IKEA

Idag blir det nog en tripp till IKEA, kanske dollar och rusta med. Vill ju köpa lite inrednings saker och även lite nya doftljus. Jag vill verkligen känna mig som hemma när jag kommer innanför dörren men tyvärr gör jag inte det :( Det är väldigt tråkigt .. Undrar om jag ska försöka få med mig någon som vill gå på loppis i helgen. Såg att det var en hel del sånna här och var ! :)

Måste sätta lite fart. Hörs sen.





Middag hos svärfar

Idag blir en sen middag. Haha, dåligt .. Vi har alltid sena middagar. Allt från klockan 17-22 ;p haha kanske inte alltid så bra för kropp och själ.
I alla fall. Ska käka mat hos svärfar om typ två timmar ungefär. Innan det ska jag slänga i en ny tvätt och dona. Försökt tvätta ren lillhallen så mycket som det går. Snart ska katten bort i alla fall, orkar inge mer nu.. :/

Blir så less. Jag måste verkligen ta tummen ur röven och ringa till både gym och praktik. Även måla klart garderobs-dörrarna. Det är nästen, på snudden, prio ett.


i miss u ♥




Godmorgon!

Tänkte att det skulle bli ett natt inlägg igår men datorn var av när jag kom hem. I ladugården kunde jag ju inte  sitta och blogga för där satt ju Igor och kikade på internet. Hehe, jag lärde han lite fula ord. Tror inte jag skrattat så mycket som jag gjorde igår, på evigheter. Det var så roligt att höra han utala alla ord som jag sa att han skulle säga. Som ni förstår är han ryss, därför låter det ju kul.

Ska ringa tanten på hunddagiset också och kika om det blir nå praktik. Även gym-gumman. Måste säga upp mitt gymkort. Dock var det ingen som svarade på gymmet så jag får väl testa igen sen någon gång. Har även betalat räkningar idag, PUH säger jag bara. Det är så jobbigt att se pengarna försvinna sådär, haha!

Jag tror till och med att jag ska göra så pengarna försvinner lite mer ;) eller vad jag ska säga. Är så sugen på att beställa lite kläder och sådär på Gina's hemsida. Men vi får se. Kanske inte det smartaste draget av mig. Men men.

Såg inte idol igår heller så missade helt vem som åkte ut. Så, vem var det som fick lämna?




Strax; djupviken

Yepp. Helt rätt! Jag ska iväg och jobba lite. Får se hur det kommer gå, mjaa det kommer gå bra. Kanske hinner somna innan jag ens hinner börja mjölka. Haha! skulle se jävligt bra ut menar ja ;)

HEJSVEJS. Hoppas ni får en bättre kväll än mig ;p




Drag me to hell

Okej, den var inte alls så bra som jag trodde den skulle vara. Hur mycket som helst som bara var, för mycket.





Vad händer nu då?

Jag kan erkänna att jag bara suttit här vid datorn i typ, hmm, flera timmar. Känns så jävla pissigt men vad ska jag göra? Egentligen så finns det tusen saker jag kan göra här hemma, men idag känner jag .. ORKA. haha. Det är väl nästan ofta jag känner så. Blir fruktansvärt deppig av att bara gå av och ann, liksom jag vill ha ett jobb.

Tror jag ska ta och kolla på film nu. Drag me to hell tror jag den heter. Karln vill ju inte se den med mig så då får jag väl se den själv då!


Matilda. Världens bästa rottweiler. ♥




Godmorgon..

Hur kan man vara så trött även fast man sovit ut? Jag är nästan alltid trött när jag vaknar. Då ska man ju vara pigg och allert men jag är tvärtom.

Ikväll blir det väl till att jobba natt. Skönt att få jobba kväll också. Känns mer, hmm, avlappnat? Ja, jag är med avslappnad och inte lika stressad.

Nästa vecka kommer jag få fina naglar av Bellabus. Då ska hon även sova över här hos oss och då blir det en massa gosigos :) Har även pratat med henne om att åka ner till JO med dom. Och ja, jag är då rätt sugen. Får inte med mig karln, men han sa att jag kunde åka själv. Ok ok. Då kanske jag gör det ! :) skoooj!





