Ibiza Night @ tranan

Ikväll blir det party. gud så jag har längtat tills denna helg och nu är den äntligen här. Sitter hemma hos Karin nu och alla sminkar sig, jag är faktiskt otroligt nog klar med min sminkning. Bara håret kvar :) vi är alltid så sena när vi gör oss iordning. Förfestar och fixar oss - samtidigt! haha kanske inte världens bästa kombination.

Om jag kanske ska ta och vara lite social med tjejerna nu när vi för engångs skull är samlade alla vi fyra. Skulle ju vara bra ;p

Hoppas ni får en jätte bra fredag! Hörs imorgon.
Pussåkram!!




Äntligen helg

Hell yäh! Det är helg och alla är glada och lyckliga ;p i alla fall jag är glad.

Jag håller på att packa för fullt eftersom jag strax ska bege mig uppåt mot Söderhamn. Stannar tills hos papi och byter bil så min kan bli lagad i helgen ♥
Athena sitter just nu och kikar ut för fönstret och undrar när vi ska åka. (haha kan ju alltid fantisera).
Håller på att packa åt henne just nu. Mat, leksaker och lite sånt :)

Ikväll blir det ibiza night på Tranan i Bollnäs. Klart man ska dit ;p
det kommer bli så skoj!

Jag bara svammlar nu.
Tar med mig kamera i alla fall, så det lovas bilder efter helgen både från ikväll och resten av helgen.

Ta väl hand om er. Ska försöka blogga lite där uppe också från en dator som funkar (systers får det bli då, hehe)

Pussåkram


höres vänner!




Tjena mittbena

Det blir tyvärr inga bilder från lager 157 idag. Kan i alla fall berätta att det blev lite shopping så att säga ;) Jävlar så nöjd jag är! Detta ska göras om i sommar kan jag lova.

Ska packa lite snart, blir ju söderhamn imorgon och sedan tranan. Måste packa fest kläder och sen myspys kläder tills lördagen då jag ska mysa med moderjord och familjen!

Kommer självklart ha kameran med mig hela helgen! SHIT, måste fan ladda den nu om jag ska ha med den. Haha, bra att jag kom ihåg den. Ska även fixa en massa andra saker. Jag har med andra ord mycket att göra.
Har tyvärr inte tid att sitta här men jag kommer nog skriva nått i helgen i alla fall, fast jag är i Söderhamn!

Pussåkram




Godmorgon

Tjappa!


Idag hoppas jag på lite halv bra väder faktiskt.
Kickiluran och jag ska ju åka till Lager 157 och då vill jag inte att det ska vara värsta fint väder om vi ändå bara ska åka bil och vara inomhus ;p
Hoppas man hittar nått bra där nu då så man inte blir besviken.

Måste ta och käka frulle och sätta upp håret nu, ska ju iväg och duka lite granna till imorgon. Har lite extra jobb dessa två dagar. Känns ju bra :) Pengar!!

Nej fan, måste snabba mig lite så jag inte blir så sen!
Pussåkram




Vart tog solen vägen?

Jaha den försvann bara sådär. Det blev även blåsigt också. Typsikt när man ska iväg och rida. men det blir nog mysigt ändå. Ska nog ta och byta om nu och fara och hämta Lisa.
Jag har i alla fall satt ner jordgubbar i ett litet land som jag hittade när jag klippte gräsmattan här förra veckan ;) haha.
Sen har jag vattnat med en vattkanna som man har till inneblommor eller vad jag ska säga. vi har ju ingen vattenslang än och karln har inte haft tid att fixa hem någon billig heller.
inte roligt för er att veta så ..

Ska ringa arbetsförmedligen nu i morgon också hade jag tänkt, eller på torsdag morgon. Ska redovisa en lägeskoll för dom innan söndag.
Och imorgon ska jag och Kickiluran till Lager 157 i sågmyra. Ska nog köpa ett par skor som jag hittat på en blogg, hehe. dom är så snygga! Sen ska jag försöka hitta några tunikor och även mera skor, sommar skor! Har ju tamigtusan inga sommarskor. Athena käkade ju upp alla förra året.

Nu ska jag byta om. Höres sen!
Pussåkram


dåligt med bilder, så det får bli en gammal fuling på mig. hahaha




Sommar och sol.

