Beställning från Elf.

Hallå!

Fick ett sms för inte så längesen att min beställning ifrån ELF har skickats. Yes, så kul! Har aldrig beställt därifrån förut så det ska bli super roligt att se om sakerna lever upp till mina förväntningar.

Har beslutsångest inför lördag också. Jag vill jätte jätte jätte gärna gå på Nelly High Heels Party, men då vill jag såklart vara bland de 99 första .. Och när måste man börja köa då?? Jo förmodligen mitt på dagen, och det har man väl inte sån lust med. Och så har jag fortfarande ont i hålet (där tanden satt).. Så, ja.
Eller så åker jag till sara på hennes fest, där behöver jag inte köa, haha.

har ni redan planerat helgen?




d e s s l i k e s . c o m | High heels gives you a better view. säger:

Ah men kanon då säger jag till när jag vet hur skorna sitter, klart du får prova bara du kommer hit imorgon 14 dagar så jag kan skicka tillbaka de annars ;P



Klart som sjuton att du ska komma! Jag stog i kö i 35-40 minuter sist och då var jag åp plats 45 inn genom dörren. Men en timme innan ska nog räcka och om det inte är något folk då är det ju bara att gå in på sf och vänta tills kön blivit längre, man både ser därifrån och så slipper man frysa ;D Klart du ska gå! Idolerna kommer ju också ;)

2011-01-19 @ 18:48:26 // URL: http://desslikes.com
Novembersara. säger:

Hej! Jag vet att sådana här kommentarer inte brukar gillas, men just nu har jag chans att bli årets favoritbloggare på bloggfesten jag är bjuden på. Om jag vinner kommer jag att lotta ut en goodiebag till någon utav alla som röstat på mig. Det tar bara ett par sekunder, det enda du behöver göra är att skriva "Jag röstar på Novembersara" i en kommentar här

http://madeinjapan.nu/2011/january/nominerade-til.html#comment



Du skulle göra mig jätteglad om du ville hjälpa till!

2011-01-19 @ 18:49:54 // URL: http://novembersara.blogg.se/
kim säger:

Ååååk å köa, du älskar ju skor ;)

2011-01-20 @ 08:43:42 // URL: http://kimfannyengman.blogg.se/
kim säger:

Ååååk å köa, du älskar ju skor ;)

2011-01-20 @ 08:43:52 // URL: http://kimfannyengman.blogg.se/
Sara säger:

klart du ska komma till mej. . garanterat kö fritt..:)

2011-01-20 @ 23:18:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din mail: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0