Söndag

Måste ju säga att det känns som måndag idag. Fast jag vill inte ha måndag eftersom då ska jag förmodligen mjölka natt. Missar idol och missar så mycket på tv ;) haha. NEJ FAN. Svenska Hollywood-fruar ffs missar jag ju. Det kom jag på i skrivande stund. ÅH. Ä jag får väl kolla på datorn sen om jag lyckas fixa det.

Annars idag var det tänkt att det skulle bli bio men så vart det inte. Så vi får väl se vad som händer ikväll, kanske film? :) ska nog kika på Drag me to hell nu strax eller så går jag och lägger mig och läser ur boken. Börjar bli spännande nu. :)

Missebäbis är så jävla söt när man matar honom med nappflaska! Måste försöka ta kort på det så ni får se :)





Inte lätt inte.

Tja.

Hela dagen idag har jag vart med Amanda och Maria.
Vi var iväg på veteran-plöjning och kikade. Inte för att det intresserade mig ett dugg men rätt roligt att träffa på lite bönder.

Annars idag, ja vi var ut och gick en bit med vovvsingarna. Athena hittade ju ett dikte som hon bara måsta gå ner i och bada lite. Jag trodde det var renare vatten där än vad det var för fy fan hur hon såg ut när hon kom upp alltså. Brun-svart under magen och upp på ryggen och ja. Hela hon typ, hehe.

Annars nu så försöker jag få tag på karln men han vägrar ju svara. Hoppas han ser mitt missade samtal, annars får jag väl testa snart igen. Inte lätt när han åker traktor, dom är ju inte direkt de tystade fordonen.





RÖSTA RÖSTA RÖSTA

Nu är det så att idol har precis varit och nu ligger det i tittarnas händer om vilken av Calle och Pioter (kan inte ens stava till hans namn) som kommer att gå vidare till kvalet.

Jag röstar på CALLE! Så jag tycker att ni ska ringa och rösta på han för han är såååååååå mycket bättre än pioter..

haha jag är en nörd, i know men snälla. ring och rösta på han.
099-41402 är nr!!

haha okej. nu känns detta inte så bra längre, känner mig lite väl nördig. men ring ändå ;p¨
jag har ringt 4 ggr ;p




mm, nice

Skönt det var att sola. Känns som om det var över ett år sen men det var de ju inte. Ska väl hoppa in i duschen och fräscha upp mig lite inför ikväll.
Först var det tänkt att det skulle bli bio, men nej. Efter det så kanske jag skulle till forsbacka och umgås med Johanna och hennes vänner men jag känner mig lite för blyg för det nu så det får bli när jag träffat johanna lite mer ;)
Det blir i alla fall en sak som händer ikväll. Kort kommer på det! Vågar inte riktigt skriva ut det i bloggen vad vi ska göra för man vet ju aldrig om det är en polis eller inte som läser, hehe. Okej, nu tror ni säkert det värsta men det är inte så farligt .. Ska bli kul att kolla faktiskt!


Lisa and me tonight




kom igen nu då

strax drar jag till sandviken och solar. så härligt!

Hörs när jag kommer hem.






bla bla

Tjenixen alla morgonmänniskor.
Eller morgonmänniskor, det är ju typ eftermiddag om bara en halvtimme ungefär. Så där hade jag allt fel.

Får se vad som händer idag. Ska väl duscha och fixa mig lite innan jag går utanför dörren i alla fall, haha.
Kan ju alltid hoppas att det kommer komma in nå pengar på kontot för då är det lättare att göra en massa saker. Allt kostar ju nu för tiden.

Till veckan kommer jag få väldigt fina naglar också. Vet inte vilken dag men nån dag! Kommer visa upp dom här i bloggen när jag väl fått dom ;p

äää. har väl som vanligt inge vettigt att skriva!





mys-stunden är nu över

Yepp, nu är mys-stunden över. I alla fall för mig, Maria och Amanda. Dom åkte precis hem. Calle är ju fortfarande kvar och jag hoppas verkligen att han får fortsätta sin "idol-resa" imorgon. Jag lovar och svär att jag kommer rösta häcken av mig då. Han är ju så himla duktig!