Sommar är det inte riktigt än enligt mig, men däremot så är det sol och klarblå himmel här idag. Så underbart.
Ska alldeles strax byta om till shorts sen ska jag plantera en massa jordgubbisar och vattna rabatterna lite. Efter det blir det väl en massa sol och skitsnack med kickiluran. Alltid lika trevligt.
Senare idag ska jag iväg och rida med Lisa. Blir nog en barbacka tur ner till vattnet. Ska nog ta med kameran denna gång, även ha med den ute nu när jag rensar landet, eller stoppar ner jordgubbarna menade jag.

Pussåkram

PS: glöm för f*n inte DH ikväll ;p




Underbar ridtur

Idag blev det en längre tur med hästarna. Elvis var så svettig så jag fick duscha av honom när vi kom tillbaka från ridturen. Blev ju mest galopp och gud så mysigt det är att galoppa i skogen ♥ Bland alla träd och alla djur (inte för att man ser djuren så ofta, haha). Riktigt mysigt att få alla kvistar och all granbarr i ögonen också, haha.
Vi jagade brandbilar också. Annorlunda men kul , eller hur Lisa? ;p haha.
När vi var ungefär vid ridbanan så for det två brandbilar förbi med sirenerna (stavas det så?) påslagna. Vi som är så nyfikna kunde ju inte låta bli att rida efter. Det brann i alla fall i skogen, inte så bra men inte heller så stor yta som brann (tror jag). Äventyr kallar jag det. Haha!


Nu ska jag åka till Lisa och lämna hennes nycklar eftersom hon är en liten klant och glömmer dom i min bil. ;) så vi höres imorgon förmodligen eftersom jag kommer slockna direkt jag kommer hem.
Pussåkram


Jag och Lingon för två år sedan. Sommar!!




ljuvligt för mina öron





Blev inget gymmande idag inte

Tråkigt nog, men jag ska istället plantera ute i rabatten! Jag får äntligen hjälp så då vill jag ju ta chansen, kanske man kan få lite bränna på köpet ;)

Satt ju och installerade allt jag laddat hem på the sims igår och inte ens hälften kom med i spelet. Jag fattar inte varför det blir så, varför nästan ingenting kommer med?! Blir så förbannad!
ää, skit samma nu.. Får försöka ändå.


Har inte riktigt tid att skriva här för hela dagen har jag fullt upp. Kanske kan skriva något lite senare om jag har tid.

Pussåkram




g'natt på er

Jag tror både sängen och min karl ropar på  mig nu. Är så förbannat trött! Ska bara starta upp sims och kolla om det funkar med allt som jag har laddat hem! i hope so, annars blir jag ledsen.

Svara på alla kommentarer imorgon när jag har mer tid.
Så, g'natt på er alla.

Pussåkram


Morris för två år sedan




tävlar hos linn


Jag tävlar hos Linn om dessa tre fina armband!




jag gillar skor




have2have - jag vill alltså ha dessa




Godmorgon Söndag

Söndags morgon och jag är döds-trött. La mig i skaplig tid igår, runt 10 men endå är jag såhär trött.
Idag ska jag hänga en massa tvätt och så ska jag städa klart bilen så den blir fräsch. Även tvätta Athena's alla täcken och filtar så hon får ligga på ren tvättat nytt och fräscht. Inge roligt för er att veta, men endå.
Sen blir det väl säkert liiiite sims också. Kan ju inte låta bli :) Det är så himlans roligt.

Har väl inte så mycket mer att skriva. Om det är nått ni undrar är det ju bara att fråga.
Pussåkram





Kvälls-inlägg.

Tjena.


Blev ett väldigt sent inlägg idag även fast jag inte gjort något speciellt idag.

Min dag började med att karln väckte mig, som vanligt. Han började fixa frukost och sen klev jag upp och gjorde honom sällskap. Efter det åkte vi till Djupviken och kollade så allt stod rätt till. Kikade lite på min bilsterio om vi kunde fixa radio i den. Det gick, men sen när jag började åka så slutade det funka. Mysko och irriterande.
Åkte runt och kollade på lite åkrar som dom har att odla på. Åkte sedan hem och spelade sims! Det är så himla mysigt när både jag och karln sitter där tillsammans och kollar på varandra när vi spelar. Helt ärligt så är det faktiskt mysigt! haha ;p

Har nyss kollat klart på the heartbreak kid eller vad den heter, med Ben Stiller. Haha så himla knäpp film men ändå roligt och bra. Och ja, nu sitter jag här och skriver lite grann. Ska nog ta och lägga mig för jag är rätt så trött faktiskt.

