Lördag - stressdag

Idag har vi hunnit med en hel del karln och jag . vi har även hunnit att köpa (och hämta upp) ny kyl och frys. Så härligt!!
Ska alldeles strax packa ännu mer och köra det sista till Djupviken. Sen är det som sagt dags för städning här i Lingbo.... haha det längtar jag i n t e till.

Tänkte bara ge er en lite update om vad som försigår. Och förmodligen kommer vi inte ha nått internet på ett bra tag (hoppas bara på en eller två dagar) eftersom vi håller på att byta och flytta och skit =)




Sängmys.

Just nu ligger jag och karln i sängen. Tänkte kika på en film och sova dirr efter den, haha. Är så trött. Vi har hållt på att packa och bära möbler och haft oss så nu förtjänar vi en paus så att säga ;) Ska fortsätta imorgon direkt vi vaknar typ. Jag ska in och handla kyl och frys för vi "paxa" ett tidigare idag som jag då ska hämta ut. Yippi!

Nä nu dags för film ♥




Snyft!

Jaha så var denna dag gjord och någon annan dag närmare flytten helt  och hållet. Får se hur det blir!

Väntar på att karln ska komma hem så jag får krama sönder honom. saknat han så himla mycket nu när han vart borta ♥

annars då? jo jag är klar med praktiken och gud vad jag saknar det redan. har inte ens gått ett dygn liksom?
Kursen blir jag klar med imorgon och då hoppas jag att vi får ett intyg direkt och inte sen efter 293892839 månader som det alltid tar för skolor, kurser och så att skicka.

Fick med mig en bikini, två tröjor och ett par skor hem idag också. Ops! Men skorna hade jag förtjänat typ ;) Tyckte några så , oj då , slank dom med mig hem ;)

Nä nu ska jag spela lite king.com!
PS jag är klar med garderobsdörrarna ffs!!!!





sista dagen idag då som sagt men ä

5b8f6ca7f9d671f4b03f8e3eb8e9fc59.png

sista dagen idag då som sagt men även för mig och snygg bilen. :'/





Sista dagen på praktiken..

Tråkigt värre. vill inte men nu är det så ändå. Måste även gå tidigare idag också, suck.. Måste på möte och fixa lite.

Nä nu ska jag dra till sista dagen på Din Sko...... ♥♥




g'natt

Fick en sida målad till slut på garderoberna. Yääh.
Imorgon är det sista dagen på praktiken. Kommer ju bli, tomt? Vill mer men ändå inte. Vill ha jobb inte praktik ;)

För idag säger jag g'natt iaf. Är trött som nån, ja jag vet inte... Hoppas inte pelletsen tar slut inatt för då blir det kallt och lilla jag kommer att ha super ont i halsen när jag vaknar ;)

hejsvejs.





Dötrista rubriker.

Hatar rubriker fortfarande lika mkt som förr. Så svårt att komma på någon bra.

Strax ska jag  i alla fall dra på lite musik och sen måla sista garderobsdörren. ÄNTLIGEN! Men först måste jag ta nått att äta. Känner nu att det inte räckte med en korv med bröd till lunch och speciellt inte över middagen heller. Så mat måste jag ha eller nått för jag har så ont i magen nu så jag går som Quasimodo för fan. haha!
'
nä hej svejs på er så hörs vi!




haha hur fan parkerar folk?? Där b

0bff5a417a86ab1f363d38a3c31d4c44.png

haha hur fan parkerar folk?? Där bilarna står i mitten, där ska bilarna köra. Idioter!!





Då var jag.

yes, då far jag vidare till Din Sko!





Godmorgon.

Oboy är det bästa jag vet (nästan då). Dricker det varje morgon och jag vet att det inte är bra. I alla fall om man försöker gå ner i vikt. Men det är ju så yummie! ;)
Haha.

Nu ska jag tvätta av mig gårdagens smink och fixa till mig för strax ska jag åka snygg bil in till valbo ;p nästan lika snygg som min bil -host host-




DH

Jag bara älskar den serien. Den är den bästa av dem alla ♥ Tråkigt med det dära uppehållet nästa tisdag. Måste alltså vänta i två veckor innan jag får se min älskade serie.

Nu blir det Cougar Town och efter det är de ju Christine ;) och efter det blir det sängen med mina små katter. Athena är hos svärfar eftersom jag åker tidigt till Din sko och kommer hem lite för sent. Karln är ju i Linköping så ja, då blev det bara jag och katterna kvar :)

Fick låna en annan bil idag också. Hade ju svärfars men nu så fick jag låna Martin's bil. Yäy.





