Välkommen helg

Välkommen helg blir välkommen jobb för min del. Hualigen vad jag inte vill jobba men jag känner väl så bara nu eftersom jag är så himla trött. Har haft en hund som pipit konstant sen klockan sex imorse och när jag går ut till honom (Zeke, Athena's morbror) så vill han inget speciellt utan går ut och käkar lite gräs när jag släppte ut han. Så nu är jag måttligt trött.

Väntar på att Kim ska komma ut ur duschen också så jag kan hoppa in där. Ska iväg på 18 årskalas vid 13.00 ungefär. Karln's lillebror blir myndig. Shit vad tiden går fort. Jaja.


Jag önskar att jag kunde få min present snart. Gud vad underbart det skulle vara, men jag får nog vänta ett tag till. Måste ringa en massa viktiga samtal idag också kom jag på nu.. Arbetsförmedlingen, det försäkringsbolag som har hand om min hemförsäkring och sen gymmet & lite till. Usch, orkar inte men måste ju..

Har inte så mycket mer tid att sitta här. Det är ju en del som ska fixas väldigt snart.. Får se om hemförsäkringen täcker att blixten tog datorn och modemet för oss.
Pussåkram








Ghost Whisperer

Just nu sitter jag, Athena och Kim i soffan och kikar på tv. Zeke ligger i fåtöljen bredvid och jäser. Alldeles strax ska jag ta fram dippen så ska vi mysa till rejält!
Tråkigt att Kim ska åka till El Stockholmo imorgon tidigt, men sånt är väl livet om man ska leva det fullt ut? ;) Vara överallt och ingenstans ;) hihi.

Nej nu ska jag vara social med Kimpan, men kom ihåg att jag kommer nog inte kunna blogga på ett bra tag eftersom datorn fortfarande är helt död.

Pussåkram

Rip Harry. Stackars dig lilla vännen men hoppas du har det bra nu





Torsdag

Härlig dag idag va? Ja faktiskt. Har vart i stallet och ridit lite eftersom Elvis ska sättas igång. Var hur mysigt som helst.  Blir även ridning i helgen efter jobbet. Äntligen kommer jag igång och röra på mig, hehe.

Kim kom precis hit efter en party natt i Västerås. Jag tror hon hade det bra med en massa hunkar runt om kring sig hela natten lång ;) haha.

Ää nu ska jag slänga in en tvätt i maskinen och sen ska vi åka och äta. Efter det blir det chips och cola med tv :)


Pussåkram


Jag och Kim på studenten.




Natt skriverier

Jag har funderat en hel del på ordet vänner.  Vad räknas som vän?

Jag har en massa vänner, hur många som helst med andra ord. Men jag skulle nästan säga att hälften av dom är bekanta. För hur mycket vet jag om den vännen egentligen? Kanske jag tycker att jag känner den rätt bra men det visar sig att jag hade väldigt fel.
Det har hänt ett x antal gånger.

Ää, bara mina funderingar och skriverier en natt. Är trött som en tok, kanske har med saken att göra då?

Det är inte roligt när man får höra från andra vad som hänt ens vän, och den har inte ens sagt en knyst till en. Hur ska man tolka det då?
Att man duger ibland?





Lånar Kim's dator

Gokväll allesammans.


Just nu sitter jag vid Kim's dator och kikar runt lite granna.
Hon är ju i Västerås som jag förmodligen skrev i det tidigare inlägget, och partajar! Hon får partaja lite från mig också ;)

Fan vad nice det är med bärbar dator alltså. Jag längtar tills jag får min! Gud vad  mysigt. Ta med den till sängen och slå på en riktigt bra film. Kan det bli bättre? Ja självklart, om karln är med såklart.


Vet inte riktigt vad jag ska skriva heller. Har väl inte så mycket att skriva om för det har väl inte hänt så mycket i mitt liv, hehe.

Skriver väl imorgon. Pussåkram




Jag lever, men bara nästan.

Hej allesammans.


