En sak ..

.. Jag har bara en sak att säga. GOTT NYTT ÅR på er allihopa. Hoppas ni får en fantastisk kväll och en bra start på nya året.

jag förra nyår





Godmorgon.

Godmorgon alla kära.

Idag är det sista dagen på detta år tionde.
Hur känns det då? Jo bra förutom ikväll. Hade jordens fest förra året ju så ingenting kommer ju toppa det. Haha känns lite pissigt. Men nej nu ska jag inte vara sådär negativ heller.


Imorgon är det alltså 2010. Jag ska i alla fall vara redo för beach 10? haha hur säger man. 2010 eller bara 10? Kanske 010? :p ska inte grubbla nå mer över det nu.


Skriver mer sen!




Jag behöver hjälp.

Imorgon är det ju nyår och då vill man ju såklart ha de bästa partylåtarna! Jag behöver hjälp med att komma på alla eftersom jag har glömt bort vad allt och alla heter.
Så snälla, ge mig flera bra listor med party låtar :) Gärna så jag kan lägga in listan direkt i spotify.

 

Puss på er

 





äntligen!

äntligen har dom kommit och dom var så himla sköna! Stort plus. Love love love ♥





Godmorgon!

Karln vaknade alldeles för tidigt tyckte jag, och han kan ju aldrig låta mig va på morron. Han måste alltid hålla på att dryga sig för att han vill att jag ska kliva upp samma tid som han. Jag tror att han är lite avis på mig för att jag får sova vidare och inte han, hihi! ♥ han är gosig min gosiga karl.

Funderar fortfarande hur det blir på nyår. Ska man åka till bygdegården eller ska vi fortsätta på planerna om fest här hemma.. Jag har beslutsångest som heter duga. Jag vill veta, med all säkerhet, att dit vi åker ska det finnas TOPP musik. Dans dans dans ska det bli på nyår. Därför lutar det mer åt att ha här hemma, för då kan jag vara med och bestämma. Haha.

Haha ilandsproblem, men wtf! Nyår ska ju liksom bli, perfekt. Men inget kommer att klå förra året kan jag ju bara säga. FY FAN VILKET DRAG! ♥


Då hade vi DJ och allt. Love it





Valbo, check!

Kom hem från valbo för en halv timme sen. Hittade lite allt möjligt faktiskt. Kanoners. Tyvärr nästan ingenting på rean. Sämsta mellandagsrea ever! Hoppas dom kommer rea ut mer i januari.
Fick med mig två par jeans, tre behå'ar, två linnen, ett par stay-ups, ett par tight's (leopard), ett par leggings. Öh sen var det nog inge mer. Men en hel del. Örhänge och ringar med :)

Nu ska jag ta tag i städningen här hemma innan jag far till stallet och mockar och tar in hästisarna :)

Pussåkram




Mellan dagarna.

Hej. Äntligen har jag tillgång till internet, dator och äntligen har jag tid! Har inte haft tid dessa dagar. När jag väl hade tid så funkade inte internet, eller så ville inte datorn starta. Kul, haha!

Julafton och alla andra dagar har vart bra. Mycket skratt & otroligt mysigt har det vart :)
Orkar inte gå in på detaljer direkt, blir nog liite för långt inlägg det.

Just nu då. Hmm, då funderas det över nyår.  Det blir nog fest. Förmodligen här hemma hos oss. Vet ju ingen annan som ska ha det här i närheten.

Hmm, orkar inte skriva mer. har ändå inge vettigt att skriva! krma




Klar med klapparna.

Jag tror, med 99% säkerhet, att vi har inhandlat alla julklappar nu. Ingen vi glömt? Nej jag tror inte det. Fan vad nice ;) Tråkigt nog har jag inte kunnat slagit in en enda typ, haha! Har ju ingen tejp hemma så det är bara den jag väntar på. Karln skulle ta med sig tejpen hem senare ikväll. Får se om jag är vaken då.

