Lite besviken är jag allt.

När jag var och valde färg till badrummet så tänkte jag att jag ville ha ljusa färger. Inte vit (som jag egentligen vill ha) utan något mörkare ändå. flugskiten syns på en gång om vi skulle ha vitt (har ju 100 flugor inne varje sommar, suck och dubbelsuck).
Men som sagt, valde någon nyans mörkare. Och ännu mörkare på golvet. På proverna var färgerna super snygga. Jag tänkte direkt att det där kommer bli skiiit bra!
Nu när jag målat väggarna klart och målat en gång på golvet. Och det blev väldigt mörkt. Mycket mörkare än vad proverna visade.

Med andra ord får jag använda vita möbler med mera, så det blir lite ljusare där inne.
Men lite besviken är jag allt.


jag från 03-04? ser lite butter ut, precis som jag känner mig lite lätt just nu.




Då kör jag igång igen.

Dags att börja måla golvet. som jag skulle ha hunnit med igår, men tiden räckte inte till.
Skruvade ihop byrån till badrummet igår istället.

Puss å kram




Söndags kväller.

Strax före sju på söndags kväll. Redan.
Tiden går fort när man har roligt. Roligt och roligt har jag väl ändå inte haft det men snart blir det lite roligare.

Har skurat golvet i badrummet tre gånger idag & jag tänkte strax börja måla där. Kom på att bingolotto börjar strax så jag vet inte om jag kommer hinna måla. Mjaaa, i try.


ge mig sommar, tack. eller vår till å börja med.




Godmorgon.

Vid detta laget ligger jag nog och sover, helt klart. Men tänkte bara skriva att det kanske blir lite klent med update's idag, liksom det var igår.
Måste verkligen måla klart i badrummet så jag äntligen kan börja fixa på riktigt!
Efter det blir det bingolotto, igen. hihi. vann 100 kr förra veckan, igen, hihi så jag tog ut två nya lotter istället.

Puss å kram på er!





Slutaste jag sett.

Hej och hallå!

Denna dag har vart lite som en stressdag. Så jag ser väl ut som en påse kattskit just nu, haha!
Hunnit med en hel del har jag även gjort. Det är nog en stor anledning till att jag ser ut och är som jag är just nu..

- Klivit upp alldeles för tidigt.
- Lillebror och jag har tagit ett varsit hål i örat i Gävle.
- Handlat byrå och handtag på IKEA i Valbo.
- Handlat lite smått till badrummet på Ove Jansson's.
- Köpte även en exakt lika dan lampa. Lika billigt nu som för några dagar sen, hehe.
- Åkt lite skoter, grillat korv i ett vindskydd med karlns familj/släkt. Mys!
- Målat badrummet en gång till.

Ja så jag är med andra ord det slutaste ni sett. hehe.




Ny fin lampa.

229 kr för lampan och 39 kr för skärmen. Nästan som hittat ;D




Ännu mer medicin.

Hej hopp!

Var till tandläkaren idag, och där fick jag ut medicin för tanden. Förmodligen inflammation på gång. Fick som sagt feber igår kväll.
Mår lite bättre idag men är ändå yr konstigt nog.
Hoppas bara att medicinen hjälper denna gång.

Får se om det blir valbo & gävle imorgon istället. Beror ju helt på hur jag känner mig, men som sagt så hoppas jag på att jag är mycket bättre. Har verkligen inte tid att vara sjuk. Vi har ett badrum som måste fixas klart ju :)




Kul liv liksom?!

Öhm.. hmm. då gick jag och fick feber, igen.. vad göra?
får ringa till tandläkaren imorgon och boka tid så jag kan få penicillin.

Sug. jag som hade planerat dagen imorgon så bra. Tripp till Gävle och Valbo med bella och träffa lillebror min.. vi skulle göra en sak ju... åh. får se om jag kan fixa det på lördag då, eller om jag blir bra imorgon . återstår att se.

Hoppas ni håller er friska och krya! Puss!




badrummet nästa.

Detta är också ett av mina projekt (här är ett av de andra). Att måla om badrummet. Klarar inte riktigt av våtrums-tapeterna som är där just nu. Inte heller golvet klarar jag av för den delen. Har tvättat väggarna en gång så jag har bara två gånger kvar. (Målartvätt och t-röd ska jag tvätta med sen).
Får se hur detta kommer bli. Bra hoppas jag!


