Söndag

Sent inlägg det blev för mig nu då. Men det är väl bättre sent än aldrig? :P


Idag har jag jobbat EM. Gick väl bra. Innan det kom veterinären och kikade på en ko som inte mår så bra. Får se hur det går med henne, lill snuppan då :(
Det är alltid lika jobbigt när någon ko är dålig, eller kalv. För det är alltid favoritkossornas kalvar som blir dåliga. Den oturen har man ju jämt känns det som..
Karln min har gått ut och mjölkat nu, och jag ska ut imorgon. Är skit trött och funderar starkt på att gå och sova, men jag är ju lite fast på en spelsida .. :P haha.


Usch! Jag vill bli kvitt den här jädrans nästäppan jag har. Hatar verkligen att vara sjuk, och jag lyckas alltid att bli sjuk när det är nå spec. Som nu, skulle jag ha jobbat mer egentligen men kan inte för jag är dålig.. blä..

Aja, ett tråkigt inlägg fick det bli. Har liksom ingenting att skriva. Kanske kommer nå annat imorgon. Men jag vet inte.





Lördag

Hej alla ni som läser.


Det känns verkligen i n t e som helg.
Känns precis som vilken tråkig dag som helst. Jag som vill parta eller bara vara hemma och kolla på film till sena natten. Men inget av dom går ju, för jag ska tillbringa mina sena kvällar och sena natten med kossorna :)

Igår var kossorna omöjliga. Dom sparkades hela tiden. Även dom som är super snälla sparkade som idioter. En trampade mig på handen. Med mitt humör blev jag såklart skitförbannad. Jävla kossa tänkte jag och så fick hon vara omjölkad. Taskigt, jag vet. Men hellre det än att riskera att bli trampad på igen.
Kom hem vid 1 ungefär. Somnade som en stock. Så himla härligt!

Nu vet ni hur jag hade det igår .. Inte så roligt för er att veta men jag har ingen lust att pyssla ihop ett inlägg med kläder bara för att .. Ingen inspiration.





Fredag

Godddagens mina vänner.. igen


Sitter vid min dator, i vårt vardagsrum i vårat hus och bara gör ingenting.
Karln har nyss åkt för att fixa en masa grejor innan han ska bege sig till Djupviken. Själv så ska jag vänta lite med att packa (ska också till djupviken) för jag ska hämta karlns lillebror vid bussen .. Då ska han få hjälpa mig  att packa ner min dator (jag har en sationär) medans jag packar tandborste med mera. Haha fruktansvärt roligt för er att veta va? ;P


Jag & athena har främmande nu också föresten och kommer ha den hela helgen. Zeke är här på besök igen :) åh vad han flinade när han kom innanför dörren igår, så himla roligt :D


Nu ska jag ta och dricka nått varmt för min stackars hals och min stackars näsa.. Kram på er

Athena & Zeke




Torsdag

Goddagens mina vänner.


Tog lite tid för mig att ge bloggen lite ork från min sida idag.
Är grymt slut i kropp & själ. Ändå har jag flängt runt en stund med Lisa. Först till Gävle för att köpa mat åt min vovvsing. Efter det åkte vi vidare till valbo där Lisa köpte två klänningar och jag en koft-cardigan av nå slag på rea för 50 lappen bara. Som hittat! Fast det var ändå inte ett plagg som jag direkt "woow, vilket kap. ". Men men. Den duger :)


Har spelat lite yatzy och fia med knuff aka Ludo. (HAHAHA LUDO, vem mer ser det ordet som luder?)
Sen även en omgång hjärter där jag VANN. För örvigt så vann jag också Yazty omgången ;) Nu är mitt humör lite mer uppåt!
Just det, mitt humör blev också lite mer upp när jag upptäckte en låda som jag i n t e packat upp än sen jag flyttade hemmifrån min mamma. Hur längesen var det jag flyttade då? Jo, 1 år sen. Haha! Har även säkert 4 till lådor.
Det är så himla roligt att kolla igenom lådorna. Jag hittade bland annat 2 neccesärer med en massa gammalt skit smink. Hur roligt som helst! Och en annan där jag hade lite annat smått plickplock. Skit kuL! :)


Min älskade bil var hos sin "doktor" igår. Haha dåligt töntigt. Men faktiskt så har min bil haft lite problem, men nu är det fixat och det är så mycket skönare att köra den nu :) mm jag älskar min bil.
Tänka sig, jag har en Audi a4 som första bil. Inte dåligt de e ;) (måste få skryta lite)

Nu blir det nog mat för min del!

Vad gör ni idag? :)

Min älskade bil ♥




tävling.

Jag är med och tävlar hos colorelle.se om tre söta nagelack.
och för att vara med och tävla måste man skicka en semesterbild (från självklart din semester). Det kan vara en som bild som betyder mycket, en som är fin eller något.
Läs mer på colorelle.se.

Detta är min bild som jag valde.





Onsdag

Godmorgon allesamman!

