Valbo idag igen.

Tjena mittbena.

haha dåligt värre hörde jag, men skit samma.
Tänkte ta och knäppa kort på jackan och skorna jag köpte förra veckan. Men det får bli imorgon. Imorgon ska jag även städa här i huset och julpynta lite. Om jag nu hittar alla julsaker, haha. Ska även rida imorgon. Så längesen sen sist så jag längtar ihjäl mig. Dock en lugn tur eftersom han stått i tre veckor nu tror jag :) Lite höst/vinter vila. hehe.

Var även till valbo idag igen eftersom mamma och mormor kom dit. Såklart jag ville träffa dom. Fick en massa saker av dom också, hihi. Så nu är jag och hushållet nöjd!

Nä nu ska jag ta och kolla på tv och vara social.
Hörs imorgon antar jag !




stallet & mys

Väntar på att  klockan ska bli halv tio. Hästarna ska få mat runt den tiden så jag måste fara till stallet då. Men innan det så ska jag mysa lite med karln ♥

Först och främst ska jag ska jag måla naglarna.





Så himla kul!

Oh my gosh! Det var så himla roligt att gå på Betner. Han var så rolig, som vanligt. Pratade en massa snusk och sa en massa om Gävle, haha. Bella skrattade så tårarna sprutade. Ja det var väldigt roligt. Vi käkade ju innan och jag fick i mig lite mat, woho. Det kändes väldigt bra! Efter Magnus Betner så åkte vi till sandviken och träffade på karlns lillebror. Han skulle ut på krogen och se Barbados ;) haha. Nä då men dom spelade samma kväll som han var där. Efter allt det så åkte vi till Hofors och gick ut på Depå. Första gången för mig (förutom när jag käkat där). Det var faktiskt helt OK. Dåligt med folk även fast det var lönehelg.
Vaknade pigg imorse gjorde man. Nykter och körde igår :p. Klev upp och åkte och släppte ut hästarna, åkte sen och hämtade athena som vart hos svärfar. Sen blev det sängen igen!

Nä jag har väl inte tid med detta egentligen. Ska åka till stallet snart och mocka och fixa. Hästarna ska få komma in också.




Grattis på 10 årsdagen

Svampbob fyller 10 år idag (fattade som om det var idag) och det firas på MTV som jag gissar att ingen kan ha missat? 06.00 imorse startade Svampbob marathon och det avslutas imorgon bitti klockan 06.00.
Nickelodion firar genom att visa 100 avsnitt.

 

Lite roligt tycker jag :p





Stress?

Tjena. Igår var jag och Isabelle som sagt i valbo och kikade. Jag hade ju bestämt mig för att äntligen köpa en lite "finare" jacka. Ville ha en med fuskpäls från Cubus men så blev inte fallet. Kändes som om det blev lite för mycket på mig. Så det blev en svart enkel jacka men endå snygg. Den köpte jag på H&M. Får se om det kanske blir en outfit bild på mig från kvällen ikväll. Då kanske jag slänger upp den här :p hehe.
Köpte även jordens snyggaste skor. Storlek 40 fanns kvar. YES, min storlek. Så jag var ett nöjdöga där. Köpte även lite armand från BIKBOK eftersom det var rea på dom. Rea är bäst för min plånbok och mig ;)

Efter Valbo åkte jag och Bellabus hem till mig och karln. Jag var tvungen att käka lite mat och hänga lite tvätt. Sen åkte vi alla hem till marcus och bella. Kollade på idol och noppade lite ögonbryn. Haha jag behövde verkligen få mina noppade. Shit jag hade ju MCdonalds. Åkte hem efter vi spelade lite Giutar Hero. Vi hade det mysigt där.

Har precis kommit hem från stallet. Mockat och fixat tills i eftermiddag då jag ska ta in dom lite tidigare än vad dom är vana vid men det gjorde inget tydligen. Bra bra. För vi ska in och käka i Gävle innan Magnus Betner ikväll. Shit vad jag längtar. Och, jag känner mig så stressad nu alltså. Ska hinna duscha och göra mig i ordning INNAN fyra. Det kommer aldrig gå. Får göra mitt bästa.


Nu blev det ett långt och tråkigt inlägg med bara text. Kameran är paj. Visst jag har en system men jag kan ju knappt med den och det är lättre att ta med en liten kompakt kamera överallt.





valbo?

