Filmtajm!

Det blir lite film här hemma hos oss ikväll. Tror det blir Slumdog millionaire. Den filmen fick ju ett x antal oscars så man har ju rätt så höga förväntningar nu.

Är det någon som sett Slumdog MIllionaire? :)





ge mig en klänning

Om cirka 10 min ska jag åka till jobbet igen. Har som vanligt ingen lust med det och hoppas verkligen att kvigorna kniper igen pupporna och inte kalvar under helgen. Jag har inte tillräckligt med muskler för kunna bära en liten kalv. Dom väger ju trotts allt mellan 30 kg - 50 kg typ. Jag vet inte riktigt men på ett ungefär. Säkert mer också, skulle inte förvåna mig.

Har fått lite extra jobb nu också, men bara lite lite. Det är bättre än ingenting. Ska söka jobb som en toka på måndag också, även ringa a-kassan. Det är alltså mycket jag ska göra på måndag, men enda lediga dag på nästa vecka också förmodligen. Är ju ledig nästa helg för på fredag så är min sista dag där jag jobbar nu. Men jag fick lite extra jobb till helgen och det tackar jag ju inte nej till.


Har nyss suttit och kollat på en massa klänningar hos Nelly.se . Har hittat några favvisar som jag alltid gör. Ska nog ta och beställa när nästa lön kommer eftersom jag vill ha nå fräscht på mig när jag fyller år (maj, haha). Man vet ju aldrig om klänningarna tar slut ju! Lika bra att vara ute i tid. Problemet är väl att jag kanske kan ha gått ner i vikt så jag inte kan ha klänningarna, men den chansen är nog ganska liten. Kanske att klänningarna sitter som en smäck istället! hihi

Nej nu ska jag nog ta och dra!

Vad händer för er idag/ikväll? Party eller Melodifestivalen? Kanske en film? :)

Jag vill parta ikväll, inte jobba!





Carl Jan Granqvist

Varför kunde inte ni rösta på honom? Han var ju inte redo att åka ut igår från Let's dance. Eller så var det jag som inte var redo att han åkte ut.
Han är inte den som jag vill ska vinna hela Let's Dance utan det vill jag att Laila ska göra. Men jag gillade ju honom för han är en sån himla sötis! haha.

Han ser ut som en liten sötis kanin :)



Och så hittade jag en lite snuskigare bild, haha! jag dör!






g'natt

Jag är trött som en gnu (jag vet ju dock inte hur trötta dom är). Ska ta och lägga mig och kramas lite med min älskade karl, somna in i hans armar. haha!

Blir ju jobb hela långa helgen och det är ingenting jag ser framemot direkt. Jag vill bara vara hemma eller ut och partaja. Ja, känna att jag lever eller att jag åtminstone är ledig. Men som sagt! snart så är jag det, eftersom jag sagt upp mig. Kanske inte bästa valet i all denna finanskris men om man inte trivs så gör man det inte heller.

g'natt!

Lilla tintin och min athena busar lite grann :)




Näst sista fredagen

Denna helg är sista helgen jag kommer jobba där jag är anställd nu. Det är så himla skönt! Sen gör det ju ingenting om jag jobbar lite helger då och då hos svärföräldrarna, det är ju bara bra.
Så därför är jag lite extra happy idag :)

Jag kommer nog hem vid sju tiden eller något, kanske åttatiden. Skriver mer då!

Vad tycks om min nya design? :)




Mina nya skor



bajsbrun? haha








Ny design, men samma header :D

Nu är jag super glad! Linn har fixat en ny och fräsch design åt mig. Är så himla nöjd !! Super snyggt!!
tack tusen gånger om :D


Idag blir det jobb i alla fall. Eftermiddag bara och det är ju skönt. Fick sova till, ja. 8a imorse. Bättre än fem ;)
Karln skulle upp och jobba då och han är väl den som inte vill låta mig ligga och sova lite extra länge, men jag slapp ju sova bort en massa timmar i alla fall.
Ska ner och kolla pannan nu också, får se om jag har fått nå varmvatten då!