Igår var jag och Eve som sagt i gymmet och kikade på hur det var där.
Vi har bestämmt oss för att börja gymma och komma i form.
Vi var ungefär på samma nivå i på vikterna, med andra ord är vi skit starka. Vi gymmade inte direkt nått igår, utan mer gick igenom allt men jag tror min förkylning bröt ut när jag hade vart där för nu sitter jag med dundrande huvudvärk, snor som rinner & näst intill feber.
Som tur är blir det en lugn rid-tur idag. Barbacka. Imorgon tror jag nog att jag säger ifrån mig Elvis. Kommer kurera mig i sängen med en bra bok och välling. MMmmm välling, vad gott. (frukost välling)
Men det blir nog en tripp till Valbo med Lisa för jag ska lämna in min mobil och hon ska kolla på klänningar :) Det är ju inte så ansträngande så det klarar jag nog av ;)

i helgen ska jag nog bosätta mig i blåhuset i Djupviken. Blir jag som har jour i ladugården fre - mån. Men det går nog kanoners :) ska försöka ta med mig min supersöta daaator som jag bara gillar ibland.


Ää.. nu ska jag ta och spela lite rollercoaster tycoon :P

Pussåkram






Tisdag

Desperate Housewives ikväll då ;) Så himla nice! Jag har längtat som en tok sen förra veckan.

Sitter här hemma nu och fryser, snorar och hostar. Jag är nog på väg att bli sjuk :( jag vill inte det.. och min bil är också sjuk :( det är också jobbigt. Men imorgon ska den lagas lite granna. Sköööönt! Så då får jag sno karlns bil.

Just det. Idag ska jag och Eve på gymmet och kika. Hoppas vi kommer gilla det lilla gymmet då, för nu ska vi bli heta babes ;) haha.

Som vanligt har jag inge vettigt att skriva! Ska spela lite yatzy eller rollercoaster tycoon 2 :P




haha

Jag kunde tyvärr inte fixa en bild där en snygg brud sprang på stranden, så detta får duga.
Inte direkt såhär hade jag tänkt mig ;P men näääästan! hahaha



haha å vad roligt jag har nu




Måndag - Ledig idag

Äntligen är jag ledig. Äntligen kan jag "ta igen" allt jag missat här på internet. Det finns många äntligen. Kan nog komma på ett x antal till, men inte så roligt för er att läsa mina äntligen ;)

Här har det vart vår hela förra veckan. nu helt plötsligt så fick vädret för sig att kasta ner lite snö på oss igen. Jätte tråkigt!! Orkar inte med nå jävla skit snö, ge mig riktig vår för i h*lvete.
Vill ju att all snö ska vara borta till sista april då det är PARTAJ i årsunda :)


Längtar efter en dusch nu.. Luktar ko blandat med häst och svett. Haha! Jätte myyyysigt. Men pannan var ju av, som den nästan alltid är nu för tiden. men jag tror väl vi ska ha varmvatten nu snart.
Sen ska jag kanske iväg med Eve en sväng och kika på ett gym. Ja tro det eller ej, men vi ska börja gymma! Haha låter heeelt otroligt för att vara mig men jag måste skaffa mig lite mer mukkler (muskler ;p) och kondition. Sen vill jag ju vara snygg till sommaren så jag kan ha heta bikinisar ;) haha! fick värsta bilden i huvudet nu. Kan försöka photoshopa en bild så får ni se sen ;) hahah .. jag dör! vilken humor jag har.


Slänger in bilden sen ;) Pussåkram




nu är jag klaaaar

sådär ja. nu ska jag hem och soooooova! :D saknar min älskade karl <3 och min älskade hund <3 vi ska goooosa nu när jag kommer hemmsiiiii!




Kväll/natt pass

Sitter här i Ladugården igen. Känns lite som mitt andra hem nu ( skämtåsido) :)
Ska jobba nu inatt och sen är jag ledig mån, tis, ons och tors.. Sen blir det jobba helg igen. Men pengar pengar! måste tänka mycket så, annars orkar jag inte..

nu väntar kossorna.. Höres inatt, eller imorgon när jag är tillbaka så som det vart förut.. kram kram





Söndag

Sitter i ladugården nu idag med. Har precis jobbar klart nu.. Ska ut igen ikväll vid 9. Först så ska jag åka en runda med min bil (handla) och sen ska jag tillbaka till djupviken för jag ska käka hos svärfar :)

Men jag kommer väl skriva nå ikväll också ! Kram kram





längtar efter min säng!!

Nu ska jag bege mig hemåt och sova!  jag är så trött så jag vet inte ens vad jag heter, haha!
jobbat ikväll , även imorgon ska jag kolla kväll. Kollade på Beck -  i Guds namn innan jag åkte och jobbade .. Missar ju den imorgon!
haha jag bara svammlar! ingenting hänger ihop.

Och förresten, korna har fått höra på "skön"sång ikväll ;P

Oh oh Julie, du är helt otrolig. Hela dan blir solig när du, när du kommer förbi. Julie, det finns stunder. Julie, små sekunder. När jag tror på under, i min , i min fantasi.




lördag

Tänkte bara säga att jag lever. Jag kommer däremot inte ha ork, eller framför allt tid att sitta vid datorn nått nu idag , eller imorgon.
Är i ladugården nu och skriver, har precis jobbat klart. Eller ja jag har kalvarna kvar. Så jag ska väl ta och kila upp dit nu!

Vad gör ni i helgen då? =)





Jag tror jag tappat lusten.

