är och jobbar nu. Fy fan vad varmt

06de0b8d887e1dfb059c37f5c14aad22.png

är och jobbar nu. Fy fan vad varmt det är här och klockan är 11 :s tur att det bara blir svalare även fast det känns långt borta nu.





Älskar sommaren och värmen

Kanske mest solen?!

Det är så härligt med sommar sol och värme. Just nu gick jag in i huset för att svalka mig lite grann. Annars ligger jag ute på gräsmattan och läser bok. Det blir ju liiite varmt så jag måste svalka mig mellan åt. Helst vill jag ha en liten pool från rusta som ligger runt 600 kr. Skulle vara så jävlans härligt!
Men men. Blir väl antaligen ingen sån.

Ikväll ska jag jobba natt också. Får se hur det går. Ää, kommer nog gå kanoners :) Hoppas att det är svalt i ladugården bara. Annars kommer jag flyta bort i all koskit.

Nu ska jag smörja in mig med smörjan jag fick av Kimsan när jag fyllde, och så ska jag fortsätta läsa bok.
Pussåkram!!




dåligt med uppdatering

Och ännu sämre blir det. Nej då, det kan inte bli sämre. Men jag måste ta och klä på mig för jag ska åka till djupviken och hämta upp Ida sen ska vi in och bestikta min bil (som inte kommer gå igenom). Efter det ska vi äta och efter det kanske bada :) Måste verkligen städa här hemma också. Har inte orkat gjort nått sen festen i lördags. Fy fan! haha.

Skriver mer ikväll. Pussåkram




Godmorgon!

Hej allahopa.


Vaknade av att syster gnisslade tänder så det var lika bra att kliva upp då.
Klockan var väl runt halv 9o. Lite trött, men jag ville inte heller sova bort hela dagen.

Strålande sol idag. Hur underbart som helst! Tråkiga är att jag måste städa här hemma eftersom det kommer en massa folk imorgon. Karln fyllde ju 20 år i tisdags så nu kommer alla och ska fira eftersom han körde ensilage på sin födelsedag :p
Efter alla släktingar var här så blir det fest. Inflyttningsfest och födelsedagsfest. Kan ju säga att inflyttningsfesten är inte en dag för sen, haha! Flyttade ju för fan in för ett år sedan.

Nej nu ska jag ta tag i detta! Bilder kommer på allt möjligt säkert ;) pussåkram




g'natt

Nu säger jag godnatt. Är så himla trött! Både jag och syster håller på att somna så nu ska vi lägga oss och läsa lite bok :) mysigt värre.

Så med det lilla sagt så säger jag ; g'natt




jordgubbar, yummie

Hej allesammans.


Idag har syster och jag bowlat.
riktigt roligt förutom gubbarna på banan bredvid som klagade på oss typ hela tiden. 50-60 åriga gammla människor som klankar ner på klotena som vi använde, vad är det för stil?! Bara för att dom hade bowling som största intresset så behöver dom inte klanka ner på andra. Skit gubbar. Hehe.

Har nyss ätit mat, blev grillat. Jag är ju en riktig grillmästare ja. haha skämt å sido, jag är inte bra på att grilla men det blev faktiskt lyckat :) Så nu väntar vi på att klockan ska bli 20.00 så vi kan se på tv! Vi kan ju kolla innan också men det börjar inge bra förens klockan 20.00 så det är lika bra att  vänta. Ska fixa iordning jordgubbar också.
Vi ska mummsa jordgubbar med mjölk och socker ! Yummie yummie.

Nej nu ska jag nog hänga tvätt och sen rensa lite jordgubbar.
Hoppas ni får en fin kväll! Pussåkram


Lilla tjejen och systeryster




Nytt till hallen.


Hallen nu. Ny hatthylla och skoställ :) riktigt nöjd. Ser äntligen trevligt ut att komma innanför dörren.



Sötis! Denna hona är fortfarande inte tagen. Hon skänkes bort till ett bra hem. Om någon nu är intresserad =)




Varför blir jag aldrig brun?

