det är den jag vill  ha i alla fall. hehe




Onsdag - Jai ho

Hej där!

Idag har jag och hyresvärden vart och köpt en ny begangnad diskmaskin.
Den är bara ett år gammal så den är ju väldigt färsch. Hoppas denna håller lite bättre än den förra. Så jag har nyss laddat diskmaskinen med all disk. Väntar med spänning om den brakar sönder eller om den diskar rent. hehe

Måste åka till affären idag och köpa lite käk så vi får i oss något och äta. Även köpa lite frulle. Mmm, ge mig frukost! Haha det är ju lätt det godaste målet på hela dagen.

Ska försöka mig på att städa lite mer. Även städa ur två rum som inte används just nu. Hmm, får se hur det går då.
Men jag ska dra nu till ICA.

Vad händer för er idag då?




Tisdag, dags för hemmafruarna

Hej Hopp gummisnopp.

Blir så less alltså.
Jag hatar när jag inte har pengar, verkligen. Utan pengar = ingen lycka. Så kom fan inte och säg att pengar inte kan göra en lycklig.
Pengar gör mig så förbannat jävla happy alltså!!!!

Annars så har jag vart rätt duktig idag. Imorgon ska jag söka jobb, i falun. Hehhehehe. Man vet ju aldrig ;P
Och så har jag ringt facket nu, äntligen. Skulle väl ha gjort det för längesen eftersom jag behöver pengarna jag som jag aldrig får.
Imorgon ska jag som sagt kolla lite tider hur jag har jobbat de senaste månaderna och sen söka jobb, även åka och kolla på ny diskmaskin. Fett nice, eftersom det är så jobbigt att handdiska. haha

nu ska jag gå och läsa lite bok och försöka värma mig lite med te. Fryser ju röven av mig och karln är ju sjukt seg! kom hem med pelletts åt mig och hunden ffs.

pickenes.nu




Måndag

hej allesammans.

Idag har jag vart lite duktig.
Jag har deklarerat och fyllt i lite papper. KANON bra!
Blev inte så mycket städa och tvätta igår. Slängde in en tvätt sen så diskade jag bara. Hängde tvätten idag, och har slängt i en ny tvätt. Blir nog några till för jag ska ta ut skiten och torka. då går det fortare.
Bella kommer även ikväll, en av svärmors alla hundar. Så det blir hundvakt åt henne och även jobba lite extra i djupviken imorgon och på onsdag.
Skönt att göra nått men lite trökigt att allt ska komma så plötsligt. Jag ska ju liksom bort imorgon till 8a. Inte är jag klar då heller med jobbet. Det löser sig väl, det gör det alltid :)

Senare idag ska jag och Lisa städa ut en liten stuga vid ridbanan i årsunda. Måste väl ta och bli medlem där nu snart då så jag får rida på banan. Men först måste jag rida för ägarna :) pirrigt! får se när jag vågar fråga. hehe

nej nu ska jag ut i solen och steka. haha inte riktigt då men läsa lite bok i alla fall ;p och ha den underbart skönt





blä. urk. usch

Resten av dagen ska bestå av städning och fixning i huset. Så jädrans tråkigt men det måste ju göras så det är väl lika bra att börja nu då.
Ska även städa ut gästrummet för Bella och Kim kommer ju ner hit om två veckor :) då blir det party party! jag längtar :)

Blä. Måste diska nu också, jag som är så bortskämd med diskmaskin men den gick ju sönder för någon dag sen. Bara att börja! Även tvätta kläder måste jag göra. Men usch, vad jobbigt. haha.


Jag vet aldrig hur jag vill ha det. Nu är jag ju på väg att bli blond. Är ju mer ljus nu än tidigare men jag är inte nöjd. Dels för att jag har inte ett enda öre att fylla i utväxten med om två månader. Och så vill jag ha långt hår! LÅNGT LÅNGT mysigt hår. så jag funderar på löshår. Jag har ju trotts allt löshår hemma, men clips och allt. Och då blir jag sugen på svart hår helt plötsligt. För jag passar ju i det med. Tycker jag.





dance fuckers, dance


Pussycat dolls - Jaiho



The Offspring - You're gonna go far, Kid



Rihanna - Bad girl



Markoolio - The markoolio anthem




love it

Kärlek vid första öronkastet.