Känner inge sug för att skriva nått. Det är jätte tråkigt. Jag vill ju skriva. Det är kul att blogga ju.
Jag kan däremot skriva till folk och kolla andras bloggar och även kika in på min och svara på kommentarer. Men jag vet inte vad jag ska skriva om?!

Har ni nått ni vill att jag ska skriva om, eller ska jag bara köra på som jag annars gjort?! :S




Fredag

Redan fredag! Idag ska jag jobba, eller rättare sagt så ska jag åka om minst fem minuter.

Har suttit och pillat på Lisas header. Det är så jädrans svårt! Men jag lär mig :) hihi. Hoppas hon gillar den då ; ) annars får jag göra om den helt och hållet! hehe

Ikväll kommer Kicki och Johanna hit. Vi ska göra lite mat och mysa :) hoppas jag hinner duscha innan dom kommer ;P hehe.





Blommor

Jag och Eve tog en tripp in till Gävle, plantagen. Där handlade jag 7 st blommor och blomjord. Så nu har jag planterat om en massa blommor! Haha jag känner mig så duktig!
Har även 6 andra blommor att plantera om, men det orkar jag verkligen inte ta ikväll.

Jag känner mig som värsta hemmafrun eller nå. Jag har lärt mig; Stryka, plantera blommor, städa i alla hörn och vrår, plocka undan efter mig. Ja listan kan göras lång.
Detta är då lite av vad jag typ lärt mig sen jag flyttade hemifrån. Städa kunde jag ju, men inte riktigt noga som jag gör nu utan då var det mamma som fick göra det ;)

Imorgon blir det jobb. Skit tråkigt!
Och just det. Höll på lite i PS med lisas header. Gick väl ganska bra. Håller ju på att lära mig en massa saker samtidigt som jag gör hennes. Och, haha! Då kommer karln hem, sätter sig här och knäpper på en film. Min dator har en tendens att hänga sig när man knäpper på en film. JÄH! så då försvann den headern, för jag hade ju inte sparat den. (klaaantiga jag)


Usch, jag är typ trött nu.. Skulle lätt kunna lägga mig å sova för natten.
Har inge vettigt att skriva heller , så jag lägger ner här.
G'natt





Torsdag

Imorgon börjar mina pass igen. Då jobbar jag fre, lör och sön. kul? NEJ. haha fan vad irriterande. men men pengar pengar!

Idag ska jag i alla fall städa! Städa så mycket jag kan, innan jag ska vara med Eve :) Undrar vad vi ska hitta på? :) Blir nog något roligt.
Hon kanske kan hjälpa mig plantera nya blommor? haha! stackarn, nej det ska jag inte utsätta henne för ;)
Men plantera och köpa blommor måste jag göra. Mina bara dör hela tiden ju :P

Haha förlåt, tråkigt för er att veta- i know!


undrar när resten av min lön kommer in på kontot då. jag vill ha det nuuuu. skulle ju ha fått det den 10onde.. Hmm

Aja!
Höres senare. på återseende ;)





Vet ni vad som börjar ikväll?

Det hade jag helt glömt bort. Rent hus börjar ju ikväll! Det är faktiskt riktigt roligt, och jag blir alltid lika äcklad av att se hur fan folk har det egentligen. Och så blir jag sugen på att börja städa mitt egna hus också. haha! Bra program måste jag säga, annars vill jag ju aldrig städa ;)

 

 



Ska ni se Rent hus ikväll?

 





Onsdag

Vilken underbart väder det är ute, och så sitter jag här vid datorn? inte bra!
SKa åka in och sola med Kickiluran nu sen ska jag höra om hon vill med hem till mig och gå ut på en promenix. Sen ska jag rida :) mysigt!

Onsdag, ja redan. Snacka om att tiden går fort. Imorgon kommer sopbilen, så då måste jag ställa ut soptunnan också. Mycket att tänka på när man bor i hus :P haha.
men det kan det verkligen vara värt! Älskar detta hus på sommrarna och ja :D åh gud. Ge mig riktigt stekig sommar i år.

Storstädning imorgon då! Jäh tror nog det. Och så ska jag börja med att pilla på en header idag också. Blev inge igår. :/


pussåkram





Hemma igen!

Har vart hos papi och grattat lillbrorsan som fyller år idag. Åkte in i Sandviken och köpte med mig lite frulle också, och helvete vad jag fick stressa. Jag måsta ju hem till DH och jag hann! hihi. Jag fick popa pop-corn samtidigt som jag sprang fram och tillbaka till tv-rummet för att hänga med i det första som hände på DH.

nu väntar jag på att karln ska komma hem. Han har ju vart på Bandy för att heja på SAIK när de mötte västerås nu ikväll i Västerås.
Hoppas SAIK vann. då möter de Edsbyn i finalen :) Själv så hejar jag ju på Broberg eftersom jag är Söderhamnare lååååångt in i hjärtat och själen. Haha! tönt varning.


Knäppte lite kort på Athena's och min promenix idag. Tänkte bjuda på några kort.

Haha checka öronen. Hon vände precis på huvve.