Nu kommer jag börja detta inlägg lite negativt.
Eller hur jag ska skriva. Datorn, modemet, skärmen, ja allt, tog blixten i lördags för oss. Så förmodligen så är allting borta, precis allt. Alla mina älskade bilder!!! Hade ju hur mycket som helst, runt 18-19 tusen. Känns fruktansvärt surt. Mina bilder ligger mig så nära så jag blev så ledsen så tårarna kom på mig.
Jaja, kan inte göra så mycket åt det. Shit, crapp och allt.

Igår kom Kim ner till mig. Började göra oss iordning, sent som vanligt. Men bättre sent än aldrig ;) Kicki kom och plockade upp oss och sen drog vi till ön. Träffade på en massa härliga människor där. Carro tex. Skit kul att träffa henne och det var ju så himla längesen!
Kim försvann där ett tag men sen hittade jag henne längst fram vid Date som sjöng då. Haha hon stod väl där och dregglade hon ;)
Jag och kicki placerade oss där också och hoppade lite tillsammans med alla andra fulla ungdomar, haha.
Sen kom ju Arvingarna ut på scenen och Casper är ju snygg han! Sjöng till några av deras låtar också men sen var det dax att åka hem.

Och nu sitter jag här i ladugården efter en stressig dag med kim :) Hon kommer tillbaka till oss imorgon så det dröjer inte så länge tills vi träffas igen ;) under tiden fick jag låna hennes dator och internet så nu ska jag hem och betala räkningar, haha!

Pussåkram




blixten tog allt som hörde datorn

492a63ae2be900c870b0e2a21bd38109.png

blixten tog allt som hörde datorn till, igår. Hur irriterande som helst. Och mobilen strejkar igen. Hatar min mobil!





Godmorgon fredag!

Gordmorgon allesammans.


Nu är det typ, helg.
Hur underbart är inte det? :)
Min syster kommer hit idag och ska vara här hos oss tills på måndag. Vi ska väl försöka komma iväg på Ice Age 3 men vi får väl se hur det blir med den saken.

Har väl inte så mycket att skriva.
Misse är dålig. Katten i ladugården som alltid gör så tokiga grejor. Vet inte om han blivit sparkad eller vad det är frågan om. Han ser helt missbildad ut i skallen :( usch. Tårarna började rinna på mig när jag såg stackars lilla misse.



tok misse. hoppas du blir bra


Ingen tandläkare blev det idag heller för hon var tydligen sjuk. Fick i alla fall en ny tid!
Ä. har ändå inge vettigt att skriva så jag tror jag ger upp det här nu;)




Städdags hos familjen W & H

Ikväll har karln och jag var lite duktiga och städat. Visst, vi är inte klar på långa vägar men på god väg. Sovrummet tror jag är värst. Det är plåster överallt (oanvända såklart , haha) och även kläder. Längtar verkligen tills jag ska ta tag i det rummet, eller så inte.

I förrgår var det ön i Hedesunda. En riktig lyckad kväll blev det! Först var vi hos Maria som hade fyllt år (det visste såklart jag inte) och förfestade. Sen åkte vi raggarbil till Ön, och på väg dit fick vi soppartorsk. Även på väg till ön så spåra det rejält för mig och petra. haha fy fan alltså.
Lyckad kväll, av det som jag kommer ihåg. (det är faktiskt det mesta).





Torsdag

Godmorgon allesammans.


Jag kan ju säga att jag har vart uppe tidigare än tuppen, hehe.
Klev upp halv fem och åkte till jobbet. Har precis mjölkat klart och nu sitter jag här. Ska alldeles strax dra upp till kalvarna och ge dom mat. Slut i ammar'n så den ska fyllas på.

Idag ska jag åka till Johanna i Färnebo för hon ska fixa mitt löshår så det går in i mitt hår, haha ja. Precis, så det inte ser alldeles för fejk ut med andra ord ;) Kommer nog bli kanoners.

Åter igen, förlåt för dålig update till er som följer min blogg. Jag lovar, jag ska skärpa mig. Men det är rätt mycket som händer i mitt liv just nu så jag har inte alltid tid att sitta här. Ä, skärpning på mig!
Nu ska jag dra i all fall så hade så gött :)

Pussåkram




Här händer det inte mycket

Halloj allesammans.


