beet

orkar inte fixa med designen nu.. jag är så dålig på det så ..




nörderi

men gudars , jag har då inget liv. haha inte just nu i alla fall.
är trött, hungrig och grinig.
Har väntat på mat i över två timmar och nu när den äntligen kom så var det fel sallad. Visst , det var hur snällt som helst att darlo köpte det till mig. Men det var fel och jag är fortfarande hungrig.
Inte hans fel riktigt heller, men jag är ändå grinig.

None




kväll

jag tycker då att rubrikerna är hur svåra som helst att skriva. Ska ju vara något som får en att vilja läsa, men jag suger på det.. trök.

har målat i huset nu i alla fall, och även att dom har börjat med badrummet! Jippie
darlo kom även och kikade förbi, ganska härligt.
Nu är jag i kojan och sitter bara här, kollar på tv och har ont i ryggen. Imorgon ska jag även jobba hela dagen, och på kvällen blir det nog ut och äta med älsklingen. Men men , får se om det blir så.




Bra dag

Jag känner på mig att denna dag inte kommer att bli så bra, men jag vill att den ska bli bra.
U kommer nog ringa till mig eller k , då ska vi åka över till kåken och äntligen ska han fixa med rören.
Ska även vara lite doggie vakt. och det är ju hur mysigt som helst så det kan ju inte gå fel. Har även jobbat klart för idag, så jag har hela dagen på mig att göra nått. det dära nått, kommer ju bara vara slappa och tröka. Så är  det ju alltid.






lång dag, med en massa kraffs i.

Min dag har idag bestått utav att jobba, jobba lite mer och lite till.
Pengar pengar, men ett mer slitsamt jag. Måste ju tjäna ihop en lite pengahög så att vi kan handla grejor till huset. Härligt, förresten att snart få flytta. Som jag har längtat.
Men på något sätt är det lite skrämmande faktiskt. Liksom, ett hus. Hmm , men det går nog finnimangsen!




brun-öga

ja det är erik hellman.. han är ett brunöga




röd-öga

tss, iförrgår satt jag ute i fem timmar med alla små söta valpar. nu är jag röd, eller ja. Jag blev röd och jag är fortfarande röd. Aldrig brun. trök

blir nog att vi köper en helt ny säng och ingen 180 cm.. det blir nog 160. men men, går väl bra. vi kommer ju lite närmare varandra i alla fall :) myspys



vår lilla athena




"gjort staden"

kom precis hem. K och jag har vart till erik's hjälpen och det var inte till bollnäs vi åkte. Ringde mamma och hon sa att det fanns i söderhamn också. Då slapp vi åka så långt :) Och det var rätt så skönt, med tanke på att jag inte har någon AC.
Dollar sen efter Erik's, och jag kan inte säga annat än att dollar är TOPPEN!
Efter det blev det Dressman och sen en kulglass på sibylla. Såg även en och en annan som man kände förr i tiden, men det var då och inte nu.
Hann inte
beställa på Ellos innan jag for, så jag ska in dit snart och fixa.
Hittade en massa toppen grejor ju :) kalas




god morgon

igår hände det lite grejer, inte direkt nå spec. Jag var med lillasyster ett bra tag, vi drog till mormor och morfar. Där käkade vi massa kakor och drack saft, rabarber saft. Jag tänker tillbaka på tiden när jag var liten, underbart.
Efter jag skjutsat lillasyster till sin far så åkte jag till K och umgicks med henne. Skulle äta ute också, men hade lite beslutsångest över vart vi skulle äta så vi drog till Ica och köpte löfbiff. Så vi gjorde lite mat själva, blev jätte gott faktiskt.

Nu snart så ska jag och K åka till bollnäs och kolla på Erik's hjälpen eller vad det heter. Ska kika på lite grejor, alltid lika roligt att kolla på en massa saker.
Efter det blir det Dollar igen. Skit roligt att gå där, hur stort som helst och skit snygga saker. Gardiner, krukor, mat saker, prydnads saker och en massa mer. Underbart!

