Sköna, sköna söndag.

Idag har jag faktiskt hunnit med mycket. Om det inte vore för Alex så hade jag aldrig kommit såhär långt i städandet och all packning. Även i målningen. Kanon! Det TACKar jag verkligen för :)
Annars idag så har jag gjort slingor på Alex också då. Blev rätt så bra, är i alla fall på god väg.

Ligger just nu i min säng och funderar om jag kanske skulle ta och slå på en film. Ja tack, det skulle faktiskt vara rätt så skönt. Igår btw, så kollade jag och karln på Prinsessan och grodan. Kan inte säga annat än att den var bra. SÅ rolig så. Skrattade mig igenom filmen :)

Imorgon är det dags för Din Sko igen ♥




Hemmakväll.

Tjena.

Igår åkte vi hem till Alex och Martin ungefär vid 22.
Lite sent men det spelade inte sån stor roll.
Karln drack lite öl och jag och alex satt och tjattrade som vanligt. Sen kom Staffan och Rebecka & gjorde oss alla sällskap. Mysig kväll med andra ord.

Idag försöker jag packa och städa lite. Det går väl, hmm, inte så bra. Lyckades fastna i boken Hypnotisören och jag hann till och med att läsa ut den. SUPER BRA vad den förresten.
Just de, får inte igång internet på min lilla söta dator så just nu sitter jag vid karln's dator och skriver. Jag vill ju ha min spotify lista igång medans jag städar men det verkar som om att det inte kommer hända. Inte idag i alla fall.

Ska till svärfar och äta mat senare också, vid fem-sex ungefär. Kanske måste sätta fart nu på en gång då?

Pusshej!





Partylåt.

Hittade en ny bra låt (ny för mig iaf) på ke$ha's album. Denna heter Party at a rich dude's house. KANON låt. sitter här nu och är nästan party pepp!





kul att man ens ser vägen.

0-428d73aa1a17aad1f06543bcea9fcb70.png

kul att man ens ser vägen.





Denna jävla snö.

Jag vill inte ha mer snö nu. Detta är ett helvete för fan. Karln blev ju utringd inatt för att ploga, stackarn fick kliva upp och åka till sandviken och ploga. Vi visste ju inte ens att det hade börjat snö liksom?!

Sitter på kursen och har lunch just nu. Kollar runt på bloggar, facebook mm och det är faktiskt lite halv tråkigt. Jag vill åka hem och fixa en massa så vi blir klar någon gång.. Blä.

Funderar på att sola efter skolan också men jag orkar inte ge mig in i "stan" för att leta parkering. Just nu känns allt skit, haha.




Inte riktigt som jag hade tänkt mig

Målningen, packningen och allt fix. Vad hände med det? Har inte fått ett skit gjort. Jo, jag åkte ju in till valbo och hämtade ut ringen och kollade om skorna hade kommit och YES det hade dom! Fy fan vad nice. Frida som jobbar där inne på Din Sko hade kommit ihåg att jag så gärna ville ha dom så hon hade lagt undan ett par 39or åt mig. Så himla snällt ♥ Så dom skorna kommer bli mina på måndag när jag ska dit på praktik igen :)

Nu hade jag faktiskt, helt ärligt, tänkt gå och lägga mig. Slå på en film och sen somna direkt. Är helt slut i huvudet efter en dag som denna.. Hoppas det inte blir lika imorgon men den chansen är nog inte så stor. Men man ska aldrig säga aldrig.







Feed me women!

Jag är för tillfället hungrig som en gnu. Som min karl alltid säger till mig; Feed me women! Och dock brukar han höja rösten lite så han verkligen är hundra på att jag hör ;)
Om en halv timme är det i alla fall dags för lunch och som jag längtat. Yummie.

Annars idag då? Ska in på guldfynd och plocka ut karlns ring och sen ska jag in på Din Sko och kolla om mina älskade skor har kommit in. Även prata om praktiken. Efter det blir det hem och måla, packa och fixa. Yesbox. Måste ju göra det någon gång också så det blir klart ;)


jag på din sko här i januari


Uppdaterat privata bloggen.





sötisar efter vägen :)

54d9a28ded53c50d6d36127c61e14d78.png

sötisar efter vägen :)





Borta bra men hemma bäst.

