Kollar på BB

Igår ikväll fortsatte jag att kolla på BB efter live sändningen. Dock så måste jag ha missat hur mycket som helst för nu kollar jag på det på tv'n och där hände det mycket mer än på live'n. Hmm , ja ja.

Mysigt att få ögonfransarna och ögonbrynen fixade men dock blev jag verkligen inte nöjd denna gång egentligen. Hon jag fick denna gång fixade aldrig till brynen på mig och färgade långt utanför ögonbrynens "gräns". BLÄ. Jaja.
Får fixa till allt själv då.

Slutklagat på mig nu för nu ska jag fortsätta kolla på BB sen lägger jag mig för natta! Puss å kramsis.





Tävlar hos Emma.

Jag är med och tävlar hos Emma om ett tandblekningskit ifrån The White One.

Var med och tävla du med! → HÄR




Popelipop.

Ska klä på mig och sedan far jag in till Gävle för lite fixning av ögonbryn! Kommer bli skönt att få se ut som en människa igen, haha. Lika så om torsdag! Då ska jag klippa och färga håret! Woho. PHETT NICE.

Nä Petrionella väntar. Puss å kram




Lördags.


 



har mer bilder men dom håller jag för mig själv. hih




Helgen.

Hello! ← haha. låten i inlägget nedanför. Passande :)

Var ut i fredags med Petra&CO. Det var väldigt roligt och även mysigt eftersom det var "vi tjejer" hela kvällen lång! Underbart. Mer sånt tack :)

Kollade på halva Trassel igår och ska kika på resten alldeles strax. Den är rätt så rolig hittills, speciellt kameleonten hehe.
Senare ska jag åka till Lisa och hälsa på lite :) Lite för längesen sen sist!

(bilder ifrån helgen kommer upp senare. om det finns några som går att lägga ut haha)




Hello!


Ny favoritlåt!




Fest med de bästa <3

Fest med de bästa <3





Massage.

Fick nyss reda på att jag ska på massage klockan 13.00. Kunde det komma lägligare? :)
Happy girl!




Min dag idag

Igår var jag hos Desireé och umgicks lite med henne och hennes underbara dotter. Jag fick se hennes garderob och jag hade kunnat gett vad som helst för den + alla saker i den. Bara en massa kärlek i den.

Idag ska jag skicka tillbaka jackan som jag köpte ifrån Nelly. Måste ha en mindre.
Senare ikväll blir det till att åka till Gävle och umgås med bästa Petrionella och Kimsan S. Mys ♥

Vad ska du göra idag?








Nu räcker det!

Jag orkar inte mer kyla. Det får räcka nu. Vi har just nu -28 kallt. Fryser av att bara sitta inne. Men det är slut på det för nu ska jag gå ut till ladugården och hjälpa svärmor så hon blir klar idag. (Tar längre tid när det är såhär kallt, då brukar allt börja krångla samtidigt konstigt nog).

Yes. Hörs sen!


finaste Mandarin. Hon är en fjällko :) ♥




Garderobsrensning.

Nu ska jag rensa lite bland mina kläder. Det mesta åker ner i en svart sopsäck och skickas vidare till något fattigt land.




Snabb leverans.

Handlade som sagt på nelly i förrgår morse. Igår fick jag paketet. Det kallar jag snabb leverans. Allt var så himla fint! ♥ Dock var jackan lite väl stor, så jag får nog skicka tillbaka den och ta en mindre storlek istället.

Nu blir det lite frulle och sedan är det dags för möte. Måste även komma ihåg att handla lite hundmat och kattmat.





Spenderar byxorna har vart på.

Idag ska jag in till Gävle och springa lite ärenden. Mest till folk som glömt saker i karlns bil efter helgen men även åka till Lindholms och kika på en soffa.
Och yes, spenderar byxorna har vart på.

Det vill säga att jag har ;

- Redan handlat på H&M. Vad är klockan egentligen? Ska jag inte sova?
- Handlat på nelly också. Hittade en jacka som verkligen är jag. Kunde inte låta bli att köpa den. (plus lite på rea) haha. FATTAR INTE.

YES det var de och nu kommer jag inte handla på någon månad. Måste spara, för dom pengarna jag nyss handlat upp kunde jag lika gärna spendera på ... ja soffan kanske? Men snart så kommer jag kunna spara ännu mer.
Händer lite saker i april, woop woop! Im happy.

Detta år, kommer nog bli hur bra som helst! ♥





Lessbrud.nu

Jag har precis kommit en efter att ha gett kalvarna lite mjölk. Lite väl kallt idag också kan jag tycka. Räcker nu, vill ha vår någon gång i år faktiskt.

