PiCS


födelsedagsbarnet, jag, kim & petra


jag



kim, jag & petrionella





Helt död.

Jag är helt död efter gårdagen. Fruktansvärt bakis är jag, och jag som aldrig brukar vara det.. Usch, aldrig mer dricka ;)

Imorgon börjar kursen. får se hur det kommer att gå. Ska bli skoj att få gå "i skolan" igen.

Nä måste snabba mig lite, vi ska åka och ge kalvarna lite mat!




HAHA

Men är jag dum i huvudet eller? först var det inte så roligt att gå ut längre, "börjar jag bli MOGEN då". HAHA va fan. och sen var det skit kul.
Aja. Bättre inlägg nu än i natt.


Det var roligt igår kväll, jätte kul faktiskt. MEN, vi åkte som sagt hem en timme innan det stängde. Det vill säga klockan ett. Det är inte lika kul att gå ut längre, varför tycker jag så? Älskar ju att dansa.

Tänkte bara rätta till det jag skrev igår, så ni blev lite klokare. Jag fattade knappt ingenting av vad jag skrev inatt. Mongo ida!

Bilder kommer. Nu ska jag & min sessa Athena kolla på film. Synd att inte karln är med. Jag älskar min karl, han är bäst ♥




Mitt i natta

Yes, skriver fast jag inte borde. Åkte hem en timme tidigare från krogen. Är fan inte lika kul längre att gå heller... konstigt nog. Börjar jag bli mogen då? haha!
var skit kul ute i alla fall, även fast vi som sagt åkte hem tidigarë. Mys på krogen ändå. haha jag kommer inte ens ihåg, eller KOMMER IHÅG vad vi skriver just nu.


Hah akänner att jag inte orkar med nått, men det gör tydligen världens vackraste; min karl. Han är så bäst!!!! Jag är kär och ingen kan rubba det ♥




äntligen på gång! :)

41005f0e7369eafd0be714aef0dca0c7.png

äntligen på gång! :)





Beslutsångest'en kommer väl.

Har precis kommit ur duschen. Känner mig fräsch och redo för fest nu, haha. Nej då inte på långa vägar men snart så ;) Vet bara inte vad jag ska ha för kläder. Håret är jag sämst på så det får väl bli någon slags sketen mittbena.

Även att jag hunnit anmäla mig till en tävling hos Pinknation. Där kan man vinna ett snyggt läppstift. Blev så sugen på circe ;)




Humor!

Haha jag är säkert SIST med att se detta klipp, men herregud vad jag skrattade!!





Fredagsmys

Hej där.

Kom iväg till Kicki efter ett litet tag.
Såg hennes nya soffa och lampa och dom var super fina :) Efter det åkte vi in till Kimpan i Gävle city och hälsade på. Kollade på Let's dance, eller ja det lilla vi hann se. Tyckte det var fel som åkte ur. Skulle ha vart Rabhiho.
Annars var det kanoners där inne i Gävle. Lite väl mycket snö och när jag skulle backa ut från parkeringen så skulle jag ta satts. Tur att jag kollade i sidospeglarna annars hade jag backat in i en polisbil. HAHA Kul liv liksom om jag gjorde det.





Jätte kul?

Väntar på att karln ska komma hem med bilen så jag kan åka iväg till Kickiluran. Tänkte hälsa på och kolla på hennes nya vardagrum (mest möblerna). Hon har ju (eller hon och hennes sambo) köpt en ny soffa och även en golvlampa. Golvlampan är det dock bara hon som köpt, och den är jag väldigt spänd på att se. Det sägs ju att den inte kostade 100:- direkt, haha.

I alla fall, kicki och jag tänkte åka till Kimpan och hälsa på lite grann. Kanske kolla på let's dance, eller den lilla bit vi hinner se eftersom min karl är SEG. Haha ;) ♥

Privata bloggen update


gammal bild, men har inga nya på denna dator..