Imorgon blir det att kliva upp klockan 5 och åka till djupviken. Ska mjölka imorgonbitti. Det är ju julafton och det är mycket mysigare att mjölka två personer då. Så jag ska hjälpa svärmor imorgon. Gud så mys alltså :)

Nä nu tror jag att jag ska ta och spela lite sims 3.





Julebrodd.

Det blev bara broddar bad i trakten. Men det går väl så länge tills han får nya skor. Hoppas det blir snart då, innan nästa vecka helst! hehe. Höga krav man kan ha ibland.
Det blev lite gos i stallet medans Lisa red iväg på ramona :). Borstade igenom hans svans så nu är den fin och färsch!
Fick en julblomma och ett par ridhandskar utav Stina (ägaren till elvis). Tacko ch bock! Blev helt chockad när hon kom med dom grejorna. Hade jag faktiskt inte trott och verkligen inte förväntade mig det heller. Men men , jag är glad och tar emot :D

Just nu väntar jag på karln. Han ska komma hem så vi kan åka till valbo och handla de sista julklapparna och även kaffe bryggaren som vi fick i julklapp.
Men men. Får väl säkert vänta ett tag till!

Kram på er så länge




oh yes!

Känner att jag måste snabba mig lite här. Ska springa ut till bilen och starta den och sen ska jag packa och byta om. Packa hårblås och allt sånt ;P hehe. Ska till Stallet bara men ska försöka fixa brodden på han :)

Äntligen har vi också spotify! jag är så glad. Lyssnar på Calle's skiva ♥ han är så himla bra!




Nageln flög

Slog ju i en nagel idag i stallet. Självklart flög den lite senare när jag kom hem, så jävla typiskt. Jag som trodde dom skulle hålla till julafton i alla fall men såklart inte. Ska göra nya dagen innan nyår så jag är fin oc h fräsch tills dess, hehe. Då blir det rosa glitter tippar istället för silver glittriga tippar. Kanoners!
Det är Isabelle, min kompis som gör dom på mig. Hon går en nagel kurs,
vet inte vad det riktigt heter så jag kallar det för nagel kurs. :p Hon är super duktig. Någon omkring gävle-sandviken-hofors trakten som vill ha fina naglar så är det bara att skriva här så kan jag prata med henne. Ja, självklart är det riktiga naglar och tippar!

Nä nu tänker jag nog sova om jag inte ska spela lite sims kanske? Är lite sugen på det, men det får nog vänta ett tag. Kanske tills imorgon :)




Fix-lista

Hej hopp gummi s*o**. haha! sämsta humorn, den har jag.

Det var så förbannat j*vla kallt efter man hade ridit klart och även under ridturen. FY FAN. Mina händer hade domnat bort och lika så fötterna.  Värsta jag vart med om i år tror ja. Fy fan.
Och slira gjorde vi med, han hade ju inga broddar så imorgon skippar jag ridningen och försöker fixa på han lite broddar istället. Borstar han sådär, extra länge och bara gosar. Kommer nog bli bra. Måste komma ihåg att ta med hårblås så all snö i broddhålen kanske försvinner.

Efter vi ridit så åkte vi och Sola, jag och Lisa. Var hur skönt som helst och mycket bättre att sola där än på andra stället som jag alltid gått på. Bra lisa, tackar för du visa mig ;)
Åkte till rusta efter det och handlade lite ansiktsmasker och TREseme balsam och hårinpackning. Och sen for vi hem så nu sitter jag här och funderar på om jag kanske ska ta och klippa isär ett par gardiner och sätta upp dom i köket. Ser lite tomt ut:) hehe.

sådär gullig var ramona när lisa skulle hämta henne idag också ;)





Minus sjuttioelva?