Åkte på urinvägsinfektion här för lite mer än en vecka sen. Fick ut medicin (som jag hade förra gången jag åkte på samma fel) och jag visste att den inte skulle hjälpa. Och ja nu sitter jag här, har EN dag kvar på medicinen och jag känner att urinvägsinfektionen inte gett sig. Frustrerande. Så det blir till att ringa hälsocentralen imorgon igen då och hoppas jag får en starkade kur.

Nej nu ska jag röja upp på övervåningen och städa där tills det glänser! Haha. Good luck to me.





Heja heja!

OK Jag hejar lätt på;

- Sara - Enemy
- The playtones - The king
- Sara Varga - Spring för livet
- Erik Saade - Popular

Erik och Sara (enemy) kan gå vidare till final och de andra två får gärna gå vidare till andra chansen :)

Vad tycker du än så länge?




Dålig kabel = jobbigt värre.

Kollar på Melodifestivalen i min ensamhet. Karln kommer väl strax hem, han är och hämtar bilen i Gävle.
Ja åter till Mello. Än så länge är det bara Linda Sundblad som sjungit. Öhm?
Är det bara jag som inte kunde ta henne riktigt seriöst, dels för att låten var väldigt barnslig och sen hennes tandställning? Kanske ytligt, men störde mig lite väl mycket på det haha.

Rubriken på inlägget. Vi har en frukstansvärt dålig kabel mellan satelliten och boxern så det hackar till och från hela tiden i precis alla program. Så nu sitter jag och är fruktansvärt irriterad, jävla skit kabel. Måste byta ut den så fort all denna snö försvinner någon gång.

Nu räcker det med klagomål. Puss å kram

PS: under tiden jag skrivit inlägget så börjar bidrag nr 3 nu. haha seg or what?
PS2: SARA var ganska så bra hon!

Ge mig sooooommar tack!




Lite nytt.


Lite deckare. Aldrig fel! :)


Snygg r ö d kavaj! Likeilike.




Hämta ut pakeeeet

Ja mina paket har kommit. Ett ifrån H&M (ett till haha) och ett ifrån adlibris. Tog väldigt lång tid för paketet att komma fram ifrån adlibris. Undar varför, men skit samma. NU är det ju här.
Hörs sen!




Godmorgon.

Uppe med tuppen idag ja. Vaknade runt halv sex klarvaken. Har inte kunnat somna om och jag känner på mig att det verkligen kommer bli en powernap senare idag.
Tänkte slå på en film också. Bara ligga och ta det lugnt.

Och nu ser jag att det börjar snöa. Första gången detta år jag började flina när jag såg snö. Haha elak jag är, men just nu tycker jag snön kommer väldigt lägligt ;D




Fattar ej vad som hände. Skrev inlägg ti...

Fattar ej vad som hände. Skrev inlägg tidigare idag men det har inte ens postats? Hmm. Får fixa det imorgon likaså kommentarerna :) ska sova nu för denna dag har vart alldeles för lång :p puss å g'natt





SMS-inlägg





Töttast?

Jag är fruktansvärt trött. Kom i säng väldigt sent, klev upp alldeles för tidigt för min sena kväll. Kan vara den anledningen till att jag är tröttast(?).

Igår var jag in till Gävle till Elin och tittade in i deras nya fina hus. Det rustas där för fulla muggar och det kommer bli så himla snyggt när allt är klart! Jag är inte ett dugg avis, inte ett dugg ;)
Väldigt trevligt hade vi det, och som elin så fint skrev så pratade vi om att ifrån inredning till koskit. haha ;D

Nä nu ska jag ut till ladugården och räkna kossor. :) Egentligen är jag rätt så sugen på att dra in till Gävle igen men denna gång gå på Lindholms möbler. Har hittat soffan vi ska ha och även soffbordet! YÄY. Inte alls nå kopierat rätt av ifrån Elin(?) ;D

tjusig bild på oss. 2009 tror jag den är tagen till och med :)




Tisdag.

Fick mysa med mitt hjärta i alla fall ca 4 timmar igår. Blev jobb för hans del hela dagen, därav den korta tiden, men det gick ändå! Käkade tacopaj och sedan glass till efterrätt. Enkel men ändå lite "speciell". Mmm. :)
Efter det åkte karln och hans bror och jobbade så jag och Ida kollade på lite filmer.

Psalm 21 & I spit on your grave. Tyckte båda var bra, men jag vet inte om psalm 21 var lite konstig eller så var det bara inte jag som fattade riktigt allt? haha.