Godmorgon F r e d a g

Nice med fredag vill jag mena, men detta är ju inte vilken fredag som helst. Utan en speciell sådan på ett sätt som inte är det roligaste. Skit samma. Imorgon är det lördag och jag l ääääää n g t a r.
Då ska ska en kompis ha födelsedags kalas ;p. Efter förfesten blir det utgång någon stans i gävle. Kommer nog vara proppat med folk, usch och fy. Det gillar inte jag. Jag vill hellre att det är lite mer folktomt ja, haha! Då har man större yta att dansa på ;)

Igår var sista dagen på praktiken på Din Sko. Tråkigt. Fast jag ska ju tillbaka dit i Mars igen. Börjar ju en kurs inne i Gävle nu på måndag inom Handel. Får se hur det kommer gå ;P.


Nej nu måste jag göra mig iordning. Karln kommer och hämtar mig om en trekvart... Suck, jag vill inte.

Har även skrivit ett litet privat inlägg.


Hörs när jag kommer hem igen då.




ny fin kamera. :)

38e4f493c3b3333019c2dfe2626ce6c6.png

ny fin kamera. :)





jag vill ha dessa med. Det kommer

1699076136b5cf8ea22fa67e601ef440.png

jag vill ha dessa med. Det kommer in så mycket snyggt nu så jag känner att jag kan göra plånboken illa om jag inte tänker efter 2 gånger ;)





dom här är snäppet snyggare än de

0-1eb89c71c157119303f3cfeced4170ea.png

dom här är snäppet snyggare än de svarta ;)





dom här är snäppet snyggare än de

0-1eb89c71c157119303f3cfeced4170ea.png

dom här är snäppet snyggare än de svarta ;)





Sista för ikväll.

Klockan är just i skrivande stund 20.25 och jag tänker gå & lägga mig. Ja hör och häpna. Men jag är riktigt riktigt trött, helt slut med andra ord. Ska upp lite extra tidigt imorgon också för att jag måste in till arbetsförmedlingen klockan 9.15. Ja ja, nu är det som det är. Man måste ju dit så jag har inte så mycket annat till val.

G'natt på er.




music



Bella tipsade om en låt, som tydligen är två år gammal men som vi missat helt. Hon är helt kär i den och jag tycker väl att den är helt OK. Får se om den poppas på lördag eller ej då ;p





Snökaos..

Hejhopp.. Snökaos ute på vägarna typ. Hatar att köra bil när det är sånt här väder, usch usch. Fick till och med sluta tidigare än vanligt för att få åka hem när det är någorlunda ljust ute. Det tackade jag för kan jag ju lova.

Funderar på vad jag ska göra här näst? Skulle vara skönt att bara sitta här och läsa bloggar men det känns som om jag har så mycket att göra så jag hinner inte sitta still. Tvätta en massa tvätt, duscha, städa, börja packa, måla garderobsdörrarna... Ja en massa.. Usch, jag känner bara SUCK.


Nä jag har nog inte ens tid med att sitta här nu en sväng, så .. Hörs säkert imorgon.




Dags för Din sko.

Nu är jag redo att åka till Din Sko. Får se om jag ens kommer komma fram i detta oväder. Vid kvart i nio snöade det ingenting men nu helt plötslig så föll himlen ner typ. Jag kommer väl lyckas hamna i ett dike eller så ja ;p haha.


jag idag då. haha det är rätt kul med webcam!

BTW!!
Är det någon som har en digitalkamera att sälja? En liten och kompakt. En bra dessutom ;) Skriv gärna till mig då på mailen ; busigabeerta@hotm... eller här i kommentarerna.




Planer smids flitigt

Tjenahopp.

De rosa skorna som jag så gärna vill ha kommer förmodligen inte komma på någon vecka.
Tråkigt värre tycker jag eftersom jag så gärna ville ha dom, helst idag ;) haha. Nej men jag tänkte ha dom redan på lördag i så fall, men nu blir det att tänka om helt och hållet.