Hej allesammans.

Ska alldeles strax grädda på några pannkakor men först tänkte jag slänga in ett inlägg.
Mycket som hänt under de här dagarna jag inte haft internet. I lördags kom syster ner hit för att vara med mig och karln i en vecka. (även athena och kissebäbisarna då självklart). Sen i midsommras var vi först hos Morris och sen cyklade vi vidare till Koversta. De andra cyklade, jag åkte bak på. haha!
Tappade bort mina nyinköpta skor, blev måttligt irriterad då. Åkte in till valbo igår med syster och så plockade vi upp Kicki. Jag skulle kolla på present åt karln för han fyllde år igår. Köpte då en kofta till han och en t-shirt. Kollade även på skorna som jag tappade bort och nu hade dom sänkt dom med två hundra kronor. De kostade alltså 98 kr. Jag var bara tvungen att köpa ett par till :) haha. Men dom är såå nice. Handlade lite på gina också till mig själv och lite till syster.

ja jag orkar inte rabbla upp allt som hänt egentligen. Så det där får räcka. Kattbäbisarna blir 6 veckor imorgon också. Och karln fyllde ju 20 år, och då firade vi två år i förlovning. Det glömdes ju såklart bort, haha!

Har ju vart fint väder nu i tre dagar också men inte blir man nå brun heller fast jag rör mig i solen typ hela tiden. Tröööök!

Nej nu ska jag gå och grädda lite pannkakor åt syster och mig.
Pussåkram


systeryster idag




TJENA MITTBENA

Nu är jag äntligen tillbaka. Eller rättare sagt så har jag äntligen fått internet efter nästan en hel vecka utan internet.
Har systeryster här på besök i veckan så jag kommer inte blogga så mycket ändå ;) även fast jag har internet!

Men tänkte berätta att jag fått internet då, och att jag lever och mår bra.

Hur är det med alla er då?!




trötta små liv. Ska in till valb

3c4ad3016356f7dd4fe0e2a6d8516912.png

trötta små liv. Ska in till valbo nu och hämta ut ett nytt modem, om jag får det så att säga.





jobbigt utan internet. Men ha tå

7ebb03bd877a24e82922c409ec883e68.png

jobbigt utan internet. Men ha tålamod. Ska försöka fixa idag!





Hoppas på en lyckad kväll. Glad

66c48698e5b5ee9195eef1b462cf909e.png

Hoppas på en lyckad kväll. Glad midsommar





Modemet funkar inte så därför ha

0-41981ee2af52065e3c8cdf1475a42b4d.png

Modemet funkar inte så därför har jag inte kunnat uppdaterat. Tråkigt men sant. Kanske får ett nytt till nästa vecka.





Tjena. Har försökt blogga hela d

0-54b2f5d04cb588288e4ddab5ebf96f69.png

Tjena. Har försökt blogga hela dagen men det funkar inte. Så jag skickar väl iväg ett mms då :) håller på att försöka få ihop hatthyllan. Får se hur det kommer gå ;) haha





Mia Skäringer. Vad mer behöver jag säga?





Säsongsavslutning.

Tjenamors.


Ikväll är det säsongsavslutning på Desperate Housewives och det är ju hur tråkigt som helst.
Fast man får väl vara glad att det är dubbelavsnitt ikväll. Ändå något ju. Jobbigt att inte se det på hela sommaren. Usch.