Ska även test-sminka mig. Jag är så dålig på det så jag måste ju träna träna och träna för att bli bra.


Igår kom ett sms från Ica att mitt paket med mina tre skor har kommit. jippie! Smsa lite med LIsa och bestämmde att vi skulle hämta ut skorna och sen åka hem till henne och dricka lite kaffe och tjattra.
Fick se lite klänningar hon hade. Den gula är så snuskigt läcker! i want! haha
Sen åkte vi hem till mig och kikade på Patrik 1,5. Hur bra film som helst, lätt bästa svenska film (förutom Beck och wallander). Kollade på lite bilder efteråt och LIsa fick sig några skratt ;)

Skjutade hem henne och då hade karln knäppt av datorn för mig så då var det ju bara att lägga sig. Inte fel det heller, att somna in i hans mysiga armar ♥


Och i övrigt så måste jag säga att Soffipropp har lyckas med sin design jävligt bra! Alldeles själv dessutom!




Blir lika glad jämt!

Ni vet skorna jag beställde. Dom har kommit nu! hihi, så jag ska åka och hämta ut dom. Jag längtar efter att få se dom röda och testa. Är lite rädd att dom är för små. Tog 39or denna gång. För sist jag fick skor därifrån så fick jag 40 och dom var för stora. Aja , jag får hoppas på det bästa bara :)

Ska försöka klura liiiite på en blogg design också. Eller försöka lära mig! Nu vill jag fixa det här. haha

Återkommer senare.

min lilla pluttiskrutt




Jag misslyckades med min powernap.

Snoozade i 20 min ungefär först sen så orkade jag inte snooza någe mer så jag stängde av klockan och sov i två timmar. Lite för länge kanske eftersom jag har så mycket att göra och så mycket att städa. Jag har inte ens börjat städat och då har jag vart vaken i en timme. Snacka om lat, haha. Jag ska väl ta tag i det nu snart då eftersom vi får besök imorgon.

Ursch, jag är så snorig! Vill bara lata mig i soffan.





Powernap

Nu ska jag försöka mig på en powernap. Jag har aldrig riktigt lyckats för jag stänger av klockan och sover 2 h till. Inte bra, för då har jag sovit bort hela dagen. Även att jag ska städa hela huset. Så jag får inte sova mer än en timme. (haha en timme är verkligen ingen powernap)
Ä vi får se hur det blir.

Vill att karln ska komma hem när det är ljust ute så han kan fixa med antenn ute på taket.
Det är så himla konstigt. Tror jag skrivit om det förr faktiskt. och som sagt så har jag samma problem f o r t f a r a n d e.
Skit-robban!!


Åter till min powernap. Ska läsa först tror jag och innan det så ska jag cykla banan. (någon som förstår det mer än kim? :P)





Som hittat!



Som hittat!
De lila kostade 500 innan rean, nu kostade dom 150 kr :P




Hjärtat brister

Jag blir så sugen på att rädda ett litet liv nu. Läste en artikel på blogg's första sida. Handlade om några hundar som måste avlivas om ingen vill köpa dom nu snart. Ja, nu får läsa själva → HÄR

3000:- st. Inte alls en farlig summa. Jag är så sugen, dom är ju så söta dom små liven. Men jag känner att jag inte har tid. Måste jobba mer med Athena nu också, även pengarna är ett problem.




Mina djur älskar varandra (ibland)

Är dom inte söta så säg!
Busis (även kallad hitler, ta ej illa upp) & Athena :) Gosigos!





En ledig dag spenderades i stallet.

Idag är det min enda lediga dag på över 2 veckor. Den har jag spenderat i stallet, och gud vad mysigt det var. Dock väldigt kallt. haha . fryser röven av mig nu ju. Athena var också med i stallet, min lilla sötpluppis ♥ Hon hade sitt täcke på sig. Jag tror faktiskt hon börjar vänja sig med det :)



Så , denna dag är nu borta. Resten av tiden vill jag bara slappa och kolla på tv, film och så. Men tyvärr, där dog min dröm. Jag måste städa. Städa nå utav bara fan också. Undrar om jag ska göra som Spiderchick hade gjort , städat listerna. Mjaa, orkar nog inte denna gång :P


Jag blir även på lite partie partie humör när jag lyssnar på Basic Element ft D-Flex. Aaaa ge mig!




