Kupolen

Igår fick jag ingen tid över till att blogga. Var ju till Kupolen igår. Och det var väldigt stort där, vet inte om det var mycket större än valbo men stort var det  i alla fall :p Jag och Isabelle åkte dit och skulle handla julklappar men hon kom hem med saker till enbart sig själv , hehe. Jag handlade lite till mig själv och mest julklappar. Bra jobbat Ida, trodde jag helt ärligt skulle komma hem med en massa skor och kläder men icke sa nicke!! Kanoners.

Igår när jag släppte av Bella så åkte jag och hämtade upp Athena i Djupviken. Svärmor fick vara lite hundvakt medans jag åkte iväg. For sedan vidare och hämtade ut mina nya julgardiner till köket. Fick bara en kappa fast jag skulle ha två. Lite irriterande, ska skriva till dom btw. Slog mig ner framför tv'n när jag slagit in lite julklappar. Bara slappade och kollade på bonde söker fru. Avslappnad kväll.


Angående nått helt annat. Vad gör jag vaken nu? Somnade runt 22,00 igår, så härligt. Kanske därför jag är vaken nu. utvilad liksom. Skulle ju inte vara helt fel om det var så :) Ska åka till Hofors med Ida idag. Vi ska till Bella och göra naglar. Så jag ska väl åka och hämta upp Ida om ungefär en timme. Skönt att få vara fin tills på lördag. Hoppas bara att ingen nagel flyger på lördagmorgon bara ;)




Anonym säger:

haha, aj då, stackarn! :)

2009-12-10 @ 09:47:38 // URL: http://gucciime.blogg.se/
Moa ♥ - FUCKINGPOSERS säger:

Svar: Ja visst är han =)

Jo jag får hoppas hon klarade sig, längtar tills de börjar igen :D

2009-12-10 @ 10:18:07 // URL: http://fuckingposers.blogg.se/
Naztybunny säger:

hoho ;) allt bra idag då? ;D

2009-12-10 @ 11:02:58 // URL: http://naztybunnyswe.blogg.se/
Rockabetty säger:

sv: Haha, jag såg lite i början. Tills då Susan's dotter blev "kidnappad" eller vad som nu hände, har inte sett efter det.

2009-12-10 @ 18:21:12 // URL: http://rockabetty.blogg.se/
Rockabetty säger:

sv: ja men det kanske var så, för hon gick iallafall ut med soporna och typ strypt. så jag trodde hon blev kidnappad ^^

2009-12-10 @ 18:25:21 // URL: http://rockabetty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din mail: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0