Idag har jag varit och farit runt över allt och ingenstans. Först in till Sandviken, sen forsbacka och säga hej till Kickiluran och sen till Sandviken igen och handla på ÖB, Dollar och Rusta. Hittade allt möjligt så det mesta åkte ner i korgen. Jag skulle egentligen bara ha handlat pärmar och katt-leksaker men det blev ju som sagt en hel del till.
Efter det åkte jag hem med allt och rastade hunden. Sen iväg igen. Ikea denna gången för hatthylla och skoställ. Har ju inte haft nått sen vi flyttade in så det kändes som om det behövdes. Om liksom, vårt hem ska bli trivsamt och klart snart.
Tog med mig Sandra dit i alla fall. Mös runt, fast med stressa. Haha i alla fall jag. Åkte till MIO och kikade och där satt vi väl båda i halsen. Shit vad dyrt det var! Eller är. 1400 för en hatthylla liksom?!
Hittade i alla fall en hatthylla och en skohylla som var skapligt fin. Sandra fick välja eftersom hon tänker efter två gånger. Det gör ju inte jag direkt ;) haha. (Alltså, hon tyckte till. Inte riktigt valde helt.)

Nej fan, nu ska jag nog ta och städa lite och försöka få upp alla gardiner jag köpt. Kom även på att jag förmodligen bara köpte till ETT fönster i sovrummet (där vi har två fönster). HAHA jag är så duktig.

Pussåkram




Jag visste inte att ...

... Amy Diamond var med i små stjärnorna när det gick på tv. Blev som en chock när jag klicka mig in på klippet på youtube.





Ny vecka, nya tag

Haha ja behöver jag säga mer? Jag måste ta tag i städningen och göra en riktigt rengöring av hela huset. Känns som om det är dags nu. Karln fyller ju 20 nästa vecka och då måste vi ha fräscht och rent ;)

Igår blev det bio. Knowling blev det. Väldigt bra film. lite chockad över slutet bara. Några tårar fälldes också. hehe.
Jag, karln, Martin och Rickard kom på att vi skulle äta ute på någon pizza typ och sen blev det helt plötsligt bio. Kändes inte som om man var klädd för det direkt! haha. oj oj hur jag såg ut. Aja! Shit same nu.


Idag har jag i alla fall redan klippt håret lite granna och även gjort mer slingor så hey silverschampoo, nu kommer du fram ur skåpet. Så nu är jag väl typ, hmm.... Guld? Ja nära i alla fall.

Fryser som en röv så jag ska väl dra på mig foppatofflor och gå ner och fylla på pellets. Kanske tvätta en tvättmaskin också? ja det blir nog så ;)

Pussåkram




Mysdag på hög nivå!

Hej allesammans.

Igår var vi som sagt i Sala och käkade mat hos svärmor och hennes karl. Var jätte gott och så fick vi en väldigt god efterrätt. Yummie. Mätt i flera dagar sen ju ;p
När vi var på väg hem bestämde vi oss för att åka och bowla i Sandviken med Martin och Hanna. Sagt och gjort. Tror det var disco bowling. Skit mysigt och hur roligt som helst. Det som var tråkigt var ju att jag rent ut sagt var skit kass på att bowla. HAHA jag kom alltså sist men fruktansvärt låga poäng. Jag som är kung på bowling på tvspelet wii men tydligen inte i verkligheten. Får väl skylla på att jag inte bowlat i verkligheten på tre hela år. haha.
Men huvudsaken var att det var kul och det var det ju, lätt.




Idag blir det väl bara mys tror jag. Regnar ju , och ibland kan det faktiskt vara mysigt. Hoppas på film och en massa gos. Men man vet ju aldrig, karln kanske ska jobba.
Den som lever får ju se.

nu ska jag nog käka lite frukost och sen spela Sims. MYS

Pussåkram




Humöret är inte på topp.

Varför ska det regna hela tiden för? Man kan ju inte göra ett skit. Jag bara deppar när det är regn, speciellt när det håller i mer än en vecka.
Men men.

Idag ska jag till svärmor och hennes karln. Ska käka mat där nere i Sala. Klockan 18,00 ska vi vara där, känns som om jag måste stressa nu. haha! sällan jag, alltid stress.

Har inte riktigt nått att skriva heller. Glömde kameran hos Kicki igår också så det blir inga bilder idag heller! Haha sällan jag igen.