Annars nu så kollar jag och karln på lyxfällan. Vad f*n är det för brud alltså som är med? Det är ju ett par med en son och andra barnet på väg men hon, hon verkar ju helt j*vla blåst. Man blir ju irriterad när man kollar bara. Började grina när hon fick en sämre bil, men hon började inte grina eller visade inte ens en enda känsla när dom fick reda på hur illa deras ekonomi var. Skit samma, jag blir vara så less på människan om jag ens tänker på det.


g'natt på er allesammans. ska kika på comedy fight club (tror jag det heter) innan det blir sängen.


karln och jag 06




Torsdag

Först och främst så vill jag skriva GRATTIS till Stina-lee som fått en liten dotter, i förrgår.
Det är ju så att man bli lite sugen själv ;p haha.


Annars idag har jag vart till Sandviken och granngården och inhandlat en massa saker till katterna. Dels mjölk-ersättning (välling kanske det heter) till lillpruppen som brukar ligga och sova i min tröja. Han är så himla liten och tanig så vi måste försöka få i han lite mer mjölk.
Åkte in till arbetsförmedlingen också eftersom jag kom på när jag var och handlade att jag skulle träffa en jobb-choact (haha kan verkligen inte stava). Pratade lite om praktik och grejor.
Innan det var jag till johanna och kikade hur hon hade det. hur mysigt som helst :) ibland vill man verkligen bo lite mindre än vad vi gör nu, hehe.

ää. nu blir det nog en till film. har precis kollat klart på Johan Falk Vapenbröder (visas ej på bio).


sugen på stampa med leeroy i helgen ja ;p skulle vara nått




Godmorgon.

Samma rubrik som igår, så överraskande(?). Dålig fantasi kallas det ;)

Igår blev det ju idol för hela slanten. För min del i alla fall. Karln satt vid datorn och spelade lite data spel. Nått liknande om en traktor och att han ska tjäna pengar så han kunde köpa nya och bättre traktorer och tröskor. Låter inte så kul, tror inte heller att jag skulle tycka det var så roligt. Jag kör på mitt The sims 2/3 ja.

Idag är karln lite halv dålig. Hostar och snorar så jag vet ju vad jag har att stå i idag. Jepp, ta hand om han. Fast det känns rätt ok. Inte så ofta jag får rå om min älskade så ofta så jag får väl passa på nu.
Senare ikväll var det tänkt att jag kanske skulle in på VIP kväll på Divas boning men så blir det inte. Dels har jag inge ork att åka iväg för jag är så död i kroppen och att Maria och Amanda antagligen kommer hit och kikar på Idol. Det har ju vart sagt ett tag nu så ;p


Nä, här blir inga barn gjorda. Det är väl lika bra att börja fylla på pellets så det blir lite varmt i huset så inte karln fryser ihjäl sig.





Denna går varm hemma hos oss

För mig är denna låt just nu den bästa.

kärlek eller hur? ;p





Godmorgon

Vaknade alldeles för tidigt tyckte jag så jag har legat och vänt och vridit på mig för att försöka lyckas somna om. När jag väl somnade om så kom katten och jamade och skrek. Så lyckat med andra ord ;)

Sitter bara här vid datorn nu. Har på känn att det blir en riktig tvätt dag idag eftersom solen lyser. Då torkar kläderna fortare utomhus. Kommer nog städa också. Kanske får besök ikväll om det inte kommer upp andra planer. Även mer besök till veckan. Då vill jag ha det så nice som möjligt. Kanske svårt, med tanke på att jag inte riktigt trivs här med möblerna och allt. Shit same.

Dags att fixa frulle.


druvis inne i hallen när hon var liten. gosigos ♥




tårarna bara rinner.

 

hon är så underbar, beyonce





dildoparty

















rubrikslös.

Kanske inte helt rubriklös, men nära så. Hatar ju rubriker väldigt mycket. Har så svårt för dom.

Imorse var jag upp och mjölkade lite kor, efter det for jag typ till Lisa på en gång. Drack kaffe och åkte sen till stallet och red ut barbacka i detta kalla väder. Hade det varmt åt röven i alla fall ;)

Jag har lagt in bilderna från i lördags på datorn så jag tänkte väl slänga ut några här. enjoy!




tjena

Jag är väl världens sämsta på att uppdatera. Skämms ju för fasen.