♥ mammas prinsessa

min lilla sötnöt hade Kennelhosta, precis som min plast mamma trodde. Suck. Hon kommer inte få träffa några andra hundar förens om säkert mer än 3 veckor. Får se hur det går då.. Stackars min prinsessa. Mår så dåligt när jag hör hur hon hostar och tar i tills hon spyr. Och jag kan inget göra. Det gör ont i mig.
Hon verkar i alla fall bli bättre med dagarna här så det är ju positivt.

Nä jag tror nog jag ska ta och lägga mig och gosa med min älskade karl ♥ Han åker ju trotts allt till linköping inatt klockan 4a. Dags för semineringskurs för honom och sen får han lära mig ;)




Hemma med vård av sjuk ...

karl eller hund? Vad tror ni? ;)

Veterinär tid bokad - check.
Alltså klockan kvart i fem ska vi vara i Hofors hos en veterinär. Får se vad det är min lilla skrutt har då. Jag tippar på kennelhosta men hoppas såklart att hon inte har nått fel utan att hon hostar och spyr till och från ändå. Nä då bra om dom hittar nått fel så man kan åtgärda det.
Trodde att hon var vaccinerad mot Kennelhosta men tydligen så är det nått annat hon är vaccinerad mot som jag inte vet vad men vaccinet hette nått liknande som nobivac dhp. Veterinären kanske kan berätta för mig sen vad detta konstiga val av ord betyder.


Som sagt hemma idag. Inge praktik då med andra ord :( suck. jag som vill vara där. Vill också att min pärla skulle vara frisk såklart ♥

Fick nyss reda på att min bil ska ner till Linköping för några dagar. Så då måste jag åka svärfars saab som drivknuten kan gå sönder på när som helst. Kul liksom om den skulle braka lös på riksväg 80 i 110km/h. Då är jag nog död utav antingen en krasch eller för att jag skämms att behöva stå där efter och vinka in hjälp. HAHA.
Nä nu ska jag inte vara så negativ här inte.





It's over.

Jaha så var denna helg över också. Snacka om att jag behöver mer än en helg för att ta igen en hel vecka, är jag lat då eller vad är det frågan om?

Imorgon händer det en del grejor. Kanske kolla på kyl och frys senare på EM men först på FM blir det ju Din Sko om jag inte får en tid hos Veterinärerna i Sandviken. Min lilla prinsessa hostar (låter som så) och det låter som om hon har slem i halsen eller nått som har fastnat och hon vill få upp det.. Går inte så bra, kommer bara typ galla när hon spyr.. Tycker så synd om min sötnos ♥ Hon är ju bättre nu än hon var igår men fortfarande inte bra. Så det blir ju ringa in till dom imorgon bitti och höra. Kul om det skulle vara Kennelhosta?

Nä nu dags för sängen så g'natt på er alla!
Hoppas ni har haft en trevlig helg med massa party och mys ;)

mammas lilla prinsessa ♥





En snabbis då ;)

Bra rubrik hörde ja..

Tänkte slänga in ett inlägg här nu eftersom jag är heeelt alone i huset just for the momentooooo.
Karln och staffan är i djupviken och tippar av allt som dom lastat in i "skilsmässo-kärran". Haha en släpvagn med tak typ fast en ganska så stor sådan. Kallas skilsmässovagnen för att folk som skils (stava?) lånar den utav han som äger den. Visst, andra lånar den också men jag tycker det är rätt så skoj att den liksom fått sig ett namn den där gamla släpvagnen ;)

Just de, ett släp har åkt till Djupviken så nu har vi "bara" två kvar kanske om inte två och en halv? Känns bra i alla fall att det ä n t l i g e n händer nått. Blir nog klar med flytten till helgen. Karln ska ju iväg nu i vecka här.
Men men!

Nä hörs sen. puss å hej





Lördag

Nu är min utväxt borta! Goooone. Loveli. Japp.
haha där tog det stopp.


Fixat frillan som sagt, käkat mat med Kicki ♥ (även hon fixade frillan) och sen har vi inte gjort så mycket mer. Tyvärr har hon åkt hem eftersom hon skulle till en annan vän ikväll. Men inte gråter jag för det, för nu är jag liiiite mer taggad till att packa. Kicki har packat ner fin glasen och så, så det är ju gjort. Sen ska jag börja med allt plickplock...

