Funderingar.

Tänker och tänker varje dag. Kanske lite för mycket ibland (?).
För det första; min bil. Jag vet, den är gammal och har gått en hel del mil nu (hehe) och den håller ju inte för alltid. Men när vi precis bytt en massa saker på den och så börjar den krånga i g e n ungefär på samma sätt och samma ställe som det vi bytt ut, då känns det inte hoppfullt.
Varför kan de bara inte vara hel i alla fall en månad?

Sen, när ska det sluta regna? Kunde det inte ha börjar imorgon istället? Hade vart så mycket bättre.

Och sen en massa mer funderingar, men kan och vill inte skriva ut allt här.

Nä nu ska jag ringa Malin och fundera vidare hur det blir med ridningen idag om det blir rida i spöregn eller om man kanske beger sig till ridhuset? :)





Sitter och kollar på 50 first dates. Rikti...

dsc01803 (MMS)

Sitter och kollar på 50 first dates. Riktigt bra film det där, så fin. :)





Onsdag!

Hej, onsdag redan(?). Igår var det Ön och det var ju lika roligt denna gång. Det var Larz Kristerz som spelade och även Black Jack. Blev lite kort med samma killar ut Larz Kristerz i år igen ;D jag var väl nöjdöga nr 1 då igen haha.

Annars har jag vart på möte på Miroi idag och ja, inge mer än så. Ska iväg och kika på lite tävlingar senare ikväll men först är det dags för en powernap till en film!





hemma igen!

Hart vart hur bra som helst i söderhamn i helgen. När vi skulle bege oss hemåt ner i landet så kände jag bara att jag ville stanna kvar. Älskar verkligen att vara i stugan även om det kanske inte finns så mycket att göra när det regnar. Vill tillbaks ♥
Fick med oss syster hem också, så nu ligger hon och snarkar bredvid mig.

Annars idag blir det till att mjölka EM och sen ska jag försöka få in hästen och rida ut en sväng på honom ♥




Nu är vi redo för söderhamn:)

dsc01780 (MMS)

Nu är vi redo för söderhamn:)





Today i'm going home.

Har vart och mjölkat nu på morgonen, och shit bananas vad jag är trött. Men har inte tid att sova, är bara att  byta om till ridkläder nu och så ska jag rida hem till Malin och hoppa lite hinder.

Senare idag ska jag och karln och vår snutt Athena åk till Söderhamn och ha lite semester över helgen. Ska bli så skönt att komma hem. Får försöka träffa på lite folk där hemma också som man inte träffar så ofta annars :)

Nä nu måste jag kila! Puss å hej




Lasse Stefanz

Ön igår då. Hur kul som helst! Var först på för ferre hos födelsedagsbarnet Maria och sedan for vi vidare till Ön. Lasse Stefanz var där och spelade igår och dom var toppen. Synd bara att jag inte fick dansa nått förens på slutet.
Eric och jag shake lite grann innan dom slutade spela, så nu är jag väldigt sugen på att gå bugg-kurs typ! WOHO!

Nä nu ska jag fixa lite inför ikväll, tävling då ju!




Svettigt värre :p

dsc01774 (MMS)

Svettigt värre :p





Ny vecka, nya tag.

Startar nya veckan med att sova skit dåligt och sen kliva upp klockan halv 5 på morgonen. Men vad gör väl de? Jag är glad ändå för imorgon är det ju tisdag och det innebär ju ÖN. Ska bli skoj. Först till maria och grilla och sen mot Ön och Lasse Stefans.
Woho, men mer om det imorgon.

Senare idag ska jag (eller snart) till hofors på möte, sen sandviken och sen kanske hämta lite mer hundmat. Måste nästan sova också, är helt död nu.

Nä hörs när jag kommer hem igen!




Söndag.

Godmorgon allesammans! Yes, jag vaknade strax innan tolv. ILLA! Men nu är jag pigg och kry, haha!
Imorgon blir det inte såhär sent direkt, för då ska jag upp till klockan 5. Jippie.

