Mys med en kissebäbis och bok!

img_3228 (MMS)

Mys med en kissebäbis och bok!





hot hot hot

varmt som bara den, men gud så underbart! har lite dåligt samvete bara att poppis fick stå idag. men igår när vi red, det var olidligt varmt. båda häst och jag höll på att smälla av utav värmen och alla broms som skulle vara på en hela tiden. så hon fick sig en vilo dag idag min kära häst.

och på fredag åker vi! woop woop. jag är redan nervös (?) hahaha.




The Lincoln Lawyer

Riktigt bra film! Se den.




Hade hoppats på myskväll.

Planen var att käka hos svärfar (har gjort det) och sedan ha en myskväll. Bara karln och jag. Med lite glass och en film. ♥
Men han for iväg för att arbeta lite så han får sova lite längre imorgon istället så jag blev helt plötsligt väldigt själv.

Jag och favvis b&j blir det ikväll till filmen The Lincoln Lawyer.




favoriten!




Jobbhelgen över för denna gång.

Ännu en jobbhelg gjord. Spelade ingen större roll att jag jobbade midsommar i år, det regnade ändå i stort sett hela tiden.

Även fast jag jobbade så var detta en av de mysigaste helger jag haft under hela detta år. Karln och jag hela helgen tillsammans ♥ Vi gjorde absolut ingenting ändå var det underbart!




hovis kommer idag

Idag ska pullirullan få hovarna filade och nya dojor. Om en vecka är det dags för hälsingerally't! Måste leta rätt på pappren så jag vet tider och dyli't.


blir inte ett dugg förvånad och jag glömmer hälften hemma, av allt man ska ha med sig.




h.......

Jag är ett hästsläp rikare. Woho! Känns hur skönt som helst!




testar lite nytt.


Har provat detta schampoo och balsam 3 gånger och jag kan säga redan nu, att det inte är något för mig. Håret känns mycket strävare och slitnare än vad det egentligen är. tummen ner ifrån mig redan efter tredje gången.




Lortgris!


höger sida


vänster sida.

min fina lilla lortgris. blev några kg lättare efter jag fått bort allt.




får se om det blir någon affär.

ridning står på schemat idag (såklart hihi). även tandläkaren ska jag till senare i EM och likaså banken, posten och ica. Efter det blir det dags att åka till valbo och kika på en stor grej som jag kanske ska köpa :)

Får väl se om jag blir ett h....... rikare eller ej ;D lutar nog mot att jag blir det. hihi. och likaså en till liten sak rikare. Men det tar jag vid ett annat tillfälle !! :)




jag vill nog

färga barret rött! och i med löshår på de






Spela dator!

Sitter här vid datorn och kikar på auktioner på tradera (kul å kika men budar inte hem något än på ett tag). Spelar även lite på king.com . En bra sida som man kan spela klassiska spel på och även nyare spel- helt gratis dessutom. Men nu ska jag nog ta och börja borsta tänder och gå till sängs för jag är trött. Trött som satan.

Kaaanske lite b&j först, innan borsting av tänder .. woop!




regn..

varför ska det regna när jag är på "semester" för? Det var ju tänkt att åka till stugan en stund idag men det blir väl inte så eftersom regnet inte vill ge med sig.

Grillning står på schemat i alla fall, även fast det regnar. Blir väl något glas vin till det. Mys! Imorgon så ska jag bege mig hemåt igen. Första stoppet blir hos far för lite gos med familjen.





Långt emellan, igen.

Var ett tag sen jag var in här och skrev. Har dock svarat på kommentarer (har nog någon kvar) men inte gjort mer än så.

Är hemma hos mor och hälsar på sen igår. Ska vara här tills på söndag och sen bär det av ner mot hemmet och karln igen. 

Snart blir det lite ben & Jerry's till arkiv x (filmen).




Och bilen gick ...

... inte igenom. haha. men var bara en liten sak att fixa och det klarar till och med jag av att göra  så sen skulle den gå igenom :) Love our car ♥

Ska bege mig ut till kalvarna strax och ge dom lite föda. tänkte ta mig ett ridpass efter det och sen ska jag väl börja packa lite smått inför helgen. gosa med karln är ett måste ikväll. kommer sakna han mycket, mycket.





Besiktiga bilen.

Idag drar jag vidare till Hedemora för att besiktiga bilen. Hoppas den går igenom och hoppas jag hittar dit! haha.

Och påminn mig. aldrig mer sälja på tradera.




Försöker sälja av lite skor.

Har väl några skor som bara står och samlar damm här hemma så jag försöker sälja iväg dom på tradera. Går väl sådär- tre skor är sålda än så länge. Är väl 3 till som ska iväg.

dessa är numera inte i min ägo.




Ja i denna blogg händer det just nu ingent...

img_6799 (MMS)

Ja i denna blogg händer det just nu ingenting. Har haft fullt upp i helgen med hagbyten på kor och hästar. Har även släppt ut min fina druvis (som är på bilden ) på bete <3 hon älskade det! Även lite tråkigheter har hänt men det tar jag en annan gång. Just de, hoppade igår!! Ett år sedan sist.