Är jag vaken än?

Nyss hemkommen från Djupviken. Var dit och kollade på Beck med Ida, Dogge och Athena. Ida bjöd på mat och det var faktiskt jätte gott. Har ju aldrig ätit chickenbitts som man gör typ själv (steker på) och typ Chili sås till. Bra tips, då kan jag även göra det hemma :)

När jag åkte dit till Djupviken så körde jag på en katt. Mitt hjärta brast och även mina tårar kom. FY vad jobbigt det var.
Jag såg inte den stackars katten på grusvägen för han satt precis mitt i en nedförsbacke så jag hade ju en kulle som skymmde utsikten för det stackars kraken.
Dunsa till några gånger under bilen (fick katten i alla fall mellan däcken, mitt under bilen då) men inge mer hände. Tänkte bara att nu är han död stackarn,
När jag åkte hem så körde jag skit sakta och kollade efter katten men såg inge spår av varken katten eller nå blod. Så, den dog inte! Och inte skadade den sig heller, för det var en liten "grill" från min bil (höger sida) som hade lossnat när jag körde över katten så det var den som stuttsade under bilen. Tack å lov.

Men visst, katten kanske skadade sig. Jag var för feg för att vända om direkt och se efter om den klarade sig eller inte. Ville inte se det stackars livet. Usch! Jag är en hemsk människa.


Så nu vet ni det. Inte roligt men jag vet inte direkt vad jag ska skriva. Onödigt vetande är en del av allt som ni kommer få läsa här ;) haha. Eller typ "intresseklubben antecknar".

G'Natt på er alla. Nu ska jag krypa till kojs med Athena och invänta min älskade karl som är och skottar snö och tjänar storkovan ;) haha. Natti nattti





Jäklans snö

Ska strax fara iväg till jobbet i detta snöväder. När kommer du våren?! Jag orkar inte med all denna skit snö.
Sist det snöade så mycket så kom jag ingen stans. Jag stod helt stilla och spann. Kanske dags för mig att byta bil till en som har fyrhjuls-drift? Hell yäh. Då kanske jag kan komma hem åtminstone. Haha!


Och som vanligt så har jag ingenting att skriva! Höres

Jo vem kom till finalen och andra chansen på melodifestivalen?


me and my best friend




me likey

Om cirka en timme är det dags att börja jobba. Och jag kan ju säga redan nu att jag vill i n t e.

Hoppas skorna kommer på måndag eller tisdag. Jag är så äckligt sugen på att beställa klänningar från nelly men om jag mot alla förhoppningar skulle lyckas gå ner i vikt så kanske klänningarna inte sitter så bra.. Jag får nog vänta ett tag innan jag beställer. Man kan ju alltid hoppas att jag lyckas gå ner i vikt. Jag har ju faktiskt gjort lite situps! haha
Och nu ska jag ju åka och jobba, skotta foder och springa upp och ner för en liten trappa och hämta kor. haha, ungefär så ser det ut för mig att jobba.

jag vill hellre följa med Lisa ut och rida barbacka nuuuuuuuuuu ist för jobb





g'natt

Jag är sjukt trött så jag tror nog det får bli sängen för min del. Karln åkte in på bio med sin kompis och jag fick stanna hemma. Inte gjorde det mig någonting. Jag kan ju lägga mig och läsa bok utan att ha en hysterisk karl bredvid sig som säger; Stäng av lampan , stäng av stäng av stäng av. Ungefär sådär låter han.

Shit pommes. Klockan är ju redan kvart över nio.
Och jag saknar nog Zeke lite granna. Min söta lilla vän!


Zeke!




Jag fick för karln! YES

Jag fick köpa skor på nätet. Jag hann inte ens tjata utan jag fick ett Ja på en gång. haha.

tänkte visa mina inköp för bara , håll i er , 99 kr st!