Förlåt för min dåliga uppdatering men i Torsdags åkte jag med familj upp till moderjord i Söderhamn. Kom hem i söndags och då hände inte mycket. Alldeles för trött och loj. Igår extraknäckade jag lite grann så då blev det inge skrivet heller.
Nu blir det skärpning i alla fall :)

Hade det helt underbart i stugan dessa dagar jag var där. Alldeles underbart var det :) Synd att det inte blev så mycket kort tagen, men sånt är livet. Jag kan inte alltid ha med mig kameran överallt ;)


Ikväll är det i alla fall ön som gäller. Fan vad roligt !! Jag längtar som en tok. Först lite mys hemma hos Maria i hennes nya hus och sedan far vi vidare till ön där vi ska dansa hela kvällen till Face 84, perssons pack & black jack.

Blir nog bilder från kvällen imorgon ;p

Så , jag skriver nog imorgon istället för mer ikväll ! Hade så bra så länge så kommer jag tillbaka imorgon. Pussåkram




såg nyss tyra, en av mina favorit

1c67f058558b121769d87e60a2328d14.png

såg nyss tyra, en av mina favorit bloggare men hon var lite för snabb för mig så jag hann aldrig hälsa :(





Måndag, och jag är hemma!

Helgen var helt underbar! Karln och jag spenderade mesta tiden på hotellet och kolla på film och myste som bara attan! Vi tog hand om varandra och masserade och dona. Saker som vi aldrig skulle göra hemma. Vet ej varför faktiskt. haha!
Sen åkte vi en massa karuseller. Kändes som om man ångrade sig lite när man satt längst upp i frittfall!! haha fy fan.
Insane åkte vi också. Fick rätt ont i axlarna men ack så roligt det var =) Köpte kort på oss när vi åkte berg och dalbanan och även lustiga huset. Kanske kan ta och försöka lägga ut dom här sen nån gång ;p haha. eller så inte. vi håller nog dom för oss själva.

Vi hade det underbart med andra ord!!

Imorgon bär det av till Stockholm igen. Denna gång med Amanda, Kicki och Johanna. Blir staden hela dagen sen Brittan, sen krogen och sen hotellet och sova! ;p vi ska ha så skoj!!!!

Så, jag kommer knäppa mycket kort imorgon! Det blev inte så jätte mycket kort nu i helgen, men imorgon då jävlar! Så jag har inte riktigt med tid att sitta här heller och skriva egentligen. Måste fixa allt tills imorgon också.
Pussåkram!!! Syns och hörs på onsdag igen ♥




nu ger vi oss av


bye bye




Läggdags

Ja ni läste rätt. Ska lägga mig alldeles strax, borsta tänderna står med på listan innan jag kan krypa ner till kojs.
Har packat och hållt på nu på EM. Känns som om jag inte kommer nån vart för att hälften av allt jag ska ha med har fortfarande inte torkat. Snacka om att det tar tid att torka tvätt inomhus. Usch! Ge mig fin väder så jag kan tvätta och hänga den utomhus. haha!

Imorgon bär det av till Stockholm. Gud så skoj! Karln och jag kommer väl säkert bli oense om vägen till hotellet och vägen till, ja, allt. Haha men det kommer nog bli bra ändå ;) Annars kanske vi kommer lyckas verka som två vilsna tyska turister i sverige. haha, aja! shit same, det löser sig sa mannen som sket i badkaret. Hahaha, jag är så jävla trött så jag skrattar åt mig själv nu när jag skriver det där skit dåliga om mannen i badkaret.

Äää, vi höres på söndag! Så sköt om er :) Det ska vi göra! Pussåkram!!!





Valbo city

Åkte in en snabbis till Valbo med karln och Richard. Blev en väldig snabbis. In dit och vända ungefär ;) Beställde hem nått till bilen så den kanske kan bli hel någon gång och sen köpte jag kattsand. Går åt mycket kattsand nu när kattungarna kissar och bajsar lite mer än förr. Även att dom inte får gå ut än för mig. Lite för liten är dom fortfarande.