Idag har jag tillbringat alla mina vakna timmar borta, alltså i skolan och nu sitter jag i Gysinge. Vickis fyller hela 15 år, lika som min lillebror gjorde här i Januari. Shit alltså, vad stora dom små barnen blir.

Känner att jag måste ta och bege mig hemmåt snart. Vill hinna göra nått hemma också som att fylla på pellets (svinkallt säkert när jag kommer hem) & även så måste jag ju hänga tvätt och tvätta lite till. Kanske packa? Måla? You name it, jag har så mkt att göra så jag vet inte ens vart jag ska börja. Suck suck.


Nä nu kanske jag ska ta och flytta min röv från Saras plats & dator, hehe.

Hörs kanske när jag kommer hem.




Genomtänkt rubrik.

. Jo tjena, haha hatar ju rubriken som ni redan vet (de få som verkligen följer denna blogg, haha).

Sitter i skolan nu och trökar. Jag och Elin har ju som bilden nedan, gjort en liten affär hur vi skulle fixa den och så. Gick ju, hmm, BRA! haha!

Efter skolan så tänkte jag åka och sola innan jag kommer hem. Slappna av lite efter en "stressig" skoldag. Och sen ja, så blir det hem och måla och fixa som vanligt :p hehe eller som vanligt är det ju inte heller. Blev ju inge måla igår.
Just de, kanske kan ta något kort också på mig och Alex när vi målar och har oss. Kanske lite roligare då ;)




elin och min affär ;)

2081f95f8b989e5942ff7409955929b6.png

elins och min affär ;) bästa på länge ;)





Godmorgon förmiddag

Vaknade för ett bra tag sen, runt nio tror jag det var. Klädde på mig och gick ut och skullen försöka skotta lite med krattan vi har, haha! Spaden har karln tatt ner till garaget och han tog aldrig tillbaka den så jag orkar inte hämta den. För djup snö för att jag ska ta mig fram ;)
Fixade även dörren som knappt gick att stänga. Var bara kaos med den. Stod öppen längst ner på ungefär en cm så det drog lite kallt.

Väntar på att karln ska komma hem efter en natt på Sandvikens gator med en traktor. Saknar han lite granna nu ;p Just det, måste måla en massa också idag. Gör det när digilistan på p3 är klar :) Tvätta måste jag göra också, suck.

Packade ihop alla ridkläder och saker igår, även alla mina skor. Inte alla men en hel del. Var kanske 6 par som jag ska slänga. Riktigt fula och även sönderbitna av Athena. Inget att ha kvar då kan jag då tycka.





Im in love ♥

Lace Love Dress SEK 199, Club L - NELLY.COM

 

kolla vilken underbart fin klänning. Jag vill ha jag vill ha. Klicka på bilden för att komma till den och se den i större format.

Kärlek




Vin och melodifestivalen.

Älsklingen har fått skottat i tre nätter i rad och det kommer att bli en fjärde med all säkerhet. Han har precis lagt sig eftersom han ska upp om sisådär 4-5 timmar så nu sitter jag här i min ensamhet och kollar på melodifestivalen och dricker lite vin. Kan vara lite skönt det med ju ;p hehe.




Lördagskväll.

Hej hallå.

Har inte haft tid att sitta något överhuvudtaget vid datorn på några dagar  nu.
Skit tråkigt men så blir det ju ibland. Har så mycket annat för mig..

Gud vad det blåser och snöar då. Klass två varning tror jag det var ute nu för oss här i Gävleborg. Säkert hela landet också.
Vägen upp till vårt hus, eller ja. Upp till Lingbogatan har blåst igen. All snö ha drivit upp på vägen så man fick ju ha full gas för att lyckas åka där. My god, hoppas det kommer sluta snöa snart (& blåsa) annara kommer vi aldrig att få varken någon vår eller sommar.. Suck.


Nä måste väl gå och laga mat nu då, ännu mer suck. Hörs sen




Bloggar från Alex.

Hej hej. Sitter hemma hos Alexandra nu och bloggar. Kom hit för ungefär två och en halv timme sen. Kollade på när Alex färgade Lina's hår sen har vi bara suttit och pratat lite grann mellan himmel och jord.

tänkte bara skriva in och säga hej :)




sweet dreams

puss och godnatt





Tröttas.se

Dagarna går rätt så fort nu för tiden. Snart kommer väl vi börja flytta redan ;) hihi. Gud vad jag längtar tills vi flyttar. Får göra lite som jag vill och ja. Det kommer helt enkelt bli kanoners. Vill göra om så mycket men måste bromsa mig själv, för pengar växer inte på träd.