Lady gaga - silly boy




(nästan) en hel dag med lisa

Först var vi ju i stallet i närmare 4a timmar. riktigt skönt och mysigt! Elvis såg ut som ett lertroll när jag tog in han, sötnosen :)
Men sen blev han ren och fin, as always!

Åkte hem efter det och fick reda på att karln skulle på bio. Jaha tänkte jag! Jag får väl kolla på talang och äta chokladpudding men då ville Lisa att jag skulle komma så jag for dit istället. Suttit och skrattat åt lite bilder. Hmm, fina bilder lisa. inte alls så jag blir rädd (?) haha.
Hennes karl skulle komma dit så då tog jag mitt pickochpack och for hem. Fast jag ska ju upp om 6 timmar ändå. Så det kanske är dags för lite sleep?! YezzboXxX.

Sådär ungefär har min dag sett ut.. Även att karln min gjorde mat åt mig :D hihi han är så sötnos ♥ i just love him.





fredag

Nu ska jag till stallet med Lisa. Ut och mysa i solen! Ska nog ta med kameran också. Knäppa lite kort på Bäbä'sarna och även när vi är ute och rider :)

nu ska jag byta om och åka på kafferep hos Lisa! haha.

skriver när jag kommer hem.


jag saknar dig palett ♥




jaha.

Då var denna torsdag slut. Imorgon är det fredag och sen är det lördag. Då ska jag mjölka kossor och ta hand om kalvar.
Jag måste även ta tag i mig själv. med att fylla i papper och skicka iväg lite andra. Skärpning!

Ont i hela kroppen har jag också, men det är väl för jag setat här nästan hela dagen...

skulle ha åkt och kollat på Lisa när hon tränade också, men jag orkar inte ens sätta mig i bilen. Jag orkar ingenting just nu. fan jävla pissiga helvete.

Uppdaterad Privata Bloggen också. Igen.





privat

nu har jag uppdaterar min privata blogg. om du känner att du vill ha lösen och användarnamn. skriv på msn eller i en kommentar här.




Torsdag

Hej allesammans.

Det är aldrig roligt att känna sig stressad.
Och just nu är jag stressad till tusen. Okej, inte riktigt men nästan.
Jag ska börja måla i huset nu så vi kan ta och tapetsera i vardagsrummet någon gång. Då kommer karlns faster och ska hjälpa mig igång med målningen av fönster och garderobsdörrar (som skulle vart klara för ett år sen). Jag vill gärna att det ska vara fint här när hon kommer men jag hinner nog inte klart. Det värsta är ju borta i alla fall och det är ju alla sakerna som bara ligger slängda överallt typ.

Nej nu ska jag nog ta och fortsätta får se om jag hinner skriva nå mer idag , men det ska jag väl lyckas med? :)


Kim, jag och bella för tre år sedan i sommras.
Längtar tills ni kommer hit!!!! ♥




Onsdag

Godmorgon alla kära vänner och läsare. (om jag nu har några läsare ;p) haha

 

Idag ska jag till stallet och gosa och rida på elvis :) Nu innan stallet skulle jag ha städat och tvättat men inte gjort ett skit. Haft det lite stressigt de senaste dagarna. alltid någonting man måste stå i så nu tänker jag  ta det lugnt innan stallet så får jag städa efter :)

 

Jag har ändå inget att skriva så jag avslutar här och skriver senare ist :) kram på er

 

 

 





g'natt

trött som en gnu är jag så jag tror det är dags för sängen.
har haft en riktigt mysig kväll med min karl ikväll. Inte ofta det händer så man får väl passa på :)
Imorgon ska jag till stallet och rida med Lisa på EM. Innan det ska jag verkligen ta tag i huset. Måste städa så jag kan börja röja ute någon gång. Ser inte alls bra ut. Det är så man skämms. Haha!