Nä, återgå till målningen kanske? Yes!




Ett riktigt kap.

Var in på Scorett i tisdags och fyndade lite.










Vad ska detta bli?

Detta är ett utav mina projekt som jag har på gång.

Någon som kan gissa vad det ska bli? :)






Nytt projekt på g.

Hejsan.

Igår var jag ute och flängde hela dagen lång. Först åkte jag in till Gävle och träffade bästa vännen. Lunchade och gick i lite affärer. Jag gjorde ett riktigt fynd. Scorett har utförsäljning i sin gamla lokal och där fyndade jag ett par supersnygga klackar som jag kikat på länge, för 200 kr.. De kostade egentligen 800 kr, så jag var nöjdöga i alla fall haha.
Sedan träffade vi Kim och Lotta :) och sedan for vi vidare till Söderhamn där jag lämnade av Kim och hälsade på mamma en snabbis. Efter det åkte jag vidare till pappa för att spendera natten där.
Himla mys.

ja och nu sitter jag här hemma. Åkte in på Ove Jansson's och köpte mig en lampa och sedan for jag vidare till Jysk för att kolla på en ny byrå som jag kan ha i badrummet men istället fick jag med mig en super snygg spegel hem haha. bra där.

Ja och sedan åkte jag till Hofors och handlade färg så nu har jag målat ett fönster. Ett fönster som jag hittade på loppis som jag ska göra en snygg sak med :) kommer bli nice!
Och så köpte jag färg till badrummet så jag hade tänkt försöka skura rent väggar först och måla det och sedan tar jag golvet. Kommer bli snyggt!

Haha ja, får väl se om någon orkade ta sig igenom denna text.
När jag berättar nått så berättar jag med väldigt många ord. Önskar att jag kunde berätta med en väldigt få-ordig text men att jag ändå får med allt.
Öhm, ja vi får väl se om jag någonsin lyckas med det!
kram på er!




Inte hemma.

Hejhopp.

Är hemma hos far ja, ska sova över här. Så lillebror Hampus och jag ligger i varsin säng och pratar en massa om livet och allt där kring.
Tänkte bara ge er en liten update. ;D




En kvart kvar av denna måndag.

Hej hopp!

Imorse när jag vaknade hade jag värre "tandvärk" än vad jag hade igår. så ringde in till tandläkaren och fick tid på em. Gick på möte först hos Miroi och sedan till arbetsförmedlingen och sedan gick jag vidare till en målar butik i Hofors. Dom har så fina saker alltså! (dom säljer CULT design och massa fina lampor och saker, vill ha allt).
Jag är som sagt sugen på nya lampor hem hit men jag åker nog till Ove Jansson först och kikar innan jag köper på måleri affären (dyrt där).
MEN jag kollade lite på färg. Dock sa hon som jobbade där att jag kanske inte kan måla på den våt-tapet som jag har nu eftersom det finns något ämne i våt-tapeten som gör att färgen aldrig torkar.
Lät ju, bra?

Så nu håller jag på att testa om lite färg torkar på väggen eller inte. Och om det torkar så kommer jag köpa färg redan imorgon. Vet dock inte vad jag vill ha för färg på golvet än.... Hjälp?

Haha ja det där var min dag. Kul va? Nej.
Men ja, sov gott!




Jag har lite flyt !

Hej hopp!

25 års fest igår. Hade det väldigt trevligt och det var himla roligt att dansa. Mmm, det är ju det bästa med fest. Att dansa!

Idag har jag bara vart hemma. Hållt på lite på övervåningen. Ska flytta in en säng till ett av rummen och fixa till så det blir ett fint gästrum :) myspysigt!

Jag har hunnit med och spela bingolotto också. Jag vann, även denna söndag. haha! 100 kr. Så det blir två nya tills nästa söndag ;)
Ibland har jag flyt. Och med att jag skriver så nu kommer jag inte vinna ett korvöre nästa söndag ;b

Vad har ni gjort idag? :)




Lördag.

Hejsan allesammans.