Sen hittade Athena en hand. haha handske då ;)



Sen full fart fram till mig :)




Ipren 1999

Såg på Nina's sida om en gammal reklam, och så kom jag och tänka på denna sötis. Detta var min favorit reklam, så jag tänkte ladda upp den här så får ni se på gullhögen!





love it



Såhär ser mina nya klänningar ut. Den blåa var jag tvungen att dra upp lite extra över bysten annars skulle den ha trillat ner , därför ser det lite konstigt ut! men jag är nöjd :)




Tisdag

Ikväll är det mitt efterlängtade program. Såklart pratar jag om Desperate Housewives. ♥
Hoppas jag hinner komma hem i tid till det då. Ska till pappa och fira min minsta brorsa som fyller år :)
Gud vad tiden går fort, nu kommer han börja i skolan och det kändes ju som igår när han var 3 år.


Skulle ha åkt och solat idag med Kickiluran, men det blev inte så. Känner mig väldigt krasslig i halsen. Säkert nå sjukdom som är på g att bryta ut. Blä, jag vill inte bli sjukling. Jag får väl proppa i mig en massa vitpeppar ;) Hehe!


Nu ska jag nog ta och dra på mig klänningarna och visa er hur dom ser ut :) Jag kunde ha dom förresten!
De kommer från samma märke, Rare Fashion tror jag det hette (nelly.se) och de är i samma storlek, men den blommiga sitter slimmat och den blå sitter slappt. Så om jag håller upp armarna så åker den ner och vips, så står jag där med bh'n i vädret. haha! gud, vilka jävla syner jag fick framför näthinnan nudå.


Kommer tebax zzzztrax!





paket i brevlådan

jag fick mina klänningar på posten idag, eller ja i brevlådan.
Ska ta och fota dom imorgon och lägga ut! : ) hihi. även testa dom. Hoppas jag inte är för fet då! haha. skulle inte förvåna mig.

Har ingen ork att skriva nå mer, får ta och rycka upp mig tills imorgon !

Pussåkram




Måndag

En ny vecka, redan? tiden går ju skit fort. Men den gör ju det när man har roligt, och jag har ju haft en skit bra helg så ;)

Jobbade imorse och när jag kom hem slocknade jag på en gång. Sov i två timmar, sen har jag legat och dragit mig i yttligare två till. Sköööönt!
Så nu ska jag klä på mig ridkläderna och åka till Lisa , sen vidare till stallet. Mysigt  värre.

Kommer lägga in bilderna från i helgen senare, när jag kommer hem.

pussåkram




tävling hos pussydoll



Nu är jag med och tävlar om de här heta strumporna hos Pussydoll. och denna gången vill jag vinna ;) hihi




Söndag

Sorry för dålig update igår. Hade verkligen inte tid att sitta vid datorn. Eller jo, jag satt på morgonen och spelade yatzy ;)
Först åkte jag och Kim till stan och tog en runda på systemet och i alla kläd affärerna. Som vanligt så är utbudet på kläder skit dåligt här i Söderhamn. Det finns ju en affär som är OK men där är det ju ganska dyrt istället.

Åkte hem sen och började fixa mig. sminkade mig med ögonskuggorna från MUS för första gången också. Jag blev skit nöjd med resultatet faktiskt.
Käkade mat och fixade mig lite till. Sen vid 20 över 5 åkte vi och hämtade upp Kim sen åkte vi till Hudik och bella :)

Kikade lite på melodifestival finalen också. HEJA MUMMS MUMMS. Ringde & röstade på han 4a gånger men det gick inte vägen för han ändå. Tur som bara fan att inte Caroline vann, då hade jag skämmts och bojkottat SVT. haha!
Iallafall, förfesten var lyckad och även hela kvällen var sjukt bra!
Hade hur kul som helst och det var så roligt att träffa Bella & Hoppis igen ♥ Jag & Kimpan kommer åka upp dit oftare och träffa dom. Då ska vi sova kvar hos Hoppis och rida dagen efter ;) haha
Det måste göras om! Var så roligt! Blev även nattmacka på statiol i hudik. haha

Ska bjuda på nån bild från igår också.





g'natt

Nu har jag vart vaken sen halv fem imorse. Kan ju berätta att jag är rätt så trött. Karln har redan gått och lagt sig den tråkmånsen, men jag tror nog jag ska ta och joina honom och vara precis lika tråkig.
Egentligen har jag ingenting att skriva men jag känner att jag vill ändå, även fast det bara är skit jag skriver.



Och imorgon är det party party! Shit, jag längtar ju ihjäl mig.




Hemma hos min kära mor

Sitter med min systers dator i knät nu och ska blogga lite grann. Hon sitter förstås bredvid och håller koll på vad jag gör med hennes dator ;)

Nu piper min kära hund lite för mycket (fast hon var ut för 30 min sen) så det är nog dags att traska ut med henne igen.

Ikväll blir det nog bara Let's dance och försöka få tag på kimsan. Ska höra när vi ska ge oss av till Hudik imorgon. Jag vill ju minst vara där 18.00. Jag är taggad till tusen. Tråkigt bara att jag har bajs kläder att ha. Haha, har ju inget nytt och fräscht att ha ute förutom klänningarna som inte ens kommit ;)


Det är sååå skönt med en bärbar. Just det ja, det är ju systers bärbara. Jag vill också ha en bärbar dator. För nu sitter jag och kollar på tv samtidigt som jag sitter vid datorn. hur nice som helst :D

Nej men nu ska jag kila ut med pluttis.