Jo, just de ja. Vi kom iväg på restaurang igår. Det blev en grekisk och himmel, så gott det var. Blev mätt för flera dagar ungefär. Yummie, ge mig mer! haha.


Nej nu ska jag nog ta och lägga mig, eller kanske kolla på när karln spelar sims? Mys i vilket fall som helst.
Pussåkram


sims-fantasterna för två år sedan ♥




Kanske händer nått i mitt liv i alla fall?

`Haha skämt å sido. Men vi ska nog faktiskt åka och äta ute idag! Känns skit bra. eller äta ute, det gör vi väl rätt ofta men nu vill jag inte äta på nå pizza - donken ställe. utan nu vill jag äta nå kött eller så! Yummie.
Helst så vill jag äta på churtstreet eller hur det stavas. Skulle ju vara skit gooooooooooott!!!

Platt-tången väntar! Pussåkram




Halva bilen är avklarad

Hej allesammans.


Min dag idag började med att käka frukost, i vanlig ordning då.
Efter det bar det av till Djupviken och städa svärfars bil. Ni kan ju aldrig gissa vad jag hittade där i bilen?! Haha. Risgrynsgröt (i förpackning) som gick ut i JANUARI! haha äckligt värre. Det fanns ju allt möjligt i den dära bilen.
Fortsatte att städa min bil när jag var klar med svärfars. Shit vilken dit det tar att städa min bil eftersom hon suttit i baksätet istället för bakluckan. Så alla hennes små korta hår har satt sig fast i sätena. Tar ju sin lilla tid att få bort alla hår, så att säga. Hann ungefär halva bilen sen började det regna så jag packade ihop mitt och åkte iväg och handlade.

Sitter nu hemma och gör absolut ingenting. Väntar på att karln ska komma hem (han vill för övrigt bli kallad för günter här, eller att jag ska skriva det istället för karln,haha).
Senare ikväll blir det väl grillning med Gustaf och Ida tror jag. Mmm, ge mig lite griskött! haha.

Skriver lite mer senare. Pussåkram!!


min pärla. just det, plockade ju ur baslådan idag också. :'( BUHÄÄÄÄ jag vill ha den tillbaka




tävlar hos linda


Jag tävlar hos LInda om detta snygga linne . hoppas jag vinner, för det är ju urläckert! Det är även egen designat av en tjej vid namn Emma Damm.

Tryck på bilden för att komma till Lindas blogg




högstadiet



oj oj säger jag bara. jag tänker på högstadiet när jag hör denna låt. Jag och Kim kunde inte vara med på gympan, kommer inte ihåg varför men vi hade ju lite konstiga anledningar nästan varje gång.
I alla fall, vi dansade till denna låt i korridoren, eller om det var ett kapprum. skit samma. och då kom gympaläsraren och sa; jaså, och ni som inte kunde vara med på gympan.
Kanske inte riktigt ordagrant men gud så roligt i efterhand. i alla fall för mig och kim.




Fullt upp hela dagen

Goddag läsare.


Min dag började inte så bra.
Jag klev upp halv fem och då är nästan dagen förstörd bara för det. Sen mjölkade jag lite kor och när jag var klar så åkte jag hem och käkade frukost och åkte till stallet med Lisa. Lika mysigt idag som det var igår! Tycker om Elvis mer och mer för varje gång jag är där. Underbar häst.
Nu sitter jag hemma, genom svettig och ska strax hoppa in i duschen. Tänkte uppdatera först för jag har väl inte tid efter. Ska till pappa med familj lite senare.