Har inte packat ett skit heller inför imorgon. Tjööötigt. Måste nog ta tag i det nu känner jag. Men hälften av alla kläder är fortfarande blöta (nytvättade) och då blir det lite svårt att packa ner dom.
Fan.
I Stockholm måste man ju vara fin klädd så då blir det jeans för hela slanten.

Jag har nog inte riktigt tid med det här. Känner att jag har lite viktigare saker för mig nu innan resan än att sitta här sååå..
Pussåkram




Redan fredag..

God förmiddag allesammans.


Imorgon går vårat tåg klockan fem över nio.
Så idag blir det till att packa en massa och fixa allt så det bara är att ge sig av imorgon. Ska bli rätt skoj. Även att det är nått som är bokat åt oss, ett bord på en resturang. Och jag har inte en jävla aning om vart den ligger ;) Haha, kommer bli skoj när vi ska leta oss fram till allt.
Det kommer bli en kanon helg! Det är jag nästan säker på.


Annars idag, mer än att packa, så ska jag tvätta kläder, plocka undan i källaren och skjutsa Athena till Svärfar. Antagligen får vi en varmvatten beredare redan idag. Och gud så härligt! Slippa fylla på pellets för att få lite varmvatten.
Ska åka med bilen till Micke och laga den, igen. Gick ju inte igenom besiktningen som jag antog att den inte skulle göra. Måste besiktiga om den också. Ja herregud, det är så mycket nu så jag blir snurrig.

Måste nog gå ner till källaren och slänga in en ny tvätt.
Pussåkram


jag & min bästa på studenten, 07. Jag vill så gärna tillbaka till skolan ♥




jag ryser när jag ser detta




på något sätt så är det verkligen mäktigt




Lite rensning av hjärnan





Funderingar

Jag tror jag funderar rätt så mycket. Antagligen lite för mycket. Kommer nog skriva av mig på privata bloggen.

hungrig är jag också, men jag vet inte vad jag ska äta. Karln och jag ska banta, och vi gör på vårt egna lilla vis så då ska vi inte äta för mycket om dagarna om man säger så ;) haha. Kanske ingen metod som någon har rekomenderat. Men nu jävlar måste vi verkligen försöka gå ner i vikt.
Haha hade ju inte direkt nått med mina funderingar att göra, men men.


Undrar om jag ska göra paj? Skulle vara mummsigt att mummsa i sig det när vi ska se på film. lisa och marcus kommer hit och då ska vi popa pop-corn också. Yummie.

Igår kollade jag, karln, richard och martin på film också men richard åkte hem långt innan filmen var slut eftersom han inte hade sovit på några dygn. haha! ;p
Det blev en ny Wallander. Eller ja, den gick på bio i början av året.
Inge kul för er att veta ändå.

ä. pussåkram höres sen




Inte den bästa dagen på denna vecka.

Idag är en sån dag då det känns slappt. Jag vet inte om jag är irriterad eller inte även fast brevet kom igår.
Fick reda på att jag ska på arbetsförmedlingen den 14 juli klockan 10.00.
Klockan 07.00 går våran buss ner till stockholm. Bokad och klar. Ringde till dom och sa att jag inte kunde. Fick reda på att jag förmodligen inte får någon a-kassa då.

Jag har bara en sak att säga; jag hatar att ha att göra med arbetsförmedlingen och a-kassan och allt sånt. Dom är fruktansvärda och tänker aldrig på något annat än sig själva. Jag är fortfarande intresserad av mötet, och jag vill gärna ha ett nytt möte bokat men det visste han inte om det gick?!
Så alltså, om man är arbetslös så ska man bara sitta hemma 24/7 och inte göra ett skit? Det är alltså så dom vill att man ska göra annars skulle det gå väldigt lätt att boka om.

Jävla idioter är allt jag har att säga!