- 15 grader tror jag det är ute. Jag fryser redan av att bara tänka att jag ska ut. Kommer väl då frysa arselet av mig när jag ska gå utanför dörren, hehe. Ska iväg och rida på Elvis idag :) Ska bli så mysigt. Synd att han inte har fått några broddar än. Hade vart bra nu när snön har kommit. Känner på mig att vi kommer se ut som bambi på hal is. SÅ jag kommer alltså frysa ännu mer eftersom det förmodligen bara bli skritt om det är så halt.

Shit same!

Måste fixa lite här nu innan jag far! Pussåkram

Elvis ♥





Herregud min skapare

Känner mig stressad i g e n. Och vad har jag då gjort idag? Inte ett skit! Spelat the sims 3, skottat snö och typ inge mer.
Men det kommer främmande som vi ska bjuda på mat. Visst, alltid lika trevligt. Däremot skämms jag ihjäl för hur det ser ut hemma hos oss. Önskar att det gick på mindre än en timme att städa hela vårt hus, men det tar så mycket längre än så. Hmm, måste fixa detta någon dag. Imorgon efter jag ridit.
Varför blir jag så lat vissa dagar för? Är det fler som känner att ni inte orkar göra nått, vissa dagar här i livet?

Aja. Ska hjälpa karln alldeles strax med att ta in all pellets. Efter det blir det till att åka och handla.

I förra inlägget var det inte en enda som chansade på vad jag hade ritat. Men det var i alla fall en get! hahaha





på väg hem till mig

have2have

hoppas dom är bättre än mina andra uggs kopior från ellos. dom var sjukt dåliga





Hemma!

Åkte från kära mami med familj idag. Tråkigt tycker både jag och Athena. Säkert karln också. Hade ju inte vart helt fel att få vara kvar några dagar till. Men måste ju hem till alla våra kissemissar också :) Som dom har längtat efter oss, haha eller inte ;p

I lördags efter all julklapps öppning och pulka åkning så spelade vi  pictionary. Jag, karln och syster i ett lag och mamma och hennes kille i det andra laget. VI VANN, haha men det var så jävla roligt alltså. Haha, har aldrig skrattat så mycket när jag spelat ett sällskaps-spel som jag gjorde då.


tänk på den inringade figuren och gissa vad det kan vara? :) Den andra behöver ni inte bry er om (vi med barnslig humor bara :p) hehe.

 

Sen idag har vi vart till mormor och morfar och käkat peppar lax och myst lite. Fick sedan stressa lite (även om jag inte behövde det) för svärmor fyllde idag så det var bara att åka raka vägen hem till henne och gratta. Hon bjöd på pizza, fast det får jag ju inte äta så det blir en hamburgare som jag typ inte ens åt halva av. Känner faktiskt av den nu i magen, hur j*vla jobbigt som helst. Aja till saken. Kom hem för en timme sen ungefär. Är skit trött men kände att jag måsta få skriva lite innan jag somnar ;p hehe.

 

Shit måste fixa ps också.

 

Jag och syster på "lilla julafton". Dock ser jag väldigt trött ut? hmm.

 





Godmorgon..

Har redan hunnit med att göra "stan". Hehe. Karln och jag åkte in och köpte en jacka till han. Igår kom han ju hit till mamma, UTAN jacka i 25 minus grader. Kanske dags att köpa en då? ;p
Just nu väntar jag på att syster ska duscha klart så resten av familjen också kan få duscha. Blir ju julbord här klockan 2 och sen lite julklapps öppning! Lilla julafton för oss ju som jag redan skrivit tusen tusen gånger. Hehe.

Måste snabba mig nu, sitter ju vid systers dator igen. Hon vill nog ha den när hon kommer ut ur duschen.




Godkväll.