Frukost nu, och även beställa lite saker från Ellos. Kanon fina kläder där på 70% rean





ensamhet

ensamhet är nog den värsta känslan. eller en av dom värsta känslorna.

varför känner jag mig så jädrans ensam för ? Fattar inte, eller jo men samtidigt inte.
vill bara att allt ska vara som förr.
Saknar gamla tiden, Nytorp, nykär-känslan, lycklig-känsla och en massa annat!

bajs på allt




dollar store

nu far jag och systeryster till Dollar och kikar!
har ju öppnat i s-hamn, så jag måste ju dit och shoppa lite :)




i miss you

tänka sig att man kan sakna en människa himla mycket efter bara någon timme.
Det är ju inte klokt, egentligen. Vi har vart tillsammans i 2 år och 3 månader. Förlovade i 11 månader idag, och jag är precis lika kär nu!
Jag saknar dig K H, du är det bästa som hänt mig ♥




godnatt

ja då säger jag godnatt allesammans. Inte för att har skit många som läser men någon läser i alla fall. 
så min kväll blir väl ensam som vanligt.
jag som behöver lite kramar och värme som jag sällan får nu för tiden!

även ätit Ärrtiesoppi. ärtsoppa då, och jag har ingen aning om vad det heter på finska :P

None




jag saknar dig

så himla mycket, du betyder så fruktansvär mycket i mitt liv och jag önskar för allt på denna jord att jag har pengar till att köpa dig en vacker dag. Helst en vårdag nästa år





what the ...

jag vet ingenting, ta mig tusan ingenting. allt känns så långt borta. flytten, ja den skulle ju bli av i början av maj. ingenting har flyttats förutom allt från mamma. Men jag vill flytta oss, mig kristofer och katterna. Jag vill bli som en familj, liksom mera än vad vi är..
Jaja, bara vänta och se vad som händer.


today har jag jobbat mesta dels och även gått ut med en sötis kalv :) 1298 heter hon.
som vanligt så blir jag själv ikväll med. Ost och kex blir mitt sällskap! Även kissarna och deras kompisar som följer med på besök , Fästingarna!
aa jag blir galen. Jag behöver ju dig darlo. Verkligen!




förvånad ?

Inte direkt, detta är ju som vanligt. Enda vi har umgåtts är på nätterna, och ikväll. En enda kväll, sen drar du upp till skolan för någon dag. Inte ens denna kväll fick jag ha dig för mig själv i 1 timme. Jag måste fan sova snart, annars orkar jag inte upp imorgon.
OCH DET känns ju jädrans positivt med att lägga sig och sova klockan 21.00 en lördag kväll. Kommer blir precis samma visa nästa helg också. TRÖK!
Hoppas på att darlo får lite mer tid för mig då.




godkväll

blir det ju snart.

Dagen har idag bestått först utav jobb. Jobbade väl i några timmar i alla fall och äntligen var det bara ett pass, men imorgon blir det två pass igen.
After that sov jag i någon timme. Underbart att lägga sig i en kall säng när jag är varm och "nyjobbad". Kanon!
Hämtade V efter min skönhetssömn. Vågade inte fråga förmycket. Han hade vart på fest igår. hehe!
Lämnade han här i djupviken och så for jag till L och kollade på min & k's lilla athena. L sa att vår lilla tjej var finast av alla tikar. Och det var verkligen kul att höra. Kanske blir någon hundutsällning i alla fall (?).
Hoppade lite studsmatta också eftersom L har köpt en helt ny, även att det är den största. Skit roligt är det. Och jag märkte ju direkt att jag inte är en muskelknutte som jag alltid trott att jag har vart ;) ironi
Inte mådde jag dåligt för det heller. Bara att hoppa på och försöka fixa lite muskler då. Jag ska verkligen ha en sån när vi flyttar. Ingen tvekan om saken!
Jag måste börja rida, det här går fan inte. Saknar hästar och ridning så oerhört mycket!
Jag vill ha Palett!




skulle inte tacka nej

till audi q7. jätte fin bil och skulle bli en snygg familjebil ;) Som man åker upp till fjällen med ! haha




trötter

åh vad trötter jag är. Har jobbat idag, så jag klev ju upp klockan fem imorse. Nyss käkat frukost! Phiadelphia kanon gott!

haha kommer ihåg inatt när älsklingen kom in, fy vad sur jag var. jag tyckte ju att han väckte mig och så helt plötsligt började han sjunga, och då blev jag lite halv tokig. Stackarn!

