godmorgon

jag borde platta håret känner jag. La mig med blött hår igår (ja jag vet, fy på mig) och nu står håret åt a l l a håll.. Klockan blev så sent så jag orkade verkligen inte blåsa det.
Skulle behövt sy fast löshåret på clippsen också men inte orkar jag det än e. jag hatar pillergöra och sy är verkligen ett pillergöra. Jag stack mig minst 6 gånger, haha. Även att löshåret blev ett snäpp ljusare än färgen jag fick i mitt hår. Men men! Sånt som händer.
Undrar om jag ska ta och åka in till valbo idag eller sandviken? Finns ju lite mer i valbo. men då kommer jag bara att göra av med en massa pengar som jag egentligen inte har. Fast jag behöver ju en ny klänning tills nästa fredag. Pumps har jag ju. Men jag har ju present kort och jag kanske hittar något fint på din sko.

Oj vad jag vimmlar iväg med det jag skriver då. Började från toppen (håret) och slutade på botten (fötterna).

ja fan, det är ju mkt jag måste göra idag ju. ringa en massa samtal också. Åh fy bubblan. Nu tappade jag humöret och allt! bajs korv






♥ S O F I E ♥ säger:

jaa det är verkligen något att dissa .. uschusch!!

haha ah den vart rolig, hitta en gammal bild från en plåtning som aldrig blir retuscherad, så jag tog den till det :P den vart skojjig ^^





Puss på dig sötis!

2008-11-12 @ 10:39:16 // URL: http://sofiehurtig.blogg.se/
♥ S O F I E ♥ säger:

BTW! Du är länkad i min blogg nu =) lite reklam sådär :D



KJa tyckte du förtjänade det, hihi, du är så otroligt söt som kommenterar och läsaer ofta!

2008-11-12 @ 10:43:20 // URL: http://sofiehurtig.blogg.se/
Sara säger:

Ja, jag håller på att gå upp i atomer p.g.a. Arbrå (läs PMS:en). Men som sagt, Arbrå får ta smällen. Har nog insett att jag blir kvar här för resten av mitt liv. Man kan ta Arbrå ur karln men man kan inte ta karln ur Arbrå.

2008-11-12 @ 11:06:20 // URL: http://boddanslilla.blogg.se/
Sara säger:

Ja, men de e ju sant. Jisses! Har aldrig varit med om någon som har haft en sådan dragning till denna håla. Jag fattar inte att de är så många som bor kvar här som är i min ålder. De är ett speciellt folkslag som bor här. Får alltid blickar på mig när jag typ är på ICA eller nå, för "de syns" väl att jag är en utböling. Har bara en kompis här i Arbrå. Och henne lärde jag känna innan både hon och jag blev tar emot att säga Arbråbo. Men Arbrå har ju några fördelar. Och dessa är: Toffe såklart, hans familj, Nettan (min enda vän i hålan) och Peter Stormare :)



2008-11-12 @ 11:13:24 // URL: http://boddanslilla.blogg.se/
Sara säger:

Ja, är man inte infödd/ingrodd Arbråbo så är man inte mycke värd i deras ögon.



Ang. min situation här i Arbrå... De enda jag vill är att få bo med Toffe. Vart de är spelar ingen roll. Under en tuva i skogen, i en lagård... bara jag får bo med honom. MEN han ska promt bo här i Arbrå. Så då får jag väl finna mig i de då. Kär och galen som man är. Jag vill bo i Röste där jag är uppväxt. Men de verkar inte vara förhandlingsbart. Men Arbrå och Röste ligger ju ganska nära varandra så jag får väl trösta mig med de. Sen så vill jag gärna ut ur lägenheten som vi bor i nu. Men de finns INGA som helst fina hus i Arbrå att köpa. INGA!!!

2008-11-12 @ 11:44:45 // URL: http://boddanslilla.blogg.se/
Sara igen säger:

Förresten... Skrev ju de tidigare. Du kan ta Arbrå ur karln men inte karln ur Arbrå. De är väl Toffe inte vill flytta. För han har allt sitt här.

2008-11-12 @ 11:46:19
Sara säger:

Men man får väl skylla sig själv för man har ju själv satt sig i situationen. Jag flyttade ju självmant. Trodde att de skulle bli bra, men efter 1.5 år så har inget förändrats tycker ja.

2008-11-12 @ 12:16:55 // URL: http://boddanslilla.blogg.se/
spiderchick säger:

sv. post-it lappar is the grej =)

2008-11-12 @ 13:58:55 // URL: http://spiderchick.blogg.se/
Sara säger:

Ja, vi får nog allt skylla oss själva :p Näääe! Jag skyller på kärleken!!

2008-11-12 @ 16:56:36 // URL: http://boddanslilla.blogg.se/
Sara igen då ra :p säger:

Kom inte och säg att du har en Dalmatiner????!!!

2008-11-12 @ 17:45:05
Caroline Rosén säger:

haha jaa verkligen :P

2008-11-12 @ 19:57:40 // URL: http://carolinerosen.blogg.se/
Caroline Rosén säger:

haha ja jag med. spolade tillbaka hur många gånger som helst när hon kollade i kors & gjorde det där ljudet samtidigt som hon gled in i buskarna, haha!

2008-11-12 @ 20:08:40 // URL: http://carolinerosen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din mail: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0