Vad händer för er ikväll då ? :)




nu far vi iväg till Söderhamn

Allt är packat. (nästan allt. allt utom karln grejor för han är så seg, haha) Ska packa in i bilen sen åker vi och stannar i Valbo en sväng för att handla värmeljus åt mamma och karln ska köpa lite nya kläder.
Oooh, jag ska fan springa ut till bredvlådan och kika om mina klänningar kommit! :D

Men vi hörs nog när jag kommit till söderhamn! pussåkram




shoppat


En ring, 2 armband och ett par örhängen från glitter.



En pänsel, två ögonskuggor (Lila och brun), den gröna fick jag gratis eftersom jag blev medlem :). och sen en sån där, hmm. Kommer fan inte ihåg vad det heter. Det är tuben i alla fall :)



Snygg t-shirt från Gina.




och så till slut mitt hår. :)

Just ja! glömde ju ta bilder på underkläderna jag köpte, men det är ju ändå inge kul å se ;P haha!




Stressad

Haha precis innan jag skulle börja skriva detta inlägg så kommer min kära hund in där jag sitter och det börjar lukta fisk. Då hade hon vart i soptunnan och käkat upp mina gamla fiskbullar, dom som jag då inte orkade äta i förrgår. USCH. haha. Både hon och mina katter kan öppna dörren till soptunnan för den är helt knäpp. Dom behöver bara luta sig mot den så går den upp.

om 40 min eller 1h och 40 min ska vi fara upp till Söderhamn. Känns så himla bra! Äntligen får jag komma hem och träffa alla ♥ Jag har ju saknat hela min familj så himla mycket.

Slänger in bilder på det jag handlade och även på håret :) Kameran var inte rättvis mot mitt hår, det är mer blont än vad det ser ut :)

Pussåkram!




Vilken dag

Denna dag har vart helt suverän. Precis som jag skrev i förr förra inlägget att jag trodde den skulle bli bra. Jobbade först, kom hem och gosade lite med karln och sen åkte jag till Gävle för slingning. Blev blonda slingor. Kanon bra!! Så nu har jag även bokat en tid till i april för att göra fler slingor ;)
Kickiluran kom efter en stund och gjorde mig sällskap och sen tog vi en tripp i affärerna. Blev en del som jag fick med mig hem :) Jag är nöjd! Kan nog visa sakerna imorgon.
Är det någon som ens är intresserad av att se, annars så skiter jag i att lägga ut ! :)


Kom hem vid 4a och då for jag till stallet och red. En barbacka tur på Elvis med Lisa & Ramona. Myspys!
Nu sitter jag här helt jäkla dö! Tror nog jag ska lägga mig nu och läsa lite i en bok och sen sova. Ja, det får bli så!

Nu känner jag att jag mår bra! Rätt bra, eller bra har jag mått hela tiden. Men jag känner mig mer piggare och orkar mer! Mycket är ju för att jag kommit igång med ridningen och hålla på med hästar. Och sen att jag slutade på jobbet då.
Det går bra nu. Hey, det går bra nu!




Nöjdöga!



Sådär. nu är dom här klänningarna på väg hem till mig ;) det blev inga skor. Jag köper nog ett par inom snar framtid ändå så :)
aaa jag är så nöjd!
Blev inte den med rosa nederdel (den vit,rosa,svarta) utan bara denna enkla. men ack så snygg :D




slingning

Imorgon ska jag in till Gävlecity och slinga skallen. Så härligt att få lite liv i mitt skit hår. Jag hatar mitt hår nu. Alldeles för kort, alldeles för brunt, alldeles för tråkigt & alldeles för blä.
Så nu ska det livas upp och bli snyggt igen. Snyggt till helgen ;)
Sen blir det stan med Kickilura och kika lite i affärerna. Ska kolla vad ögonskuggor och penslar kostar på Make up store butiken. Ja helt enkelt så kommer det bli en bra dag imorgon.


Nu ska jag putsa Elvis träns och så ska jag kika på Beck - den svaga länken.. eftersom jag missade typ halva sist




Stackars mina blommor

Jag kan verkligen inte ta hand om blommor. Dom dör hela tiden för mig! På löpande band. hah
Jag funderar starkt på att köpa nya blommor och även jord så jag kan plantera dom helt själv. Då kanske jag tänker mer på att vattna dom eftersom det är ju jag som "bosatt" dom i sin kruka. Shit, nördig jag lät då. :P Men så ni vet så är jag en liten nördig tönt! Så bli inte skraj och dra härifrån. hihi
gud, jag måste skärpa mig när det gäller mina blommor. Det är ju så fint med blommor men jag vattnar dom inte?

ledig idag också föresten, men som vanligt så blev det ändrade planer så det blir jobba 13:00 - 17:00 kanske?
Inte direkt nå långt pass men tillräckligt för att jag ska tappa känsel i fingrar och tår.
Pengar pengar..


Jag vill att klänningarna ska komma in på nelly igen. nu vill jag beställa så jag har det gjort. även vill jag beställa färg tid hos frissan men jag vet inte om jag vågar?! haha. kostar ju skjortan att gå där jag går i Gävle.