Iförrgår var det dildoparty hos Sanna i Gävle och efter det drog vi till heartbreak/slick city. Som vanligt när man umgås med de bästa så har jag alltid kul. Var en skit roligt kväll från första början tills jag åkte hem.
Kort kommer, men har inte orkat lagt in dom på datorn än.

Annars igår, öhm.. Kan väl inte påstå att jag var så himla pigg. Men jag åkte till Djupviken för att åka lite traktor med karln. Jag och Athena trängde in oss i  traktorn och åkte ett bra tag. Gick sedan en sväng och stötte på Ida 2. Hon gjorde lösnaglar på mig, endast tippar då. Eftersom hon är intresserad av det så ville hon ha mig som försöks person och visst fick hon det. Det blev i alla fall jätte bra :) Övning ger färdighet.

Tooooday har jag jobbat och ridit. Lisa och jag red och galoppa en liten längre runda än annars och Elvis tyckte såklart att det var jätte skoj så han la av lite bocksprång där en sväng. Jag har ju inte världens bästa balans så jag trodde jag skulle flyga och fara men jag satt kvar. Jääh så kul :)

Ää. Nu ska jag kolla på tv och gosa ner mig i soffan med lite chips jag hittade här hemma. Även non stop (så jävla gott).
Puss





party ikväll

tjenamors.

Ikväll är det dags för dildoparty eventuellt krogen efter det.
Sitter just nu och taggar för fullt för att jag ska bli på party-humör. tyvärr är den i bott just nu men det ändras nog ju längre in på kvällen man kommer ;p

så. tänkte bara slänga in ett inlägg och berätta vad som står på schemat för mig ikväll.

:)


värdinnan och jag 07




äntligen helg

Tjenamors.


Idag är det fredag och det hurrar vi för.
Dock ska jag jobba imorgon bitti men det är en annan femma.
Tänkte att jag ska sova middag ett tag nu. Är så förbannat trött. Jobbade ju imorse så jag är rätt sliten just nu. Fan, måste stoppa i en tvätt i maskinen innan jag lägger mig för min eftermiddags-lur. Måste ju tvätta lite så man har tills imorgon kväll.
Precis, då undrar ni kanske vad som händer imorgon kväll.
Då ska jag och tjejerna hem till en vän på dildo-party och sen blir det shotts-race. Skrev hon i sms.et men jag tvivlar på att jag är med på den biten ;) Maby krogen efter det. Wiho.
Undrar vad man ska ha för kläder då? Lite kallt med klänning tror jag. Shit samma, bara jag som bryr mig ändå, hehe.

Nu skriker tvättmaskinen på mig, eller så inte. Men jag måste kila.


gosigos. snygg stil morris (katten) har va? ;p




utmanad

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)! Lycka till!

Jag blev utmanad av Elin

1. Vad heter du? Ida
2. Ett ord på fyra bokstäver: Igår
3. Flicknamn: Isabelle
4. Pojknamn: Igor
5. Yrke: Is-skulptör
6. Färg: Is-blå?
7. Klädesplagg: Inneskor
8. Mat: Isterband
9. Sak i badrummet: Inglasad dusch
10. Plats/stad: Island
11. En orsak att vara sen: Irritation i underlivet
12. Något man skriker: "IIIIIIIIIIIIIH!" typ om man ser en mus?
13. Film: I am legend
14. Något man dricker? Is-te
15. Band: Imperiet
16. Djur: Igelkott
17. Gatunamn: I hörnet?! haha fy fan vad svår
18. Bil: Impreza, subba då
19. Sång: I denna ljuva sommar tid


Jag utmanar; alla som vill




min dag, idag

Hallo där.

sitter här och gör inte ett skit.
är ju tänkt att jag ska storstäda idag eftersom jag förmodligen får besök imorgon av Johanna som ska komma och kika på en kissebäbis. så till dess måste verkligen huset vara städat, hehe.
innan storstädningen blir det stallet och en tur med elvis i fin vädret (dock skit kallt ute). småttebäbisarna ska få kattungs-torrfoder idag också.

kylskåpet skriker att det vill bli påfyllt också. även frysen. det är inte alls roligt att ha ett tomt kylskåp. värsta jag vet. jag vill ha som mamma har hemma, att allt alltid finns hemma. inte alls lika lätt att ha det så när man bor själv, haha.


ja men då drar väl jag då?





idol-mys för hela slanten.