Har funderat lite fram och tillbaka. Jag kom fram till att jag vill åka till valbo och handla lite. Känner att jag behöver det eftersom jag var sjuk i snart två veckor. Visst, egentligen skulle jag nog ha handlat julklappar men jag tänkte skämma bort mig lite med en ny jacka som är lite finare än de andra jag har. Även en pincett (haha stor sak) och kanske ett par fina skor med klack.

Ska slänga mig in i duschen, laga mat och fixa mig. Men jag ska ta det lugnt. Får inte stressa eftersom min magkatarr men det känns redan som om jag stressar. Hmm? Aja.
Sen bär det av mot valbo med bellabus ♥

jag och bella 06





godmorgon

Blev inge mer inlägg igår efter mitt lilla arga inlägg. Datorn dog hela tiden och hängde sig och hade sig så det var bara att stänga av och vänta tills karln kom hem. Dock fixade han det i morse men jag kan nästan garantera att datorn kommer starta om sig och ha sig när jag väl startar upp the sims. Men då får det väl bli så då.

Haha okej? Såg precis Lady Gaga's musikvideo för Bad romance. Shit vilken brud. I vissa scener är hon nästan helt naturlig, liksom utan smink. Jätte vacker är hon. Men sen på slutet ligger hon i en uppbränd säng med ett skellett som säkert är "Bad romance". Snacka om rå. Haha jag kan inte låta bli att skratta heller åt henne.


Nä nu tror jag nog att jag ska testa spela lite sims. Blev ju inget igår.




Arg

Hatar när datorn startar om sig själv mitt i när jag spelar. Den lyckas alltid göra det när jag inte hunnit sparat.

Nu måste jag göra om min sims gubbe som jag blev så förbaskat nöjdöga med. Okej, det här är inte hela världen men jag börjar bli less när det känns som om det händer stupikvarten.




till dig kim

Kim, jag har hittat din polare på aftonbladet.

bild från aftonbladet.

 

Har även denna bild som du knäppte på honom från en tidning när vi gick på Nytorp!

 

 

hehe hade lite tråkigt, men jag tyckte detta var roligt ;)





Godmorgon!

Jag tog sprutan igår i alla fall. Det gick fort, inte alls några köer direkt. Dryga var att sitta där kvarten efter och bara glo men det gick ju det också. Sköterskorna som gav sprutorna (eller om det var doktorer? nä det tror jag inte) var hur lugna som helst. Inte alls stressiga, vilket dom får ett stort plus för!
Men, ja nu har jag tagit den i alla fall. Har du tagit vaccinet?


Idag blir det till att tvätta ännu mera kläder. Nu under hela tiden jag vart sjuk så har ju det bara legat nere och surnat all tvätt typ, haha. Eftersom det är ju bara jag som tvättar i huset. Fast igår var karln jätte duktigt och tvättade en tvätt så jag ska strax gå ner och hänga den.
måste ju ha lite att kunna välja på tills på lördag. Hoppas verkligen jag kan följa med på Betner, men det tror jag nog. Bara inte sprutan ger nå mer biverkningar än ont i armen.






ska jag eller inte?



hur fan ska man göra egentligen?
en kvinna i norge förlorade smak och luktsinnet efter hon tog sprutan. jävligt roligt om det skulle hända. är kluven alltså, vet inte alls hur jag ska göra.
om jag ska ta den ska jag vara där till kvart i fem. my gosh......




dags för

nu;

 

random bild från google. Michael Koitzsch har tagit den såg jag





Godmorgon

Snart är det jul. Det var liksom, typ igår, det kom till min hjärna att det snart är jul. Jag blir ju lite sugen på att sätta upp massa julsaker redan nu men jag väntar nog ett tag. I alla fall tills det blir December tror jag (haha ja om en vecka). Känner att jag måste vara mycket piggare om jag ska orka städa hela huset och plocka ner gardiner, sätta upp nya. Är väldigt svag just nu i kroppen eftersom jag inte fått i mig tillräckligt med mat under ett x antal dagar.
Kroppen behöver mat. Så är det bara! :)


Idag står det på schemat att jag måste ringa några samtal. Tvätta måste jag också göra så vi har lite kläder att ha. I vår familj är det ju jag som tvättar. Är det någon mer som har så? Att tjejen i hushållet ska tvätta, eftersom det är hennes uppgift?
Det är väl nästan så vi har. Tråkigt tycker jag, men antar att det är inte mer än rättvist eftersom han drar in mest pengar av oss två.