Kommer nog vara rätt så tråkig nu ett tag framöver tills vi har flyttat klart. får se om vi ens får nå internet då.




Fredag, äntligen helg.

Äntligen äntligen säger jag bara. Fy så skönt med helg alltså. Välbehövligt för både min kropp och själ (haha) och även mitt hår.
Ska ju få utväxten färgad imorgon bitti. kommer känna mig som en människa igen! ;p

Har precis målat garderobsdörrarna och tvättat lite. Känner mig måttligt stressad inför flytten. Tur att jag har så underbara vänner som gärna hjälper till lite när min karl inte har så mkt tid ♥ Puss på er.

Nä nu måste jag fortsätta. Ska hänga tvätt och sen får jag kika lite på Så ska det låta. EMD är ju med ;D




Tröttast.com

Jag är sjukt trött. Ställde klockan på kvart i åtta men vaknade som vanligt av att karln ska kliva upp.. Blir alltid så tråkigt nog. Så nu sitter jag här och håller på att somna. Ok så allvarligt är det kanske inte ; ) Men nästan så!

Igår när jag stod och plockade upp skor så kom det in ett känt ansikte till oss på din sko. Eller ja han var ju inne i alla affärer och kikade såg det ut som, men endå. Tyckte det var såå coolt. Den som kom in var ju Lars-Åke Wilhelmsson a.k.a Babsan! Jag ville ta kort men gjorde inte det för att han kanske tyckte det var jobbigt. Han var ju ut med en väninna så nä, det fick va.


Nä nu kanske jag ska ta och äta lite frukost och kolla på The Cleveland Show.




Äntligen händer det något.

Sitter hemma i min ensamhet och funderar vart fan ska jag börja?
Jag har ingen aning. Håller på att tvätta lite nu och har även hängt en tvätt.. kan säga att jag har väl minst 7 tvättar kvar, haha.
Håller på med garderobsdörrarna nu och det går väl framåt med det men all packning då? Shit det är ju så mycket saker vi har.

Hade även tänkt försöka flytta lite lådor nu till huset men ja. Får väl se vart det slutar men kan ju alltid hoppas på att jag får iväg några idag / kväll.

Nä nu ska jag fortsätta måla.... s u c k. svarar på era kommentarer när jag har mer tid! Det är desto roligare :D




Nostalgi.

love it ♥

 

drar till "skolan" nu. hörs när jag kommer hem





Godmorgon måndag.

Igår kollade jag och karln på film innan vi somnade. Det var The Blind Side och den var hur bra som helst. Baserad på en sann händelse. Var nästan så att tårarna kom varje kvart för den var så bra! Ni måste verkligen se den! 5 av 5 får den av mig.

Annars då, jo dags för Din Sko strax. Får se om det kommer nå nyheter idag då :)


nu drar jag. puss å kram





Blandat.

Lördagen blev rätt OK ändå. Var ju till pappsen och firade minsta lillebrorsan först och sen for jag ju hem. Karln och jag packade och slängde lite saker i ett av rummen. Skönt att ha det gjort, nu är det bara resten kvar ;) HAHA fy fan. Klump i magen.
Kollade på Melodifestivalen och tog ett glas vin och bara mös riktigt ordentligt. Jag är så kär även efter alla dessa år ♥ Min gosigos snutt! (haha moget Ida).

Idag har jag inte fått så mycket gjort. Tvättat lite granna, ska tvätta ännu mer. Målat lite och packat ytterst lite. Tänkte försöka slänga ihop lite kläder jag inte använder och ge bort eller så åker det till insamling.
Vid 17 så blir det middag hos svärfar i hans nya lya. Riktigt mysigt var det där :) (var där igår också en sväng)

Var det rätt låt som vann melodifestivalen då? Det tycker jag, kanske. Salem hade nog kommit långt han tror jag!




Lördag.

Hej hopp..

Begravningen igår gick bra.
Den var lugn och fin. Käkade mat och så efter hos svärfar, så kom inte hem förens nio ungefär.


Igår innan vi åkte, eller rättare sagt innan karln hade kommit hem från Basfallet så rasade snön av taket här hemma. Altantaket sprack och det ramlade ner några tegelpannor från taket. Inte direkt så kul. Tur att ingen stod där, varken människa eller djur. Ingången blev lite blockerad också så vi får väl se hur det går med alla saker när vi ska flytta ;)

Nu är det dags att bege sig upp till Pappa igen :) Ska dit och fira min yngsta lillebror som fyller år. Så hörs väl sen när jag kommer hem...