Idag kom Kim S förbi Din Sko. Hon hade med sig sin syster Sanna. Jag fick dom att köpa två par skor, i know im the best ;P hahaha! Aja skit samma. Käkade lunch med dom två och det var super trevligt. Så längesen jag träffade Kim så jag vet inte vad! Hoppas hon ska på samma fest som oss på lördag! Hell yäh vad kul det skulle vara :D


Har precis kommit hem från svärfar. Där bjöds det på mat igen och det var gött. gratis mat ;) hehe.
Rostbiff, fast stek. Ja då blir det ju stek. potatis, sås och sallad.
SKit samma, inget ni vill veta ändå så.

Ska nog gå och lägga mig redan nu, är så trött efter dagen.


haha jag i skrivande stund





jag vill ha detta badrum!

73fbc8a4a6f3180cfa79d544923d0e1f.png

jag vill ha detta badrum!





Godmorgon!

Uppe med tuppen? Nej det är jag inte men nästan ;p

Idag så blir det praktik igen då. Är inne på sista veckan på Din Sko nu. Sen har jag en kurs på 8 veckor. 4 teori och 4 praktik. Då ska jag tillbaka på Din Sko igen :) Kanoners säger jag bara! Kommer bli greeejtans.


Har sämsta ljuset hemma här. men jag idag då, haha!!





Kväller.

Idag har vi packat upp en massa nya skor! Gud vad jag önskar att jag hade pengar, för då hade jag handlat rätt så många skor ;p hehe. De rosa pumpsen som jag ville ha kom inte idag. Hoppas verkligen att dom kommer på onsdag.
Love it ♥

Nej  nu har jag inte tid med detta. Svarar på era kommentarer imorgon typ. :p




idag får min bil nya lyktor! Äntli

0-36730e0d124018a017e8cbdd9abcc67b.png

idag får min bil nya lyktor! Äntligen, som vi väntat. ;)





Mot Din Sko

Yesbox, strax åker jag mot Din Sko. Blir att packa upp en massa idag och hoppas hoppas mina favvisar kommer komma in och att dom är lika fina i verkligheten :D




Redan över 22?

Gud vad tiden går fort när man har roligt (med ny dator). Måste ju få skryta lite. Fast jag har väl redan skrytit det som är tilllåtet innan man blir klassad idiot.


Jag måste joina sängen nu ja, är så ruskigt trött och imorgon blir det ju en lång dag på Din sko. Hoppas mina älskade skor kommer imorgon för dom skulle komma vecka tre stod det i pärmen (där jag ser alla vår och sommar skor som kommer komma in :D)

Jaja. Nu ska jag lägga mig och läsa lite camilla läckberg innan jag slocknar.

hade så gött så hörs vi imorgon ;P




Fuck!!

Har ju berättat för er att jag har haft baslåda i bilen. Tog ju ur den så hunden skulle få lite bättre plats (och nej, jag hade den aldrig på när hon åkte med) när vi skulle till Söderhamn. Ångrar mig nu dock. Såklart det var mycket bättre för hunden då men nu åker hon aldrig med i bilen längre för karln tar ju med henne till djupviken och jag åker ju till valbo. Jag önskar att karln kunde försöka hjälpa mig att få in den i bilen igen för det är sjukt tråkigt att åka långt utan baslåda. Det är ju liiiite roligt när folk kollar efter en när man åker också ;p hahaha. Men det är såklart inte därför jag har den. Utan för att jag ÄLSKAR att poppa en massa hög musik med riktigt jävla bas!!!!
Ge mig denna låt i min bil med baslådan.




Blir så fruktansvärt party sugen när jag hör denna.





Stört.

♥Hello.

För en timme sen åkte min bror hem.
Har gått toppen att ha han dessa två dagar. Han är väldigt framåt och är inte direkt blyg för att fråga saker. Han såg lite pengar i ett fönster i ladugården också, haha. Då frågade han direkt om han fick pengarna. Haha nej nej det är ju inte dina svarade jag.. Då fick jag ett "snääääälla". Men han fick aldrig dom ;p var ju inte ens mina.  Pappa berättade att jag också var sådär när jag var liten så då vet ju jag vem vi brås på ;)


Men men. Sitter bara här nu och poppar musik i ett par HETA hörlurar ;p. Karln sitter och spelar psp3 som han så nöjt köpte samtidigt som min dator. min älskade karl ♥

nej nu ska jag läsa lite bloggar. har inte läst en enda på flera veckor typ.. skit tråkigt. jag som läser så många, så nu är man ju lika "efter" som annars när man missat.