Hann med ett inlägg innan klockan slår tolv. Plus till mig där ;p

Idag har jag hunnit med en hel del faktiskt. Vart på "stan" och handlat lite julklappar med syster så hon skulle få sina klara eftersom det blir lilla julafton här imorgon. Vart med Kim och hälsat på Karin i sitt fina hem. Klockers hem ju! Blir rätt avundsjuk på henne ;p hehe. Snackat en massa med Kim och även skrikit till några ungdommar utan reflex som kom gående på en s t o r väg. Skrek att "skaffa reflex för i helvete" typ. haha! Trodde det var nå djur som sprang över vägen ju så jag bromsade kraftigt på detta hala vägunderlag. Det blev ju bara lite glid för oss, haha gick ju inte att få stopp på.

Nä nu skriver jag bara på för jag är rätt så trött. Blir ett inlägg som kanske inte skulle bli sådär, hehe.
Måste nog ta och sova tror jag. Sitter ju vid systers dator nu som vanligt och hon ska lägga sig.. Så det är väl lika bra att jag drar mitt strå till stacken och drar ut från hennes rum ;p
Pussåkram




Hemma hos mami!

Äntligen är jag hemma hos mami med familia!
Var en väldigt jobbigt bilresa upp eftersom det började snöa rätt mycket. Men det gick. Jag "mellanlanda" hemma hos pappa och rasta hunden och fixade lite med bilen. Självklart hälsade på dom också men det var bara en snabbis jag var förbi.
Har i alla fall packat ur bilen från alla saker och även alla julklappar och nu lånar jag systers bärbara dator för att kunna skriva lite grann. Shit, måste ju slå in julklapparna också som jag tog med. Får ta det lite senare.

Vi har även hunnit vara ut på gården och lekt. Jag, syster och Athena. Så gosigos ♥


Athena och syster



Nu är det simpson's som gäller och sedan bonde söker fru. Efter det är det Simpson's the movie! Hell yäh så roligt.





Älskar musik..

Älskar att poppa en massa musik, högt och med mycket bas. Därför är min bil den perfekta platsen för mig när jag vill koppla av och njuta. Tyvärr så ska min baslåda tas ut ur min bil nu. Skit tråkigt, men min stackars hund får annars inte plats nu när vi ska åka så himla långt. Vi ska upp till Söderhamn.
Aja, jag klarar mig ändå. Men det är så härligt att bara kunna knäppa på den när jag åker helt jävla själv!!!

Haha mongo jag är. Aja. hörs sen




Jag är med och tävlar ...

hos Linn om den där skit snygga klockan på bilden ;) eller jag vill ha den om jag vinner! Yäääy!





Musikhjälpen.

Är det någon utav er som lyssnar på musikhjälpen? Jag lyssnar så ofta jag har tillgång till radio. Riktigt underhållande.
Musikhjälpen detta år, samlar in pengar för att bekämpa malaria. Här kan du läsa mer om det, hur man går till väga och så vidare.
De spelar alltså b a r a önskelåtar i 6 hela dyng. Man får önska vad man vill, och ett sms kostar alltså 50 spänn som går direkt till kampen mot malaria. Skit bra tycker jag!

De har även en massa auktioner som man får buda på. Som tex gitarristen i kiss, hans autograf på en gitarr. Alice Cooper's autograf på en gosedjurs orm. Det finns allså hur mycket som helst att buda på och alla auktioner hittar du här.


Bild lånad från musikhjälpen och auktionen




Stress?

Har inte tid för någonting känns det som. Stress genom vardagen även fast jag är arbetlös. Hur går det till egentligen?! Skit samma. Valbo nu med karlns lillebror. Dags att köpa de sista klapparna till familjerna om dom nu vart snälla ;) hehe. Töntigt värre märkte jag att det blev nu, haha!

Hedesunda efter valbo för att kolla på Bonde med maria och amanda! NICE ♥




Ser typ ingenting.

Det bara vräker ner snö här alltså. Shit, trodde jag aldrig att det skulle komma såhär mycket snö men tydligen hade jag j*vligt fel. Skottade och fixade lite på gården och en timme senare är det lika mycket snö igen, där jag skottade. Roligt? Njae. Orkade inte ställa mig och skotta när det är bäcksvart ute heller så det får bli imorgon.