Ska strax gå ut och ändra lite hagar till hästarna och senare ikväll blir det rida.
Igår red jag barbacka. Jag tänkte, eftersom jag har så kass balans så är det ju bra träning. Kul när det går lättare för mig att rida barbacka än att rida utan stigbyglar i sadel, haha.
Men men, det gick ju bättre och bättre för oss i alla fall så jag är nöjd. ♥

Igår hann jag och Bella med 8 loppisar. Det var helt seriöst loppisar överallt igår. Vart vi än åkte så såg vi en skylt (eller fler) där det stod loppis. Gjorde en massa fynd som jag kanske kan visa här sen om nån är intresserad.

Och en helt annan sak. jag hatar flugor. och bromsar. Men flugor inomhus, fy fan. Det är flugskit på allt! Jag hatar dom jävlarna. Flugorna är en stor nackdel med att bo på en bondgård.






Loppis.

Snoozade bort hela morgonen. Bra jobbat där Ida, haha. Skulle ju kliva upp och fixa lite saker innan jag ska iväg på loppis.
Men nu sket det sig.

Ska strax klä på mig och sen far jag iväg och hämtar bella och sen vidare på Loppis i Gammelstilla :)

Ha en bra lördag allesammans!




Blåsigt!

Ska alldeles strax gå ut till lagården och starta dagens pass. Skönt att det blåser ute för då är det inte lika varmt och kvavt inne i lagården. Bättre för kossorna också.

Efter passet är det dags för veckans första ridpass. Palett har haft vila i en vecka men nu ska vi sätta igång igen och tagga tills på onsdag! ♥

mamma's snutt ♥





Roll Deep - Good Times

 

Denna låt är riktigt skön. Kommer att bli en sommarplåga i vårt hem!





Sketakul att åka segelflyg!!

dsc01768 (MMS)

Sketakul att åka segelflyg!!





Var ju på ön i tisdags. Träffade på en i a...

20100713072 (MMS)

Var ju på ön i tisdags. Träffade på en i arvingarna och snyggingen i date! Måste jag göra det där tecknet hela tiden? Haha snacka om pinsam.





Segel flygning

Hejsan allesammans.

Idag är det torsdag och jag ska mjölka EM igen.
Går ju bra, fortfarande haha.
Efter mjölkningen ska vi segelflyga. Jag och några fler. Ska bli kul! Synd att jag glömde kameran i bilen bara. (bilen är på lagning, som vanligt).

Igår skrev jag inget, för jag hade helt enkelt inte tid. Önskade att jag hade haft mer tid än jag har ibland, haha.
Ville gå på Nelly's high heel's kalas på Goya i Gävle också men planerna var egentligen att jag skulle ha tävlat men ställde in det så jag kunde ju ha gått på det. Dock skulle jag kanske ha anmält mig för fleeera veckor sen..
Nu är det som det är ändå.

Ska ta och käka ett päron nu innan jag sticker men kanske skriver lite senare (?)

Kom hem nu Morris, mamma saknar dig ♥





Ön ikväll!

Woho, ikväll är det äntligen dags för Ön. Längtar som en tok ;D

Ön är alltså en plats i Hedesunda där det kommer kända dansband och spelar och så finns det öltält där också.
Man träffar många man känner och det är kul. Även i från Hälsingland!
Ön är fyra tisdagar i rad mitt i sommaren. Börjar idag och slutar i augusti.

För mig blir det nyktert eftersom jag ska på möte imorgon klockan 9 i hofors, haha. Kul? Njae.

Ifjol började Ön med Larz Kristerz (eller hur dom nu stavar;D)





Svettigt värre.

Har nyss mjölkat lite granna, och fy f*n vad varmt det är.. Och bromsar(?) som bara den nere i gropen med en massa flugor. Varför ska dom odjuren vara där för? Räckte de inte med en massa värme och flugor som man måsta stå ut med?

nej usch har nyss duschat och ska strax sätta mig i en bil utan AC. Känns inte direkt lockande.
Hoppas ni har en lite roligare måndag? ;D




Godkväll söndag!

Trött i hela kroppen idag. Jobbade i Gammelstilla idag också, gick lika bra som igår. Lärt mig gjort glasskulor också, och dom blev runda dessutom.
Åkte efter jobbet till hovslagaren med hästen så han fick nya skor. Tjusig han är min fina Palett ♥ Kärlek!

Annars så ligger jag och slösurfar bara och pratar lite i telefonen. Ska fortsätta surfa runt lite, på blocket bland annat.

Har ni haft en bra helg?