Stallet.

Ikväll står det hoppning på schemat! Kul. Spännande. Nervöst!




Händer i luft

haha så rolig låt. Blir faktiskt på lite bättre humör när jag hör den :)

Sean Banan såklart!




Mocka bajs.

Fredag idag. Och jag är ledig imorgon!! Fan vad skönt. Undrar vad jag ska hitte på ikväll då då. Grilla hos någon? Myskväll? Ja det finns mycket att gö (ibland).

Men nu först ska jag mocka lite bajsibajs och sedan ta in poppisarna. När det är sådan här värme så får dom (min och ena svärmors häst) gå inne på dagen och ute på natten. Tror dom har mer energi till att bli riden då också.


en del av svärmors häst och så min poppis ♥




Spännande!!!

Jag döööööör! spännande värre i desperate housewives. Jag längtar som en dåååååre till nästa säsong börjar. MEN, vad fan. Lynette och Tom får inte gå skiljda vägar. Det är dom liksom.




Vilken värme.

Ja, nu ska man väl egentligen inte klagat när det ä n t l i g e n är varmt. Men, lite kallare kanske? hahaha. NÄ aldrig föresten. Eller jo, haha. Vi har just nu 28 grader inomhus och jag tror jag döööör. 38 har vi haft som mest efter husväggen där solen legat på.

Tur att det blev en rätt så tidig ritt idag, så vi den värsta värmen.. Imorgon tror jag nog poppis ska få vila. :)




Just nu utanför oss. Älskar livet på lande...

img_0553 (MMS)

Just nu utanför oss. Älskar livet på landet. Spec med en riktig bonde! <3





Dålig kondis eller bara väldigt varmt?

Tror på både och i detta fall. Poppisen blev väldigt svettig idag efter ridpasset. Blev galopp ute i skogen i denna värme. Hon var även svettig innan vi ens kom iväg. Direkt när jag tog in henne ifrån hagen så började hon svettas. Någon som vet varför det blir så!?

I alla fall. Mystur blev det. Dock lite för många getingar som hängde med oss. Suck. Hatar de djuren väldigt mycket.





Fina prinsessa!


Tänkte strax ta in poppis och dra ut på en skogstur. Eller ska jag kanske köra på ett riktigt arbetspass?
Mjaa. får väl se vad det blir :)




Nya leksaker.

Karln har skaffat sig lite nya leksaker. Känns som om jag kommer att se han mycket i sommar?

New Holland T7070 (från förra året) och en New Holland Hack. (vet ej mer än så, haha).

Det är sådär, mina vänner, man får in ensilage till kossorna som dom sedan äter (tillsammans med vitaminer med mera) och efter det mjölkar de väldigt bra. Den mjölken kommer senare ut i affärerna.
De ni. Haha (många intresserade, nej)




Mamma's gohjärta!



Love you ♥




dinner for schmucks


Jag vet ärligt talat inte vart jag ska ta vägen när jag ser sådana här filmer. Håller på att kolla på denna nu och jag dör stundvis. Måste alltid tänka; "det är skådespeleri, det är inte på riktigt".

Har ni sett denna? Och vad tyckte ni i sådana fall?




Tiden går fort.

. När man har roligt(?). Började städa som jag skrev i förra inlägget och höll väl på till 23.00 ungefär. Sen kom karln hem från jobbet så då slockna vi i sängen direkt. Sov som en stock den natten.

Ja och igår åkte jag och svärmor på en tripp till Gävle, Sandviken och Valbo. Hade en massa ärenden att göra. Dels byta däck och laga något däck till bobcat'en (hur man nu stavar) och sen hämta ut vår nya säng. Eller ja, madrasser bara. Sen grillade vi på kvällen och ja imorse var det bara att kliva upp igen vid 05.00 för att jobba ett pass.

Och, hahaha jag har inte sovit så dåligt som jag sov i natt på, jaaa, hur länge som helst! JAG DÖR om det är nya madrasserna. Hoppas det var för värmen för det var olidigt varmt inne i sovrummet.




Städdags?!

Jag vet inte vad det är med mig. Men oftast på kvällskvisten börjar jag "små-städa" och sen är jag igång och har i alla fall stor städat ett rum. Kommer sedan på att jag inte kan fortsätta för klockan är närmare 22.00 då.
Får se när jag blir klar ikväll. Tänkte ta ett rum ikväll och resten av huset imorgon.

lika glad nu som då? njaaaa haha ;D




Motherlover

Bästa på länge!




Godmorgon godmorgooon!

Igår var det desperate housewives och vad bra avsnittet var. Som alltid med andra ord! :) Längtar som en tok tills nästa vecka hihi.

Blev väl sådär med gräsmattan igår också. Skulle vilja ha en handjagare att köra med under träd och buskar. Dags att leta upp en på blocket då kanske? Yez.

Nä nu ska jag hänga en tvätt och sedan går jag och lägger mig ett tag. Är trött som, jag vet inte vad!


gosefisen och jag ska sova middag ihop nu ♥




RSS 2.0