Pussåkram




Bevis no 1


Kor är inte så dumma som man tror. Rätt smart faktiskt. Det är flera styckna som har öppnat grindar och gått ut på foderbordet också. ;)

mobilkamera btw




Snabba puckar

Känner att jag måste lägga på ett kol. Ska platta håret och lägga på en lätt makeup eftersom man ska till valbo. Sen är det ju tjej kväll och då måste man se någorlunda ut för antar att det kommer bli lite kort knäppta också ;p Kan ju inte se ut som ett krockat skit hus då. haha.

Amanda kommer om fem minuter och jag har inte ens klätt på mig. Pussåkram




Det verkade ju funka

MMS blogga funkade ju perfekt! Roligt att man kan göra sånt :)

Idag ska jag faktiskt rulla köttbullar och även göra biffar av nå slag . Haha får se hur det kommer att gå. ska även hämta ut biljetterna till Britney Spears konserten.
o c h jag ska även till IKEA lite senare idag med Johanna och kika. Kika på en byrå av nått slag att ha i vardagsrummet. Jag har hittat världens skönaste soffa som jag verkligen vill ha! Åh gud. Problemet är ju pengar men som sagt kanske man borde börja spara lite? ;)

Ikväll blir det en liten tjej kväll med Kicki och Johanna. Jag ska ju upp och jobba imorgon så det blir inte alls nå länge för mig.

Nu ska jag nog käka lite frulle. Oboy med hårdmacka och kaviar. Geme!

Pussåkram




en av kattungarna :) ursäkta om

4cff890271b208d914f277291a086210.png

en av kattungarna :) ursäkta om jag inte vart direkt aktiv, men jag har haft fullt upp!





Jag är trött som en röv. Fy fan!

3465c5162a03871b974078a1fdd9f949.png

Jag är trött som en röv. Fy fan! Måste ju skjutsa karln till jobbet eftersom jag behöver bilen ;)





nu test bloggar jag. På mms då.

5a66de8f8bcb75e1f264bb9ec0383d47.png

nu test bloggar jag. På mms då. Får se om det kommer fram





Lösen





gymmet väntar


ska väl kanske vara liiiite med effektiv än vad jag var på gymnasietiden ;)




Idag är det tisdag

Och det innebär? Jo, Desperate Housewives. Jag som har längtat som en tok efter det och äntligen är det tisdag och jag får se det igen. Jiiho.
Annars idag ska jag försöka tvätta så många tvättmaskiner (tvättar) som möjligt. Ska åka till Årsunda city också och hämta ut lite saker till min bil eftersom den ska lagas idag. Medans min bil är hos "doktorn" (hahaha så jävla töntig jag är) så ska jag och Eve åka och gymma. Snacka om att man känner sig bra! Då gör det ju inget om jag käkar lite gotta sen ;)

Imorgon ska jag upp på lillebrors skolavslutning. Min bil är ju fortfarande kaputt då även fast den blivit lagad (saker vi inte hade tänkt på att beställa). Får se om jag får ta svärmors bil upp :)
Athena får vara hos svärfar (farfar, hehehe) under tiden.

Ää nu ska jag kläda på mig lite och sen ska jag ner i källaren och slänga i en tvätt.
Pussåkram




Nu är dom beställda

Biljetterna, till Britney Spears konsert i globen. så jävla härligt. Amanda och jag ska åka dit tillsammans med Johanna och Kicki. Gå på stan, käka på flottig resturang och sen blir det ju Brittan i Globen. Andra gången för mig ;)





Hennes konsert är den 13 Juli och den 14 Juli! Måndag och tisdag




Skulle ni klara av att gå i dessa skor?


Kanske dom vita men inte dom rosa, kolla klacken på de rosa..


Däremot skulle det inte vara helt fel att ha dessa i min skosamling!

yummie




Ny vecka, nya tag

Godmorgon!


Som rubriken löd; ny vecka, nya tag.
Måste ju säga att det stämmer in rätt bra på mig. Det är lite saker som jag ska göra nu i veckan som att städa huset, söka massa jobb, gå på gymmet och en massa massa mer. Känner inte för att skriva ut allt men som sagt så har jag en del att göra. Ingen ridning dock :/ Elvis ska vila nu i några veckor framöver. Men jag får i alla fall ta skritt-turer på han i skogen.