Jag ska lägga mig och kolla på Twilight (om det nu stavas så) nu, och käka lite chokladpuddning. Får se om jag blir på bättre humör.
Imorgon ska jag banne mig åka till Djupviken och skriva ut CV och åka iväg med dom.
Pussåkram


ungefär sådär känner jag nu




Ön igår

Hejsan allesammans.


Gårdagen blev väldigt lyckad även fast det var jag som körde.
Dansade med Sara längst fram till Larz Kristerz typ hela kvällen. Träffade på massa vänner också! Alltid lika trevligt ;)
Kvällen började här hemma hos oss där jag, karln, richard, martin, marcus och Johanna käkade grillat. Efter det åkte vi till ön och släppte loss. Direkt när jag och Martin betalat in oss så ser jag typ, sångaren i Larz Kristerz. Självklart skulle jag ha ett kort på oss tillsammans ;p




Efter ett tag så knäppte vi ett till fast med den stora i Larz Kristerz. Jag och Marcus posade lite med han i alla fall. haha



När dom började spela så stod jag och Sara längst fram och hoppade lite till dom och sjöng med. Även skrattade åt alla fula, fulla och dryga människor. Okej, det var typ bara jag som hoppade till dom ;p fick lite konstiga blickar ibland av Sara, haha!
Så han på bilden längst upp typ gjorde nått med ögon brynen till mig lite då och då. Haha ja jag smällte lite bara för han är så söt med gluggen ;)
Även när han sjöng låten Jag är din man så stod han på pianot och sjöng. Då kollade han på mig när han sjöng typ en mening som innehöll Jag är din man. haha jag blev knallröd i ansiktet ;)




Ja det var väl min kväll ;)
Här får ni låten Jag är din man om någon vill höra!
Pussåkram






så jävla söt

0-3b59f94744b7e1654db2a574b7bda2b1.png

så jävla söt





Snabba ryck

Hej hopp!


Om någon halv timme sisådär eller bara några minuter så kommer Johanna hit.
Vi ska kika på film och bara mysa. Ladda inför kvällen då vi ska på ön och kika på Larz Kristerz ;) Jag ska i alla fall, vet inte om hon ska dit men det antar jag väl.
Kom på att jag måste till Djupviken en sväng innan ön också. Men det får jag väl ta senare då.

Har precis lagt in en massa skivor som vi lyssnade på igår i bilen på väg hem från bion. "jag säger båt men det heter faktiskt bot". Haha ja, klockrena gammla låtar! Även äldre låtar som kom i början av 90 talet. Underbart! Ska vi poppa ikväll när vi åker pudding BMW.

Just de ja. Var ju på bio igår. Jag, karln, Richard och Martin. Johan Falk blev det och den var faktiskt jätte bra! Nästa film blir ice age 3 :) Får se när vi har tid med det.

Nej jag kanske måste klä på mig om Johanna kommer snart.
Höres senare.
Pussåkram




the family




+ ett x antal katter




En vecka kvar

Godmorgon.


En vecka kvar tills Britney's konserter är.
Och vad jag längtar!! Ska se henne på tisdagen (14'onde). En hel dag i el-stockholmo med Amanda, Kicki och Johanna. Kan bli hur bra som helst!

På lördag ska jag också till Stockholm, med min älskade karl. Vi ska tillbringa lördagsnatten på hotell och sen ska vi också på grönan. Om det regnar, skippar vi grönan och gör något annat roligt :) Så får vi ta grönan när det passar bättre! men jag hoppas på finväder. Det kommer bli så mys. Vi behöver verkligen komma bort, tillsammans.

Igår gick min dag till att röja upp här hemma och även sova middag. Haha, jag vet inte vad som är så fel med mig men jag klev upp runt halv 11 ungefär. La mig och läste lite bok vid 12, somnade. Vaknade klockan 14. Jaha då var den dagen borta då. Kollade även på Änglar och Demoner igår kväll. Den var faktiskt bra, även om jag inte fattade så himla mycket av all prat om kyrkan och det. Men men :)

Ikväll ska vi nog gå på bio igen. Karln, jag, martin och morris tror jag. Antagligen blir det Johan Falk eller så blir det Ice Age 3 ;) Hehe. Vi får då se vad det blir.