Nä nu ska jag strax gå upp till ladugården och sedan far jag på möte igen.




Alla ♥-dag.

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det vår dag. Hurra hurra hurra.
Nä kanske inte direkt så.

Alla hjärtans dag. Just i detta nu tycker jag den dagen känns överskattad. Det är väl bara för att jag är lite smått putt säkert haha.
Det är även så att karln och jag firar fem hela år ihop idag. Fem år, det är liksom ett halv decennium. Fast tiden har gott fort och det gör den väl när man har roligt :)

vad ska DU göra idag? Kramas med din kärlek eller "fira" dagen med familjen?




Festlig helg.

Alldeles strax ska jag fortsätta kolla på filmen Hard Candy men först tänkte jag bara skriva att jag lever efter en party helg. Var ut på krogen i fredags (nykter faktiskt, för första gången typ haha) med Desirée och några till. Det var helt OK att gå ut nykter på krogen. Kanske inget jag kommer göra så många gånger till men nån gång då och då funkar väl. Däremot hade jag en glatt gäng att gå ut med vilket var skit kul!
Träffade även Kim & Petra där. Ja en toppen kväll helt enkelt.

Igår var det dags för Amanda's födelsedags fest vilket började med att vi var 14 tjejer där på mat och lite förfest inför deras inflyttningsfest (som dom valde att ha samtidigt som födelsedagsfesten). När klockan var runt 21,00-21,30 så började det ramla in en massa folk. Dels Amanda's kille som hon skickat iväg när vi käkade hehe. Och sen var det husfest som heter duga alltså.

Träffade många nytorpare och även massa andra såklart. Det var verkligen bara bra folk på festen. Älskar husfester när det är bra folk där och bra musik. Tack amanda och viktor, det där gjorde ni bra! ♥

Ja det var då min helg, hehe. Vad har ni gjort i helgen? :)




Ut & skotta.

Nu ska jag bege mig ut i detta skit väder och skotta fram bilen och även skotta fram bron. Går ju i flera meter djupsnö (inte riktigt, men det känns ungefär så) när man ska fram någon stans.

Detta är ju ett liiiiitet (bara väldigt litet) minus med att bo i hus. Om det vart lägenhet så hade allt vart skottat & fint redan ;)




fredaaaag.

Skönt med helg.

Denna helg kommer bli grym! Kommer få umgås med en massa underbaringar hela helgen ♥




g'natt.

Då är denna dag slut och jag funderar starkt på att gå och lägga mig och knäppa på en film. Kanske blir Dumma mig igen eller så tar jag och kollar på psalm 21. Det visar sig. Eller tredje alternativet. Jag somnar! haha :)
bjduer på en gammal bild då jag knappt har några nya känns det som. :p




Roligaste och sötaste på länge.

Kan inte lägga ut youtube-klippet här på bloggen men ni får gärna gå in HÄR och kolla på det. Det är ifrån filmen Dumma mig och jag vet seriöst inte vart jag ska ta vägen när jag set klippet. Bland det sötaste och roligaste på länge. OBS: dock mycket bättre om man ser hela filmen då :)




despicable me - dumma mig

Denna film såg jag i förrgår och jag är helt kär i filmen! Den måste ni se. Helst på engelska med svensk text annars är den inte lika rolig (som de flesta filmer).

SÅ BRA! 5 av 5 "toast". ♥




Torsdag.

Hej alla glada.

Torsdag idag och jag har inte hunnit med allt för mycket. Vart till Falun med Ida och hennes hund. Tog bort lite stygn på svansen. Sedan for vi och käkade i Borlänge på subway och handlade lite götta. 
Ja och nu sitter jag här hemma. Tänkte dra på 2 sex and the city avsnitt men får se. Blev lite sugen på att se Psalm 21 också. 

Mja det lutar åt Sex and the city. woho!

Vad har ni gjort idag?




Hörs hej.

Hej hopp.

ska snart fara till Hofors på möte och det kanske blir en snabbis in på bolaget också, eller så får det bli imorgon. Vi får helt enkelt se.

Och idag är det onsdag. Hann aldrig fixa i badrummet igår, fick lite annat att göra. Men idag! Idag har det gått 7 dagar sedan jag målade där så nu kan vi äntligen få duscha hemma! Mmmmmm mys! Ska även slänga upp ett utav de nya duschdrapperi som jag har köpt ifrån H&M. Kommer bli super.

Nä nu ska jag in på H&M och kika om dom fått in min röda kavaj jag vill ha och även de röda skorna. Puss å kram!




Jag vann jag vann jag vann!!