Två dagar sen.

Här var det dött. Kan jag ju förstå, men jag har ju mina anledningar också hehe..

Går kanon på Din Sko. Kommer in så mycket snyggt all the time! Jag vill ha och ha och ha känner jag. Men plånboken säger nej. Däremot gick jag och handlade en ny liten sötis väska igår på BikBok för ynka 149 kr! Sen en klänning där, svart då. Och strumpbyxor.
Är begravning denna månad också... Inte så kul.

Har som sagt haft lite för mycket att göra. Måste packa mer och måla ännu mer, även tvätta ännu mer än vad jag gjort hitills.

Nä nu ska ni inte behöva höra mitt klagande ;)




Tv-kväll, here i come

Dags att tvätta av sig sminket och dra på sig mjusisbyxorna. Det är verkligen tv kväll ikväll. Dating in the dark, Desperate Housewives och sen cougar town. Blir inge gotta för min del ikväll inte utan här kör jag på vanilj te som min bästa Kim♥ sagt är bra för kropp och själ ;)

Som ni kanske märkte så blev det inte så mycket skrivet igår. Kom hem så sent och sen ja, jag slocknade helt enkelt. Inte lätt att vara vaken och pigg alltid.

Nä tror nog jag ska ta och fixa det där nu och hänga en tvätt, sen blir det tv för hela slanten :)





Ja men visst.

Nu blir det bröllopsfotografen med min älskade karl ♥





Mor och dotter





Nytt

Behöver unna mig lite saker ibland.







Vart tog helgen vägen?

Tjabba tjena hallå.

Ännu en helg har gått åt.. Jag suckar högt!
Vill ha ännu mer helg för jag känner
att jag verkligen inte hunnit vila upp mig efter en vecka full i jobb. Men det är väl
bara att bita ihop då :)

Igår åkte jag som sagt till Hofors och fixade mina naglar hos snuttan Isabelle ♥ Jag valde glittertippar och vi blandade skrikrosa med turkos. Blev verkligen inte som jag tänkte mig med blandningen. Trodde det skulle bli värsta chockfärgen och att den verkligen skulle lys upp (för det gjorde dom ju var och en) men det blev motsatt effekt.
Väldigt ljusa blev dom men det gör mig inget. Jag gillar't ändå ;) Riktigt nöjd!

 

Igår kväll blev det taco's och sällskapsspel- kväll hemma hos Maria. Var väldigt mysigt.

Jag måste verkligen köpa sällskapspel alltså för det är ju sjukt roligt!

 





♥ mitt hjärta

Mamma älskar dig





Häpen.

Satt och bläddrade igenom alla våra kanaler. Haha med alla menar jag ju våra alla kanaler, det vill säga inte några filmkanaler direkt. Men kom fram till svt1. Där visas , trummvirrvel , 1408!! Trodde jag aldrig faktiskt. Den är ju en läskig film. Känns inte som om det passar in på svt1.

 

såg den faktiskt på bio när den kom ut. jag gillade den så jag kommer nog kolla nu med om jag inte drar igår The Cleveland Show





Fredagsmys alldeles själv.

Jag, Athena och Kissarna är hemma här och har fredagsmys. Eller det är ju Athena och en av katterna som ligger och gosar lite granna. Själv sitter jag vid datorn och glor lite till och från på let's dance.
Tänkte att jag skulle ta kort på sakerna jag har köpt här nu, hehe. Får se hur det blir med det ;)
Även så tänkte jag testa dra på lösögonfransarna, jag har aldrig gjort det förr så det kanske är dags att testa.

dom här små rackarna behöver jag aldrig fixa mig inför. dom gillar mig precis som jag är ;) det tackar jag för ♥





ändå sen i tisdags har ikea vart s

0-13e53f0a781ca73f65d2c718a19e3d65.png

ändå sen i tisdags har ikea vart stängt. Förmodligen för taket och all snö på det. Jo det är alltså fortfarande stängt.





Blev inte som det var tänkt.

Täntke ju att jag skulle ta bilder på sakerna som jag köpt nu de senaste dagarna men det gick ju som det gick. Bilderna blev skit för jag suger på att fota. Ska försöka bättre imorgon! Måste ta och lära mig min systemkamera annars så tänker jag sälja den. Står bara och förlorar värde just nu.
Men men. Bilder kommer nog upp imorgon.