Nu ska jag kila iväg en sväng. Skriver väl senare!
Pussåkram




Myspys kväll

Jag och Kicki gick ju på bio som sagt. Vi var och käkade mat först på brända bocken eller vad det heter i Gävle. Efter det gick vi in till bion. Satt där och vänta ett tag.
Sen, äntligen så var filmen igång.
Kan inte säga annat än SKIT BRA!!! Hahaha, fy fan vad jag skrattade. Så jävla härlig film! Jag kan bara säga en sak ; se den!

Se den se den se den. haha
.

Nu ska jag krypa ner i sängen bredvid min älskade karl och min älskade hund ♥

Höres imorgon. Pussåkram




Baksmällan

Ikväll ska jag och Kicki till Gävle och gå på bio. Vi ska se baksmällan. Har ju läst överallt i varenda blogg tror jag, att det är riktigt bra och hur rolig som helst. Så det ser jag verkligen fram emot. Innan det ska vi äta lite god mat på någon resturang. Myspys ska vi ha. Får se om vi får sällskap av karln, morris och martin men det tror jag inte :p haha.

Tror jag måste ta och göra någon nytta nu. Kanske ta och börja göra mig iordning? Kanske ta och städa lite? Haha, ja vi får väl se vad jag orkar ;)

Pussåkram




stugan i bilder




























Upptagen dam

Jag är en upptagen dam, därför har jag inte kunnat skriva. men lite uppdate's har ni ju ändå fått ;)
okej, jag tog i lite där. upptagen har jag vart men jag är nog inte direkt nån dam.

i onsdags så åkte jag till Söderhamn för att kolla vad som var fel på min bil. jaha, abs'en denna gång. Efter det åkte jag till stugan där mormor, morfar och bella var. Badade och solade, och åt mat. Herregud. Det var ju mat hela tiden och även kakor. Var så mätt på kvällen så jag mådde illa. Kunde inte somna för jag hade så ont i magen. Det gick över någon timme senare som tur var.
på torsdagen så väckte dom mig för att vi skulle ut i båten och dra upp nät. vi fick 13 abborrar så jag tog med mig alla filer hem. mmm, så gott med abborre.
Athena var med och rensade fiskarna med morfar. Som vanligt satt hon nedanför och tiggde, rå fisk. usch. Men är man matvrak så är man. Käkade frukost och sen badade vi igen. Athena var i flera gånger och badade dessa dagar. Det var ju faktiskt jätte varmt, både på land och i vattnet. Vi hade väl runt 23 grader och då har vi stuga på en ö i havet :) jag klagade inte en enda gång. Så underbart. Jag vill dit igen.

Började packa och begav mig hemåt. Skulle lämna Bella och hämta Kim. Kim följde med mig hem och hon åkte redan igår. Men bättre bara ett dygn än ingenting alls :)
Åkte in till valbo igår innan jag lämnade Kim på tåget. Och det var fortfarande rea och jag kunde inte hålla händerna i styr. Jag handlade, som vanligt. Men det var de värt ;)

Igår kväll var det skördefest också. Riktigt roligt! Dansade så svetten rann. Både dansbands-dans och disco-dans(krogen-dans, haha). Körde även lekar och jag blev utsedd till lagkapten för lag 1. Jag fick välja två flickor och två pojkar i mitt lag så jag valde karln, morris, amanda och vickis (tror jag hon heter). Vi vann! Haha så jävla roligt :)
Fick pris fick vi också. En t-shirt! kommer bli min sov-tshirt eller ladugårds-tshirt ;)


Ja och nu sitter man här helt själv. Eller själv är jag ju inte för min bäbis är ju här, Athena. och även alla små kissebäbisar springer runt och för liv.
Är sugen på att göra något ikväll. Ska höra med Kicki om det blir nått skoj ;)

pussåkram




skördefest!

0-70b58131ec32bdf04f7a2915ea0c9192.png

skördefest!





RSS 2.0