Ikväll är det jag och karln som kollar på Idol. Myspys. Har nyss käkat omelett också. Rätt gott, mm yummie. Satt mig här nu i pausen för att skriva ett inlägg. Måste fixa med påslakan och det efter Idol och sen blir det väl sängen så jag tänkte samtidigt skriva g'natt på er.

g'natt och sov gott.




ljuvligt





tävling :)


OBS! Denna tävling är hos Caroline, Lina frank.
Jag är i alla fall med och tävlar om detta fina arbamd. Hoppas jag har turen med mig denna gång!






Huh?

Tjena.

Igår blev det idol-mys med amanda och maria och bebben.
dom var ju i gävle igår och jag kollade efter folk som jag kände igen. den enda dom visade från söderhamn var en äldre dam. jag ringde direkt till mamma och frågade om hon kännde henne och visst var det så. morsan kände damen som var från söderhamn, hehe. pinsamt kanske?

idag ska jag mjölka med ryssen igor. provmjölkning står på schemat. det blir ju rätt mycket prat när vi mjölkar ihop och det är inte det lättaste eftersom vi pratar på engelska till varandra. fast igor förstår lite svenska också eftersom han håller på att lära sig det. kul för er att veta va?

Annars ikväll så ska jag rensa garderoberna och kasta det jag i n t e använder. jag får inte tänka; den här kanske jag kommer använda igen. karln frågade för någon dag sen om han kunde få en till hylla i garderoben. hehe, öh ja det kan du väl få, ska bara rensa mitt först.
stackarn, han har typ två hyllor och jag har kanske 5. sen är det ju idol ikväll också så det blir ju idol-mys ikväll igen. myspysigt.



morris. han har kommit hem nu btw




next ...

... ta in tvätten, hänga tvätt och efter det; Djupviken.

Hörs sen vänner.





jag vill inte ...

Godmorgon allesammans..

Idag blir det lite jobb på EM. Mjölka kossor och mocka bajs ;) hehe. Ska strax åka in till Sandviken till Arbetsförmedlingen (usch) och lämna papper till dom. Måste även berätta vad jag har gjort dom senaste dagarna. Öh, eller senaste månaden :P haha.

Nä. Måste fara! Får se om jag kikar in nått senare och skriver en rad eller två.

 

 

 

Lisa och Ramona igår på strandbaden.





mys tur till strandbaden

Tolahopp everyone. Jag och min engelska, är så dålig på det. Shit same.

Jag och Lisa drog ut på en tur med hästarna. Red ner till strandbaden så hästarna fick bada lite grann. Ramona tyckte det var roligt, Elvis däremot ville väl inte gå i lika mycket som Ramona. Kul var det ialla fall.

Sitter och kollar på Sverige's fulaste hem med Simon och Tomas. Shit alltså hur folk kan ha det i sina hem.. Visst, vårat hem är väl inte världens vackraste heller men dom har ju så mycket prylar. För mycket prylar.

Trött i skallen är jag också, så lika bra att sluta skriva.


Athena och Elvis




God måndag på er.

Känner mig lite halvt stressad även fast jag inte behöver göra det. Har faktiskt vart stressad i någon vecka nu. Det är inte alls trevligt. Verkligen inte när man inte har nått att stressa till (missat bussen eller möte eller så). Inre stress? Jag kanske inte mår så bra som jag tror jag gör.

Tänkte baka lite muffins nu igen, eftersom det gick så fort. Så jädrans gott med smeten ;) haha eller så gör jag någon annan smet och äter! Yummie yummie.
Måste i vilket fall som helst snabba mig. Ska hänga lite tvätt och det tar väl inte kort tid antar jag. Är lite mycket att hänga upp. Sen ska jag till stallet med Lisa. Blir nog en barbacka tur. Kanske kameran får följa med :) Ja det får den. HiHi.


Var det bara jag som inte såg på V(W?)MA?