Man blir ju lite sugen

Jag är sugen. vill verkligen, men vet inte om jag vågar?
Är det någon som vet om det gör jävligt ont eller nått annat problem? :p





ljuvligt

love it





bellme idag

Jag är riktigt sugen på Bellme's produkt idag.


För endast 669 + frakt.

Det lockar, måste jag säga. (haha klyftigt ida)




hoppas kan man alltid göra.

Det skulle vara helt underbart om jag kunde bli frisk snart så jag kan ta och göra allt som är planerat. Antagligen så kommer väl jag med min otur , inte att bli frisk på ett tag men nu jävlar ska jag hålla tummarna. Vill så gärna hjälpa till i stallet i helgen och jag vill så hemskt gärna gå på betner.
Håller alla tummar jag har (två, haha).


nu känner jag mig lite hungrig så jag tror jag ska ta och göra en rostad macka med kaviar på. det går faktiskt ner, och mirakulöst får den faktiskt stanna kvar. så det är väl dags att äta frulle nu antar jag.

Pussåkram




fiskbullar, yummie

Det gick inte att bara käka ris. Jag höll på att spy när jag gjorde det så nu får det bli fiskbullar till. Det var bra sa dom så då får det bli fiskbullar också. Korv och köttbullar är inte lika populärt i min mage för tillfället i alla fall :/

Jag vill ha det nya the sims 3. Destination världen eller vad det heter. Har så förbaskat tråkigt så det finns inte och vanliga sims går ju bra men jag vill göra nått nytt.
Och, jag vill ha in bilderna från halloween på datorn också men det går inte för kameran är pajkon och minneskortläsaren är inte ikopplad tråkigt nog.

ä. knäpper nog på the sims i alla fall. utan det där nya.
Pussåkräm


♥ mitt allt




Bra mat.

Hej allesammans. Nu blir det te och kokt ris för mig som gäller, hela dagen. Inte alls så roligt men vad ska man göra? Jag vill ju bli bra. Är rädd att det inte blir något på lördag för mig.
Ska ju på Betner då, men antar att jag är dålig fortfarande. Jag vill verkligen vara bra!


Annars igår. Kollade på Vem kan slå filip och fredrik. Dom verkligen går in för det där hel hjärtat. Jag börjar ju fundera om pengarna som personen som utmanar dom vinner, om det är deras pengar som dom har tjänat ihop. För dom borde ju vara rätt rika vid det här laget :p

Nä nu ska jag koka lite ris och dricka te. Pussåkram





have 2 have

 



♥ jag vill ha.




ny livsstil?

Då fick jag svaret på vad jag hade för fel. Magkatarr. Det var värre denna gång än vad det det var sist. Började ju i tisdags natt och det blir ju bättre och bättre för varje dag men jag har fortfarande ont i magen upp mot bröstet. Även att det tillkommit och gått lite olika "sjukdommar". Inte sjukdommar utan typ, ja. Jag vet inte vad jag ska säga.

Fick i mig lite fiskbullar igår. Riktiga maten som jag käkat på hela denna vecka i alla fall. och gott var det. Men idag blir det bara drycker för mig. Ska gå och koka upp lite vätskeersättning nu så jag har hela dagen.

Pussåkram




hälsocentralen idag

yes äntligen är min tid kommen. haha det där lät ju lite roligt. men idag får jag åka in till doktorn så han/hon får ta sig en titt och kolla vad som är fel med mig. inte alls roligt att ha ont i magen och inte ens kunna äta nått. dricka en tesked vatten var tionde minut ungefär.
Har ju gått ner 3 kg på denna tid. Det tackar jag för, men det är ju på fel sätt.

Många som är dåliga nu. Och det flesta som jag läst har ont i magen. Denna tid, STRESS.

haha ja jag bara svammlar. nu blir det lite sims tror ja.. om mina ögon och huvud orkar


jag vill vara frisk




my gosh.