Lördag.

Men snart ber jag till gudarna, Vi kan väl få lite regn innan tisdag i alla fall? Jag vill helst ha regn hela natten i natt och sen får det gärna vara sol på dagen igen. Kanoners skulle det va.

Idag har jag arbetat lite i ett cafe. Rätt skönt att göra nått annat än att bara mjölka kor, haha. Ska dit och jobba lite imorgon också.

Just nu känner jag för att åka och bada en sväng, både jag och hunden och alla gubbar (pojkar egentligen, haha) svettas ju ihjäl i denna värme och då har gubbarna jobbat ute i solen hela dagen och hållt på med hö.

Nä nu ska jag kila, försöka få med dom på nått bad äventyr! Ha en bra lördags kväll!





Dags att göra någon nytta?

Tänkte ta och försöka städa ur ett rum här i huset, så vi kan ta ner datorn och stoppa in kisseungarna där. Blir lite bättre om dom får bo där än i vardagsrummet.
Dom små snuttarna är 4a veckor idag också. Grattis små bäsisarna ♥

Ska väl stoppa i högtalarsystemet i datorn och sen kör jag på med städningen. Kan unna mig en mysig hemmakväll senare då med gott samvete ;D

rebecka och jag i maj





9/7-2010

Rubriker är väl det värsta att komma på, fortfarande. Haha så jävla tråkigt!

Idag är det fredag och det är underbart. Även fast det innebär lite jobb för min del i helgen så är jag ändå rätt nöjd.

Vad händer för er ikväll? Mys eller party?

jag för nån helg sen.





Torsdag

Om 25 minuter är det dags för mjölkning igen. Kommer väl vara lika varmt där som vanligt så jag kommer svettas röven av mig, haha. Kanske kan gå ner lite i vikt av det. Har ju hört att man gör det av att svettas ;)

Igår på tränings tävlingen gick det väl sådär. Jag ska väl vara nöjd eftersom jag inte tävlat på tre år. Eller ja, nytorpscupen kan räknas som en tävling men nu åkte jag ju iväg haha. Så detta är min första på över 7 år.
Gick ju så bra när vi har tränat hemma och hos Malin men nu gick det inte lika bra. Men får ju som sagt vara nöjd ändå :) Blev i alla fall godkänd. Om två veckor får vi högre poäng, kan jag ju hoppas hehe.

gammal bild på oss, men de nya ligger på hårddisken som inte är i kopplad för tillfället.

min kärlek och jag ♥





Onsdag den 7/7

Nu böjar jag känna nervositeten. Ska ta in hästen och tvätta honom om en halv timme. Sen packa, fixa med hö och en massa! Jag är nervös. Vad ska jag ha med mig på tävlingen förutom hästen och sadel och träns? :P shiiiiet.
Nä nu får jag lugna mig en aning. Det är ju trotts allt bara en tränings tävling typ. Där jag ska ha kavaj och hela köret ;)

palett och jag 07 ♥ nytorp's cupen





Tisdag!

Godmorgon!

Sov tills nu typ, så skönt att få sova ut riktigt.
Fast nu har jag ont i ryggen på grund av sängen.

Idag blir det nog en tripp till Hedesunda. Skulle ligga på stranden och steka och kanske bada lite, men nu vet jag inte längre. Det är ju molnigt ute. Ser inte varmt ut. Men Hedesunda blir det nog ändå.
Efter det ska jag till en gubbe i torsåker och köpa hästskor.
Palett ska få nya dojor på torsdag. :) Sen blir det rida hos Malin och sen hem och putsa det mesta av sakerna. För imorgon blir det bad utav häst och knoppning och tävling! Är lite nervis fakiskt.

Finaste ♥

Rätt mycket också, haha.





Måndag.

Idag har jag fått lite saker gjorda. Mycket bra utav mig! Först möte i MiROi i Hofors och sen har jag fixat i stallet och efter det har jag vart och fixat bilen. Fick en "ny" tuta och ny olja. Kanoners!

Blir till att rida senare när det inte är alldeles för varmt ute, tänkte försöka rida igenom programet en gång till. Kan det rätt så bra, men det är ju krångligt att veta vart jag ska fatta galopp, gå ner i skritt och lite sånt.
det lööööser sig nog, sa mannen som sket i badkaret.