Klämkäck

Hej hopp.


Klockan är snart halv 8a och jag skulle ha städat här hemma, fixat till mig lite snyggare än vad jag är nu och även byta kläder.
Fixa mig helt enkelt. Förmodligen åker vi på fest ikväll, eller fest och fest. Karln & en av hans kompisar ska åka till en annan kompis och dricka öl. Förmodligen så kommer det fler folk dit så ja, det blir väl nästan som en liten fest då kan man säga :p


Jag är fortfarande supernöjd över nya datorn. Im in love ♥ Routen funkar även nu den med så jag kan sitta vart jag vill i hela huset, haha! KÄNNS TOPPEN!!!

Nej fan, jag har ju inte tid med detta. Så jag tar och börjar städa och plocka istället.




Jag i skrivande stund.



hehe jag har webcam också! så nice ♥





Let's dance.

Ikväll är det let's dance, är det någon som ska se det? Jag ska försöka att kolla på det. Beror ju lite på vart jag är ikväll också, hehe.

Annars med let's dance. Linda Sundblad har ju en låt som heter exakt lika. Om jag inte har fattat helt fel så "hör låten till programmet" på något sätt. I alla fall, låten är sjukt bra! Jag blir riktigt party pepp när jag hör den.




Där är låten om någon vill höra. :)


Nej nu ska jag ta och åka snart. Kika runt lite till på internet och på ny datorn ♥





God kväll !

Just nu sitter jag vid min nya dator. Im so happy! Tyvärr så har internet krånglat sen tidigare idag. Så himla tråkigt, men nu så funkar det. Vill att routen ska funka också men det gör den inte.. TRÖK. Men men :D

Har inte tid att svara på alla era kommentarer heller :( Måste gå och lägga mig nu om jag ska orka med morgon dagen. Men ja, jag bloggar bättre imorgon!

Vad tycker ni om att jag skickar in bilder på skor sådär då? Är det något annat ni vill se mer av eller hur vill ni att jag ska göra? :) Skriv gärna och berätta.

Pusss å kram på er så länge!





nya pumps. Kom igår. Så jävla snyg

5200c5350bc93de8f74e99ea058d1450.png

nya pumps. Kom igår. Så jävla snygga :p





nya pumps. Kom igår. Så jävla snyg

5200c5350bc93de8f74e99ea058d1450.png

nya pumps. Kom igår. Så jävla snygga :p





vilken snygging man fått:p så lyck

466adbb03b64b7aff4fc2b867ba43cd9.png

vilken snygging man fått:p så lycklig nu:d





Jag är helt kär <3 vill ha vill ha

0-2477072955d2cc71c303b23d0219fbd8.png

Jag är helt kär <3 vill ha vill ha.





Godmorgon!

Shit, har egentligen itne tid med detta nu. Haha men jag bloggar ändå.

Kommer under dagen skicka in en bild på ett par skor som jag är så j*vla sugen på så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Dom är väldigt enkla. Svart, inge spänna, öppen tå och Platå så det heter duga. Men dom charmar mig ;) haha.


Måste springa och fixa mig nu. Ska vara där klockan tio och jag har väl en halvtimme in dit!
Pussåkram




Gött mos.

Rolig dag idag. Fick klättra på en stege för få ner lite saker i taket, inne på Din Sko då. Skickade in kort på det tidigare idag ju. Lika så en dagens outfit, haha! :p kanon bild isåfall, haha. Kolla på den här om du vill.


Imorgon kommer det i alla fall lite varor, woho. Förmodligen kommer inget nytt alls imorgon utan bara sånt som redan finns och behöver fyllas på utav. Blir bra ändå, så man har nått att göra.