Blev inte heller någe Valbo idag. En massa olyckor efter riksväg 80 så det kändes säkrast att stanna hemma. Skulle inte förvåna mig om jag skulle orsaka en olycka nu när det är vinter eftersom jag sänker min hastighet med mer än hälften när det är halt och snö på vägarna. Visst, det kan ju vara jävligt smart. Men inte så smart att åka 50-60 km/h på 90 sträcka ;p Aja nog om det!

Nu ska karln åka och skotta snö så jag tar och lägger mig då. Ville inte störa min fina när han sov sin typ enda timme detta dygn.




Ögonskuggan

Ögonskuggan jag köpte på nelly, ni vet det jag bloggade om förra veckan.
Kan inte säga annat att den var fruktansvärt dålig. Den räckte inte ens lika långt ut som dom visar på bilderna. Utan den täckte BARA ögonlocket. Nä, usch. det blev skit fult så dom där ska jag aldrig mer använda.

Instant Eyeshadow 5 Pair SEK 110, Eyemajic - NELLY.COM

Fick inte ens rätt färg liksom.
NEJ en massa minus för den där ögonskuggan.




Jag ser det snöar!

Det typ, kräksnöar här utanför nu. Ska gå ut med och skotta en massa nu och leka med Athena. Hon verkligen älskar snö ♥ Hon blir som en liten valpis igen. Hihi.

Senare idag blir det åka till Valbo. Ska in med karlns lillebror vid fem. Kommer bara tokmycket folk i farten då, men men. Ska handla en massa julklappar som står kvar på listan. Dock vet jag inte vad som ska handlas än och jag känner inte till någon lista heller för den delen, haha! Men det är saker kvar i alla fall.

Nej nu ska jag skotta lite snö




Ullared hos Kicki

Tjenamors. Sitter hemma hos Kicki och Peter nu. Kicki bjöd mig på mat, yummie säger jag. Fick pasta carbonara och det var s u p e r gott! Sitter nu och kollar på Ullared och käkar lite godis. Myspys har vi verkligen.
På vägen hem ska jag köpa donken till min karl.

BTW, Malin som gick på Nytorp i två klasser över mig, dock trav. Hon och hennes kille är med nu på Ullared. :p lite roligt att se någn man känner igen. hehe.

Hmm, aja. Nu ska jag vara social!




Godmorgon

Sitter här och lyssnar på låten i föregående inlägg. Han är ju bara för bäst! My gosh. Ringde några gånger på han men det hjälpte tydligen inte. Jag ville ju se i procent form vilken skillnad det var mellan dom i fredags. Som man fått gjort alla andra gånger liksom. Hmm, men men man kan väl inte få allt här i livet ;p

I förrgår var det ju julfest. Gert och halonen slog sig ihop och ordnade ett julbord med dans efter. Det var skit roligt. Haha men jag tror det blev lite för mycket av det goda för oss alla där inne. I alla fall för mig, haha! Gud, jag mådde inte alls bra igår kan jag ju säga. Shit, hela dagen gick åt på att sitta vid datorn och tv'n. Men sånna dagar är ju bra på sitt sätt också, kanske inte bakis dock :p

Idag var det tänkt att jag skulle åka till valbo med karln's lillebror men han hör ju aldrig av sig. hehe han kanske tror att jag har glömt det eftersom vi bestämde det i lördags kväll, men det har jag inte gjort! :p

Har inte heller några nya bilder att lägga ut eftersom min lilla kamera har gått sönder ju. funderar starkt på att sälja min systemkamera. Någon som är intresserad?





mycket bättre med calle.