För övrigt så tänkte jag berätta att jag har två kissemiss ungar till övers eller vad jag ska säga. När de blir 12 veckor så ska jag skänka bort dom. Så är det någon som är sugen på att bli kattägare? :)


Nu väntar duschen! Pussåkram


Dessa två vill komma till ett nytt hem




Hello hey

Klippte gräset tidigare idag, så duktig jag är! Efter det åkte jag till stallet och red ut på Elvis. Mysigt värre. Rengnade lite bara, inte så farligt. Lika mysigt för de.
Och nu när jag kom hem skulle jag slänga mig in i duschen för att jag tänkte åka till Kicki och umgås med henne, men då hade ju pannan vart av även fast jag startade den innan jag åkte och även fyllde på pellets. så nu kommer det ta ett tag innan jag kan åka dit.  s u c k .
Vi ska även åka och käka pizza i forsbacka. hoppas den är god. Mmm, vad hungrig jag blev nu då.

Tänkte även visa kort på hur gäsmattan såg ut före och hur den blev efter jag klippt. Kan ju säga att det var inte en dag försent i alla fall. haha


Före


efter




lördagens shopping

Blev ju en del inköp nu i lördags när jag var iväg till Valbo med kim och kicki. Tänkte ta och visa mina nya skor och de två klänningarna jag köpte där.


Gina tricot


Cubus


Din sko.


Använde ju fransklänningen i lördags. Faktiskt så fastnade jag inte så mycket i folk och saker. Men när jag väl gjorde de, ja då gick ju typ fransen sönder..




kissebäbisarna, 1 vecka imorgon


Här under ligger Busan och hennes bäbisar. Hon ville inte ha det så öppet så då drog karln över gardinerna.



Tre små kissemissungar


Här är den lilla sötnosen vi ska behålla


Dessa två sötnosar ska vi ge bort.


Nu ville busan också vara med. sorry för jeansen, men hon vill inte vara utan dom eftersom hon födde på dom.


MYS


Mamma Busan aka Hitler. Checka muschingen. haha
En jätte bra mamma!




Någon gång måste vara den första. Gäller allt.

Jag kommer strax gå ut och klippa gräset. För första gången i år och för första gången på denna tomt! Får se hur bra det kommer bli. Säkert kanon, men jag  måste gå och plocka upp Athena's alla ben och leksaker först. Efter det ska jag in och fika nått gott sen blir det stallet. Ut på mystur med bästa Elvis :)
Hoppas det inte kommer regna, då lägger jag mig på marken och gråter floder.  Haha okej nu tog jag i.


Just de, jag har ju köpt två nya klänningar och ett par skor! Kanske ska ta kort och lägga ut om någon är intresserad? :)
Ska även ta lite kort på kissemissungarna!! :D

Pussåkram

Kim och jag hos Emma på kalas. Bilden har jag snott av Emma




privat





hur kan man ens göra nå sånt?!?!





Segsnöret nr 1.

Godmorgon allehopa.


Idag är det tisdag, som alla redan visste.
Och äntligen är det dags för mina älskade hemma fruar. Som jag har längtat. Svärmor, karlns bror och jag kommer sitta bänkade här hemma hos mig och karln. Käka lite varma mackor ska vi göra till :D Yummi!

Gräsklipparen har inte hittat hit än, eller så kanske det är karln som inte hittat dit där gräsklipparen finns? Hoppas den kommer snart bara. Skulle vara skönt att bli av med ett stycke gräs. Skönt att få röra på sig lite också. Jag skulle ju kunnat åka till gymmet men jag tar mig inte tid för det, eller ork. + att det känns som om bilen håller på att rasa ihop. Väldigt jobbigt..

Nu ska jag ta och flytta på de små liven, så de får vara i en större korg :) sen ska jag spela lite The sims! Så jädrans roligt!!
Höres senare.
Pussåkram





klart och betalt.

Då är man lite fattigare än vad jag var innan jag lämnade huset.. Men däremot är man en gräsklippare rikare. Dock fick den inte plats i bilen eftersom jag har en baslåda där så karln får hämta upp den på vägen hem.

Nu ska jag ta och plocka lite här hemma. Tömma grillen, plocka i och ur diskmaskinen och fixa tvätten. Ska ju tvätta lite filtar som busan aka hitler ska få ha i Athena's bädd. Korgen hon har nu är lite för liten så då får hon Athena's bädd istället och Athena får sova i sängen! >GOS!

