Dagen med stort D

Nu ska jag vara lite halv tråkig och berätta för er hur min dag har varit.
Den började jätte bra. Klev upp i skaplig tid. Såg att min lilla plutt har fått sitt första löp. Åkte in till Valbo för att handla tikskydd. Köpte även ett nytt fint halsband åt henne (jag har säkert berättat detta i förra inlägget också, men skit samma). Kan ta kort på halsbandet imorgon och lägga ut.
Jo. Efter det åkte jag hem sen till Djupviken för lite bastu och massage. Hur mycket kärlek som helst!

Åkte hem efter det och hämtade lite saker som jag skulle ha med upp till pappa. Tog sen bilen och jag tyckte det kändes riktigt jäkla konstigt att köra den. Som om någonting var trasigt någonstans. Och gud så rätt jag hade.
Jag ringde pappa ett x antal gånger och karln ett x antal. Pappa sa bara att jag skulle ta gamla e4'an och köra sakta. Det gjorde jag. Stannade kanske 4 gånger och ringde pappa och kollade om fälgen var varm och kollade en massa annat. Fortsatte att åka och sen kom jag fram till Hille hembygdsgård. Norr om den finns det en storparkeringplats och där stannade jag för pappa sa åt mig att göra det.
Han älskar ju att retas med mig, nästan det bästa han vet. Haha, i alla fall så hade jag pratat med han 5 min innan och då sa han det där om att åka sakta och så. Sen ringer han (innan parkeringen) och säger att han är hungrig och att jag får snabba på. Såklart skojade han, men jag var ju redan hur nervklen som helst så jag blev ju såklart arg. Efter sina skämt så sa han åt mig att stanna då för han och min farbror var på väg ner för att möta mig. Dom kom och då fick farbror köra min bil för jag vägrade.
Hela hjullagret hade gått sönder. Så vi åkte på typ bromsklossarna hela vägen upp till pappa. Rykte utav bara fan av däcket när vi stannade och luktade brännt gummi. Men jag ville ju inte heller ha bilen ståendes efter vägen. Nu är min bil hemma hos pappa och ska få åka trailer upp till Söderhamn, antingen på tisdag eller någon dag senare och lagas.
Min pappa är världens bästa pappa. Verkligen! Han hjälper mig med så mycket och speciellt bilar eftersom han är så duktig inom det. Han hjälper mig såklart med allt möjligt, men bilar är han speciallite. Så jag fick låna hans gamla audi 80. TACK, säger jag bara! Jag hade aldrig klarat mig en vecka till utan bil.

Observera att jag bara haft min bil i 2 dagar. Innan det så var den på lagning. Inte direkt kul, men tydligen så kan inte mekanikern (om det nu heter så) se vad som är dåligt och måste bytas ut. Han är ju duktig, men inte på det då(?).

Sådär, nu vet ni min dag. Jag är i alla fall hemma nu och jag är välbehållen. Tack igen pappa med familj ♥



Snälla älskade bil. Varför vill du inte funka för mig?




Linn säger:

SV; Haha ja de är nog ingen risk. Inte en chans att jag skulle läsa 3 böcker på 600sidor. Eller ja, kanske om det var om nått jag gillade, men så bra är den inte ^^

2009-04-11 @ 00:48:09 // URL: http://ffamousunknown.blogg.se/
S as in Sofia säger:

Åh söt header!

2009-04-11 @ 09:50:15 // URL: http://sasinsofia.blogspot.com
kim säger:

ne jag vet att det inte kostar så mkt. lite mer än 200 att åka. Men sen mat, och alkohol, och jag har inga kläder att ha på mig som stämmer in på erat tema :( Jag börjar få sån himla panik. Har 4000 på kontot nu. Och har en vet.räkning på 4100. Måste också köpa hö och sko hästen den här månaden :/ Fy tusan för att inte ha pengar.. Jag funderar på att sälja lite saker jag inte använder för att få ihop lite pengar men hittar inget som är värt nått. Bara sterion typ, men de finns så mkt billiga sånna nu för tiden. Så jävla tråkigt, jag vill ju så jävla gärna komma till dig <3

2009-04-11 @ 10:58:42 // URL: http://kimfannyengman.blogg.se/
nina säger:

ååh vad synd :(



kram

2009-04-11 @ 11:55:35 // URL: http://totalflopp.blogg.se/
kim säger:

jo men jag vet inte hur tradera funkar :S Plus att då kanske jag får ihop nån hundring bara, kostar ju att skicka iväg saker också. Nä usch, känns så jobbigt bara, om jag inte hade den där veterinär räkningen så skulle allt vara lugnt. Men liksom, ska jag sälja allt jag äger och har, och sen supa upp dom pengarna. Så är jag tillbaka där jag började när helgen är slut, fan ja vill gå å dö.. Inget blir som jag har tänkt det. Kan ju hoppas att jag vinner på en trisslott.

2009-04-11 @ 12:44:04 // URL: http://kimfannyengman.blogg.se/
Jennifer säger:

Haha, ja den verkar såå bra och han är ju verkligen underbart snygg!! Det är ju därföa jag har längtat så länge xD

2009-04-11 @ 21:29:18 // URL: http://jenniferkatarina.blogg.se/
kicki säger:

Välkommen till klubben ;) de kunde ha slutat i diket haha! som jag och Fiesta, men sen slapp jag ju se fanskapet iaf hehe.. :)

2009-04-11 @ 22:38:58 // URL: http://kickiluras.blogg.se/
¬» J E N N A säger:

nuuuuu sååå (; haha

2009-04-12 @ 00:23:09 // URL: http://gucciime.blogg.se/
Elin - Design&Makeup säger:

2009-04-12 @ 01:06:36 // URL: http://designandmakeup.se
Elin - Design&Makeup säger:

sv: ja det var nr 2 :D

2009-04-12 @ 01:06:59 // URL: http://designandmakeup.se
Jonna säger:

Godmorgon!

Gillade verkligen din header! Nostalgi!

Ha en riktigt skön söndag!



Kram!

2009-04-12 @ 09:30:55 // URL: http://jonzis.blogg.se/
H A I D I J A K O B S S O N säger:

Hoppas du hade världens bästa påskafton igår ;>

hihi vad händer idag ? :)

2009-04-12 @ 14:33:46 // URL: http://haaiidi.blogg.se/
Sanna säger:

där ser man :-) kul!

och du trivs med din man i huset med alla djuren?



hoppas din helg var bra och att du njutit av solen!

massa pussar och kramar

2009-04-12 @ 21:51:34 // URL: http://sannnnis.blogg.se/
¬» J E N N A säger:

sv; tycker du? mamma tyckte de såg ut som jag födde babys ^^

2009-04-13 @ 20:41:01 // URL: http://gucciime.blogg.se/
stina säger:

ja nybakat e sjukt gott:)

2009-04-13 @ 20:52:31 // URL: http://kittygitty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din mail: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0