Måste in på arbetsförmedlingens hemsida och skriva CV och söka jobb. Jag har inte gjort ett jävla skit! så less på mig själv.
Fast jag känner att det är rätt mycket för mig just nu. Orkar egentligen ingenting och vill just nu gå under jorden en stund. det är rätt mycket som händer i mitt liv nu och jag vet inte riktigt hur jag ska tackla allt.

Nej nu väntar sängen på mig. Ska försöka knäppa på lampan och läsa lite. Hoppas inte karln märker nå ;p annars är det kört!

Söta Elvis ♥




Tisdag

Det blev inge arbetsförmedlingen idag. Jag får ta det nästa tisdag istället. :)
Sitter bara hemma nu och gör ingenting! Ska väl klä på mig och göra mig iordning för frissan. Nu ska jag bli ljusare och få tunnare hår :) NICE!

Tänkte visa en skit bra låt!!!!! Och det som är lite coolt är att Derrick från Americas got talent är med i videon ;p

Eminem - We made you



Derrick





Måndag

Nu har min bil spenderat hela helgen uppe hos Pappa. Där har den trivats för den har fått lite nya delar och även blivit städad innuti! Skit bra. Hehe, det tackar jag för :) Välbehövligt om inte annat, men lillebror fick inte bort alla hundhår som borrat sig in i sätet :p haha.
Men nu är min bil hel (nästan). Funkar att köra den och så, kärlek!!

Fick reda på lite dåliga nyheter tidigare idag. Vi kan inte hyra lokalen som vi hade tänkt ha fest i på sista april. Så jävla irriterande. Dom hade kollat fel i kalendern för dom ska tydligen byta fönster då, bara den helgen kunde dom göra det också. Skitsnack tänkte jag bara men det är säkert så...... bajs.
Men vi får försöka hitta på nå annat då ;p och det kommer vi nog lyckas med.


Nu ska jag vika lite tvätt och sen hänga tvätt, innan CSI börjar.

Kram

party all the time




Dagen med stort D

Nu ska jag vara lite halv tråkig och berätta för er hur min dag har varit.
Den började jätte bra. Klev upp i skaplig tid. Såg att min lilla plutt har fått sitt första löp. Åkte in till Valbo för att handla tikskydd. Köpte även ett nytt fint halsband åt henne (jag har säkert berättat detta i förra inlägget också, men skit samma). Kan ta kort på halsbandet imorgon och lägga ut.
Jo. Efter det åkte jag hem sen till Djupviken för lite bastu och massage. Hur mycket kärlek som helst!

Åkte hem efter det och hämtade lite saker som jag skulle ha med upp till pappa. Tog sen bilen och jag tyckte det kändes riktigt jäkla konstigt att köra den. Som om någonting var trasigt någonstans. Och gud så rätt jag hade.
Jag ringde pappa ett x antal gånger och karln ett x antal. Pappa sa bara att jag skulle ta gamla e4'an och köra sakta. Det gjorde jag. Stannade kanske 4 gånger och ringde pappa och kollade om fälgen var varm och kollade en massa annat. Fortsatte att åka och sen kom jag fram till Hille hembygdsgård. Norr om den finns det en storparkeringplats och där stannade jag för pappa sa åt mig att göra det.
Han älskar ju att retas med mig, nästan det bästa han vet. Haha, i alla fall så hade jag pratat med han 5 min innan och då sa han det där om att åka sakta och så. Sen ringer han (innan parkeringen) och säger att han är hungrig och att jag får snabba på. Såklart skojade han, men jag var ju redan hur nervklen som helst så jag blev ju såklart arg. Efter sina skämt så sa han åt mig att stanna då för han och min farbror var på väg ner för att möta mig. Dom kom och då fick farbror köra min bil för jag vägrade.
Hela hjullagret hade gått sönder. Så vi åkte på typ bromsklossarna hela vägen upp till pappa. Rykte utav bara fan av däcket när vi stannade och luktade brännt gummi. Men jag ville ju inte heller ha bilen ståendes efter vägen. Nu är min bil hemma hos pappa och ska få åka trailer upp till Söderhamn, antingen på tisdag eller någon dag senare och lagas.
Min pappa är världens bästa pappa. Verkligen! Han hjälper mig med så mycket och speciellt bilar eftersom han är så duktig inom det. Han hjälper mig såklart med allt möjligt, men bilar är han speciallite. Så jag fick låna hans gamla audi 80. TACK, säger jag bara! Jag hade aldrig klarat mig en vecka till utan bil.