Dom är väl inte världens vackraste skor! men hundarna har ju bitit sönder mina andra alla pumps så då får rea duga åt mig eftersom jag inte har världens bästa ekonomi just nu.
Men dom är söt .
ja älskar dom röda!! haha




Eftermiddags-jobb

I förra inlägget så skrev jag ju om att jag frös röven av mig. Karln hade ändrat så BARA varmvattnet blev uppvärmt medans elementen var kall. Och han hade såklart glömt att berätta det för mig.
Smart som jag är så kom jag på det själv utan att ringa och vara hysterisk ; varför går pannan men elementen är kalla???? vaa varför är det så för?.
Det tog väl kanske 2 timmar innan jag kom på det, men jag kom på det själv. Jävligt smart och bra gjort av mig. haha
Även att det är liiite för varmt i huset nu istället för kallt. Men jag ska väl inte klaga egentligen? Är jag aldrig nöjd? haha, verkar inte som så!


Jag vill ha nya egobilder!! Haha ja jag vet det låter så jävla töntigt, men jag vill ha. Så jag kan leka lite i PS och träna. Är så tråkigt med dom gamla jag har. Uscha..
Men jag antar väl att jag får vänta med ego kort på ett tag.. Tills jag gått ner lite grann!
JUST JA. jag har ändrat mig lite grann. Jag tänkte ju gå ner till 55 KG till sommaren MEN, jag har ändrat mig och jag ska gå ner till 65 först. Lite lättare för mig istället för att sätta sån press på mig direkt liksom.
Väldigt roligt för er att läsa va?

Min blogg är fan skit tråkig. Riktigt jävla tråkig. Jag skriver bara om mig själv och vad jag har gjort och vad jag ska göra. Men jag är ingen sån som orkar sitta och vara först med alla nya kläder och skor som kommer upp på hemsidor och jag är ingen person som är kung på att knäppa kort, och jag är ingen person som är duktig på design heller. Så , jag får väl helt enkelt köra mitt race och skriva om mig själv, vad jag tycker är snyggt och mina tråkigheter.


Nu ska jag gå och vara bitter!




Jag fryser röven av mig

Det är äckligt jävla kallt i huset nu alltså. Även fast värmen är på! wtf?!
Ää, hoppas jag har varmvatten i alla fall så jag kan duscha. Och ja jävlar ja! Fan jag är så lat.
Jag ska ju betala räkningar, söka ett jobb (skriva klart cp cv med andra ord) och kanske ta och hänga tvätten som jag tvättade för någon dag sen?! Fräsching hörde ja. usch och blä.


Vad är det med mig? jag orkar ju ingenting nu för tiden. Jag vill liksom inte söka jobb för jag vill vara ledig ett tag nu framöver.

OCH OKEJ, jag berättar nu vad det är som är min lilla hemlis som kommer hända den 6 mars.
Det är i alla fall min sista dag på jobbet. Jag har sagt upp mig. Jag orkar inte vara kvar nå mer för jag trivs verkligen inte där. Han var som en böld i arselet på en cykel semester.
Nästan i alla fall. Jag tänker inte gå in på varför jag slutar, men jag gör det. Jag sa upp mig. JIIIIHA jag är nöjdöga med mig själv för det.

Jag är nöjdöga





Hela veckan består utav jobb

P.g.a att jag jobbar hela veckan varje dag så har jag varken ork eller tid att uppdatera. Hoppas ni har överseende med det.
Även att hundarna har bitit sönder en kabel som går från modemet till min dator. Så just nu får jag ha kristofer sladd så han blir utan internet. Blir så jävla less.
Athena har aldrig i hela sitt 9 ½ månads gammla liv bitit sönder sladdar. ALDRIG. Så nu när Zeke är här får hon nå fel och biter sönder allt som hon aldrig skulle ha rört annars. Grymt irriterande.

Håller på att ladda upp lite old pics på facebook. Riktigt roligt!

återkommer ikväll. puss å krams





mayhem

Love that song!