Helt seriöst så skulle jag kunna lägga mig nu på momangen och somna dirr. Är så j*vla trött så jag vet inte vad. Igår när jag slutade skolan åkte jag och Alex till ett solarium och solade lite sen var det direkt hem och börja måla garderobsdörrarna och lite annat jox. Jag tror vi höll på till klockan blev 21:30 och då slocknade jag direkt när alex & martin åkte hemåt.

Skola idag då och ja, den är väl som alltid. Lite tråkigare denna vecka än annars men det ska väl gå ändå. Orkade inte måla nu när jag kom hem. Lagade lite mat bara och sen så satte jag mig här bara. Tror jag ska göra lite hemma dipp och dippa lite natchos , yummie.

Inget som jag skriver hänger ihop känner jag, haha. skit samma.

Får se om jag hinner skriva nått imorgon då, för jag antar att jag ska åka och laga bilen direkt när jag slutat och sen blir det ju till att måla lite till. Kram på er




4a hela år.

Hej hopp.

Igår var det ju melodifestivalen här i Sandviken.
Dom (kommunen) har verkligen gjort det superduper fint här tills dess att det började. Kollade på det på tv igår för vi var ute för sent om att få tag på biljetter. Var hos Alex och martin och kikade på det och mös lite. Tyckte ni det var rätt som gick vidare till final?!
Jag tyckte Manboy var kanoners ja så den fick jätte gärna gå vidare och det gjorde den också. Däremot tyckte jag att Paulina skulle gå vidare istället för Andreas Johnsson. Han tror att han är så j*vla bra så jag stör mig bara på honom.
Haha ja skit samma kanske ;)

Snart ska jag åka iväg med Alex och sola och senare i EM ska vi till svärfar och äta :) Gött.

skriver när jag kommer hem igen.

PS; Karln och jag firar FYRA hela år idag ♥ Grattis älskling, LOVE U! Ds.




Tjenis.

Äntligen sitter jag vid en dator och kan blogga. Har egentligen inte tid att göra det för om en tre kvart ska vi åka till valbo och sen vidare hem till pappa med familj. Ska skjutsa lilla athena till svärfar först så hon kan vara där undertiden :)


Åh jag blev så less igår när karlns lillebror skrev till mig att Calle var där. Haha WHAT? Vadå Calle är här???
Jo då uppträdde han tydligen i öltältet i sandviken igår kväll och jag har ju missat helt att han ens skulle dit liksom?!? Blir så less. Hade lätt åkt dit igår, jag & kim, om det inte vore så att det kostade 100 kr att gå in. Min plånbok godkänner liksom inte ens det. KaTTastrof!

Nej men jag  kommer att se Calle när han kommer till Gävle ist ;p kommer vara först in och stå längst fram. Jag, Bella & Karlns lillebror :p

Måste kila nu btw. Pussåkram




sitter på lektion nu. Är ruskigt t

3eb2f059ff31a04f6b054ab1ece2cbd4.png

sitter på lektion nu. Är ruskigt trött så det kommer bara massa Skit ur munnen på mig. (Inte bokstavligt, haha). Ikväll blir det bio med kim, karln och martin :) Skoj!





g'natt

Nu blir det sängen för min del. Hoppas även att Kim och Enzo kommer att lägga sig snart ;p jag är super trött, känner att jag kommer somna på lektionen imorgon. Haha! Nej då inte så illa faktiskt ;)

kommer ju inte se såhär fräsh ut i morgon i alla fall, den saken är ju säker HAHA.

g'natt på er





Tjuvar lite.

Hejsan.


Kom hem till Kimsi för ungefär en och en halv timme sen.
Har hunnit med att äta mat och läsa lite bok, lekt lite med Enzo och även snackat lite crapp med Kim. Hehe.

Sitter faktiskt vid min dator, även om jag inte har mobilt bredband. Jag tjuvar ytterst lite utav någon annans internet. Ingen aning om vem det som äger det internet men just nu funkar det ju på min dator också. Tur för mig ;)

Ikväll ska vi väl äta lite morotar och dipp, gött. Käkade även lite av det igår också men det blev lite för starkt för min mage.