Idolmys och middag

Ikväll bär det av till Bella och Mackan. Ska käka lite mat där och sen ska vi kolla på idol. Hoppas verkligen Calle vinner skiten, verkligen! Blev lite avskräckt när jag såg bilderna på han från en skvallerblogg. Hmm, men nej Calle är ändå bäst. hihi.

Måste dra hem på en gång efter Idol för jag ska upp halv fem. Kommer gå som en zombie när jag kliver upp. Och imorgon är det julfest, fan vad najzzzZz. Det kommer bli så skoj!

nej nu måste jag dra!




Godmorgon.

Blir ett litet inlägg nu. Måste käka lite frulle och svira om till riktiga kläder :p (har morgonrock nu). Ska åka in till sandviken för det är dags för arbetsförmedlingen igen. s u c k.

Men det måste göras det också. Hoppas dom berättar för mig om jag får godkännt nu till praktiken :)


vi gör tummen upp för det




Inte min dator.

Eftersom karln och jag delar på hans dator så kommer han sätta sig här när han kommer hem. Så det kommer inte in bilder idag. Kanske ingen som är intresserad men skriver det ändå.
Imorgon har jag mer tid till att fixa med datorn och så , så ska försöka få in dom då!


Tänkte bara skriva det. Så, karln kommer nu hör jag.
Pussåkram ♥




fina naglar.

Nu har jag äntligen fina naglar. Är så nöjd. Kanske skulle ha tagit lila glitter istället för silver men det här var snyggt också. Tack Bellsibell.
Ida körde på lila glitter och det var ju hett så hett. Nu har Bella gröna, jag silver och ida lila :p hihi.
så jag är nöjdöga iallafall.


Tänkte ta kort på det, får se om jag orkar ikväll. Men jag ska verkligen försöka eftersom jag är så duktig på att säga att jag ska knäppa och lägga ut på en massa saker men jag gör ju aldrig det!! Haha blir så arg på mig själv. Aja! Inge mer om det nu.


Nu ska jag hänga lite tvätt ♥





Kupolen

Igår fick jag ingen tid över till att blogga. Var ju till Kupolen igår. Och det var väldigt stort där, vet inte om det var mycket större än valbo men stort var det  i alla fall :p Jag och Isabelle åkte dit och skulle handla julklappar men hon kom hem med saker till enbart sig själv , hehe. Jag handlade lite till mig själv och mest julklappar. Bra jobbat Ida, trodde jag helt ärligt skulle komma hem med en massa skor och kläder men icke sa nicke!! Kanoners.

Igår när jag släppte av Bella så åkte jag och hämtade upp Athena i Djupviken. Svärmor fick vara lite hundvakt medans jag åkte iväg. For sedan vidare och hämtade ut mina nya julgardiner till köket. Fick bara en kappa fast jag skulle ha två. Lite irriterande, ska skriva till dom btw. Slog mig ner framför tv'n när jag slagit in lite julklappar. Bara slappade och kollade på bonde söker fru. Avslappnad kväll.


Angående nått helt annat. Vad gör jag vaken nu? Somnade runt 22,00 igår, så härligt. Kanske därför jag är vaken nu. utvilad liksom. Skulle ju inte vara helt fel om det var så :) Ska åka till Hofors med Ida idag. Vi ska till Bella och göra naglar. Så jag ska väl åka och hämta upp Ida om ungefär en timme. Skönt att få vara fin tills på lördag. Hoppas bara att ingen nagel flyger på lördagmorgon bara ;)




o m g

Men gud vad var det där då?!?!?!??!?!?! Jag kommer dö av nyfikenhet innan Desperate Housewives börjar igen till våren.
Katrine kommer ju bli inspärrad på livstid nu tror jag. Och det är ju bara underbart. Lika underbart som Mona som blev avhuggen av planet, YES. haha!
Men vem var det som låg i huset? Vem tror ni det är? Jag tror det är Orson som låg där med handen, eller någon av dom som åkte i planet. Kanske någon helt otippad kan det också vara.