Luktar fisk

Jaha, då var det en vecka kvar till nästa avsnitt. Som vanligt så satt jag fast-klistrad framför tv'n och följde mina favorit fruar slaviskt.
Fortfarande så hatar jag Dave. Han kan ju inte skylla på Porter sådär, han är ju bara en pojk. Men om någon kunde hoppa in i en scen och skjuta Dave så skulle jag bli glad.
Även att jag tycker Lynette skulle sagt till Porter som det var med Ann eftersom hon sa att dom måsta vara ärliga mot varandra hädanefter. Och han berättade ju som det var, men det sket Lynette i. Dålig stil! Men på ett sätt förstår jag, hon vill ju bara skydda sin son.


Karln min kom hem för en halvtimme sen och började klaga på att det luktade fisk här hemma. Alltså att det luktade fan.
Jaha , ja jag har ju ätit fiskbullar i hummersås och det var smaskensfillibajs. Så mycket kärlek. Det luktade ju mer för vi håller på att göra ren filtret i fläkten. Och det tar sin lilla tid eftersom det inte blivit rengjort på minst 2 år. BLÄ.


Nu ska jag nog ta och lägga mig och sova. Är riktigt jädra trött nu.

Vad tyckte ni om detta avsnitt av Desperate Housewives?




Jag tror jag hittat den.

I den stora finalen på lördag (melodifestivalen såklart) så kommer jag nog att ringa på ; Mumms mumms Zelmerlöv. Han är ju het som en kakelugn och sen så är låten bara alldeles för bra. Kärlek kallas det ;) haha.


Och jag är taggad! Nästa helg. Ja ge mig nästa helg. Jag ska hem till moderjord ♥. Kommer nog få träffa "faster" hannah också :)
Sen på lördagen blir det ju party party i hudiksvall. Kanske blir statt i Ljusdal eftersom Basic Element kommer dit ;) Kan det bli bättre?
Om karln inte kan följa med så kommer jag och Kimpan spendera vår natt i Hudik med en väldigt kär lite Hoppis! Hihi.

Detta är ju ingenting som de flesta fattar nått av, så jag ska sluta skriva om det nu :)


Ikväll är det ju DH som jag redan skrivit om, och jag längtar till dess. Ska även putsa lite på Elvis träns också. Har gjort rent bettet och fy bubblan så lortigt det var. Uschabuscha! Men som sagt så är det rent och fräscht nu . hihi

Nej nu har jag inte tid med detta. Jag ska ju kolla pannan så den är igång annars kan jag inte duscha, även så vill jag spela lite yatzy innan DH :)

Kommer in kolla på DH ikväll? :D




Tisdag

Det har redan gått en  vecka sen Desperate Housewives startade. Tiden går fort, och ikväll är det ju DH igen. Kärlek säger jag bara :)

Nu såg jag att min älskade klänning som jag vill ha hade kommit in på Nelly igen. Men som vanligt så tog storleken slut innan jag ens hann blinka. Tråkigt värre.

Pink Flower Dress SEK 599, Rare Fashion - NELLY.COM




Sötnos!

Kom alldeles nyss hem från stallet. Jag & Elvis, Lisa & Ramona har vart ute på en tur! jätte mysigt var det som vanligt. Jag gillar den hästen bara mer och mer för varje gång jag träffar honom. Han är så himla sötis :) både på utsidan och insidan ♥






Måndag

Ny vecka, med andra ord; nya tag.

Känns helt OK. Min start på veckan har vart rätt så bra faktiskt. Jobbat extra hos svärföräldrarna, ska åka och sola snart och sen ska vi rida. Jag och Lisa.
Lovley ! tjoho, nöjd öga.


Pannan slutade funka igår igen, men denna gång funkade det inte att börja bränna pellet'sen. Så karln skulle försöka fixa det manuellt och då såg jag han gå ner med en tändare och hårspray. Haha! Bara för vi inte hade nå tändvätska.
Såg lite roligt ut, men han fick i alla fall igång den så den gick till imorse sen har det vart kallt här hela dagen igen. Så nyss har sara vart här och fixat det åt oss. Så nu har jag värme igen!! Woho

Vad händer för er en måndag som denna? =)




Söndag

Vad fort helgen har gått. men helt ärligt så känns det som måndag för mig! Fast då skulle jag ju ha vart in i Sandviken och solat och gått på arbetsförmedlingen. Onödig "fakta" om mitt liv. haha

Jobbat lite extra hela dagen idag. Behövs ju eftersom jag har gått och blivit arbetslös. Jobbar nog extra lite mer denna vecka, nice. Då har jag ju till och med råd att köpa mat och betala räkningar ;) haha!


Just nu befinner jag mig hos Svärfar. Ska äta mat här ikväll, eller ja. klockan 18.00
Ska bli gott. Mår även skit illa, hoppas det går över när jag börjar äta då. Athena piper hur mycket som helst för hon vill ju ha allt som håller på att göras iordning i köket just nu. Hon är en riktig tigg-hund även om vi inte gett henne nå mycket alls. Men hon är säkert hungrig nu :(

Blir det Beck ikväll då? :)





betapeta

Sitter och spelar betapeta med Sandra nu. Jag har inte spelat på två år, så jag är lite ringrostig. haha. men det går bra ändå :)
Sandra vinner ju hela tiden, haha. Jag får aldrig vinna :P Nu får du ta och låta mig vinna lite här vaaa? ;)


Jag vill peirca mig! Och även göra plattor under huden. Ska visa bild när jag hittat nån bra =)





Lördag

Godmorgon sunshines.

