Söndagen den 6 December.

Med andra ord; andra advent.

Har så fruktansvärt ont i ryggen. Måste vara sängen. Vilken jävla skit säng alltså, haha. Bara att sälja och köpa ny. Gör bara ondare och ondare för varje natt och beroende på hur mycket jag rör mig på dagarna. Shit, ja det hade ju inget att göra med det jag skulle skriva men skit samma.

Har haft fullt upp sen i torsdags. Inte en liten tid har jag haft över till datorn, tråkigt nog. I fredags var det ju semifinal på Idol. Jag hejar på calle, det har jag gjort sen jag såg han sjunga walking in memphis på audition. Calle är med andra ord BÄST. MEN, jag trodde han skulle åka eftersom Tove aldrig hängt lös och jag trodde både Erik och tove låg mycket bättre till. Jag blev så fruktansvärt glad när Calle gick vidare direkt! ♥ Lycka säger jag bara.

Igår så var jag bara hemma och slöade. Hade så ont i ryggen (lika som idag) så jag visste inte vart jag skulle ta vägen men karln fick smörja in med Voltaren och det hjälpte, lite lite lite bara.

Idag var det tänkt att åka till Valbo med karlns lillebror men så tror jag inte det blir. Antagligen The sims 3 för min del, hela dagen ;p haha nej då. Måste sova lite först. Klev ju upp halv fem i morse, skapligt död nu måste jag säga.




Anonym säger:

jag hejjar också på calle, eller erik :)

2009-12-06 @ 14:35:22 // URL: http://kittygitty.blogg.se/
kim säger:

ja de va sjukt vidrigt, små kalvar å allt :/ Hatar djurplågare, gasa ihjäl dom äcklena säger ja :(

2009-12-06 @ 15:21:13 // URL: http://kimfannyengman.blogg.se/
Anonym säger:

haha ja annars vore det konstigt

2009-12-06 @ 20:40:41 // URL: http://kittygitty.blogg.se/
Jenny säger:

Haha sånt kan ALLTID vänta, lite dammtussar har ingen dött av ;) haha. Hoppas allt är bra med dig idag?

2009-12-07 @ 10:29:30 // URL: http://jennza.blogg.se/
egor säger:

jättesnygg blogg! ;D

2009-12-07 @ 10:58:46 // URL: http://egorsamarin.blogg.se/
Miss Diana säger:

ja någon gång måste man växa upp lite och jag hoppas hon gjort det nu så att hon kan bli en bra mor till dom alla. Man får hoppas det i alla fall. Nä skulle heller inte valt Kean som namn till mina barn men tycker ändå att det va okej.

2009-12-07 @ 11:02:29 // URL: http://missdq.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din mail: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0