Vad tror ni och vad tyckte ni om dagens avsnitt?




Panta burkar.

Godmorgon allesammans.

Idag är det tisdag och det innebär ju ?
;p Desperate Housewives såklart! ♥
Sista avsnittet för detta år tror jag det var ikväll. Sen är det juluppehåll. Det brukar ju vara till Mars någon gång tror jag. Lite långt uppehåll tycker jag, men men.


Idag händer det väl inte så mycket alls. Ska nog knäppa lite kort på sakerna jag köpt den sista tiden och lägga in här :) om det är någon som vill se då.
Städa det sista ska jag göra också så det blir skinande rent. Och kanske börja måla saken jag köpte på loppis, haha! Det var ju ett bra tag sen. Även garderobsdörrarna skulle behöva målas. Jag är så lat och aldrig tar tag i det där :( skulle ha gjort klart allt när jag väl höll på.
Skulle behöva panta en massa burkar också. har ju 4 stora svarta sopsäckar som står nere och bara väntar på att bli pengar. haha!


Jag längtar tills på lördag. Det ska bli så kul med julfest! ♥

jag på sista julfesten för oss, på nytorp.








ögonskugga

Instant Eyeshadow 5 Pair SEK 110, Eyemajic - NELLY.COM

nu har jag köpt lite ögonskugga från nelly. det blev sån ögonskugga som man bara klistrar på eller hur jag ska säga. Kommer fan inte ihåg färger, tragiskt när jag precis beställde dom ;p hehe.
Får se om dom är bra =)




Ny vecka , nya tag

Denna vecka händer det väl inte så mycket. Lite saker på torsdag och kanske något på onsdagen. Ska ju göra naglarna på torsdag. Skönt det ska bli att få på dom igen. Men det har vart skönt att vara utan ett tag också ;p
Onsdag ska jag nog till Kupolen i Borlänge med Bellsi ♥ . Handla lite juleklappar och lite smått och gott.
Imorgon är det ju DH , fan så jag har längtat. Sen efter det avsnittet så är det juluppehåll. Skit tråkigt tycker jag. Dom kan köra det varje tisdagskväll tycker jag.
På lördag ska jag upp tidigt igen, halv fem på morgonen. Sen på kvällen är det Julbord. Gud så jag har längtat. Ska bli så skoj :)

Får ju inte glömma Idol finalen på fredag. Jag tror Erik kommer vinna, men jag hejar på Calle. Så jag hoppas att Calle vinner såklart ♥ .

Nej nu ska jag nog ta och börja städa lite, men lite sims innan kan ju inte skada ;)


jag och bästis 08




Söndagen den 6 December.

Med andra ord; andra advent.

Har så fruktansvärt ont i ryggen. Måste vara sängen. Vilken jävla skit säng alltså, haha. Bara att sälja och köpa ny. Gör bara ondare och ondare för varje natt och beroende på hur mycket jag rör mig på dagarna. Shit, ja det hade ju inget att göra med det jag skulle skriva men skit samma.

Har haft fullt upp sen i torsdags. Inte en liten tid har jag haft över till datorn, tråkigt nog. I fredags var det ju semifinal på Idol. Jag hejar på calle, det har jag gjort sen jag såg han sjunga walking in memphis på audition. Calle är med andra ord BÄST. MEN, jag trodde han skulle åka eftersom Tove aldrig hängt lös och jag trodde både Erik och tove låg mycket bättre till. Jag blev så fruktansvärt glad när Calle gick vidare direkt! ♥ Lycka säger jag bara.

Igår så var jag bara hemma och slöade. Hade så ont i ryggen (lika som idag) så jag visste inte vart jag skulle ta vägen men karln fick smörja in med Voltaren och det hjälpte, lite lite lite bara.