Observera att jag bara haft min bil i 2 dagar. Innan det så var den på lagning. Inte direkt kul, men tydligen så kan inte mekanikern (om det nu heter så) se vad som är dåligt och måste bytas ut. Han är ju duktig, men inte på det då(?).

Sådär, nu vet ni min dag. Jag är i alla fall hemma nu och jag är välbehållen. Tack igen pappa med familj ♥



Snälla älskade bil. Varför vill du inte funka för mig?




Riktigt fint med massage

Har vart och fått massage nu. Eller ja, för en timme sen kanske jag var klar. Hur lovley som helst! Även att en kota åkt upp på en annan kota typ i ryggen. Så jag måste gå till en kiropraktor eller vad det heter. Men men, vad gör man inte för att må bra och ha en frisk och hel kropp? ;)

Åkte in och köpte tikskydd åt min kära Athena. Blev inget rosa, dom hade bara svarta. Hon fick även ett nytt halsband och lite olika ben. Hon fyller ju trotts allt snart så då fick hon lite i förskotts-present. Utställningen får vi se hur det blir. Den är ju den 26?25? ja nån gång då, nu i April. Men om hon löper så får vi ställa in den.
Utsällningen är i Västerås, om någon av er är intresserade så är det ju bara att komma och kolla. Kanske mer för dom som bor nära ;P

Nej, nu ska jag ta och byta om och åka och tanka bilen. Sen beger jag mig uppåt, till Papi, Maria och bröderna!

Vad händer för er , denna fina fredag?!
KRAM





Grattis mammas lilla flicka!



Mammas lilla flicka har börjat löpa nu!
Så nu är hon en stor tjej :)

Ska in och köpa tikskydd åt henne nu, även en födelsedagspresent. Hon fyller faktiskt 30 April. Åh, hon blir så stor. Hon är ingen liten bäbis längre.




Hell yäh

Det känns som om jag är på bra humör trotts att karln min inte är hemma. Jag saknar honom redan.. :(

Åkte med Lisa till ridbanan där hon tränade sin pålle Ramona. Karin tränade Elvis och det var första gången jag fick se henne rida elvis. Ägaren då :)
Ska åka till storviks-ridhus på lördag och kolla när Karin och Elvis tävlar, sen på söndag ska jag kolla på Lisa och Ramona när dom ska tävla! :) Det ska bli skoj! längesen man var i ett ridhus och kollade på tävlingar.

Imorgon ska jag till pappa efter att jag fått massage. Får se om Athena får stanna hemma eller följa med. Om hon följer får hon bara sitta i bilen i alla fall :(
Min lilla prinsessa!

Ska lägga in alla bilder jag  knäppte idag också. Skicka några till Lisa och några till Stina.

Han tänker säkert; sluta knäpp på mig nån gång. hihi sötis Elvis ♥




Ensamma hemma.

Lite senare idag ska jag skjutsa karln till tåget. Han ska upp till sina vänner i Hudiksvall och parta lite. Själv blir jag kvar här hemma men det går det också. Synd bara att jag inte har varken skjuts eller hundvakt för då hade jag gått ut ikväll med Petrus.

Och idag får jag liiite lön från mars-månad. Känns väldigt bra! Har lite räkningar att betala, och mer kommer det ju. Kanske jag kan beställa klänningen som jag vill ha från nelly, ett par skor och en bikini :) Mjaaaa, kanske kanske inte. Fick ju en liten påsk-slant av mormor och morfar och även en av mamma. Om du läser det här mamma, så kommer det gå till räkningar ;) jag lovar. hehe


Pratar med Sandra på msn om tatueringar. Visade henne en som jag vill ha fast med mindre krimskrams. Jag är så supersugen. haha, supersugen..
Även på dermal anchor. Googla det om du inte vet vad det är. Riktigt snyggt! två st snett innåt ovanför höftbenet. vet inte hur jag ska förklara. Låter på ett fulare ställe än vad det är!