Träffen

Valpträffen gick jätte bra. Alla gick bra ihop vilket var riktigt skönt :) De sprang löst och lekte hela tiden.
Tänkte slänga ut några bilder från träffen.



Athena, Apollo, Doris, Dundra, Etna (mamma), Hades, Bella (mormor), Herkules och Akilles














Godmorgon sexy biiitches.

Hehe, jag hatar rubriker som sagt.

Idag blir det en hel dag igen. Skönt att ha nått att göra måste jag säga. Fast nu så är det valp-träff så alla Athena's syskon kommer hem till svärmor eftersom det är där vi ska vara. Kan säga att kameran kommer verkligen att vara med ;p

Jag har nog inte tid att sitta här överhuvudtaget eftersom jag ska baka muffins också. Så, tjao på er.

Pussåkram

PS: under tiden jag är borta kan ni få en låt att lyssna på som är bland mina favoriter just nu :)


 





woho. vi vann!

Älskade Tara och jag vann idag på ko-utställningen. Jag tror att alla vet det redan eftersom jag skrivit det på bilddagboken och facebook redan.
Men jag tänker i alla fall berätta det här i min blogg.

Allt började igår. Lisa och jag var ute och red på förmiddagen och mös runt. Mobilen ringde stup-i-ett så jag blev måttligt stressad. När jag väl kom hem svirade jag om till lort-kläder och snabbade mig upp till Ockelbo och hämtade gert. hans bil hade gått sönder så jag måste snabba mig utan bara fan eftersom kossorna redan var på väg upp, nästan redan framme.
Aja, kan hoppa över resten av dagen. Vi kom upp dit, tvättade kor och jag åkte hem till mamma och åt och sov i fyra timmar. Klockan kvart i tre var jag på väg till Nytorp igen (yes på natten). Måsta byta av gert så han också fick sova lite.
Jo, vi är uppe på natten och vaktar kossorna om dom bajsar. Då är vi där med grepen och tar bort det så dom inte blir lortiga igen. Skit samma! hehe.
Jag har snart vart vaken i 24 timmar så jag är lite trött.

Men i alla fall! Vi vann, Tara och jag. Juverchampion, champion och sen showmanshippen. Vi fick hem totalt 4 rosetter hon och jag. Åh jag är så glad. Liksom, lite stolt över mig själv men mest över Tara som är så himla snäll och go ♥


Jag, Gert och Tara




Förresten!

Här är min favorit i idol!

 





jag hatar rubriker

Godmorgon sweeties!

Sovit gott?
Det har jag gjort i alla fall. Eller ja, rätt ok. Sover faktiskt nästan aldrig bra längre. Vaknar jämt med smärta i ryggen även fast vi bytte till en annan säng. Lite tråkigt tycker jag då, men jag får väl ta det ändå.

Just nu strömmar Elin Ruth Sigvardsson feat. Lars Eriksson ur mina högtalare. Låten är ju så himla underbar. När Lars var med på Idol förra året gillade jag han i början men verkligen inte sen fast nu så är han uppe på topp i mina ögon igen. Jämt när denna låt kommer på radion lyckas jag alltid vara i ladugården. Haha, just då får kossorna höra på falsksång för jag sjunger med riktigt högt också ;p hehe.
Här är låten i alla fall, om någon vill höra vilken jag menar.

 

 

Undrar om jag kanske ska svira om till ridkläder nu. Bilen och jag ska åka och hämta upp Lisa sen beger vi oss till stallet. Blir en mys tur idag! Gosigos ♥

Efter det kommer bilen, jag och Athena bege oss upp till Arbrå till Nytorp. Daxs för koutställning så då måste vi ju tvätta kossorna så dom blir riktigt rena och fina!





g'natt

Tänkte att jag skulle slänga in ett godnatt här innan jag lägger mig. Gör ju aldrig det nu för tiden, tråkigt nog.. Men tiden räcker inte alltid till och nu har jag lite tid över för att slänga in ett godnatt.


Karln ligger och väntar på att jag ska lägga mig så det är väl bäst jag pyser dit.

Sov så gott ni allehopa.
Pussåkram




Uppe före tuppen.

Godeftermiddag allahopa.