Käkade middag för en timme sen ungefär. Det fick bli en fin middag idag, eftersom karln är borta på möte och han gillar inte ens den maten som jag käkade. Blev iaf blodpudding. Så himla gött! Får se om det blir det till lunch imorgon också. Kul för er att veta va, haha! :p

Yummie.




gud vilka snygg. Dessa är en av al

0-116cb5398b19ca58c91402c17a673aa9.png

gud vilka snygg. Dessa är en av alla nyheter som kommit/kommer till din sko :) jag vill ha!





så här kul har vi det ;)

0-3f0871a2acc688b707bd4e1256b7a30d.png

så här kul har vi det ;)





Mobil bloggning, check!

Godmorgon allesammans.


Vaknade för inte så längesen av att karl väckte mig.
Sitter just nu vid datorn, som ni förmodligen ser ;) av inlägget att dömma.
Har fixat mobilbloggning också. Funkade förr för mig, men sen slutade det funka. Men nu så är det igång igen. Får se om jag skickar in på några skor ;p hehe.

Är dags för frulle nu och sen ska jag fixa mig och greja. Efter det bär det av till Din Sko igen. Hoppas hoppas att datorn kommer idag! :D

Pussåkram.





hej hopp.

Kul rubrik igen va? haha.


Idag kom mamma och mormor ner till valbo och hälsade på en sväng.
Morsan lämnade lite böcker och täckbyxor. Fick även ett par skor av henne som jag la undan på din sko. Dom är så snygga så. Lägger in bild på det mesta som jag lovat, så fort karln fixar datorn som sagt eller när jag får min bärbara av karln ♥
Förmodligen kommer den imorgon. Woho! Hoppas hoppas!!

Pratade nyss med Petrionella. Längesen sen sist. Pratade lite om Sanna's fest som hon ska nu i Januari. Hoppas jag får skjuts och hämtning av min babe, annars kan nog inte jag åka dit. Hade vart skönt att komma iväg lite. Speciellt då, eftersom dagen innan kommer det hända lite tråkiga saker. :(


Nej nu har jag inte tid med detta nå mer. Ska ta hand om mina händer som har blivit så trasiga efter att jag har packat upp en massa skor. ÅH btw!!!!! Vilka skor dom har fått in. Jag får ju inte knäppa och lägga ut egentligen. Men jag kanske kan göra det på några av skorna som jag gillar ;p Får se får se.
Så läckra alltså !!! Aja!
Pusså kram




gud så skönt.

Tjabba.

Sitter hos Mackan och Bellabus just nu. Har precis kommit hit. Var ju på massage och herregud vad härligt det var alltså. Verkligen behövligt.
Blir nog kvar här ett tag, men inte allt för länge för jag är tvungen att åka hem och städa.. Jävligt kul hörde jag, haha!
Nej nu har jag inte tid med det här, men hörs! puss




godmorgon sunshine's!

Hela denna vecka har vart toppen, som jag skrev i tidigare inlägg. Men igår, haha! På kvällen kom lite saker som gjorde mig deperimerad. Förstår inte ens varför jag reagerade så som jag gjorde, på den lilla saken liksom? Det finns värre saker att bry sig om än det som gjorde mig förbannad. Kanske har nått med min bortskämd-het att göra.

Idag ska jag åka till Hofors och få massage. Kommer bli så great! Kan berätta att jag verkligen behöver det nu efter en vecka i butik. Brukar aldrig stå så mycket som jag gjorde då, och jag kände det direkt. Dom säger att jag kommer vänja mig om en till två veckor. Bara att stå ut då :)


Igår var jag och karln hem till pappa och firade han och min största lillebror som fyllt år. Träffade på två av kusinerna med, malin och mickis. Lika kul att träffa dom :D Får se till att göra det när jag kommer till Söderhamn nästa gång. Men det vet jag inte riktigt när det är. Löser sig alltid :)


JUST DE. Karln kommer nog beställa en bärbar dator ikväll, WOHO säger jag bara! Nu är jag det största nöjdöga i hela Gävleborg ;)




Vilken skit.