Man får absolut tycka synd om sig själv och jag kan berätta redan nu att jag tycker väldigt synd om mig själv just nu. Jag har feber och även magkatarr fast snäppet värre tror jag till och med att det var. Kan ju inte ens stå upp rätt. Har så förbannat jävla ont så jag vet inte vart jag ska ta vägen........

för min den blir det en massa film nu. och så ska ja försöka få i mig lite fil.




myshelg

Min helg har vart väldigt bra. Först begav vi oss upp till Söderhamn ju, i fredags. Sen sov vi där till lördagen. Åkte och hämtade hem Athena och sen blev det lite middag här hemma hos oss. Det var jag, bella, mackan och karln. Mysigt! Blev lite öl (vin för mig) och en grogg. En väldans massa musik, gammal musik, hann vi spela också. Blev en sen kväll i alla fall.

Imorgon ska jag in till Gävle på arbetsförmedlingen. Jag har ingen som helst aning om vart arbetsförmedlingen ligger i Gävle. Men jag märker väl det sen.. Haha!

Nu blir det film, livvakterna ska vi kika på..
Hörs imorgon! Pussåkram


love u ♥




söderhamn.

Just nu sitter jag i Söderhamn och umgås med familjen. Eller ja, familjen är inte riktigt med mig vid datorn utan dom är i vardagsrummet. Ska nog ta och kila dit till dom.

Tänkte bara skriva ett inlägg, och berätta att våran dator har pajat. Haha snacka om otur alltså. Men men nya grejor kommer till den på måndag eller tisdag så då ska väl allt vara i sin ordning igen antar jag. ;)

Pussåkram!





En uppdate om dagen

Igår pajade vår dator. Inte alls så roligt. Känns verkligen piss. Önskar mer än allt att vi hade en liten bärbar nu. Blir så less på att aldrig få sitta vid datorn.

Aja skit i det nu.
Just nu är jag hos gert och håller på att packa en massa pärmar från huset som ska upp till ladugården. Annars, gör jag väl inget typ. Ska väl hämta Gustaf när han lämnat traktorn så han tar sig hem. I em ska jag jobba på lite mer än vad jag gör nu på fm.
Skit samma. Haha, jag skriver så osammanhängande jämt.

Pussåkram





Mitt i lunchen

Sitter här och har precis käkat lite kebab. Blev det till lunch idag, inte bra inte bra. Jag som ska banta ffs.
Egentligen har jag verkligen inte tid att sitta här så jag tänkte bara slänga in ett inlägg så  ni inte tror jag försvunnit igen som jag brukar göra.
Gud vad jag längtar tills jag får en bärbar dator som jag blivit lovad. Så mycket enklare!
Nä, nu skriker kalvarna och kossorna.

Pussåkram





Lunchat.

Yesbox, jag har precis lunchat klart. Även fast det blev mer som en frukost för mig. Gott var det i alla fall och det är väl det som räknas ;)

Idag ska jag nog få köra fendt'en. Kommer bli så skoj alltså. Den är inte liten den traktorn så jag hoppas jag inte kvaddar den eller så eftersom den är rätt ny. Aja. Skit samma.
Ska in till Arbetsförmedlingen och hämta ut papper också. Så trökigt. Speciellt när man kan få en underskrift på tisdag eller fredag. Annars brukar det ju vara när som helst men tydligen inte nu. Hoppas jag har jobb snart så att jag slipper ha nått med dom att göra..

Nä´ska väl fortsätta ja. Hörs sen!





Helgen i Linköping

Tjenamors.

Iförrgår packade vi in Tara (kon) i häst transporten sen bar det av ner till Linköping. Rätt mycket krångel på vägen ner, men det är väl sånt man får ta antar jag, när man åker långt ;) haha.

Hade det i alla fall hur bra som helst där nere. Lite stress bara men annars så. Så roligt att vara med Therese. Har så roligt med henne :)

Showmanshippen kom jag sexa på. Blev i alla fall placerad. Och tessan kom fyra! Grattis!!
Jag gick med en liiiten kviga. Bara ett halv år gammal. Så sötis! Det drog förstås ner för mig i tävlingen för jag borde ha haft en större kviga. men men :) Får se till att ta med egen kviga till Skara-kon i vår. hehe!












RSS 2.0