Hmm, ja vad har jag mer att skriva då? Inte ett skit så jag tar nog och läser lite bloggar ist !





elin är väldigt road på lektionen

6ec0e5e5cfdd5a7633f634e5686de434.png

elin är väldigt road på lektionen ;)





Gooood morgon.

Morgon? Det är ju luch för bövelen ;) haha i know, jag är rätt mongo.

Sitter i "skolan" nu. Marknadspunkten. Har haft en lite halv tråkig lektion, eller vi har diskuterat olika påståenden och det är olika åsikter hit och dit i vårt klassrum. Men det är väl det som är lite meningen? Att diskutera och komma fram till olika "svar".

Senare i EM ska jag åka till Kimpan för jag ska ju som sagt (som jag skrev igår då) sova hos hennes 2 nätter. Gosigos. Blir nog film och kanske det där programmet med Gunde på femman.
Jag vill även sola lite, få lite färg. Känner mig så himla blek, ja som en blekfis. :p

Ää jag bara svammlar (som vanligt) så jag lägger ner för idag, eller ja.. Kanske återkommer sen ;)




damp på blogg.se

tjenamors... blogg.se har en massa problems idag igen. Kan inte kolla på kommentarer eller typ ingenting. Hur tråkigt somhelst.
Täntke i alla fall bara berätta för ett att jag kommer spendera två nätter hos min bästa vän Kim ♥
Kommer säkert få blogga från hennes dator men ja. täntke bara berätta =)

Pussåkram




Handtvätta

Det är inge vidare och hand tvätta. Såg efter att jag redan börjat att jag kunde köra dom där fingervantarna i 40 grader men orkar inte springa ner med dom blöt. Jag behöver ju ändå dom imorgon och jag orkar inte ställa klockan och kliva upp om 1 H & 40 min för att hänga dom liksom ;p haha.

Imorgon är det skola. Då kommer Alex att åka med mig dit, så jag får lite sällskap . hehe nej men hon går ändå i skola där så ;) efter det ska vi gå till red room tror jag det heter. Där ska jag kolla hur mycket det kostar att ta hål i flörpen i örat. Är grymt  sugen och har vart det ett bra tag nu.

Mös ju med Bellsibus idag. Fick t.o.m göra en hel hand på henne med nagel tjoffsan. Det var skit skoj förutom att jag mådde lite dåligt när gelen blev lite väl knölig ;) haha eller gropig snarare sagt.


Nä nu ska jag lägga mig men vi hörs väl imorgon då.




Rip alfons. Nu är han bara halv.

0-5f4eee6d23a2aaeebc5036c0c7a5c90e.png

Rip alfons. Nu är han bara halv.





Mysdag med Bellsibus

som jag skrev i det tidigare inlägget så skulle vi kolla på film, vilket vi gjorde. Det blev Harry Brown. Inte direkt en film i min smak så den får bara 2 av 5 i betyg, hehe.

nu ska jag kläda på mig och sen åker jag vidare till Bellsibus. Jag ska få testa göra en nagel på henne :p hehe stackarn. Det är alltså Isabelle som gjorde mina naglar och hon gör även dina om du vill det :) Bara kommentera om ni vill få kontakt med henne . Hon klarade slutprovet förra lördagen så hon är nu offecielt utbildad handteraput (haha eller vad det heter). hon  är kung, den där bella ♥ ;)

Bye hörs sen




Filmtajm nu?

Ja exakt. Nu ska jag och Marcus kolla på film. får se vad det  blir för skoj. Karln är ju & åker cross så han kan inte va med och se på film. :p
Får se vad som händer senare idag då. Vill ju börja måla allt jag skulle måla men jag får ju aldrig fingrarna ur röven och göra det.. Suck på mig för det.

Imorgon är det skola igen och sen blir det två nätter i Gävle city hos bästa ♥




Myskväll

Ikväll blir det till att kolla på melodifestivalen. Blir lite chips och dipp till, även ett glas vin. Mycket mysigt. Kommer säkert att sticka lite grann också, på mina fina sockar som jag hade tänkt ha i vinter. Haha.

Ska fortsätta kolla på melo nu ..