Jag blir så förbannad. Fortfarande ingen dator. Kan inte lägga in en enda bild eftersom det inte är vår dator som är inkopplad. Ser inte heller vad jag skriver för datorn är så seg så all text kommer någon minut senare. Haha fy fan vilket mörker att inte ha någon dator.
Vet inte heller när vår dator kommer att bli lagad. Beror helt på när karln tar sig tid att fixa den.
Hoppas han får crossen såld snart. Då blir det lite nya tekniska saker till hemmet, wiho! Aja, skit samma ;P hehe.


Praktiken går perfekt på Din Sko. Det är så himla skoj. Och VILKA skor dom har fått in och SKA FÅ IN! Jag höll på att smälla av igår när jag packade upp skorna som kom igår. Oj oj oj! Ett par, alltså. WOW säger jag bara. Och jag la undan ett par tygskor till mig själv. Tänkte ta kort på dom så fort jag köpt dom, så ni får se! Hihi! Im so happy.

Även att vi ska flytta!!!!!! Fan vad allt känns bra nu! Jag är så glad. Vi ska flytta till Djupviken till hans föräldrarhem typ. Och där ska vi fixa och dona precis så som vi vill ha det. När jag väl får ett jobb, så blir det toan och köket som ska renoveras och göras om helt! OHOH! Jag är så glad!! haha. Tjatig är jag också märker ja!
:D

Det var väl några av de positiva sakerna jag skulle berätta! :D hehe.

Nej nu ska jag svara lite på kommentarer och sen ska jag fixa mig innan vi åker till valbo och senare vidare till fader ♥




Hej hopp..

Haha i know. Sämsta rubriken ever! Kom inte på någon bra rubrik alls.

Egentligen har jag verkligen inte tid med att sitta här och blogga men jag känner att jag ville slänga in ett inlägg..

Idag är min andra dag på din sko. Får se vad som händer idag där då ;p och efter det ska vi in till Gävle och plocka ur en lägenhet så gott det går idag.
Kommer även att få en symaskin. Får se hur en sån funkar ;p haha.

Stress!!!! puss å kram




Trodde jag hade en dator.

Tjena!

När jag kom hem i eftermiddags trodde jag att karln hade fixat dator + internet men jag hade rätt så fel.
Karln hade bara kopplat in hans bror's dator som han fixat ihop till han.
Önskar att han kunde fixa vår dator också så man kan bli som en normal människa igen ;) hehe. Känner mig rätt efter när jag inte kan sitta vid en dator på ett tag.

Men men.

Idag hade jag min första dag på Din Sko i valbo. Det var ju rätt så kul. Hehe, hade inte trott nått annat heller. Fick packa upp skor och fixa en del saker i butiken.
Fick även se vårens skor som kommer in. och jag säger bara OMG. Vilka fina skor som kommer in till våren alltså. Jag kommer ju lätt vara först med dom ;p hehe. Både ballerina's , klackisar och vanliga sneaker's. Love it ♥

Vet inte när nästa gång vid internet kommer att bli, förhoppnings vis inte så långt dit. Men jag kommer att svara på alla era kommentarer när jag loggar in nästa gång. Har ingen som helst ork nu, eftersom jag är helt död efter dagen på arbetsplatsen (praktik).




Så fruktansvärt ...

... äckligt. Känsliga människor bör ej kolla!!





datorn kaputt igen.

Hej där.

Sitter just nu vid Sara's dator.
Vår dator är trasig som vanligt. Den har tagit bort det som har med nätverk's anslutning att göra. Skit kul, funkar inte alls med internet då. Usch!
Så nu får jag låna Sara's dator en snabbis så jag kan uppdatera.

Har hänt en hel del sen jag skrev sist även om det bara var för två dagar sen typ.. Inget jag orkar ta upp just nu, får göra det sen.
Och jag har ingen aning om när vi får tillbaka internet. Om vi inte får det snart så kommer jag att, ja jag kommer att smälla av. Jag måste ha internet liksom.

Men men. Måste kila nu. hörs!




Dagen slutade lite annorlunda.