Nej nu ska jag nog fixa lite. Höres senare gott folk!

Pussåkram




Jaha, det var den här helgen de.

Tjolahopp!


Vad gjorde man i helgen då?
Jo, i fredags så var jag bara hemma och myste med the sims 3, karln och vovvsingen. fixade till lite åt missebäbisarna (som jag ska ta kort på, kom jag på nu). Lördags så mjölkade jag på morgonen. Åkte hem och käkade lite frukost efter det och sen vidare till Gammelstilla och fixa med lite mat och servera några personer. Efter det åkte jag hem. Fick samtal av karln som undrade om vi skulle äta hos svärfar och det tackar man inte nej till :) Sen kom vi på att vi skulle åka till Jönsson's loge. (bönder ni vet ;p hehe). Så sagt och gjort så käkade vi hos svärfar och sen åkte vi till Martin och hämtade upp han. Åkte sen vidare till Jönsson's loge och där var det ju drag bland alla bönderna. haha! Fulla som, ja jag vet inte vad, var dom i alla fall. Träffade Eve och Emma där. Så dom fick mig som släp-tåg ;) Jag hade det trevligt i alla fall hehe.
Johanna träffade jag på och även Amanda!

Idag har jag sovit ut. var ju tamigfan vaken i 21 timmar igår så jag var skapligt trött. Klockan ringde runt 9.00 och jag vaknar av att jag står upp och kollar på mobilen och tänker; varför har alarmet inte gått?
Alarmet hade ju gått bara det att jag knäppte av det när jag reste mig för jag trodde väl säkert att det ringde eller nått.
Så idag har jag vart spräng röd i ögonen och huvudet har kännts tungt även fast det var jag som körde (Martin's pudding bmw).
Just de ja. Det var släkt middag idag i gammelstilla (karlns släkt). Åt god mat och efterrätt och planerade lite saker ;) Så. om det blir av, så kommer jag vara ett jävla NÖJDÖGA!! haha. Berättar när det är bestämmt ;)


Så ja det var väl min helg. Nästan i detalj.  Men nu har jag inte tid med det hära ;p
pussåkram


Jag är liiite liten mot för fendten's däck ;)



Update: Kände att jag hade glömt nått som jag hade gjort idag. Och klart som fan jag hade glömt. Jag och Eve var duktiga idag och gymmade ;) så nu jävlar! Elvis kommer ha en vila nu så då kan jag trimma min feta kropp på gymmet ;)





Säg hej till ..

... åsnan Åsi :)





Självklart var det en åsna på kortet något inlägg under!




Godmorgon lördag.

Jag sitter här, vid datorn och håller på att somna. Är så sjukt trött! Klev ju upp halv 5 imorse och åkte iväg till Djupviken för att mjölka lite kor. Gick som alltid, skit bra. Man är ju bäst ;) haha.
Men nu efteråt håller jag på att somna. Jag som ska iväg till Gammelstilla och hjälpa till lite nu när det kommer folk och ska äta. Hoppas jag inte somnar i deras mat då, haha.

Är fortfarande förkyld. Eller snorig och lite hostig precis som igår. Hes är jag också. Ont i käften har jag också, speciellt där vid visdomständerna. Inte alls kul. Har haft ont i mun i ungefär 1½ vecka nu och det blir inte bättre. Ska väl kanske åka till tandläkaren snart, eller jag måste väl har jag en känsla av.
Och till veckan, då ska min bil äntligen få nya broms(s?)o(u?)k och bromsbelägg fram. Hoppas den går som en klocka då annars blir jag tokig. Har fan bara lagat min bil nu det senaste halvåret. Undrar om man ska sälja pärlan medans den fortfarande går? Njaaaaa, det kommer jag nog inte göra. Min bränslesnåla bil ♥

Och nästa vecka ändå så ska jag äntligen färga håret eller bara utväxten. Ska bli så himla skönt!! Ser ju ut som en påse skit i huvudet nu.