Woho! Detta gjorde hela min morgon (förmodligen hela min dag också, heheheh). Jag vann en tävling hos bästa Emmelist. Priset var ifrån gniztra och jag valde ett fint leo skal till min iphone ♥ Love it!
Längtar verkligen tills jag får hem det!!




Mot valbo city.

Dags att byta om och dra på lite smink så man ser mer levande ut. Efter det drar jag till valbo med Maria.
Blir en snabb visit och sedan ska jag hem och kolla om det går att fixa i badrummet! yääääy!




Mätt i magen.

Godkväll.

Har vart hos Maria med Amanda & Bella ikväll. Käkade tacopaj och fick goda cupcakes till efterrätt. Super gott! Så nu är man mätt i magen och det blir till att lägga sig alldeles strax.
Imorgon väntar en lång dag med förmodligen en massa städande.

Puss å godnatt!




Cupcakes time hos Maria :)

Cupcakes time hos Maria :)





dagens

haha. 4a år sedan. mysoutfit efter en dusch.




Melodifestivalen del 1

Jag gillade v e r k l i g e n Danny's in the club. Tyckte verkligen att det var rätt att han gick direkt till final. Gillade även Swingfly's Me and my drum. Blev positivt överraskad när förra idol deltagaren Christoffer var med och sjöng i hans låt.
Dessa två låtar kommer lätt komma in på min spotifylista! Även Le Kid som jag gillade väldigt mycket. Dom borde ha fått kommit till andra chansen istället för Jenny. Men det är min smak det, hehe.


Danny & jag i vemdalen 2007.


Danny och jag utanför globen (hade vart på britney spears) 2009.




Solen skiner, äntligen!

Hej hopp!

Solen skiner idag och det är än så länge 2+ ute. Tänkte ta en prommis alldeles snart med min bäbis Athena och Rocky. (grannens hund). Älskar när det känns som om det är på väg att bli vår. Men tyvärr får vi väl vänta lite längre än så för att det ska bli vår på riktigt :p trök.

Tänkte även kolla om man kan städa i badrummet nu, om färgen vill så att säga hehe. Vill så gärna få klart snart!! :)

Nä nu ska jag slänga på mig lite kläder och bege mig ut i detta fina väder :)
Puss å kram




I rymden finns inga känslor.

Igår blev det film. Den som är i rubriken. Himla rolig film. En av de bästa svenska filmerna jag sett faktiskt.

Nu ska jag spela lite resturant story(eller hur man stavar) och kolla på Eva och Adam, fyra födelsedagar och ett fiasko.

Puss å kram




Fredagskväll.

Nu beger jag mig till  min fina vän Bella. det blir till att låna deras dusch och sedan ska vi mysa till det med någon bra film eller något bra på tv'n!

Hoppas ni får en toppen kväll. kram




Mitt fina fynd ifrån uppsala!

Hela "foten" ska målas vit innan jag är 100% nöjd :)

mmm me like.




cuuute!

Någon som var nyfiken på hur badrummet blev? ;)





Såhär blev fönstret.

Från detta: (har dock målat vitt själv)


Till detta:

Ska hänga lite kort där i sedan. Först så måste jag se till att framkalla några hehe.
Kan visa resultat när jag fått hem lite kort och hängt upp det också :)




Klartt!

Målningen i badrummet är nu äntligen klart. Kan nog börja stoppa in lite möbler där in idag. Känns toppen!

FÖRE-bild på badrummet.

EFTER-bild på badrummet.

Körde på med en roller och pensel i hörnen där man inte kommer åt med roller. Gick super bra och var väldigt lätt :)




Virrpanna.

Ibland förstår jag inte hur min hjärna fungerar riktigt.
Skrev till karlns lillebror på facebook att red club hade gratis entre hela kvällen ikväll (en krog i sandviken). Och så frågade jag om han var sugen på att gå ut.
"Givet" fick jag tillbaka. Kom sedan på att det är ju onsdag idag och jag har inte tid att gå ut, hahaha! Trodde helt seriöst att det var fredag idag.. Snabb vecka det där för mig då ;D




Onsdag.

Hej hopp.

Provmjölkade igår morse, möte efter det och sedan for jag och Bella ner till Uppsala för att hämta en lampa jag köpt. Himla mys att åka bil långt tycker jag. Speciellt om man åker en bra bil hihi. ♥

Köpte en golvlampa. Ville ha en med två lamp-armar eller en med tre men dom var så dyra dom jag kollat på så det fick bli en enkel. Mörkt trä och en gigantisk lampskärm (roosa hihihiih). Tänkte måla om foten till vitt! Den kommer nog bli snyyygg!




RSS 2.0