Syster och palett!





Söndag.

Var helt OK igår på skördefesten. Inte lika roligt som det brukar vara, kan ju ha sin anledningar. Men helt OK.

Om en timme är det dags för lite jobb. Vet att jag kommer löka ihjäl mig för det är ännu mer grader inne i ladugården. Kanske inte, men det känns som så.

Mamma var nyss här och hämtade syster, saknar henne lite faktiskt. Rätt tomt här nu.

Nä skriver mer när jag har mjölkat klart om jag får tid. Ska rida och träffa lite vänner sen.

puss å kram




Skördefest!

Nu blir det till att svira om till snyggkläder och sen är det party on!

Den årliga skördefesten är det dags för, wohohohoho! Nyktert blir det för mig för syster yster ska vara med denna gång ;D




Härlig dag.

Hela dagen har vart väldigt varm och skön. Systeryster och jag har legat i vattnet och plaskat runt på en madrass. Svalkande, även om vattnet är lite för kallt för min smak ;)

Tänkte åka iväg inatt/ikväll igen och bada i Malmjärn. försöker få med mig karln och Eric dit men vet itne om jag lyckats än. Märker väl det när dom kommer hem.

ridningen gick väl bra idag också. släpper på slutet för oss båda. tror jag är alldeles för stel på ryggen och dinglar med benen lite för mycket, försöker tänka på det att jag ska slappna av i låren.. men det går ju kanske inte så himla bra.. på god väg i alla fall.

Jag älskar verkligen den hästen. Palett är så himla underbar! Önskar av hela mitt hjärta att jag får ett jobb nu till hösten så jag kan köpa honom ♥ Han är BÄST! ;D




Godmorgon f r e d a g

Äntligen helg!
Fast jag har ju helg nästan jämt, arbetslös som man är. fy fan! Haha.
Men nu är den "riktiga" helgen här och det är dags för skördefest imorgon. Ska bli skoj :) Syster ska vara med på den också, får se hur det går ;p

Tror jag ska gå och hämta lite mjölk nu så vi kan dricka oboy till frulle, sen så tänkte jag dra iväg till bryggan med systeryster och kanske bada lite :)
Har inte tänkt på det så mycket förr men nu har vi ju hur nära som helst till en sjö där det finns brygga och allt! Annars har man bara nära till vattnet om man är i stugan, men nu så ;D Mys!

Får rida ikväll, när det inte är lika varmt. får se hur det går idag då :p

i stugen i början av juni





kvällsbad

nu drar jag, syster och viktor och badar i malmjärn. Gjorde det i tisdagskväll också, och vi gör det igen. Riktigt skönt att bada då så hoppas det blir lika skönt ikväll med!

Ha en trevlig kväll allesammans! Puss å kram




Finaste med de nya (begagnade) transport s...

dsc01754 (MMS)

Finaste med de nya (begagnade) transport skydden :d





Massa saker men ingen häst.

Hej hopp. Hur är det med er idag?
Själv är jag trött, men endå inte. Haha lite hängig liksom men jag ska väl rycka upp mig lite innan dagen är slut, i alla fall.

Igår då? Jo Palle drog genom tråden för Lena's hästar gick för lång ner i andra hagen. Jätte kul, så då fick han stå inne i natt. Inga skador på häst, som tur var men stängslet fick vi ju fixa till.
Detta hände runt 22 ungefär. Innan det var jag på hopptävling i färnbo. Om en vecka ska jag vara med i dressyren. Känns, som jag sa igår, att det kommer bli kamel-varning. Men måste försöka vara lite mer positiv.

Jo igår hämtade jag ut en ridkavaj på posten. Köpte en begagnad sådan. Svart, rätt så fin :) Kanske inte den där kavajen jag sucktar efter men den duger då gott och väl till mig ;D
Idag hämtade jag ut transportskydd som jag köpt begagnade också. Och även så köpte jag en ny ridhjälm, lite senskydd, schabrak och mer myggmedel. haha! Så kuuuul att köpa till hästen! Synd bara att detta roliga tar slut i Augusti.

Ska försöka leta foderhäst som bara den sen:)

Så nu slipper ni läsa mer om hästar. Om ni ens orkade läsa allt det dära tjaffset som står här över, haha!





RSS 2.0