Jobbat hela dagen och imorgon blir det precis lika mycket jobb. Jag har alltså inte tid att rida  någonting i veckan. FY bajs vad jobbigt. Men det blir ju en massa pengar och det tackar jag inte nej till.
Kommer snart berätta vad som händer den 6 mars. Några vet redan, men alla vet ju inte.


Pannan hade stannat igen så jag sitter just nu bara och väntar på att få varmvatten så jag kan hoppa in i duschen. Man vet aldrig när varmvattnet är redo att komma :S Lät knepigt det där! haha


Och som vanligt har jag inge vettigt att skriva!
Men bilder kan jag bjuda på ;P det gillar jag. och jag har ju rätt så många att välja på



HAHA hittade denna alldeles nyss! Aldrig sett den förr. Snacka om knäpp karl jag har. hahahaha





fuck face

O god lord. Jag är dö-trött! Jobbat eftermiddag idag och kommer fortsätta att jobba HELA veckan. Jag skojar inte. 8 dagar , inte en enda ledig dag. Jag kommer vara död nästa måndag när jag äntligen är ledig.

Håller på och tänker ut lite grejor till sista april och även min födelsedag. Jag vill också att vi ska ha inflyttningsfest snart så jag kan ha partaj när jag fyller här hemma. Mitt samvete kommer fram om jag ska ha fest när jag fyller och vi inte haft inflyttningsfest än. Töntigt, i know. Men det är så jag är ;)
Och Kicki tyckte jag skulle köra på ett tema. Såklart jag vill. Kommer inte avslöja något än vad det är för tema jag har planerat men ja. Ni får väl se ni som får en inbjudan.
Okej, nu låter det som om det är bestämmt men det är det verkligen inte.

SÄNGEN NU




Söndag

Imorgon är det måndag och då välkommnar vi en ny vecka. Haha! Ja som sagt, ny vecka nya tag.
Även en vecka närmare den 6 mars. Underbart

Denna vecka kommer det vara mycket jobb. Kommer förmodligen inte ens ha tid för att rida tror jag. Inte mer än en gång i alla fall. så tråkigt! Jag vill ju rida minst 2 gånger i veckan.
Förra veckan blev det ju tre gånger :) Gick även ut och gick i ungefär en timme med Lisa och Zeke och Athena i torsdags.
Mår lite bättre nu när jag rör på mig också.

Var till pappa en sväng igår. Alltid lika trevligt. Jag måste verkligen åka dit oftare. Trivs så himla bra där!
Träffade även på mamma en sväng i Hagsta. Fick en hel påse böcker av henne så nu har jag lite läsning här framöver.

Ska ta och planera in lite träffar här med några vänner.
Får se hur det går. Det är ju så att allas scheman går ju inte direkt ihop. Verkligen inte mitt och Eve's- det suger verkligen :(

Vad gör ni en vacker söndag som denna? Själv hade jag velat rida!







Stress!!!

Stress dag, och lite mer stress kommer det bli!

Skriver om det imorgon om det är någon som är intresserad. haha!






3 underbara år




Jag älskar dig ♥




Min dag idag ...

... kommer vara rätt hektisk. Ska ta och byta om nu snart. Åker sedan till stallet och ska rida Elvis. Efter det blir det hem och duscha, fixa iordning mig lite granna och sedan sätta mig i bilen och åka till pappa. Lillebror fyller ju.
Efter det hem och fira lite alla hjärtans dag och även 3 år tillsammans med min älskade karl ♥
Som vanligt så blir vi hemma. Skit tråkigt! Men han orkar ju inge annat och så har vi inte så mycket money heller.

Ska noppa ögonbrynen nu lite innan jag byter om. Så, tjaaaao





Nu är det mycket på gång

Hela min dag har bestått utav jobb. Först i bagghyttan och sen i djupviken. Tjänar ju lite slantar och det är ju inte helt fel. Speciellt inte nu när jag vet hur det kommer bli.
Ska få fingrarna ur röven och söka jobb också. Men det går ju som det går. Inte alls med andra ord!