Näe, nu ska jag sova lite tror jag. Eller så åker jag till Lena och hoppas studsmatta och hälsar på vovvsingarna





godmorgon

Har redan (Nästan) jobbat klart för idag. Känns väl rätt ok :) har eftermiddagen kvar så har jag väl gjort halva dagen i alla fall.
Efter jobbet så ska jag och L åka iväg till Ö-B och handla en varsin torkvinda. Måste ju ha sån nu när jag blir stor och flyttar hemmifrån! Härligt med nytvättade käder som har torkat ute i solen och i sommarvindarna! Kalas

Hoppas på att L köper en stor studsmatta. Även att jag kommer köpa en sån när ekonomin tillåter det. Just nu är det lite dåligt på den sidan även om jag inte har så många räkningar för tillfället. Men men, jag måste ju handla möbler till huset! fan vad jag längtar alltså. Jag vill att allt ska vara klart, men det är ju då fan inte lätt när jag jobbar hela dagarna. Imorgon ska jag banne mig ta tag i saken och måla lite till.

Näe nu ska jag sova ett tag, är fruktansvärt trött




Desperate Housewives

KANON. Jag har äntligen fått 3 säsonger av desperate housewives. Även om jag nu inte väntat någe länge! Men toppen nu när dom äntligen är hos mig ;) så nu kan jag ju inte vara annat än nöjd!

säsong 1          säsong 2          säsong 3




sorligt

Idag har jag jobbat, som jag nästan gör varje dag! pengar pengar. Jag lyssnar alltid på p3 när jag jobbar och måndag till torsdag så är det martina och olle i morgonpasset. Dom brukar köra med att lyssnarna får önska en låt och i morse var den en tjej som önskade en låt jag aldrig hört. Hon önskade den för att hennes älskade ponny hade dött (det var ett tag sen som jag fattade det) och p3 var alltid på i stallet. Men denna låt hade inte ponnyn hört. När tjejen som önskade låten hörde denna låt första gången så tänkte hon direkt på hennes älskade ponny som var borta på dom gröna ängarna. Kan inte säga annat än kanon bra låt. Amy Diamond - Another day





lista

just nu har jag lite tråkigt, så jag fyller i en lista

Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången i morse?
jävla hår
Hur mycket kontanter har du på dig?
100:-
Favoritplanet?
Jag gillar ju jorden
Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil?
Lena
Vilken är din favoritringsignal på din mobil?
Put your hands up for detroit
Vad har du på dig på överkroppen just nu?
Bh. Linne & en tjockare tröja
Vad har du för märke på skorna du har på dig?
Lacoste
Ett ljust eller mörkt rum?
Beror på hur rummet är
Vad gjorde du vid midnatt?
sov med älsko
Vad står det i ditt senaste mottagna sms?
"okej. Men ska jag fylla på kraft foder åt dom som äter ur amman och så ? eller gör "drängarna" det ? ;) "
Vilket uttryck använder du mest?
Fitta
Vilken pälsbeklädd varelse rörde du vid senast?
Siripiri
Hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade?
0, men jag skulle vilja ha flera st.
Vilken ålder har varit bäst hittills?
18 - 20
Din värsta fiende?
Fiende är väl att ta i.
Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu?
Jag har ingen dator
Vad var det senaste du sa till någon?
"ok"
En miljon dollar eller förmågan att flyga?
En miljon dollar
Gillar du någon särskild extra mycket just nu?
Ja, min sambo
Senaste låten du lyssnade på?
Put your hands up for detroit





desperate housewives

igår var det ännu ett avsnitt utav min älskade serie. Desperate Housewives. Väldigt påkostat avsnitt kan jag ju bara säga, men toppen spännande! Jag var nästan nervös varje minut i avsnittet och jag längtar som en tok efter nästa avsnitt nästa vecka.
Jag förstod att det var han som skulle dö i avsnittet, skönt så slipper man han !

bästa serie




lite nytt och frääääscht!

har försökt fixa till min sida lite granna, men det går ju åt skogen för jag SUGER på sånt som har med allt detta att göra...
någon som vill hjälpa mig lite ? :) och även att det är måånga som kollat in min sida nu bara idag, rekord på en dag !
i'm a happy women




näe du

publishme var inget som jag gillade i alla fall.. Hoppas det blir bättre och att dom fixar till min sida som den ska vara. Annars , ja jag vet inte vad jag ska göra då men jag blir less.. Aja, får väl bara vänta och se!