Hur mår ni idag? Själv mår jag inte allt för bra. Har fortfarande sjukt ont i alla tänder på vänster sida i munnen. Om jag visste att det skulle kännas såhär hade jag nog aldrig dragit ut visdomstanden. Har ont 24/7.

Men nog om det.
Ikväll då. Jo, det blir så att jag och karln beger oss till Årsunda på festligheter. God mat väntar vid 18 och sedan är väl festen igång :)
Men först ska jag fixa med vårt nya vardagrsumsbord och så ska jag fixa lite med bilen. Byta torkarblad med mera. Duktig ibland när jag vill ;)


Vad händer för er ikväll? Nelly high heels party kanske? (jag vill, jag vill, hehe)




Beställning från HM.

Inte bra inte bra men jag har lagt en beställning hos HM. Mycket av det jag ville ha fanns inte, buhä. Jag som hittade en sån sjukt fin långklänning (Svart). Jag ville så gärna ha ha ha.
Men jag fick ju med en massa annat snyggt.

Två dusch draperier och en badrumsmatta. Känner verkligen för att måla om i badrummet för jag hatar verkligen våt-tapeterna som är där nu. Känns som om jag inte kan inreda det eller nått, för så ugly är det.
Men vi får väl se hur det blir med de. Skulle dock vara skönt att få det lite fint innan det blir stor rust på allt (om några år).

Nä nu får det vara bra på detta inlägg.
Puss och godnatt.





Jag är med och tävlar ...

.. Jag är med och tävlar hos Emma om denna produkt som kommer ifrån stylesofsweden.se

Jag håller tummarna för mig (hehe nästan självklart) för mitt hår behöver verkligen all bra hårvård det kan få.




Beställning från Elf.

Hallå!

Fick ett sms för inte så längesen att min beställning ifrån ELF har skickats. Yes, så kul! Har aldrig beställt därifrån förut så det ska bli super roligt att se om sakerna lever upp till mina förväntningar.

Har beslutsångest inför lördag också. Jag vill jätte jätte jätte gärna gå på Nelly High Heels Party, men då vill jag såklart vara bland de 99 första .. Och när måste man börja köa då?? Jo förmodligen mitt på dagen, och det har man väl inte sån lust med. Och så har jag fortfarande ont i hålet (där tanden satt).. Så, ja.
Eller så åker jag till sara på hennes fest, där behöver jag inte köa, haha.

har ni redan planerat helgen?




Aj aj aj.

Hejsan alla glada!

Strålande sol och +4 grader ute- man kan ju inte vara annat än lycklig!
Dock har jag väldigt ont i munnen idag, eftersom jag var och drog ut en visdomstand igår. Själva ingreppet gjorde inte direkt nå ont alls, utan det är nu i efterhand som smärtan kommit.
Antar att jag ska dra den andra i underkäken också, men inte en på ett tag får jag hoppas!

Idag ska jag faktiskt försöka röja undan julen (I KNOW, lite väl sent kanske?) eftersom jag vart sjuk så pass länge och inte haft nå ork över huvudtaget till att göra någonting. Men nu är jag lite piggare, bara lite hehe.
Rolig dag? Nja, möte ska jag också på. får ej glömma det!




Mot Hofors på blank is.

Hejsan.


Ser ut att vara väldigt halt idag. Kanske dags för kommunerna att börja sanda lite?

Svärmor och jag ska strax åka in till Hofors. Idag är den stora dagen för mig! (En stor dag som är en jobbig dag).
Jag har ju aldrig haft hål i tänderna, men jag ska minsann få dra mina visdomständer.
Så idag ryker den första. Nere till vänster. Fy fan!

Säger bara lycka till, till mig själv! haha.




Andra söndagen.

Hej och hallå!

Förra söndagen spelade jag bingolotto och vann 100 kr. Här i veckan åkte jag till ica och bytte in vinsten till två nya lotter.
Idag spelade jag upp dom två lotterna och jag vann. Igen. 200 kr. Så nästa vecka kommer jag att sitta med 4a lotter istället för 2.

Lite tur är jag allt värd!




Känslig? Jag?

Det började nyss ett program på tv3 som heter Verklighetens tummeliten
Vilka små liv som är med i den dokumentären. En liten kille på två år och 75 cm lång. What?! 75 cm!!
Det har gått 15 minuter av dokumentären och jag gråter floder redan.