Har redan fått min favorit. nr 3, kommer inte ihåg vad hon heter men hothothot nått i låten. Kanon bra!!




nails and sun


fettofingrar.se men shit same. naglarna ser ut sådär. väldigt fina enligt mig :)

drar och solar lite nu. är rätt less på mkt så jag behöver koppla av





Godmorgon godmorgon

Godmorgon!

hur långt har ni kommit med eran dag? ;)
Jag har kommit en bra bit ja. haha. Väntar på frukost nu men det kommer inte bli gjort av sig själv. haha!

Igår kväll var det tänkt att jag skulle se let's dance men karln ville spela på sitt PSP3 med sin kompis. Så då satte jag mig här och försökte komma ikapp i bloggvärlden men det går ju åt helvete, haha.

Ikväll blir det i alla fall Melodifestivalen. Gud så skoj :) Är så less över att vi inte fick tag på biljetter tills nästa lördag när melodifestivalen är här i Sandviken. fast det är ju bara Dogge som jag gillar av alla artister som ska komma hit.

Nä nu har jag inte tid med detta nå mer. Hörs sen!





Lunch-time

Hann inte skriva ett enda inlägg igår. Startade datorn när jag kom hem men jag bara startade den, gick in på banken och sen stängde av. Jag orkade ingenting  när jag kom hem igår. Åkte direkt från kursen till Bella så vi kunde börja med naglarna så fort som möjligt. Just de ja, fick ju dom fixade igår. Försökte ta kort och skicka in hit via MMS men det ser ju ut som jag har kärring händer för fan, haha.. Hur kul är det då?

Gick och la mig direkt efter jag kom hem. Hur trött som helst. Karln var tvungen att åka och jobba.  :(

nej nu ska jag kika in på olika bloggar innan jag börjar =)
Pussåkram





Äntligen hemma.

Hej hopp.

Kom hem för ungefär två timmar sen.
Har vart hos Ida och firat henne lite eftersom hon fyller 21 år idag. Grattis igen! :)
Åkte sedan hem och nästan dirr blev det strömlöst. Hann uppdatera den privata bloggen konstigt nog men inte denna ;P hehe.

Mysigt att få vara med Kim ett tag. Får bli två nätter nästa vecka ;)





En halvtimme kvar.

Sitter på marknadspunkten nu.  Ja det är dom som har utbildningen som jag går. Iallafall, sitter här nu & jag och Elin sitter och tjattrar vid en varsin dator.

Sov som sagt hos Kim inatt. Hade det mysigt, låg och pratade en massa innan vi somnade. Kommer sova hos henne ännu mera nästa vecka, förmodligen två dagar ;) hehe.
Saknade min lilla vovvsing , önskade att hon hade vart där med mig och kim och Enzo men så var ju inte fallet. Hon var hemma med Papi ♥

Hoppas verkligen att min älskade sambo har tid att umgås lite ikväll, det har han inte haft på några kvällar eftersom han fick jour att åka ut och skotta. Och såklart snöade det två dagar.

 

ää har inte tid med detta nu. skriver inte ens sammanhängande, kul för er att läsa då liksom?





Snabba pengar.

Hej hej. Hur är det er då? Här är det fint. Har precis kommit hem från biomys med Kimpan och hennes två kompisar. Vi såg, som rubriken lyder, snabba cash. Den var helt OK men ja blev väldigt besviken. Trodde den var bättre än den var. MEN, jag började tycka att Franken där är rätt så snygg. ;)

Svarar på era kommentarer imorgon för ikväll ska jag bara umgås med min bästa vän ♥ Ska ju sova över här hos henne inatt så vi ska snart dra på en film och så ska vi bara mysa och prata om allt mellan himmel och jord. Gosigos.

 

Nej nu har jag inte tid med detta, men vi hörs som sagt imorgon. Puss å kram





Tillbaka i skolbänken.

Okej, inte riktigt men nästan. Det känns väldigt bra att plugga igen. Skönt med andra ord också.
Skrev rätt mycket men så funkade det inte att publicera inlägget och jag orkar inte skriva om allt.

Imorgon ska jag sova hos Kim. Då ska vi gå på bio på snabba cash! Ska bli skoj.

Har inget mer att skriva så jag lägger ner nu. haha




RSS 2.0