Min dag började redan klockan halv fem i morse.
Ja, ni läste rätt. Halv fem. Det är den tiden jag kliver upp för jag börjar jobba (jag har fortfarande inget jobb men hjälper till ibland på gården) klockan fem. Så jag kan ju säga att jag var uppe långt innan tuppen, kändes det som i alla fall. Sex plusgrader var det ute när jag hoppade in in bilen. Höll på att frysa arselet av mig och stjärtvärmaren vill inte vara med nå mer i min stol. Även att tempraturen i hela bilen började höjas när jag nästan var framme.

Funderar starkt på att gå och ta en långt powernap, känner mig faktiskt väldigt trött och hängig. Kommer aldrig orka med morgon dagen om jag inte sover en stund.
Just de, ska ju mata små bäbisarna sen också. Funderar på att ta med kameran då och knäppa lite kort på Banan och Grape. Även de andra små sötisarna såklart :)

Powernap för min och Athena's del nu. Pussåkram

Vilket kort jag hittade på Athena då. Hehe min sötis bäbis ♥





vilket äventyr

Hej allesammans.

Idag har jag klippt kor och tvättat kor typ.
Åkte hem till Lisa och drack lite kaffe och åt en massa kakor. Som vanligt var det bara jag som svulla ;) haha. Jag tog med Lisa till Djupviken så hon fick se Druvis med hennes fina rosa halsband! Så sweet. Matade även små kalvarna. Mysipys.

Sitter hemma nu vid datorn och väntar på hämtmat från Lasse's i Österfärnebo. Får se när den maten kommer. Är hungrig som en gnu ffs och så ska jag kika på Idol såklart. Snacka om att jag skrattade igår, och Kissies brorsa var inte så himla duktig som hon nu påstår att han är. Fast jag tror bara det är ironi från hennes sida. Man kan ju i alla fall hoppas på det.

Ää. Jag ska nog ta och plocka i och ur disken så det blir gjort någon gång!
Pussåkram

PS: Kort på kattorna kommer imorgon, fick dåligt med tid idag.

Druvis och jag 07





Jag är med och tävlar om ...

... världens sötaste rosa Kingslandstrumpor.

Hoppas jag vinner. Skulle vara så härligt, jag som älskar rosa!!

Här hittar du tävlingen ;
http://showjumper.blogg.se/




idolmys ikväll

idolmys med dessa två sötisar, eller ska man säga tre? ;)




Godmorgon!

Hej allesammans.
Detta känns ju helt underbart, att kunna sätta sig här vid datorn och klicka sig in på internet.
Är jag i himmelriket eller vadå? Haha.

Min dag idag kommer vara fartfylld. Hela tiden händer det nått, och det är ju bra. Så man slipper sitta hemma och ruttna. Först ska jag till stallet och rida en tur på Elvis. Vid fyra ska jag till karln's farfar, han fyller år. Ikväll ska jag till Maria och myspysa lite till idol. Kanske ska baka muffins tills dess? Nej det får bli en annan dag.

Just det , idol börjar ju ikväll och jag kommer sitta bänkad varje kväll! Det är så himla roligt med alla auditions och så vill jag ju se om kissie kommer med i tv också, haha!

Nej nu ska jag nog ta och kika igenom alla bloggar jag inte har kunnat läsa och det är en hel del de, så att säga ..

Pussåkram




Lite knepigt men vad ska man göra åt det.

Ja, jag har äntligen för fan internet. Jag kan ju säga att jag är så glad, så glad. Vad jag har längtat! Det är ju på internet nästan allt händer så man hänger ju inte med när man pratar med folk längre.
"Läste du det där, om bla bla?" öh, nej det gjorde jag inte. jag vet ingenting, men nuså.

Fast jag har inte tid att sitta här, för nu ska jag åka till Djupviken och tvätta och klippa kossor! Blir ju utställning på lördag på Nytorp ju ;) Jag och Taran ♥

Aja, nu har jag internet och jag har väl otur så internet har väl lagt av när jag kommer hem igen. haha!

Pussåkram




tar hem pensionererna från deras s

0-4505b31e6225ccedcaa9b73f9f350c5e.png

tar hem pensionererna från deras sommar bete. Det här
Är puppan :)





RSS 2.0