Återkommer senare idag! Pussåkrams


HAHA. Petrus och Jag 06




det gick ju som smort!

Var till arbetsförmedlingen idag. Det gick ju skit bra! jag känner att jag har nått att göra med mitt liv i alla fall, mer menat åt jobb/studie hållet. Jag kanske ska plugga. Jag kanske ska söka ett helt annat jobb. Jag vet inte riktigt vad jag vill, men nått. Och när man får positiv feeedback av dom på arbetsförmedlingen då känns det verkligen som om jag klara av det. Liksom, jag kan!!

Min bil är för övrigt klar och jag är nööööjd! Så, nu väntar jag på att karln ska komma hem så vi kan åka och hämta min söta bil! Efter det ska jag väl åka och handla mat, vad vi ska äta ikväll.. Det är rätt tomt i kylen och i frysen ; ) haha inte bra inte bra.


Nu sitter jag och spelar wordbattle mot Lisa. och jag vinner, hela tiden alltså! Det är nästan så jag vill låta Lisa vinna så hon inte blir för ledsen! Okej då Lisa, du får vinna den här gången. :*
hahaha! Ironi






Onsdag

Godmorgon!

Idag är en sån där dag som jag bara vill ligga kvar i sängen och glo på film.
Tråkigt nog har vi ingen tv i sovrummet. Jag får väl masa mig ut till tvrummet då.
i alla fall, till saken. Det är grå himmel och den är full i moln. Skit tjatigt! Ge mig soooool för då blir jag glad.

Idag ska min bil lagas. Äntligen! Som jag har saknat min pärla. Ska in till Sandviken vid 1 också. då har jag möte med arbetsförmedlingen. Får se om dom fattar någonting eller om dom är helt korkade. ska ta med mig alla papper jag fått från a-kassa och från dom.. Fattar ju inte ett skit själv så :P
Mårten kommer och hämtar mig sen blir det en liten tur i stan och kika på lite saker :)

Sådär ser ungefär min dag ut! skit tråkig, men välbehövlig ;)


Sen ikväll ska jag se sista High school musical filmen. kommer antagligen att glo igenom dom alla igen! Han är ju så himla snygg !!!




Tisdag

Godmorgon allesammans.

Sol är det ute idag också, men dock inte lika varmt. Jätte tråkigt! Jag vill ha måånga plusgrader och mycket sol så jag kan sitta ute och pressa. Läsa en bok och sen ta en cykel tripp till Årsunda, om nu det finns nå luft i däcken.

Min bil. Jo det är såhär att den stått i en vecka nu, utan att en enda jävel kollat på den. Jag trodde det var hjullagret och då har de andra också trott det och sagt att det är det som det är fel på. Men nu när min bil kom till verkstaden så  var det spindellederna. Båda undre fram. Något helt annat! Så jävla irriterande. Det var fan inte billigt med spindelleder. 3 st bytta nu på mindre än 1 år. NEJ, 5 st blir det.
Och när får jag tillbaka min bil då? Öhm, jo kanske nån dag här i veckan. Jäh! Eller så inte.
Ska ju på möte imorgon, men det kan jag ju inte heller åka på. Jo då jag får ta bussen. Men jag har nog fixat skjuts.
Jag känner mig så handikappad (ta inte illa upp) utan bil. Det är riktigt jäkla jobbigt.

Nog pratat om min bil.


Ska försöka tvätta en hel del till idag. om jag nu orkar ;) haha. Men det gör jag nog. Städa skulle jag ha gjort också men så blir inte fallet eftersom karln inte fick med sig pickupen hem igår så vi kunde slänga allt skräp som vi har i köket nu efter vi rensat hans data rum.
Undrar om jag kanske ska ta och börja rensa i gästrummet? :) ja det ska jag nog.

nu kommer jag slänga upp bilderna från i fredags på min bilddagbok.
Men ni som vill se här, kan få några att kolla på ;) haha!




