Aldrig sett någon så söt som lillkillen i dokumentären.




Bingolotto.

Hejsan.

Idag mår jag mycket bättre. Så skönt! Har till och med matat kalvarna idag, ska göra det i EM också. Härligt att få röra på sig lite grann. 
Igår kväll fick jag & karln nå fel. Båda blev otroligt rastlösa så vi tog oss en mini promenad runt 22.00-22.30. Blev dock inte så mycket bättre, men lite iallafall.

Ikväll är det dags för bingolotto. Förra veckan vann jag 100 kronor så jag köpte två nya lotter för dom pengarna. Hoppas på vinst ikväll! :)

Brukar ni också spela bingolotto, eller är det bara jag som gör det? :b




Lördag.

Hej hopp.

Sitter och äter lite fil och kollar på reprisen av Let's dance.
Missade det igår för jag åkte på mag-ont. Riktiga kramper som inte ville ge sig, men nu är jag bättre som tur är :)
Får se vad som händer ikväll, kanske åker till Bella och Marcus och umgås lite med dom. Får väl se om jag finner lite ork.

Vad gör ni idag?




Dom kallar sig Volbeat ♥

Mitt hjärta slår några extra slag för denna bra'iga grupp!


Volbeat - Evelyn




Kvällsinlägg.

Även denna dag har bestått utav några avsnitt SATC. Även lite sims har jag hunnit med att spela.
Spenderat en massa tid i bilen, har jag också gjort.

I bilen kom jag på vilken som är min favorit låt just nu. Jag bara älskar den låten. Nä hela bandet är fantastiskt! LOVE THEM.
(Slänger upp låten i ett annat inlägg)

Nä mina ögon går i kors så jag säger godnatt för idag! pyss  å kram




Movie time?

Sitter i sängen med datorn i knät. funderar starkt på att starta en saw film. och det får nog bli så.
ha en mysig kväll allesammans. ♥




Bättre & bättre.

Hejhopp.

Känner mig bättre idag, men min näsa känns inte alls OK. Börjar få ont av all nässpray. Tur att det är lite mindre än en vecka kvar tills jag får lite hjälp med det.

SATC. Jag har några avsnitt kvar på säsong två. I säsong ett, jag dog helt seriöst när hos fes hos Big. Tyckte det var så himla roligt! Även när Charlotte skaffade hund och han käka upp hennes kuddar. Så roligt, så roligt.
Och just nu sitter jag och skrattar helt för mig själv åt filmen Baksmällan, som jag sett cirka 23 gånger. Lika bra nu som den var första gången.

Så, vad gör ni idag? :)
Jag ska nog kika vidare på baksmällan & sedan fortsätta på SATC och även gosa med min lilla gris ♥ ↓





Te & satc.

Hallå där.

Dagen kunde väl ha startat lite bättre än vad den gjorde. Har hostat ihjäl mig hela natten och nästan lyckas hålla karln vaken med mig. Inte bra inte bra. Det har i sin tur lett till att jag var extra trött idag. En sak är dock bra, min feber är inte lika mycket som igår, yäy. Så hoppas det fortsätter gå neråt nu då :)

Annars har jag hela dagen suttit och kollat på Sex and the City. Kunde inte låta bli att köpa hem boxen och tur var väl det att den kom samtidigt som jag inföll i sjuka :) Nu har jag ju något att göra om dagarna. (Y).

Vad gör ni idag? :)




Sjukling..

Hej Hopp.

Åkte hemåt igår eftermiddag. Gick bra hela vägen hem förutom alla billister som var i vägen.
Jag trodde jag skulle få nå hysteriskt utbrott eller något.
Jag åkte alltså E4'an ner till Gävle, där är det 100-110 km/h. När jag kom ut på E4'an så kom jag bakom ett gäng segproppar på cirka 10 st bilar och en långtradera. Dom ligger och kör 80. (förståeligt för dom som ligger bakom långtradaren). MEN dom kör aldrig om. Visst dom kan vara rädda att det är halt med mera, men dom som körde om och hamnade före långtradaren och de fortfarande ligger och kör 80, då får jag nå fel. För helt plötsligt när jag skulle köra om dom segisarna, jo då gasar dom upp när det blir dubbelfiligt så jag hinner inte förbi. Och sedan när det är enfiligt igen så saktar dom ner till 80. FINNS DE NÅ MER IRRITERANDE? Fan. Hatar sådana billister som inte kan köra bil alltså.