Imorgon blir det rida lite på Elvis med Lisa & ramona. Efter det hem och duscha och sen åka till daddy för min mittersta lillebror fyllde igår :) Då blir det fira honom. Även köpa hundmat ska jag göra i Gävle.
På söndag blir det jobb och sen middag hos svärfar.

Efter denna helg väntar två jobb helger och mycket diesel kommer att gå åt .. Snyft. haha
Aja, peeengar pengar.

Nu ska jag ta och sova. Tänkte bara slänga in ett inlägg så ni vet att jag lever ;)




Grym låt!

Jag blev helt kär i denna låt när jag hörde den för första gången idag på P3.



Florida - Right round




gratis sida igen!

Eftersom hundarna har bitit sönder alla mina pumps så passa jag på att bli medlem på Gratisskor.
Tänk om jag får ihop lite poäng så skulle jag kunna köpa in alla skor som hon bitit sönder.
Därför ger jag denna sida en chans :)

Så gör det du med!

Klicka här för att bli medlem





The all american rejects



Kanon bra låt enligt mig! Rätt enformig så den sätter sig lätt på hjärnan :)




Elvisp

Jag gillar Elvis. Jätte mycket. Han är så mysig och go. Hur snäll som helst.
Igår red vi barbacka han, jag, lisa och ramona. Gick kanoners förutom några oförberedda travsteg. Långa tyglar, inte världens bästa balans längre och 3 år sen jag red barbacka. Men jag satt kvar :)

Karln ringde även till mig när jag var i stallet och sa att hundarna hade ätit på 4a par klackisar för mig. Jag kunde sätta mig ner och börja grina. Förstår inte varför dom (Zeke och athena)/hon (Athena) ska hålla på och bita på mina pumps. Förstår inte. Kom hem och såg att det var två par jag inte ens använt och sen var ett par mina älskade låga pumps och de fjärde hade hon sedan tidigare redan käkat upp sulan i och nu var den andra borta också. Mina bruna bal-pumps-skor. Snyft!

Väntar bara på att tiden ska gå. Tror nog att jag ska ta och leta lite böcker på bokus.se för jag har ju läst ut mari jungstedt's böcker. I alla fall dom mamma hade och det var 4a st.

Undrar om jag ska ta och äta innan jag åker till Lisa? Njaa, kanske går ner fortare i vikt om jag låter bli att äta. Men jag vet ju att det inte är bra. Ää sånt som märks!

Kim, du kommer ner till mig sista april och stannar ända tills 3-4 maj. Så du vet! haha

Ibland ligger ni inte bra till hos mig. Och det är dom stunderna ni ska äta allt som ni inte får röra! Men jag älskar er ändå <3




Storhandla ?

Tror nog det blir storhandling nu för mig och karln. Även Ida och gustaf ska handla. Sen ska vi åka och käka lite mat, och så får jag och Ida ta fikat idag ist för igår. Igår red jag ju ;D JÄJ!
Ska ringa och höra om hästen är ledig imorgon också.

FUCK vi har inge pellets och jag kan ju säga att jag fryser .. Ungefär lika kallt här inne som ute. Och ute är det minus grader. Sitter med vinterjackan på nu och fryser röven av mig.

Aja, ska skriva lista på vad som ska handlas ! BYE




Utmanad

Jag blev utmanad av Sandra

Reglerna:
Gå in i mappen där dina bilder ligger, gå sedan till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen, släng upp bilden på bloggen och skriv något om den, utmana sex andra personer och länka till dem.



