Är jag vaken än?

Nyss hemkommen från Djupviken. Var dit och kollade på Beck med Ida, Dogge och Athena. Ida bjöd på mat och det var faktiskt jätte gott. Har ju aldrig ätit chickenbitts som man gör typ själv (steker på) och typ Chili sås till. Bra tips, då kan jag även göra det hemma :)

När jag åkte dit till Djupviken så körde jag på en katt. Mitt hjärta brast och även mina tårar kom. FY vad jobbigt det var.
Jag såg inte den stackars katten på grusvägen för han satt precis mitt i en nedförsbacke så jag hade ju en kulle som skymmde utsikten för det stackars kraken.
Dunsa till några gånger under bilen (fick katten i alla fall mellan däcken, mitt under bilen då) men inge mer hände. Tänkte bara att nu är han död stackarn,
När jag åkte hem så körde jag skit sakta och kollade efter katten men såg inge spår av varken katten eller nå blod. Så, den dog inte! Och inte skadade den sig heller, för det var en liten "grill" från min bil (höger sida) som hade lossnat när jag körde över katten så det var den som stuttsade under bilen. Tack å lov.

Men visst, katten kanske skadade sig. Jag var för feg för att vända om direkt och se efter om den klarade sig eller inte. Ville inte se det stackars livet. Usch! Jag är en hemsk människa.


Så nu vet ni det. Inte roligt men jag vet inte direkt vad jag ska skriva. Onödigt vetande är en del av allt som ni kommer få läsa här ;) haha. Eller typ "intresseklubben antecknar".

G'Natt på er alla. Nu ska jag krypa till kojs med Athena och invänta min älskade karl som är och skottar snö och tjänar storkovan ;) haha. Natti nattti





Bea säger:

Va fin blogg du har

2009-02-23 @ 08:59:51 // URL: http://beatricebrorsson.blogg.se/
Hanna säger:

sv: ok:D testa igen, det är ju så himla kul att tävla:)



Är bilden tagen på Berga??

2009-02-23 @ 09:13:56 // URL: http://sweethanna.blogg.se/
kim säger:

inte för att förstöra nått nu. Men den kan ha dött ändå någonannanstans. I vågbro när det var nån som körde på en katt så hade den krupit över vägen sen och lagt sig i diket och dött. Den blödde inget :S Dom gör liksom så, kryper iväg så långt dom orkar..

2009-02-23 @ 10:03:27 // URL: http://kimfannyengman.blogg.se/
Sanna säger:

myspyskvällen var fin :)

allt är bra idag, med dig med hoppas jag?

jobbat och slitit idag också?

benet har läkt, fast det svider :[ hihi!

pusspuss <3

2009-02-23 @ 10:14:26 // URL: http://sannnnis.blogg.se/
spiderchick säger:

hhaha nä äggfjärt luktar det nog inte... =)

2009-02-23 @ 12:56:24 // URL: http://spiderchick.blogg.se/
yasmine the one and only säger:

allt bra? krams

2009-02-23 @ 12:59:26 // URL: http://yasminegill.blogg.se/
Hanna säger:

sv: haha ok, då var det inte det:)

2009-02-23 @ 13:33:03 // URL: http://sweethanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din mail: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0