Haha sådär nu har gnällkärringen fått gnällt av sig lite grann ;)
Annars då? Var till hälsocentralen idag. Ska få medicin för halsen och även hostmedicin. YÄY. Även nästa vecka kommer jag få något för mitt beroende av nässpray. ännu mera YÄÄY..

Ja. Sen var det väl inge mer. Haha har väl inge vettigt att skriva om egentligen.




Godmorgon..

Fortfarande dålig. Snälla, jag vill vara frisk!! Om jag känner likadant imorgon bitti ringer jag hälsocentralen. Orkar inte känna såhär. Feber, liksom. Feber. Jag brukar ofta känna vart jag har ont men nu har jag bara feber. och lite ont i halsen pga att jag hostar som en idiot.
Men men, nog om det.

Ska gå till mormor och morfar och äta runt 14.00 och sedan ska jag bege mig hem igen. Det var väl min dag i stora hela.

Vad ska ni hitta på idag?




Jag saknar min fina gris jätte mycket




Svetten ba' rinner

Hej och hallå.

Jag tror jag smäller av. För någon timme sedan frös jag arselet av mig och nu svettas jag arselet av mig istället. Tänk att jag aldrig är nöjd, hehe. Kommer säkert börja frysa lagomt tills jag ska lägga mig. Annars så hoppas jag för allt i världen att febern har försvunnit för då kan jag och Johanna fullborda våran plan som kommer äga rum på måndag! Fett nice ♥

Min kväll har väl sett ut som så som jag skrev nyss och även jag har hunnit med att läsa massa blogginlägg. Har "bara" 600 kvar ungefär. (Då har jag även tagit bort en massa bloggar som jag inte orkade läsa igenom varje inlägg på).

Vad gör ni ikväll då?




Inte en bra lördag.

Hej allesammans.

Igår blev det en myskväll till let's dance med mormor och morfar. Välbehövligt. Men idag är jag sjukare.
JO, åkte på feber igår när jag kom fram till mamma. Eller den kom krypandes och efter 18.00 hade jag feber.

Blir väl till att åka hem idag. MEN så kollade jag på vädret och det ska snöa i eftermiddag så jag kanske stannar här och umgås med mormor och morfar ikväll med och åker hem imorgon när det inte skulle snöa :)
Vet inte än. Får bestämma mig sen.


haha såhär känner jag mig verkligen. Checka håret också, hehehe jag dör en smula.




Freeedag!

Hej hopp.

Fredag idag och det är så himla skööönt. Sitter hemma hos mor i Söderhamn just nu. Om en liten stund kommer mormor och morfar hit på mat. Ska bjuda dom på ett gott recept som jag har hittat hos Emma.

Åkte förbi far min en sväng också och sa hej, lika kusina min. Emelie. Går alldeles för lång tid mellan gångerna som jag träffar mina kusiner och farbror. Det ska de bli ändring på.

Nä kanske ta och börja med maten. Senare ikväll är det let's dance också. Det ska jag kika på, får se om jag kanske tar mig en tur till någon affär och inhandlar lite cheeseballs!

Vad ska ni göra ikväll? :)



dåligt med bilder så det får bli en gammal.
(varför får jag inte bort den tjocka texten? blir galen)




Strax helg.

Hej Hopp..

Hur är läget? Med mig är det helt OK. Vill börja packa, men så blir det inte eftersom karln har gått och lagt sig. Han ska upp och skotta i natt igen. Imorgon tänkte jag åka hem till Söderhamn för lite semester. Träffa vänner och umgås med mormor och morfar ♥

Idag har jag vart upp på kalas hos far med familj. fikat en massa tårta så nu har jag väl ätit för flera dagar känns det som, hehe.

Oc h h h nu är jag trött som en gnu så jag tänkte faktiskt ta och gå till sängs.




Lill-lördag(?).

Hej hopp.