Min mage för ett tag sen. HAHA skoja! Detta är bilden jag fick fram. Ligger på en mapp där jag spar bilder från internet som typ tatueringar. Inspiration

Jag utamanar; KIM ENGMAN och sen resten som vill göra det! för jag tror jag är den sista att bli utmanad ;)




hej träningsverk och frossa

Jag fryser röven av mig. Bokstavligt talat så gör jag det. Hela jag är som en stor isbit och när jag kom hem frågade karln om jag måsta duscha för det fanns typ inge pellets. Nehe fy fan vad irriterande. Även att jag är svettig och kanske vill bli fräsch och råga på allt så är jag ju en isbit. Skulle inte sitta fel med en het dusch nu! Give me

Det gick superwo att rida. Jag, Elivs, Lisa & Ramona var det som red ut. Han är så himla mysig Elvis och vad svettig han blev då även om vi inte gjorde något som var ansträngande. Men det var skit kul! Ridning på onsdag igen men då får det bli i mörkret.
Athena är nog rätt trött nu. Hon var ju med i stallet och hade kul. Gick sedan en promenix med henne när vi kom tillbaka från ridturen. Hoppas hon sover gott i natt :)






old song.

Jag tycker att han är faktiskt jätte söt :P haha. är det bara jag som tycker det?





Finaste vädret på hela vintern

Solen lyser och himlen är blå. Cirka 11 minus grader ute och snön ligger så vackert på marken. Jag känner mig fotosugen. Inte ofta det händer längre. Blir väl att ta lite kort på pullan min som kommer rusa i snön.

Efter det blir det stan en sväng. Betala en liten räkning (inte så liten, veterinären. Blääää) ska jag göra också. Såg att Lisa skrivit på bdb om vi ska rida idag och inte säger jag nej. Klart jag vill. Är så sugen på att rida. Onsdag kanske jag också kan.

Hehe nu sitter jag och planerar i min skalle här om vad som händer och sker och komma skall. Hänga tvätt måste jag också göra.
Ska till Djupviken och säga hej till Ida också. Hon ville bjuda på lite kakor.
Mycket att göra, kanske är bäst om jag inte sitter här så länge till.


Kim, Alex & jag på våran bal. Alex var chaffis och skjutsade oss i biucken(stava) bredvid kim




lite mer bilder från förra helgen

Frågade fotografen på klubben vi var ut på förra lördagen, vilket mer ställe han fotade för.  Det var för lobbys egna sida tror jag. haha hittade en till bild på mig och en på kim.




Måste ju säga att jag ser förjävla glad ut. Det gör jag på varje bild från den kvällen




Beck

Har nyss kollat på Beck. Jag kan inte säga annat än att jag gillar Beck stenhårt. Även Wallander.
Flickan i jordkällaren var faktiskt skit bra. Jag fattade typ ingenting på slutet. Eller jo det gjorde jag ju men inte varför den där Karin höll på att tjata på Nils om jordkällaren. Kanske hon ville skydda han eftersom han vart ner till flickan?
Aja!

Det blir sängen nu snart i alla fall. Naaaaajs! Ledig imorgon också, så det blir väl banken då och sen vet jag inte riktigt. Skulle nog ta en tripp till djupviken och äta lite kakor. Men jag ska ju banta. Och jag ska jävlar i helvete banta!! Jag ska gå ner i vikt. Så inge mer snacks till kvällen "eftersom det är mitt favoritprogram".

Jag blir lite rädd nuja.
Tydligen så jag har blivit medlem på free6. En kille addade mig på msn när jag satt och skrev med andra så jag råkade acceptera honom utan att jag såg det.. Nu skriver han att jag gav min msn till han på den sidan. Jag hade tydligen lagt ut bilder på mig där, inga nakna dock. skrev han.
Idioter det finns.




Utmanad - Lista tre favoriter

Favorit mat; Grekisk pyttipanna, Kims köttfärssås & Fiskbullar

Favorit dryck; Coca Cola, Vatten & Mjölk

Favorit godis; Choklad, Popcorn & Sura bilar

Favorit glass; Ben & Jerrys, Daimstrut & 88an

Favorit färg; Rosa, Lila & ?

Favorit film; Pearl Harbor, Step Brothers & Little Man

Favorit serier; DESPERATE HOUSEWIVES, Top model & Grey's

Favorit bloggar; Kim Engman, BlondinBella & Jenilita (listan skulle kunna göras lååååång)

Utmana 3 personer: Kim Engman, Sofie Hurtig & Jenilita




Jobbat hela helgen förutom nu på EM

Sjukskrev mig för jag mår inte alls bra. Uscha! Just nu orkar jag i n g e n t i n g.
Jag är i alla fall glad att jag tog tag i det och verkligen gjorde det. Allt bara rann av mig och jag fick ut nästan alla mina känslor.