Nu är det sängdags för min del i alla fall. Är trött som en gnu.
Puss å g'natt ♥



jag i skrivande stund




You can call me manboy ♥

Haha kanske inte mig direkt. Erik Saade är ju så söt och jag älskar hans låt Manboy. Den låten eller Timotej - Kom ska vinna och få åka till norge, tycker jag :)

Idag sålde jag en massa skor och tillbehör. Börjar ju kunna kassa nu vilket känns super. Kanske inte är direkt jätte bra på det men det tar sig snabbt ;) Enklast är när dom betalar med kort , alla kunder.

OCH JA, imorgon är det ju Fredag! Så skönt så skönt. På lördag ska jag fixa naglarna och sen på kvällen blir det tacos och melodifestivalen mys hemma hos Maria :)


Just de, från nått annat till nått annat annat ;) Köpte lite ringar igår från glitter. Riktigt snygga :) Handlade även ett basic linne på Gina även en fin tröja som Dessie har. Mycket snygga inköp.




Gooodmorgon!

Imorgon är det fredag och det hurrar jag för. Efterlängtade helg ♥

Dags för Din Sko igen. Så egentligen ska väl inte jag sitta här ? ;p

hörs när jag kommer hem




Family guy

Sitter vid både tv'n & datorn just nu. Smågluttar till och från på family guy medans jag skriver lite här i bloggen.
Fick besök idag på Din Sko utav Alex och Amanda. Försökte få Alex att köpa ett par läckra skor, men det gick väl sådär ;) hehe.
Annars då? Jo jag har sålt ett par skor idag för första gången. Alltså jag fick stå i kassan själv och ta betalt. Måste ju ha en anställd vid mig så dom ser att jag sköter mig och gör rätt såklart. Kände att jag blev röd som en tomat i ansiktet, fråga mig inte varför men jag blev blyg när jag stod där. hehe.

Nä nu måste jag hänga tvätt. Aldrig en lugn stund här hemma längre.





Onsdag

Igår var det ju DH som jag har skrivit i tidigare inlägg. Im in love ♥ Eller ja, det har jag vart sen det började för första gången. 04 tror jag det var :) Har kollat på vart enda avsnitt sen dess! Bästa bästa.

Idag kommer chefen vara på jobbet så jag hoppas att jag kommer få lära mig lite om kassan. Hoppas även att det kommer in en massa nyheter!

jag idag. lika som igår typ. hehe





Jag har bara en sak att säga.

Cougar town, HAHA. Jag skrattar så jag håller på att tuppa av här hemma!




Äntligen äntligen äntligen.

Äntligen så börjar ju Desperate Housewives. Gud så jag har längtat! Innan det är de Dating in the dark eller vad det hette. Det ska jag också kolla på ;) Även Cougar Town kommer jag sitta bänkad framför.
Detta kommer bli tv'ns kväll, absolut!

Nu börjar det så hejsvejs på er.




Tisdag

Godmorgon. Idag är det tisdag och idag fyller finaste Isabelle år ♥
Grattis vännen!

Annars då? Jo dags att åka till Din Sko igen :) Haha ja jag hade ju mkt mer att skriva, eller så inte ? ;p

jag idag.





g'natt

Detta är vad jag hållit på med ikväll och även andra dagar.

 

 

Nä nu ska jag kolla på The Cleveland Show.

 





1:a mars 2010

Det är med andra ord nästan vår nu. Är rätt så äckel less på all denna snö så jag skulle bli mer än glad om det kunde ta och smälta bort någon gång.

Gick kanoners på Din Sko idag i alla fall. Köpte mina älskade skor :D Jag är så lycklig. Känns som om dom är "så jag". Haha.
Tog kort på dom men korten är verkligen inte rättvisa i färgen mot hur dom är IRL. Jag har ju inte photoshop än heller så jag kan ju inte trixa med bilderna så dom blir mer rättvis heller. Suck.


Nu hade jag tänkt måla lite grann så det blir gjort någongång. Kanske hinner klart tills man ska flytta? ;)
Det är ju så tråkigt att måla garderobsdörrar så jag vet inte vad. Bara rolla lite här och mycket där typ. Blä! Men det måste ju göras det också.

dom är mer mörk IRL än på bilden.





riktigt läckra. Jag vill ha!!

6e7c1442704e03d0678139e629d1fd4a.png

riktigt läckra. Jag vill ha!!





RSS 2.0