Måndag

Dålig update, jo jag vet. Men jag har bara inte orkat gått in nått på datorn. Dels så fick jag inte igång datorn, den är ju helt slut nu. Och när jag väl fick i gång den någon dag senare så hade karln tatt internet så då blev det inget med det heller. Fast då kollade jag på High school musical och den var ju hur bra som helst! Jag har även tvåan och trean som jag ska ta mig igenom snart. Karln min tycker bara att jag är töntig när jag kollar på sånna filmer. Men det tycker inte jag att jag är ;) hehe.

Annars så har mina dagar sen jag skrev sist vart lite halv tråkiga som dom har vart skit roliga. Haha. typ.

Ifredags så var det utgång i gävle city. Det var riktigt roligt. Det negativa var ju Dj'n. Han spelade riktigt dålig musik. Men annars så. Rätt sällskap och bra humör gör ju allt ;)
Kimsan kom med sina två söta kusiner dit till Petra också. Så längesen man såg Kim så jag vet inte. Sen i höstas tror jag, om den inte var i sommras typ. Haha! Gud ja.

Sen har jag vart hos svärfar och käkat mat med en massa folk. (lördags)
Igår var jag hemma och städa med karln. Städade ur hans datarum, så nu jäklar är det nästan vackert där inne. Ska upp med några gardiner dit och ställa in blommorna som blivit "över".. Dom som jag inte vill ha synliga med andra ord ;) haha.
Vi tog paus i städningen och begav av oss ut på en promenix med Ida och gustaf. självklart var hundarna med :)
Efter det åt vi mat på Monroes i centrum sandviken. det är äckligare där än vid statiol. haha, så ni som bor här omkring vet ;)
Sen blev det filmtajm men jag kommer ej ihåg vad det var för film. Bra film i alla fall. Ska ta reda på vad den heter.


Nu kom karln.kommer in sen




Varför jag saknar mitt blonda kaluffs

Därför att;
- Jag fick bättre självförtroende, tro det eller ej.
- För jag gillar bloooondi på mig själv
- det räckte med att bara platta det så blev håret skit snyggt, även om jag inte gjorde nån frisyr. haha
- haha ja men sen kom jag inte på nå mer ;)

Här har ni några bilder på sen min blonda period som jag för övrig ska komma tillbaka till :P















Sådär- slut på ego korten!




Tingaling tingaling

Den låten är ju bara för härlig. Och ännu roligare att den låg etta på Digilistan, sveriges mest nerladdade låtar (lagligt).
Hoppas den ligger kvar på första platsen nu på söndag också.

Dom här dagarna som jag vart lite Off har jag haft lite mycket att göra och när jag väl hade några stunder över för datorn så ville den inte funka. Haha, så himla typiskt.
Men nu är jag här och jag ska försöka gott göra er på nått sätt :) Vad vet jag inte men nått ska jag väl komma på? Kanske lite bilder som kommer bli knäppta ikväll? ;)

För ikväll blir det lite party i Gävle hos petra. Hon är dock sjuk :( men hon ska vara med ändå , men inte på krogen. Hon blir nog min och kickis chaffis på natten hem också :) så himla snällt!

nu ska jag nog ta och hänga lite tvätt och tvätta lite. Bläääää


Petra, jag och Daniel. (daniel&petra är tvillingar)




Onsdag!

Jag lever för bövelen. Men jag har inte haft ork eller tid att sitta här.
Det mesta känns pissigt just nu men så känner jag väl bara för att allt gått fel idag :/

Bilen min är sönder, igen. Jätte jobbigt!!!! Jag som fick den lagad förra veckan :( Det gör ont i mig, och speciellt min plånbok! usch och fy. Snart säljer jag min kära audi och skaffar mig en 240 !! dom håller i alla fall.. :P

Less som fan är jag .. usch.
tur att jag har Kicki här med mig nu som kan göra mig på bra humör igen :D hihi.
Fast när jag tänker på bilen åker mungiporna ner och plånboken skriker. haha! fan jag är så trött så jag vet inte ens vad jag skriver.

Hörs imorgon eller så! kram på er så länge





RSS 2.0