Och idag när jag skulle hem från jobbet (tidigare idag då) så hade det kommit så mycket snö. JAG FASTNADE. Haha jag blev skit tokig och tårarna sprutade. Ringde karln som sa att jag skulle gå till dom som bodde där jag fastat. Jag satt alltså fast i en uppförsbacke utanför ladugården.
Sprang upp dit med tårar i ögonen och ringde på. Såklart hjälpte dom mig, så karln i huset körde upp min bil upp till stora vägen så åkte jag och hans fru efter. Tacksam som få var jag då. :)

Nu väntar duschen och sen Gert!




Inga from Sweden

lägger in två låtar som livar upp mitt liv lite mer nu. Den nedersta är grym! haha
Tack kim, du är min bästa vän ♥







har aldrig sett den, men nu; klockren





hey där

Hoppas pannan är igång. Skulle vara loooovley att få duscha lite.

Idag blir det nog lite rida häst med LIsa och Ramona. Ska bli kul att få komma ut igen och elvis var ju så sötis.

Nej jag är helt tom i huvudet , vet faktiskt inte vad jag ska skriva.
har liksom ingenting kul att komma med.




bajs dag

Om allt går fel innan man ens vaknat, då blir det ingen bra dag. Allting har typ blivit fel! usch!
Och inte blir det bättre av att karln är sjuk heller. :/
känner att jag också vill bli sjuk så jag slipper allt! bara ligga i sängen och läsa och läsa och läsa och sen kolla på film. MYS! Men så blir det aldrig.
Fan, allt känns bajs.

jag vet inte hur jag ska göra. det känns så pissigt alltihopa. Ska jag göra det eller inte? Vad kommer hända då? En massa frågor som jag vill ha svar på. blä.

Deppinlägg igen. orkar ingenting så tjing på er





mera bikinisar



Denna är jag suuuuuper sugen på! Jag tror nog jag ska beställa den faktiskt! :P




Hemma & är sjuk

Helgen har vart kanon! Började med att kim kom ner i fredags och det blev let's dance och lite herrbesök av Mårten. Sedan kollade jag och kim på en skräck tror jag? haha kommer fan inte ihåg. Somnade väl runt halv 2, måttligt trött eftersom jag vart vaken sen klockan 5 på morgonen.

Lördagen blev det en massa film och mys. vi skulle inte bli sena som förr förra helgen med att göra iordning oss utan nu skulle vi testa en massa nya frisyrer och sånt. Haha, jäh right! Det blev ju verkligein inte så.
Jag var klar halv 9 tror jag och kim var klar klockan 9o. Började förfestandet då och åkte sedan till Livingroom!
Helvete vad kul det var alltså. Träffade på Erik, Elin & Martin. Martin visste vi redan att han skulle dit med inte de andra två :P
Skit rolig kväll i alla fall.
Tack för det pinglorna mina ♥

Igår blev det en liten bakis dag. Kollade bara på skräckisar. Måste ju passa på när jag äntligen har ett sällskap som vill se skräck! och så var det ju ljust ute. hehe
Karln kom hem med donken mat till mig, kim & karin. Gott! Tror jag ska sluta äta där för idag är jag hemma och sjuk.
eller sjuk och sjuk

Igår kväll vid 11-halv 12 fick jag jätte kramper i magen och tillbringade en väldigt lång tid på toan. Kändes som om jag skulle spy upp allt jag käkat på hela dagen. Kom inge och kramperna fortsatte.
Imorse när jag skulle upp var jag död ! Jag kunde inte ens kliva upp ur sängen för jag var så trött och utmattad. Även att kramperna inte gett sig än! Frustrerande!!!

Så, idag blir det en dag vid datorn och en bra bok. Ska gå ut och gå en promenad också. Få frisk luft & känna att man lever.





RSS 2.0