Nej nu måste jag snabba mig lite! KRAM PÅ ER


Här är dom knappt en dag




Göra av med pengar ... Det jobbigaste som finns (nästan då)

Nu ska jag pallra mig iväg till Bastfallet eftersom jag ska Köpa en gräsklippare. Haha ja ni läste rätt, en gräsklippare. Känns inte som om jag vill lägga ut pengar på det, men jag vill ju ha en fin gräsmatta och då måste jag / vi ju köpa en gräsklippare. Tyvärr har vi inte råd med en självgående eller vad det heter så jag måste trycka den framåt hela tiden. fy fan!
Jag tycker vi kunde ha köpt en självgående fast begangnad, men karln ville ha en ny  så vi fick garanti också- haha. Jaja!

Så tjao på er så återkommer jag ! :)


Bästa och jag i lördags




Måndag

Hej allesammans.


Helgen har vart riktigt härlig. Först på fredagen hämtade jag ju Kim, som jag säkert redan skrivit. Kollade på film och mös bara. Sen så på lördagen drog vi på födelsedagsfest hem till Emma. Riktigt trevligt med goa människor. Efter det blev det krogen för de flesta. Vi åkte buss in med Elin och Linnea till Heartbreak. Där stötte vi på ett antal Söderhamnare också, riktigt trevlans.
Hade i alla fall skit roligt den kvällen. Trött som en gnu  i fötterna efter pumpsen, men om man vill vara fin får man lida pin. Haha just det, min frans klänning. Fastnade bara TVÅ gånger i folk. Jag som trodde jag skulle sitta fast i alla.

Igår åkte Kim hem till Söderhamn igen. Riktigt tråkigt :( Men vi syns ju om två veckor igen ♥
Och igår blev det en film dag för mig och Kim. Hade det riktigt bra med chips och dipp och bra filmer. Såg Benjamin buttons otroliga liv. Sorlig film, men grymt bra! Klart värd att se. Han är ju inte dåligt het Brad Pitt heller ;)

Slänger ut lite bilder från festen lite senare.

Pussåkram






Lördag

Hej allesammans!

Ikväll blir det lite party.
Kimpan och jag ska åka till Emma på födelsedags fest och efter det åker alla vi på krogen :) Ska bli riktigt roligt ;p
Tidigare idag så har vi vart och letat efter något vitt i valbo eftersom det är Tema White. Hittade en snygg fransklänning från Cubus som jag ska ha. Hoppas jag inte fastnar i allt och alla bara, hehe.

Nej nu måste jag fortsätta göra mig iordning.. Jag och kim som alltid är så sega, så  nu måste vi verkligen börja i tid.

Vad ska ni göra ikväll? Festa, eurovision eller bara vara ? :)

Pussåkram





Fredag - myskväll

Ikväll ska jag och Kimsan mysa till en film. Blir nog skräckis! hihi, den enda som vill kolla på skräck med mig. Karln vägrar ju ;p hehe.

Hämtade Kim och en till i Söderhamn tidigare idag då, och jag fick även lunch hos mormor och morfar. Det blev såklart plättar! Mumms!!
Sen for vi neråt mot Årsunda City igen.


Jo, jag behöver lite hjälp. Är det någon som har erfarenhet av kattungar och och det som händer efter? Typ, kan mamman bli förstoppad både i stjärten och i framstjärten? :/ Hon har inte gjort nått på snart två dygn! börjar bli lite orolig.

Nej nu ska jag kika på film och söka lite om katter. Kram kram




ett snabbt inlägg blir det idag

goddagens allahopa.. har inte riktigt med tid att skriva men jag gör det ändå. Imorse fick busan aka hitler tre små kattbäbisar. Hur söta som helst! Blir nog så att vi spar en i alla fall ;p karln ville ju det.
Lägger ut bild på dom små söta liven sen.

Annars så har jag vart med kossorna idag, och sen sov jag en stund och sen åkte jag till stallet och red ut en tur på elvis. Mys ♥ Antagligen så tar hon som har Elvis, en kattunge också. Då vet jag att den kommer till ett bra ställe.

Imorgon ska jag åka och hämta kim, så det kommer nog bli en sen uppdatering då.

Kram på er.

Nybliven mamma ♥





några timmar i stallet ...

