Hemma!

Åkte från kära mami med familj idag. Tråkigt tycker både jag och Athena. Säkert karln också. Hade ju inte vart helt fel att få vara kvar några dagar till. Men måste ju hem till alla våra kissemissar också :) Som dom har längtat efter oss, haha eller inte ;p

I lördags efter all julklapps öppning och pulka åkning så spelade vi  pictionary. Jag, karln och syster i ett lag och mamma och hennes kille i det andra laget. VI VANN, haha men det var så jävla roligt alltså. Haha, har aldrig skrattat så mycket när jag spelat ett sällskaps-spel som jag gjorde då.


tänk på den inringade figuren och gissa vad det kan vara? :) Den andra behöver ni inte bry er om (vi med barnslig humor bara :p) hehe.

 

Sen idag har vi vart till mormor och morfar och käkat peppar lax och myst lite. Fick sedan stressa lite (även om jag inte behövde det) för svärmor fyllde idag så det var bara att åka raka vägen hem till henne och gratta. Hon bjöd på pizza, fast det får jag ju inte äta så det blir en hamburgare som jag typ inte ens åt halva av. Känner faktiskt av den nu i magen, hur j*vla jobbigt som helst. Aja till saken. Kom hem för en timme sen ungefär. Är skit trött men kände att jag måsta få skriva lite innan jag somnar ;p hehe.

 

Shit måste fixa ps också.

 

Jag och syster på "lilla julafton". Dock ser jag väldigt trött ut? hmm.

 





Gossip girl säger:

Grattis till vinsten :D



SV: Du har en as snygg blogg! Och jag skulle också vilja se henne på lets dance, men tror inte tv 4 är 100 % insatta i bloggvärlden och vet inte att kissie är ganska intressant för många :)

2009-12-21 @ 01:57:41 // URL: http://hotgossips.blogg.se/
Rebecca Carlström säger:

hihi, jaha! jadu, jag har ingen aning :)

2009-12-21 @ 08:45:53 // URL: http://yyourbeauty.blogg.se/
I S A B E L L E - foto ♥ säger:

Hahaha ja, vad har du för dig idag? :)

KRAM

2009-12-21 @ 09:35:13 // URL: http://iisssabelle.blogg.se/
JENNY säger:

hah, tycker du det? :P

2009-12-21 @ 09:38:50 // URL: http://gucciime.blogg.se/
JENNY VENNBERG säger:

Hehe ;)

2009-12-21 @ 13:13:49 // URL: http://www.jpic.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din mail: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0