Annars då. Har väl inte så mycket mer att skriva förutom att min dator kommer åka till djupviken och få stå och damma hos Gustaf istället. Bara karln tar ut min hårddisk med alla bilder. Om han inte gör det, då ska han få veta att han lever kan jag säga.
Alla mina 17000 bilder vill jag nog ta och behålla för mig själv.

Pussåkram!


Snyggaste och gladaste tjejen i Årsunda tror jag. haha




Redan helg?

Godmorgon!


Tycker nog att denna vecka har gått väldigt fort.
Redan fredag, redan helg.

Imorgon ska jag nog jobba lite extra. Får se hur det går. Känner att jag börjar bli sjuk. Vill inte vara sjuk! Fast samtidigt, då kan jag sitta och spela sims hela dagarna ;)
Ska nog göra te nu och dricka så all slem försvinner i halsen. uschabuscha.

ja, jag har ingenting att skriva känner jag så jag lägger ner just nu ;p skriver säkert senare.
Pussåkram


Åsna eller häst? vad tror du? ;P




Jag visste inte att dom var bröder!


posh24 har jag tagit bilden från.

Inte visste jag att Luke Wilson och Owen Wilson var bröder. :p lite roligt tycker jag




tävlar hos Tina


Jag tävlar hos Tina om set nr 3. Så jädrans snyggt! hoppas jag vinner. Jag som aldrig vinner nått! haha




Torsdag den fjärde juni

Godmorgon kära människor.

Idag släpps The sims 3 och jag hoppas det har hamnat i min brevlåda nu.
Jag ska installera då!! Det är ju sjukt kul med the sims! spelar ju tvåan hela tiden typ. Har alla tillhörande spel till The sims 2.

Jag ska bara vara hemma och lata mig hela dagen idag, sen ska jag iväg och jobba lite extra ikväll. Ska bli härligt att göra nått faktiskt. Träffa 1010 och alla de andra kossorna :)

Igår var jag ju in till Sandra och umgicks med henne och hennes kille. Skulle ju kolla på film men vi kom väl 10 min in i filmen sen var våra käftar igång med en massa prat ! Åkte sedan hem och bytte om och efter det kom Martin och Morris (inte min katt, utan han som katten är döpt efter haha) och hämtade upp oss. For in till Sandviken och käkade mat. Yummie! Käkade lite glass som efterrätt här hemma och kollade på Generation fett. Jag som trodde han dog efter han gifte sig men jag hade tydligen fel.
Någon som vet nått om det?

Nej men nu ska jag nog spela lite sims ;) kolla på jag fått post också kanske! hehe

Pussåkram




tävlar hos my



Jag är med och tävlar hos My om set nr 1 eftersom den finns i min storlek. :) Äntligen en snygg BH i min storlek! nöjdöga skulle jag vara om jag vann :D




tävlar hos Linda


Jag är med och tävlar hos Linda om ett presentkort hos Junkyard för hela 2500 kr.
om jag skulle vinna
så skulle jag nog köpa bikinisar och skor. Även någon luvtröja. Kan tyvärr inte välja bland allt som fanns, för det fanns liiiite för mycket av det goda ;)




Günter är bara för skön



Hittade den hos Jenna, och jävlar vad jag skrattade. han är ju sjuk :p




paris for president

jag gillar låten. härlig som bara den :)






Ibiza night @ tranan


Sådär såg Kim ut


Sådär såg jag ut


Sådär såg Kicki ut


Sådär såg Karin ut. (inte skorna då)


Sådär såg Karin ut


Jag och kicki


Kim är CoOoOooOL


Stampa med Leroy


Karin och hennes jäger


Kicki, en aning full


Dansgolvet


Dansgolvet


Måste ju bjuda på sig själv


Shake it


hehe sötis!