... mår man bra av, i alla fall jag. Har ju vart i stallet nu i några timmar. Jag & Elvis och Lisa & Ramona var ut på en liten ritt. Myspys som alltid. Snacka om att jag saknat hästen nu när jag inte ridit på över en vecka. Imorgon ska jag och Elvis ut på en tur i skogen igen :) men då blir det bara han och jag. Ut och galoppa lite granna.

På fredag ska jag hem till Söderhamn en sväng också. Athena och jag ska åka hem till mormor och morfar och umgås lite med dom och sen när mamma kommer hem ska jag träffa henne en sväng också , även bella (systeryster). Efter det så ska jag och Athena hämta upp Enzo och Kimpan! Även en till. Sen bär det av ner till Årsunda City igen. Kika på lite film och sen kanske åker vi till en liten hemma fest eftersom karln nog ska dit.
Okej, haha. Detta var då fredag, idag är det onsdag.

aja, jag bara flyger iväg i tankarna nu. Lika bra att lägga sig eftersom jag ska upp halv fem imorgon bitti. Så, G'natt då!


Snygg stil va? ;p
Nu ska vi sova, g'natt




Onsdag

God eftermiddag!


Sorry om jag har vart dålig på att skriva blogg.
Ska försöka komma ikapp nu ;p

Igår vad det ju DH. Vad mer kan jag säga än att det var så j*dra spännande?! Jag satt ju och höll andan flera gånger. Fick mig några skratt också, haha speciellt när Susan kasta färg i ansiktet på Karl. Haha!! Riktigt bra gjort. Och när Gaby blev fast-knuten i sängen. Men det var mer synd om henne faktiskt, men man kan ju inte låta bli att skratta i alla fall.

Nog pratat om DH. Karln min körde fast (eftersom det var grymt surt på åkern där han körde) så jag fick komma och hjälpa dra upp han med annan traktor. Det var stort för mig eftersom jag inte är så duktig på det där med traktorer än men jag lär mig. Jag var ju själv nära på att skita ner mig ett x antal gånger eftersom jag var nära på att fastna lika illa som han. Nästan bara ;) Eftersom jag är en super-kvinna(flicka) så klarade jag mig galant ;)
Okej förlåt, ingen bryr sig ändå! haha.

Får se i helgen hur allt blir. Om det blir fest eller hemma kväll. Om Kim kommer eller inte. Det får tiden utvisa.

nu ska jag kika runt lite på andra bloggar. Sen ska jag rida, om jag inte kommer skriva nå mer.
Pussåkram


Söta Elvis! Har saknat dig




Fruarnas kväll ikväll

Hej allesammans.

Ikväll är det ju DH.
Som jag har längtat.

Som sagt så har jag kört traktor och harvat i tre dagar nu. Känns skönt att ha nått att göra. Fast egentligen så har jag mycket att göra hemma också men jag tar mig aldrig tid för det. Skit tråkigt!

Alldeles nyss kom det hit två gubbar helt oanmälda (för mig i alla fall). Skulle byta el-tjoffsan. Kommer inte riktigt ihåg vad det var. Det gick ju  bra, men kul att någon berättat för oss som bor här i huset när det kommer folk och ska fixa?
Ska väl inte klaga egentligen.


Har väl inte så mycket att skriva, men ja.
Pussåkram


Jag och bästis




Nu är jag tillbaka

Eller åtminstone för stunden. Har haft fullt upp de två dagar som gått sen jag skrev sist. Kört traktor och harvat har jag gjort ;p känner mig som en riktigt bonde nu. Jag är även stolt över mig själv att jag ens klarar av det! Skit roligt!

Så jag tänkte bara slänga in ett litet inlägg här nu så ni vet att jag lever :) kommer nog skriva något ikväll när jag kommer hem också.

:) pussåkram




shit pommes!! kim hjäälp

Mina kusiner har åkt för ett tag sen! Riktigt roligt att dom kom och hälsade på hos mig :D hihi! Bjöd på kaka och glass med hallon. MUMMS!

Alldeles strax kommer faktiskt pappa med familj också och ska hälsa på:) blev lite chockad eftersom jag hade förväntat mig att dom skulle komma lördag eller söndag! men men.