Min planering för dagen idag blev helt annorlunda än vad jag hade förväntat mig. Vill tyvärr inte dela med mig av det just nu, kanske någon annan dag när allt lugnat ner sig.
Blev i alla fall middag hos svärfar med familjen här nere. Oxfilé med potatisgratäng och sallad. Yummie!

Det är så mycket som jag vill berätta för er men som jag är tvungen att vänta med. Lite tråkigt, men det är bara glada nyheter förutom den som jag skrev om här ovanför.
En sak har jag ju redan berättat. Att jag ska praktisera på din sko och sen 1 februari ska jag börja på en kurs inom handel. Det ska bli skoj :)
Nä nu ska jag ta och läsa lite bloggar innan jag lägger mig och gosar med min älskade karl som jag älskar mest av allt ♥




nyårs låten.

Det var ju en låt på nyår, som spelades lite mer än alla andra. Lady GaGa - Bad romance var en av dom som gick hett här hemma. Men denna låt spelades lite mer ändå. Så detta får bli 09-10 nyårslåten.




33 minus

Kollade på termometern och den visade 29 minus grader nu. FYFAN vad kallt. Inatt hade det vart 33 minus som mest. Sen vet ju inte jag om denna funkar korrekt eftersom den är köpt på dollar. Litar inte så mycket på deras tekniska grejer. Skit i det nu.
Är rädd att jag börjar bli sjuk. Snorar och hostar, har ont i halsen och nyser. Känns inte alls bra, inte alls. Så nu funderar jag på hur jag ska göra för att så fort som möjligt bli frisk. Vill ju inte missa första dagarna på Din Sko. Åh vad kul, jag längtar.
Sova orkar jag inte göra, sover alldeles för mycket ändå. Dricka grönt te och bara vara kanske är bra? Kör på det.
Om ni andra har några tips, så dela gärna med er. :)

Ska nog ta en lång och varm dusch strax. Hårinpackning, silverschampoo och allt som hör till. Gud så härligt! Hoppas jag blir bättre av det också ;)

Hörs sen




mer deppig nu

Skrev ju i förra inlägget att jag var deppig och si och så. Sant, det är jag ju men nu när jag gick förbi fönstret så ser jag att det är HELA -27 UTE! Jag tror jag går under jorden snart.




Nytt år.

Kanske skulle ha fixat en ny design eftersom det är nytt år. Headern tänker jag ha kvar för jag ä l s k a r den ♥ men resten kanske skulle kunna bytas ut. Jag suger ju själv på att fixa design så jag tänkte låta någon annan göra det åt mig. Får se vem jag ska välja sen då. Orkar inte nu. Är lite för less för allt just nu känner jag.
Spelar liksom ingen roll vad jag gör, så slängs all skit upp i ansiktet på mig. Det är liksom alltid mitt fel även fast jag vet att jag gjort rätt. Förstår liksom inte hur det går till?
Är för deppig just nu så jag tror jag tar och kollar på tv en stund istället.




men vad kom med posten?

Jag beställde ju den här från Kan Dee Shop . Den passade PERFEKT och den är så jädrans snygg. Vet ju att jag ska köpa ett till linne lite senare i månaden. Så nöjd, så nöjd.




19 minusgrader

Jag kommer att a v l i d a när vi ska till stallet strax. Jag som är så fryssen i alla lägen all the time, kommer väl att ramla av hästen och gå av när jag ramlar i backen för jag var så kall. Haha shit vilka bilder jag fick framför mig nu! Synd att jag inte är så duktig på att rita på datorn för då hade jag lätt visat hur det skulle kunna sett ut.
Sprängande huvudvärk p.g.a visdoms tanden har jag också. Snorar och hostar och nyser. Känns som om jag är på väg att bli sjuk och det vill jag INTE. Ska mjölka fre-lör också. Funderar på att skita i det för jag vill verkligen inte riskera att bli sjuk inför nästa vecka.
För nästa vecka så ska jag ut på praktik på Din sko i Valbo. Ska bli så himla kul att äntligen få göra något än att bara sitta hemma och dega.
Och jag vill såklart vara frisk första veckan jag ska dit. Göra ett bra intryck!
Nej nu har jag inte tid med detta nå mer. Måste dra till stallet.
Skriver när jag kommer hem igen! 
Puss & kram
Athena och Elvis i sommras :)




mer bilder

 

 

 

 

Nej nu ska jag hänga lite tvätt och fixa och dona innan maria kommer hit. vi ska till hofors och hälsa på bellsibubb ♥

 

puss å kläm!





