Syndaflod.

På femman visar de Desperate Housewives varje förmiddag i veckan och nu så var det avsnittet där Lynette får reda på att hon kanske har cancer.
Jag är en riktigt lipsill. Gråter för ingenting. Extreme Homemakeover sitter jag och gråter syndafloder till. Så nu när hon (lynette) fick reda på att hon kanske har cancer så började jag lipa direkt. Jag är så känslig.

nu längtar jag ännu mer tills DH börjar igen. Är det någon som vet när det börjar? För jag hittar ingenstans när det börjar igen..






Linn säger:

Sv: Haha hmm.. Det är mina föräldrar som äger ett travstall :} Deras hembana är Romme.. Borlänge alltså. Men själva stallet ligger ute på landet. Hästarna blir tränade där.. det är väl rika gubbar som köper hästarna sen bor dom där för att tränas o tävlas. Mamma o pappa äger några procent i varje häst & sen har dom några egna också. :) De går bra för dem! ^^ Jag brukar hjälpa mamma att rida men på fredag ska jag vara med på travbanan och sköta hästarna innan o efter loppen :)

2010-08-25 @ 15:13:33 // URL: http://linnlowes.com
kim säger:

Men ja har ju inte gjort nån tatuering än haha :P

2010-08-25 @ 15:28:18 // URL: http://kimfannyengman.blogg.se/
Linn säger:

Sv; Ja de är jävligt stressigt på tävlingsdagar. Men annars är de hur soft som helst :) Ja de gör jag, men inte på tävling. Har inte sån licens! Men de skulle va sjukt kul om jag hade :D

2010-08-25 @ 19:31:08 // URL: http://linnlowes.com
kim säger:

Haha ja ja tänkte ja å. Men ja trodde du redan hade sett den eftersom hon la ut den på fejjan direkt efter hon gjort den ;P Smartass!

2010-08-25 @ 20:50:32 // URL: http://kimfannyengman.blogg.se/
ellie m säger:

Jätte fin blogg (a)

2010-08-25 @ 23:18:40 // URL: http://elliestaffs.devote.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din mail: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0