Så nu ska jag fårga Kimpan om hur jag gör hallonpaj! Kramelikram!! Hörs sen




Annars då? Fredag, vad händer?!

Idag var det tänkt att jag skulle köra traktor hela FM och halva EM men så blev det inte, som vanligt. Blir så irriterad, mest på mig själv. Jag klev upp klockan 8a och jag sitter fortfarande i morgonrock. Hur mycket är då klockan? JO 13,00!
Jag har kunnat gjort huur mycket som helst. Rensa rabatterna, gymmat, städa undan inne tills kusinerna kommer.
Kanske att jag skulle få köra lite efter Lunch, men då hinner jag ju bara nån timme?! :/ Aja får vara glad för det lilla jag får.
Blir säkert mer i helgen.


Busan aka Hitler kom hem idag efter en vecka i grannens garage. Hon var lite bukig eller hur jag ska säga det. Hon såg smal ut vid buken men magen däremot var jätte stor mot för sist och jag kunde känna en liten spark där inne! Vad roooligt! Nu blir jag "mormor" haha!!

Nu ska jag skälla lite på mig själv och fixa lite sen så ska jag nog ta och klä på mig, fixa i hemmet och sen rensa lite rabatter! Hell yäh här ska det bli hem trevligt!

Kram på er


Ni ser ju själva hur det ser ut ute. Haha nästan så man blir mörkrädd!




Morgonen börjar med ett skratt

Tänkte att jag skulle få lite nostalgi från Nytorp i tvåan när denna var poppis. Av nån anledning så tröck jag mig in på denna och det var ju inte direkt rätt. HAHA jag döör, kolla videon. riktigt rolig

"Darinar" - Money for nothing





ops, där flög en nagel

Har ju vart iväg till Sandviken med Kicki idag. Storhandlade lite ;p haha lät ju jätte bra men ni fattade säkert. Åkte även ut till Högbo där de ska vara tävlingar idag och säkert flera dagar framåt. 150 klasser (hoppning så självklart). Lite sugen på att kika men tyvärr så hade dom inte börjat än när vi var dit. Kanske har börjat nu då.
Kom hem, packade upp alla saker och tvättade lite kläder, hängde lite kläder. Stoppa i lite disk i maskinen och ja jag hann faktiskt med rätt mycket! Riktigt skönt att ha lite gjort om jag nu ska jobba imorgon och sen kommer det besök.
Kusinerna kommer nog på besök! SKOJ!! :D jag har ju en massa kakor att bjuda på (jo jag vet, jag är riktigt nöjd för det haha).

Nej nu ska jag ta med mig hund och systemkamera och åka till Djupviken och knäppa lite kort :) Kanske tar en sväng förbi min älskade karl som sitter och harvar!

Vårbruket är ju igång mina damer och herrar! Även här uppe hos oss ;) (Gävleborg)

Ibland saknar jag detta jobb, mest djuren. Detta är jag 2007




cocaine



Tänkte dela med mig av en skit bra låt som Kimsi visade mig i helgen.




Godmorgon torsdag!

Enligt morgonpasset så är det Crazy turseday (stava?).
Tänkte åka traktor idag ju, får se om det blir liiite senare istället. Nu ska jag in till sandviken och träffa kickilura, vi ska handla lite till våra hem. Haha nu när vi fått pengar ;p
även någon blomma skulle inte vara helt fel. Fan måste ta och plantera om vissa blommor innan dom dör helt.
Ja ja, ingenting som ni bryr er om :)

Vad händer för er idag då? :)

Jag vill till stugan nu. gud vad härligt




PS: Jag svarar på era kommentarer när jag kommer hem igen. DS




g'natt på er

Nu är jag hemma igen efter visningen + att jag hunnit ätit och pussas lite med karln.
Visningen gick bra och jag blir så sugen på att handla för jag vet att de där krämerna och allt funkar! Den enda nackdelen är att det är så fruktansvärt dyrt! Usch, man blir ju ruinerad.
Men men, jag ska ha ansiktstvätten och krämerna.

Funderar på att knäppa på tv'n och ha på lågt ljud och läsa lite i boken. Låter ju hur härligt som helst. Ja men så får det nog bli, orkar inte sitta här så mycket mer idag.