Idag var det tänkt att åka till Valbo med karlns lillebror men så tror jag inte det blir. Antagligen The sims 3 för min del, hela dagen ;p haha nej då. Måste sova lite först. Klev ju upp halv fem i morse, skapligt död nu måste jag säga.




Torsdagen den 3 December

Hej allesammans.

Idag har jag haft fullt upp.
Shit, är helt död i kroppen. Åkte klockan sex i morse och kom hem kvart i sju nu ikväll. Ont i huvudet och hungrig. Inte en bra blandning.

Igår med städningen då? Jo, jag blev nästan klar med köket. Haha, på TVÅ hela timmar. Snacka om att jag städar sakta, eller nogrannt kanske? Tog tid gjorde det i alla fall. Hade tänkt göra klart det idag men det orkar jag verkligen inte. Får göras i helgen istället, går väl lika bra det.

Bilen är broken igen. Som vanligt med andra ord. Termostaten tror jag det var som var trasig denna gång och den ska bytas ut redan imorgon ♥

Just det. Imorgon blir jag borta lika länge igen! Om ni nu skulle sakna mig, hahaha! men det tror jag verkligen inte :p





medans jag städar ...

... så går denna på högsta volym ♥

 

 





här ska det ...

... städas. Haha så himla kul alltså, nej.

Så för mig blir det nu först mat efter det städning för hela slanten.

Pussåkram på er alla.




Godmorgon!

Själv har jag vart uppe med tuppen idag. Nej inte riktigt men nästan ;p. Klev upp i tid så jag skulle hinna rida innan jag måste in till Gävle på möte. Japp, jag har hunnit rida redan. Händer inte ofta att man är klar såhär tidigt, haha. Inte för min del i alla fall.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mig lite och sen drar jag in till Gävle. Fan vad tjatigt när dom ringer klockan 19,00 och frågar om man kan komma in på möte dagen efter. Hallå? Hör av er lite tidigare tack. Hade inte råd att tacka nej heller så jag var tvungen att skjuta allt annat åt sidan.
Efter det ska jag ju som sagt hälsa på Johanna. Ska bli trevligt, hehe. Var ju ett bra tag sen nu.

Btw. Vad tyckte ni om Desperate Housewives igår då?
Tycker att Carlos är lite för hård mot Lynette faktiskt. Och jag tycker även dom kunde prata om det där med stämmningen, för Lynette borde väl kunna ta tillbaka den? Då borde dom ju kunna bli vänner igen. Hehe.
Även Katrine, fan ta bort henne någon gång. Orkar inte med hennes sätt att vara. Mongo människa.


Haha, Susans klänning är väl lite för mycket va? ;p




Blev inget riktigt som planerat.

Red ju idag. Så mysigt så! Är helt frälst i hästen, gillar han så mycket ♥ Tog en tur i skogen, jag och Elvis. Ida och Athena gick bredvid. Bra med promenader. Skulle jag behöva lite oftare också. ;p

Efter det åkte vi till affären och handlade lite mjölk och dyligt sen for vi till Sandviken och solade. När jag kom hem hade min älskade karl städat lite, så LITE storstädning blev det ju ;p haha. Får göra resten imorgon. Om jag hinner, haha. Ska ju rida först, tidigt tidigt. Sen ska jag in till Gävle på möte. Svänger nog förbi Johanna på vägen hem och hälsar på i Forsbacka :)
Efter DET ska jag städa. Städa städa städa mycket mycket mycket.

Nej nu är det Ugly Betty och sen Desperate Housewives ♥♥♥♥




mystur i solen

Ska strax gå och byta om till ridkläder. Det blir en tur till stallet och rida ut på Elvis. Ida skulle med också, fast hon skulle gå bredvid. Blir ju bara skritt för vår del för varken jag eller hästen är så motionerade i nuläget, hehe.

När jag kommer hem blir det STOR städning. Kommer antagligen inte bli klar idag så jag får väl fortsätta imorgon då.

Nej nu ska jag byta om!





RSS 2.0