My babes are back in TV! Desperate Housewives. finns inge bättre :) Jag fick även säsong 1, 2 och 3 utav min älskling i födelsedags present! väldigt snällt men kanske liiite osmart. Vad är det då han kommer att få se hela tiden ? :) hihi

i löööve my man men jag blir less när vi inte ens har pussats något och då är han hemma och jobbar. Bara för att han ska jobba hela tiden, men han får ju ihop med pengar.. men endå, näe. Ingenting jag gillar när jag inte ens får en puss. fy bubblan!




m å l a

målar för fullt i huset nu. Skjutsade hem praktikanten så jag skriver lite här medans jag är i Djupviken.
Vitt vitt och åter vitt. Allt känns vitt. Och det är vitt, haha. Tapeterna kommer ju då verkligen inte vara vita. Damn heller! Där blir det färg färg och åter färg ;P Grön, Brun, Blå, Bäääch, lite vit, och lite andra färger. Härligt värre
Synd bara att jag är där själv, verkligen ensamt!

Skoj Petrus! Hoppas det blir så du och jag har tänkt. Athena och Calypso . Även foder(duvetvad) ;D





jobba

ska alldeles snart gå iväg och byta om .. Jobbet väntar på mig, skönt med lite cash men jag vet inte.. Så svårt allting, hur jag vill ha det.. Jobb och en massa..




någonting händer

k har äntligen tagit hem sin dator. Får väl se när det kommer kunna användas, kanske när vi har flyttat ? ja vem vet, inte jag.
Men jag får nöja mig med Lenas lilla bärbara här i köket. men det är ju en dator i alla fall, fast inge kort och ingenting på .. det är tråkigt!

har jobbat i morse. Kan ju säga att det gick ju mycket fortare när dom alla står på samma sida plus att det är 30 mindre nu. Jippi! men mindre timmar = mindra lön. Bajs :P




tänka sig

så mycket man kan störa sig på. Jag är så jävla störd på vissa personer. Ja, den dära J som jag skrev om i förra .. och nu även E. Va fan, dö! Jag gillar inte alls vad du vill göra. Jag hatar det, men vad ska jag säga då ? NÄE VERKLIGEN INTE ???

jävla K, hatar dig när du lägger ifrån dig telefonen när man behöver få tag på dig. Galen blir jag, fan ta dig. Som jag tänkt tusen gånger förr; vad skulle du ha gjort om jag gjorde sånna saker du alltid gör mot mig ? Ja jag tror då inte att du blir skit glad, näe. Jag tror du blir sur och ledsen men du visar det inte. MEN DET GÖR JAG. och ta åt dig. Lägg av med dina fjanterier och börja leva!
Jag ställer alltid upp för dig, vad det än är. Jag skjutsar, fixar saker, gör en massa "tjänster" och en massa annat. Vad får jag tillbaka? mjaa, inte direkt nå vidare intryck utav att du någon gång kan ställa upp på mig och göra det jag vill. tex, bry dig mer om mig. Lyssna på vad jag har att säga. Och du, sluta säga förlåt hela tiden. Du menar ju aldrig det i alla fall.
damn, nu är jag less. Fruktansvärt jävla less. Jag vill bo i huset, sitta vid VÅR dator och även ta hand om mina små skuttar; Siri, Morris och Busan. ÄVEN vårt nya tillskott i familjen; Athena.
nu när jag tänker på det så blir jag glad igen, men nu är jag tillbaka lite längre upp. Ilska på folk. Spec E! i hate you. Du är falsk, fet och ful. Dra nått gammalt över dig och gå till graven. Orkar inte med dig och dina jävla fjäskiga ord som kommer ur din mun. Spelade ju ingen roll, du "var" ju redan det. Varför frågade du ens ? varför ? Bara för att fjäska, kanske få komma till vårt hus ? Aldrig i mitt liv, stanna där du bor och kom aldrig mer ut.

jag hatar dig




13 dagar sedan ..

.. jag skrev här. gud, vad dåligt. fan ta mig!

det har hänt mycket under dom 13 dagarna jag inte skrivit.

? darlo har tagit studenten, äntligen.
? jag har fyllt 20 år igår.
? var på statt igår med kimpan och kicki.
? har flyttat ner en massa möbler och tjaffs till huset. JIPPIE!

har säkert hänt en massa mer , men ja kommer inte på något nu på rak arm. Måste få tänka lite !



människor till allt finns då klart. en människa jag inte träffat på 2 år om inte mer, och typ ALDRIG pratat håller på och försöker trycka ner mig. Men inte fan lyckades hon med det. För det första är hon kort kort och har ett ansikte och kropp som ser ut som en ut torkad potatis. Skrynklig och ful. Eksem häxa kan man kalla henne för.. I alla fall så när jag skulle hämta jackan igår så stod hon där och när hon såg mig så sa hon " åh gud, hahaha". vad har jag gjort människan ? ingenting nu på över 2 år. fula J, dra åt helvetet!




RSS 2.0