Själv känner jag inte mig som nå sunshine direkt. Fick hämta karln halv 4a inatt. Så jag är lite halv trött. Hehe, men det hör väl till. Han kommer nog få hämta mig och kimpan rätt sent nästa helg också. Payback time!

Åh men jag är nästan en sunshine idag! För det är så mycket saker som är roligt nu. Jag är gladare än tidigare i år. Tex så var det ju min sista dag igår på jobbet. Och så har jag lyckats gått ner ungefär 3 KG. Det är rätt så skit bra för att vara mig! :D
Nu är jag på g att bli smal och nice ;)

Hoppas mina klänningar kommer in snart då, på nellys! jag vill ha jag vill ha!

Och så vill jag kunna sminka mig snyggt! riktigt snyggt! undrar om jag kanske ska ta och träna lite? Träning ger ju färdighet, men eftersom jag inte har världens bästa tålamod så tror jag att jag ska klara av att sminka mig great första gången. haha, patetiskt i know.





tröttast i stan..

Jag bor ju inte direkt i stan, men jag är trött som bara den. Funderar på att gå och lägga mig snart, måste ringa ett samtal först. Om det är OK så går jag och lägger mig.
Och YÄS jag får sova ut imorgon men inte på söndag :/ då jobbar jag hela dagen hos svärföräldrarna.
Money money!

Just det. Apropå money. Kollade in på nelly's hemsida för att det om klänningarna var kvar. Jo visst , en var kvar. inte den som jag verkligen ville ha! Lite pissigt! Beställer på en gång när den kommer in igen. vill inte missa.

God natt mina vänner.





så ni vet ...

... så går det att lägga till mig på bloglovin


Follow BusigaBeerta




jag lovade ju faktiskt

min nya plånbok. Svart då såklart. jag har faktiskt bara gjort bakgrunden svarvit, även om det inte syns :)




Här är jeans-leggingserna. Ap-snygga enligt mig :)






home alone

Hemkommen från Gävle för en timme sen ungefär. Gick ju bra, även fast jag är pank. Kan ju säga att jag blev ännu mer pank nu. Trodde verkligen jag skulle klara mig från att handla men icke sa nicke. Blev ett par jeans-leggings, ursnygga! och även en ny plånbok igen.
Jag köper nya plånböcker varje halvår. Inte bra! Karln min har ju haft sin i 4a år och då har ju jag bytt minst 6-8 gånger.
Sen handlade jag ju lite alkoholick också. Till nästa helg. Redan. Ja jag vet.

Ska knäppa kort på grejorna jag köpte också och lägga ut här. Blir inte en på ett tag, men det kommer ikväll för de som vill se :)

Nu har jag inte riktigt tid med det här. Slänger upp bilderna sen ! Kraaam




Gävletown babe!

Jag måste verkligen snabba mig! Måste in i duschen, klä på mig, platta håret, blåsa håret först då. Ja göra mig i ordning efter duschen.. Sen ska jag in till Gävle och träffa karin och kicki :) mysigt. blir nog en fika på stan och kika i affärer. Jobbigt när man är pank ;P hihi!

Skriver mer senare :)




g'natt

Nu blir det bara ett inlägg där jag skriver godnatt typ. hehe! jag är så himla trött och orkar inte vara vaken nå mer. Ja jag vet, klockan är bara tjugo över nio. Men jag ska upp imorgon klockan 5 och jobba mitt sista pass. Aaaa, så då måste jag vara utvilad. Nej, egentligen inte. Men ja.
Jag är skit trött så jag bara svammlar nu om inte ett skit.

Var till svärfar och åt lite mat. Var gott! Åt inte så jag blev mätt så jag hoppas på några hekto rasade då ;) kanske syns imorgon på vågen. tihi.


Sov så gott allehopa så återkommer jag imorgon ! ;) G'natt my friends




Ränkar ner dagarna

 Imorgon är den sista dagen jag jobbar där jag är nu. Ska bli så härligt att bara åka hem imorgon, men jag kommer såklart sakna alla djuren :( Det är ju lite hårt när jag vill ta hem alla, eller ta med till ett annat ställe för man har ju liksom börjat känna dom och vet hur dom reagerar och hur dom beter sig. Varje ko är en individ som har ett hjärta som kan röra mig till tårar. (hehe knasigt det där lät då, om inte töntigt men det är faktiskt nästan så)
Ska alldeles strax åka till jobbet så jag kommer väl inte hem förens runt 8a om ens det. Kanske senare? Det är ju så många som kalvat så det är ju mycket spann, det tar ju tid kan jag lova.


Nästa vecka får jag löning så då ska jag shoppa på Nelly. Får se om lisa är på då också eller om jag ska vänta nån vecka till. Jag är ju så snuskigt sugen på att handla nu :) hehe.


En låt jag lyssnar på just nu ; Beyoncé - Halo. Skit bra låt!

Bilden har ingenting att göra med texten.
Detta är i alla fall lilla Rizabelle som blir två år i maj :)





nu drar jag iväg till stallet



Ramona&Elvis




Onsdag - Sent inlägg

Min dag idag har bestått av jobb och sen åkte jag hem och sov en stund. Sen var min dag borta! hehe.
Läste faktiskt ut en bok också. Mari Jungstedt - I denna stilla natt (tror jag den hette). Såklart var den grymt bra som alla hennes andra böcker. Jag funderar på att leta på några mer böcker med henne också, fast hon kanske inte gjort några mer?
Någon som vet hur många böcker Mari Jungstedt har gjort?

