Hemma hos Kim

Hej allesammans.


Just i detta nu sitter jag i Kim's lägenhet.
Jätte mysig lite etta. Strax ska vi traska iväg till stan och kika lite granna sen ska jag hem igen. Det blir lite film mys hemma hos Ida sen med lite gotta. Får se om det blir färgning av hår också. Dock inte mitt , hehe.

Yesbox! Ni ska få se kort på kattungarna. Ska försöka få några bra och sen när internet väl vill funka igen så ska ni få se :)

Tjaao!




så himla söt banan är :) det blev

0-49e09ec2fc9e563fc62414f71030db06.png

så himla söt banan är :)





åker på e4'an , på g hem. Såklart

0-1b4897242301aaac51039bfc37e50a29.png

åker på e4'an , på g hem. Såklart så funkar inte internet . Det hade lagt av :(





Fullt hus

Hej allesammans.


Som ni vet så har jag skrivit om att Ruben (en av kattungarna) har åkt till sin nya ägare nu
. Skönt tyckte jag eftersom då blev det en katt mindre. Nu har vi FYRA nya små bäbisar. Busan fick kattungar inatt igen. Shit pommes. Det blir alltså NIO katter allt som allt!!! Sterilisering nästa säger jag bara.
Skänker bort kattungarna åt de som vill ha en liten kattunge så hojta till om du är en av dom, tack.


Nu håller Druva på att kalva också. Hoppas på en liten Nektarin :) Då blir jag glader. Väntar på att karln ska ringa och berätta hur det går men det har han inte gjort, tråkigt nog.. Men samtalet kommer nog snart.
Så kul så kul :)

Annars idag så har jag vart med Kim ett tag. Åkte till Dollar och kikade och pratade en massa om framtiden och sen åkte vi på Kalle's och köpte glass. Yummie. Jätte gott så TACK FÖR GLASSEN Kim. Glömde bort att säga tack, så korkad som jag är. haha.

Nä nu ska jag nog ta och kika vidare här på internet och andras bloggar.
Pussåkram




Mys i stugan.

Hej allesammans.

Har precis kommit hem från stugan.
Egentligen så vill jag vara kvar men det kommer bli dåligt väder så då for vi hem istället.
Idag ska vi ha typ ett litet kalas för mamma här hemma eftersom hon fyllde förra veckan. Så det blir en massa gott och äta! Även så ska vi iväg och äta ikväll hos mamma's svärföräldrar. Kommer en massa folk, lite pinsamt eftersom jag inte känner en enda kotte men det kommer nog bli skoj ändå!

Annars då, under den tid jag vart borta från internet. Det har väl inte hänt så mycket. Ruben (en av kattungarna som heter Tusse nu) har åkt till sin nya ägare. Har två styckna kvar nu. En ska vi behålla och en ska vi ge bort men än så länge har bara folk sagt ; jag vet inte, får se, kanske.
Så om det är någon som vill ha en liten sötis bäbis kattunge (hehe lite långt det dära) så är det bara att hojta till.

Druva har inte kalvat än men lillkalven kommer nog snart.
Fick några förslag på vad kalven skulle heta och Elin tyckte att den skulle heta nektarin och det har jag också tänkt på. Så det blir nog nektarin ;) Om det blir en kviga förstås, annars får den heta Banan! hehe..

Har inte riktigt med tid för att sitta här just nu. Måste göra mig iordning så jag inte ser ut som ett lik när det kommer en massa folk.

Så, skriver sen ikväll. Pussåkram


Mys i stugan





Tjena mittbena!!

Nu var det år och dagar sen jag skrev här, bokstavligt talat. Kanske inte år, men däremot veckor. När karln äntligen fick igång datorn så funkade såklart inte modemet .. Och nu när det väl valde att funka igen, så ska jag åka iväg.

Idag bär det av upp mot Söderhamn. Kommer nog bli där ett bra tag!

Hmm, ja jag har ju egentligen inte tid att sitta här och skriva för jag måste packa. Ska ut till stugan direkt när jag kommer fram! Så..
Jag lånar nog systers dator eller mammas :)

Pussåkram




karln har fått igång datorn! Härli

0-2e0b79d56616d452ca732eeadc50791f.png

karln har fått igång datorn! Härligt härligt!! Nu saknas internet bara men får se om den klarade sig också:)





mystur för mig och elvis. En kort

258a45d6249476d2caac55d0737b46ff.png

mystur för mig och elvis. En kort sådan :)





Jobbat klart för idag

Godmorgon på er alla. Hoppas ni hade en bra fredags kväll. Min var helt ok, käkade pizza med Karln, Marcus och Pelle(tror jag han hette). Sen åkte jag hem och läsde. Somnade rätt fort, var ju trött som ett as.
Igår var jag också på kalas en sväng, käkade en massa tårta och bullar. Karln's lillebror fyllde ju 18 år. Undrar hur han hade det på krogen igår förresten. :) Och självklart undrar jag hur Kim hade det nere i Stockholm. Nyfiken som tusan är jag.

Alldeles strax ska jag vandra upp till kalvarna och ge den sista kvalven som bara välte napphinken hela tiden. Hoppas hon sköter sig denna gång. Hmm, ja. Sen ska jag åka hem för jag har jobbat klart för idag efter att jag gett den sista kalven. Säääängen väntar på mig då och efter jag sovit middag blir det stallet. Tänkte försöka städa bilen idag också men det får vi se hur det går med det.

Åh just det, snart ska Druva kalva för hon har börjat fylla i juver. Tänk er att denna lilla sötabit (nu är hon gammal) ska få en liten bäbis.
Ni kan ju gärna ge namnförslag. Kalven ska heta något med frukt. Inte fruktsallad utan typ; Plommon eller så.

Nä nu ska jag kila, men puss på er så hörs vi en annan dag!







RSS 2.0