Verkar som om de flesta ska ut ikväll. Men jag stannar hemma för imorgon ska jag upp klockan halv 5 och ut till kossorna och mjölka lite. Hoppas ingenting krånglar för jag är inte redo för ett alldeles för långt pass imorgon.

Ska alldeles strax gå till sängs och spela lite på min fina iPhone ♥ och gosa med min snygga karl. Han åker och skottar lite snö inatt igen. (Vill ju ha han hemma nån kväll juuuu :'/ , hehe)
Jag och finaste tara på koutställning 09!




Tisdag.

Hejsan.


Dagen har börjat bra. Lite smått trött bara. Sover inte så värst bra i våran säng, förmodligen därav den dåliga sömnen. Får ta och göra någonting åt det här i veckan.

Alldeles strax ska jag ta och ringa ett samtal. Är lite spänd och nervös men jag tror nog det ska gå bra. Bara jag som har för svaga nerver, hehe.
Kanske ska ta och pallra mig till Hofors idag också. Umgås lite med Bella. :)
Ja det är väl så min dag ser ut idag, haha..

Vad ska ni göra idag?







en ledsam dag i mitt liv ...

... var när jag tog studenten. saknar hela våran klass ♥ även hela skolan.
bästa valet jag gjort i mitt liv var att börja på Nytorp.




Mys-måndag?

Hejsan.

Riktigt skön måndag måste jag säga att detta har varit. Jag har vart på möte på Miroi och pratat med min coach där. Så nu är jag faktiskt väldigt taggad på vad vi har kommit fram till att jag ska göra. Yes, äntligen kommer det nog hända något.

Efter det åkte jag till Bella och hämtade upp henne och Sven (hennes hund). Vi for vidare till Valbo där jag tänkte byta in en julklapp men tyvärr var företaget dels privatägt så jag kunde inte få byta vara (?).. Så jag måste alltså åka ner till Sala för att byta vara där julklappen var inköpt. Känns inte allt för roligt, så tur att svärmor bor där neråt. :)

Annars då? Lagat mat, gett kalvarna lite mat och ja. Inte gjort så mycket mer.

Hur har eran månad varit då?




Och med det ...

... säger jag nu godnatt.

Imorgon ska jag upp i tid för att ge kalvarna lite mat och sedan ska jag åka vidare till Hofors på möte.
Hörs imorgon, ciao!




Från senaste.

Här kommer lite bilder från de senaste festerna.
är så dålig på att lägga upp så det kommer från en månad bakåt.. hehe sorry för det.
inge ps på datorn för jag lyckas inte installera det rätt, så därför är bilderna exakt som dom togs.


Kicki och jag

Kicki, jag och Lotta

Kicki och Johanna

Kicki, jag, Lotta, Rut & Emma.

Jag och Johanna

Kickiluran!

Fler bilder finns på facebook.




Beställt hem lite saker.

God söndag på er.

2 januari redan. Känns konstigt, som jag skrev i inlägget nedanför så kändes det ju som om det blev år 2009 nyss. Men men. bara 5 månader tills jag fyller år. Jippie!

Innan nyår beställde jag hem schampoo, balsam och hårinpackning. Hoppas det kommer imorgon till posten. Längtar att få testa det. Mitt hår är inte världens bästa just nu så det behöver allt det bästa verkligen.
Beställde även hem sex and the city serien också från Cdon. Yes äntligen! Har inte vart så förtjust i den serien förr, inte så jag har följt det. Om det kommit fram när jag zappat på tv'n så har jag stannat kvar på den kanalen för att fortsätta kolla. Men nu sist jag var hos Johanna så kollade vi på det och jag blev lite fast ;)

Hur har eran helg vart?




Väldigt välkommen 2011!

Hejsan alla glada!

Hur är det med er idag? Bakis och jävliga eller är ni pigga och glada?
Själv har jag lite skallebank men annars så är det fina fisken med mig. Har till och med arbetat lite grann idag. Duktigt duktigt.

Igår var det ju nyårsafton. Åkte hem till Kicki och Peter på husfest tillslut. Hade det väldigt trevligt där hemma :) Mysig liten nyårsafton hade vi :) Hur hade ni det?

Ikväll får vi väl se vad som händer. Krogen, film kväll eller något annat? I do not know men något blir det.

haha ungefär sådär känner jag mig nu.. :p




RSS 2.0