Runt halv sex ska jag befinna mig utanför Lisa's hus. Vi ska rida idag igen. Mysigt! Undrar var det blir för ritt idag. Barbacka kanske? Skulle vara mysigt. Fast vi red barbacka i måndags också :) Igår blev det lite mer action för då hade vi tid att rida när det var ljust. Elvis tyckte nog det var roligt för han la av några bocksprång. Mer som ett glädjesprång än att vilja få av mig ;) hehe.


Min lilla fisflicka (Athena, hon får olika namn jämt av mig) är riktigt nöjd nu. Hon fick precis ett nytt tuggben av mig som hon så förnöjt tuggar i sig :)
Hon ska nog få följa med till stallet idag också. Vi får se! Hon springer ju in i hästarnas hagar och luktar. Det tycker hästarna är så roligt så dom jagar henne. Väldigt jobbigt för jag är rädd om min lilla hund. Vet inte hur jag ska få bort det där dumma från henne heller.
Någon som har nå tips på det?


Oj nu blev det ett lång inlägg! Men jag tog igen mig eftersom det var sån klen uppdatering igår ;P

Återkommer ikväll! Pussåkram

Här är min lilla pluttiskrutt för er som är nya och inte vet det :) 2 månader är hon här





Äntligen!

Nu strax börjar det! Har suttit och godkännt kommenater nu. Shit, det blev inte några. och inte undra på det. jag är ju med på första sidan! ;P



woho!

BYE




Tisdag

Jag har några kommentarer att godkänna och svara på ser jag nu när jag loggat in. Kommer göra det ikväll när jag kommit från stallet. För nu ska jag iväg och rida Elivs :)

Annars idag har jag bara jobbat och fixat lite med extra jobb, men jag har inte tid att sitta här nu så jag skriver när jag kommer hem som sagt !

Pussåkram

PS: Ikväll börjar det!!!! DH




Imorgon börjar det efterlängtade programet

Äntligen! Imorgon (tisdag) klockan 21,00 börjar mina favorit fruar. Så som jag har längtat ända sen säsongsuppehållet förra året.



Vem är eran favorit?
Min är Gaby




Måndag

Min lediga dag för denna vecka. Tror nog inte jag blir ledig i helgen som kommer heller, men det blir ju ett extra klirr i kassan för min del.
Om två veckor vet jag att det blir kalas i alla fall. För det är ju Bellas födelsedag idag och det ska vi fira om två veckor uppe i Hudiksvall!
GRATTIS BELLIBELL PÅ 21 ÅRSDAGEN snyttis!! ♥

Bella på våran sista julfest.


Ikväll ska jag och Lisa rida lite. Innan det blir det nog lite ärenden på stan. Det vill säga SOLA. hehe, är blek som en fis.
Känner för att bli lite fräsch och fin nu när jag försöker banta. haha går kanske bättre då? :p
Bantningen går inte alls enligt planerna. Eller jag har väl inga planer direkt, men tankarna jag haft om det då.
Ää, jag får helt enkelt aldrig äta mig mätt. Det är ju faktiskt ett bra bantningsknep.

Nu ska jag sluta svammla och allt och inget.

Beck igår. Var väl OK men ingen höjadre. Finns bättre Beck som sagt. Fick trevligt sällskap och det klagar man inte på; Lisa och såklart min bäbis Athena.



Blir nog beställning på Nelly inom en snar framtid. Det finns två klänningar som jag måste ha och ett par skor. En på sista april och en på min födelsedag.
Och om min födelsedag!
Jag tror nog jag har klurat ut hur det blir. Fest, antagligen och såklart ett TEMA!
Hemlis hemlis än så länge! Och så vill jag planera lite först innan jag bestämmer nått . men, jag är nog rätt säker!

Återkommer! puss




bye(s)

Nu drar jag iväg till kossorna för mitt sista helgpass. Kommer åter ikväll ;P

Pussåkrams




Söndag

Jag ska åka till jobbet om cirka en halv timme. När jag kommit dit ska jag jobba mitt sista helgpass där! Snacka om skönt!! Men jag kommer såklart sakna alla kossor :(


Filmen Slumdog Millionaire var faktiskt riktigt bra, men ingen direkt WOW. Man fick sig några goda skratt mellanåt. Fast en sväng där i filmen så blev det lite långdraget och man blir lite , ja, rastlös. Kunde pyssla med annat, nej men ungefär. Såklart satt jag kvar och kollade men man kände ju av lite myror i brallan (förstå mig rätt här nu, haha).


Ikväll blir det också film. Fast denna gång ; Beck. Jag och Lisa ska åka till Sandviken (eller jag ska hämta upp henne där) och så ska vi handla lite glass (nån gång i mitt liv måste jag väl få vara lite onyttig) och sen ska vi kolla på Beck någonstans.
Inga av mina kanaler funkar nu. Jo, ettan, tvåan och typ 24 direkt .. Ungefär! Kändes inte alls roligt. Det som är Desperate Housewives på tisdag juuuuuuu! I have to see






RSS 2.0