Lillebror blir stor

Idag är det den 4 januari 2010. 2020 Kommer bli lillebror fylla 25 år och jag kommer fylla 32 år. 32 HELA JÄVLA ÅR. Hahahaha jag blir ju deperimerad när jag bara tänker på det. Men det var verkligen inte det här jag tänkte komma till utan att IDAG fyller min äldsta lillebror hela 15 år. Så nu får han köra epa och moppe lagligt! Han måste bara ta det där förbaskade kortet först ;p
Så GRATTIS lilla Hampus på din födelsedag! ♥


Annars idag då? Ska tvätta en massa och försöka träna lite kanske? Skulle ju vara gott för min hälsa måste jag säga. Känner mig fet igen, så jag måste gå ner i vikt ännu mer.. Är inte nöjd än. Försöka gå ner till 60 KG i alla fall.. Haha, lång väg dit men men.

Ska ni hitta på en dag som denna ?




Ledsen i ögat.

Hej hej.

Nej jag är inte ledsen i ögat på riktigt.
Eller jo, men inte så jag grinar, haha. Tycker det är lite sorligt nu när Kim åkt hem. Vill ju ha henne här typ varje helg. Så roligt vi skulle ha det då :) hehe. Saknar henne redan ♥

Tänkte slänga ut några bilder från nyår här nu. Titta och skratta, haha!






sådär såg jag ut för kvällen, typ :p hehe






jag och bästa kim ♥


Får se om jag orkar lägga upp mer bilder imorgon! Har ingen lust att sitta här så mycket mer. Men men  :) Puss




Trött som ett as!

Hej hej!

Här sitter jag, vid datorn som bara lägger av.
Men just för tillfället verkar den funka, så jag ger tummen upp för det.
Kim och jag har kollat på The last house on the left och den var väl, Hmm, helt ok. Slutet var ju bäst. Man satt ju på spänn filmen igenom. Nu håller vi på och kikar efter en annan film vi ska se. Jag tror det blir paranormal activity. Fast nu säger Kim att hon inte vågar se den, hehe så vi kanske skiter i det då. Finns ju inga karlar här i huset heller, dom har åkt på fest.

Tänkte bara slänga in ett inlägg så ni vet att jag fortfarande lever!




Nyår och avatar!

Hej allesammans.

Sitter just nu vid Kim's dator så jag kan tyvärr inte ge er några bilder än.
Karln's och min dator dog i samband med att vi fick strömavbrott i sisådär 2 sekunder. Efter det så gick den inte att starta och nu krånglar allt på den. Så himla typiskt.

Igår var det nyår ja. Hur hade ni det på nyår då? Vi hade det toppen här hemma. Blev ett rejält gäng som kom hit och vilket drag det var. Skit kul! Ångrar inte att vi stannade hemma och hade fest i alla fall. Eller jo, eller nej. Spelar ju ingen roll om vi åkte för jag hade ändå fått baksmälla, haha. Självklart knäppte jag en massa kort så får väl se när dom dyker upp. Imorgon tippar jag på.


Idag for jag, kim, emil & jonathan in till Gävle och gick på bio. Såg avatar. Trodde verkligen inte att det var en film för mig eftersom jag har svårt för fantasy (stava). Gillar verkligen inte transformers och sådana filmer, men avatar ♥. Shit vilken underbar film alltså. Blev helt kär i dom blå sötnosarna ju!
Och btw, när vi skulle åka hem så såg vi knappt vägen. Det snöar som bara f*n och ja. Den skymmer all sikt.
Kommer inte åka ut något mer med bilen ikväll i alla fall.

Nej nu ska jag vara social. Tänkte bara skriva ett "kort" inlägg.




RSS 2.0