Just de ja, imorgon ska jag få åka traktor ;p hell yäh. haha eller köra rättare sagt.

Pussåkram

Denna traktor får jag köra imorgon.




hejdå så länge

Måste ner i källaren och fylla på lite pellets innan jag drar iväg på Mary key visning.
Ska även äta nått så man inte sitter där och knorrar med magen, haha skulle ju vara väldigt fräscht!

Återkommer säkert senare ;p
pussåkram




Födelsedags fest ; Tema Rosa

I lördags fyllde jag 21 år. (shit vad gammal jag blir). Då hade jag en liten födelsedagsfest för några tjejer. Såklart skulle jag ha tema rosa. Vissa hade mer rosa och andra mindre men över lag så vart allt skit bra. Hade hur kul som helst. Tänkte slänga upp lite bilder här om ni är sugna på att se.


Bella och johanna


Karln, kicki och amanda


Lisa och JOhanna


Kim, petra, sanna & jag


folk


kramkalas får avsluta


Har även mer bilder på Facebook och bilddagboken!!




Sista april bilder

Ursäkta mig för sena bilder. Ni som följer min blogg vet att jag haft lite anledningar ;p


Ungefär sådär såg jag ut


Lisa hos mig


Kim och Kicki hos mig (förfest)




Kim, Kicki och Vickan


Lisa hos mårten (festen)


Kim hos mårten


Kicki hos mårten. Checka skorna ;p sånna har jag med, hehe


Jag och Kim


Johanna


Amanda och jag




Tjabba, idag är det Onsdag!

Som om inte alla redan vet det? ;)

Idag trodde jag att jag skulle få köra en gammal traktor men så blev det tydligen inte. Tråkigt för mig för jag behöver pengarna och så vill jag ha något att göra.
Ikväll klockan 18,00 ska jag på Mary Key visning. Ska bli skoj, få nått att göra. Jag skulle kunna ridit också men eftersom karln säger att han har jobb åt mig så tar jag ju det istället och skippar ridningen den här veckan. Men tydligen så har jag inge jobb än. TRÖK!
Nej nu ska jag inte tröka ner er med nå mer skit från mig ;p

Tänkte ta och slänga ut bilder från min födelsedag och Sista april :)




tävlar hos Tyra!

Tänkte slänga ut ett litet inlägg om att jag är med och tävlar hos Tyra om en googiebag från VR. Och jag vill absolut vinna den eftersom jag inte vann förra goodiebagen ;) hehe





Tisdag

Hej allesammans!!

Blev tyvärr inge kort idag heller eftersom tiden bara runnit iväg.
Har väl inte gjort så mycket egentligen. Åkt lite bil med lisa . vart till Djupviken och kollat på kossorna som kommit hem och även hälsat på Druva :) min sötis druva som fyllt i juver och allt :D

Till veckan ska jag jobba lite granna, ska köra traktor! haha det tycker jag ska bli skoj ;p inte ofta jag får köra traktor. Men jag vill ju ha en ny fin stor traktor, istället får jag en gammal skruttibangbang .. haha men det får väl duga.

Ska gå och se efter vad karln gör nu sen blir det DH!
Höres nog imorgon eller efter DH!

Pussåkram

Denna traktor vill jag köra





En lång helg

Hej allesammans.

Förlåt för min kassa uppdatering.

Enda sen i torsdags så har kimsan vart här med mig. Underbart! Sen på lördagen kom Bella också :) Så himla nice.
Därför har jag inte uppdaterat för jag har ju hellre vart med dom :)
Men nu är jag tillbaka ;p så det kommer bli en del bilder och uppdateringar.

Bilder från sista april och min födelesedag (2 maj) kommer upp senare idag, eller imorgon.

Skriver mer sen också, för nu orkar jag inte :p haha så snällt av mig eller hur?
Ska läsa lite bloggar sen ska jag käka chips och kakor och kolla på film :) MYS med athena!

Pussåkram




oh my gosh



Det här sysslade vi med igår. hell yäääh.

Shit vilken helg det har vart. full fart ända sen Kimsan kom ner. Det kommer bilder imorgon i think. eller idag! Kim och Bella är ju kvar så då vill jag umgås med dom hellre.

Pussåkram




RSS 2.0