Då fixar vi frillan


ser lite stelt ut


men helvete vilken rolig kväll det var.

do it all over again ♥




En helt vanlig onsdag.

Godmorgon!


Blev inte så mycket uppdaterat av mig igår heller.
Fick ju lite brottomt i stallet då vi skulle käka hos svärfar istället för ute. Även att maten skulle serveras om en timme och då hade jag precis kommit ut med Elvis på en ridtur. Skitsamma om jag kommer försent tänkte jag, och ja jag kom försent. Jag fick i alla fall mat i magen och det är jag glad för.

Sitter nu i min morgonrock och funderar lite hur jag ska lägga upp dagen. Det är inte så svårt egentligen ;)
Ska väl rida först och sen tänkte jag ta en tripp till Sandviken och hälsa på Sandra. Kanske kolla på film eller nått.

Hör att magen vill ha lite frukost. Är jätte hungrig så jag skriver nog mer sen. Och denna gång lovar jag det .
Pussåkram




Tisdag och det innebär; desperate housewives

Äntligen är det tisdag. Ska bänka mig framför tv'n och kolla på de älskade fruarna. Ska nog åka och äta mat någonstans först, får se vad det blir för mat då. Shit, måste fan ringa Arbetsförmedlingen och berätta hur det går för mig och jobbsökandet. Skulle ha gjort det innan den 31 maj men jag har ju haft fullt upp. Igår hade jag inte fullt upp och verkligen inte idag. Idag har jag haft en riktigt slappdag. Måste fan ta och städa här också nån dag framöver. Ser ut som skit här. Ska även göra iordning små kattlåder till småttingarna. Dom går ju som attans nu, så sweet.
Tänkte lägga ut bild på dom små sötsakerna när jag väl knäppt nya också.

Måste kila. Ska byta om och fara till stallet. Rida i detta väder, usch. haha. kallt och jävligt. får väl galoppa mycket så blir jag varm ;)

Pussåkram





Woho, mitt (vårat) paket har kommit

Hej allesammans.

verkligen förlåt för den kassa uppdateringen och även förlåt för det dåliga inlägget som jag skickade iväg tidigare idag.
men jag har ju inte haft tid för datorn över huvudtaget.
Tänkte slänga ut bilderna som jag sa tidigare, får se när det blir av. Tror inte jag hinner idag heller.
Har mina anledningar till det ;p
dels så har jag och Kicki vart och handlat hela dagen. Efter det åkte jag ju hem och packade upp allt och nu sitter jag här. Karln kommer hem snart och då ska vi göra mat. OCH, han har faktiskt the sims 3 på sin dator så jag blir lite fast i det också ;p måste ju lära mig. Var ju en hel del där å. haha! shit vilka förändringar.

Vårat paket har kommit med posten nu också. Där låg sista prylpaketet på the sims 2 serien, en dosa (vet ej varför vi köpte sån men fick med den för 1 kr om man handlade MAC spel), första säsongen på medium. The sims 3 beställde jag också men den kommer inte förens 6 juni. Jag längtar som en tok!

Ska fixa lite mat nu ja då. Plocka syrener ska jag göra och sätta på köksbordet. Yummie!
Pussåkram




En väldigt bra helg

Började ju fredags med fest hos Karin och även ibiza night @ tranan. Hade hur kul som helst. Verkligen en toppen kväll. Kommer nog upp bilder under dagen :)
Sen på lördagen gick vi på marknad i Bollnäs och mös bara. Jag, Karin, Kim & Kicki. Underbart ♥

Åkte sedan hem till mamma och familjen och grillade å mös. Med andra ord så har helgen vart helt underbar!

kom hem igår runt 9 på kvällen. Fick tillbaka min bil, mer hel än innan ;) skit bra! Tack pappa ♥

Nej nu har jag inte tid att sitta här. Ska iväg till Kicki och hämta upp henne. Måste in till Gävle och lämna in en massa saker och hämta hundmat.
Pussåkram


Sådär såg jag ut i fredags




RSS 2.0